Vermiyorsa boşver unut gitsin zaten ona yar olmaz için rahat olsun senin eşyaların sonuçta her baktığında aklına geleceksin huzurla oturacağını mı sanıyorsun onun çocuğun da yok sanırım önüne bak ve başkası ile evlen mutlu bir yuva kur sana şiddet uygulayandan koca olmaz peşini bıraktıysa şükret ve bunları düşünmeyi bırak kardeşim haberleri izlesen sen zaten düşünmezsin hergün kadın cinayetleri kadınları daha da tehdit eden edene dolu haberler sesini duyurmaya çalışan kadınlarla doluOff neden unutamadım iki buçuk yılu geçti boşandım
Arası beni aptal eşyaların parasını alıp ayrılcan benden dedi satmıyorum dedi haram zıkkım olsun inşallahNiyeyse sizin adamla degil de adamin sizinle oynadigini dusunuyorum.
Adam salak degil, esyalari satip parasini vermez.
Satsan 1000 lira anca ederEşyaları ben aldım boşanırken vermedi çok rezillikler çıkardı eşyaları sat parasını ver barış cam dedim yalandan
Kendimi zor ifade ediyorum evlenirken almıştım boşanıncada vermedi şimdi de ben sat parasını getir dedim
Esyalar icin kafam rahatlasin diye kafani daha buyuk derde soktugunun farkinda degilsin sanirim. Bosanirken polis esliginde cilingiyciye kapiyi actirip tutanakla esyalarinizi alabilirdiniz. Sanki bagislamis gibi olmussunuz. Hakimden de esyalari alma karari cikartabilirdiniz. Artik birakin esyayi falan. Huzur daha onemli. Esya yeniden alinir. Hem de daha guzeli.İşte kafam rahatlasın istiyorum
Böyle yapınca kafanız rahatlayacak mi adam iyice basiniza bela olacaktır bırakın ne haki varsa görsün ne guzel kurtulmussunuzİşte kafam rahatlasın istiyorum
ne güzel kurtulmüşsun 15 lira için eski eşinin yüzüne bakmaya bile deymezMerhabalar iki sene önce boşandım evden eşyaları almadan çıktım toplam da 15 binini benim ödediğim eşyalar bir süredir bu konu bende takıntıya döndü anladım ki eşyaları almam lazım ve eski eşe ulaşıp eşyaları sat dedim oda barışmayı şart koştu öfke o kadar çok ki yalandan barıştım ama korkuyorum başıma bela olmasından ama hakkımı da almak istiyorum bana fikir verebilir misiniz bu oyuna devam ediyimmi
Boyle olacagini anlamistim zatenArası beni aptal eşyaların parasını alıp ayrılcan benden dedi satmıyorum dedi haram zıkkım olsun inşallah
Sizin numara yaptiginizi anladigi an caninizi yakmayacagindan nasil emin oldunuz? Esyayi alayim derken caninizi zor kurtarabilirsiniz.Yeniden evlenebiliriz falan dedim numara yapıyorum yani i
Boşanmışsınız ve boşanırken eşyaların ücretini veya eşyaları almayı talep etmemişsiniz. Ve olmuş 2 yıl. Şimdi mi içinize dert oldu anlamadım? Eşya neki Allah aşkına, boşandı iseniz gözünüzde olmaz hiç birşey. Kaldı ki 2 yıl oldu diyorsunuz. Bende boşandım ve sadece kıyafet ve çeyizlerimi alıp çıktım. Altınlarımı bile talep etmedim. Kurtulduğum kar dedim. İkinci evliliğimi yaptım boşandıktan 4 yıl sonra ve çok şükür diyorum. Umarım sizde çok sevebileceğiniz biri ile karşılaşırsınız. Gerçekten boş eşya para vs. Takmayın,unutun..Merhabalar iki sene önce boşandım evden eşyaları almadan çıktım toplam da 15 binini benim ödediğim eşyalar bir süredir bu konu bende takıntıya döndü anladım ki eşyaları almam lazım ve eski eşe ulaşıp eşyaları sat dedim oda barışmayı şart koştu öfke o kadar çok ki yalandan barıştım ama korkuyorum başıma bela olmasından ama hakkımı da almak istiyorum bana fikir verebilir misiniz bu oyuna devam ediyimmi
Bebeğiniz yaşıyor mu? Sizi öldürmesini mi istiyorsunuz, ailenize zarar vermesini mi istiyorsunuz, hırs çok kötü bir hastalık, hırslanmayın artık.Peki benim hakkım ailemin hakkı hazmedemiyorum keşke bu duygu dan kurtulabilsem anca ilaçla unutuyorum sonra yine başa dönüyorum
Hamile karısının karnına tekme atan biri korkak değil canidirÇok korkak yalnuzca arayıp rahatsız edebilir o tarz biri
Her yerden engelldim iyice sinirlerim zıpladı lanet olsun artıkBoyle olacagini anlamistim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?