Eski eşimin bana olan borcu

Off neden unutamadım iki buçuk yılu geçti boşandım
Vermiyorsa boşver unut gitsin zaten ona yar olmaz için rahat olsun senin eşyaların sonuçta her baktığında aklına geleceksin huzurla oturacağını mı sanıyorsun onun çocuğun da yok sanırım önüne bak ve başkası ile evlen mutlu bir yuva kur sana şiddet uygulayandan koca olmaz peşini bıraktıysa şükret ve bunları düşünmeyi bırak kardeşim haberleri izlesen sen zaten düşünmezsin hergün kadın cinayetleri kadınları daha da tehdit eden edene dolu haberler sesini duyurmaya çalışan kadınlarla dolu

Bastm engeli inşallah sinirim geçer artık teşekkürler

Niyeyse sizin adamla degil de adamin sizinle oynadigini dusunuyorum.
Adam salak degil, esyalari satip parasini vermez.
Arası beni aptal eşyaların parasını alıp ayrılcan benden dedi satmıyorum dedi haram zıkkım olsun inşallah

Eşyalar satılsa sanki kaç lira tutacakki. Birde size vereceği ne malum. Boşuna bir muhabbet olmuş aranızda.

Cocuk icin hasta anasi babasi icin barisani gordumde esya icin barisani ilk defa goruyorum

Koltuklar fln nasil biraktigin gibi mi insallah kocanda biraktigin gibidir..

Kendimi zor ifade ediyorum evlenirken almıştım boşanıncada vermedi şimdi de ben sat parasını getir dedim

Satsa bile değerinde satılmaz. Giden eşya olsun. İçine sindiremiyorsun belli. Mal paylaşımı için ayrı dava açılıyor bu hakkın var yıpratıcı da olsa yasal süreçlere başvur.

İşte kafam rahatlasın istiyorum
Esyalar icin kafam rahatlasin diye kafani daha buyuk derde soktugunun farkinda degilsin sanirim. Bosanirken polis esliginde cilingiyciye kapiyi actirip tutanakla esyalarinizi alabilirdiniz. Sanki bagislamis gibi olmussunuz. Hakimden de esyalari alma karari cikartabilirdiniz. Artik birakin esyayi falan. Huzur daha onemli. Esya yeniden alinir. Hem de daha guzeli.
Ben de bosanirken ceyizim haricinde esyalarimi almadim. Yeniden duzen kurdum. Onun da kullandigi esyayi hergun gorup hatirlamaktansa yeniden alirim dedim. Esya takinti olmus sizde. Caniniza mi susadiniz. Adami da esyayi da birakin.

15 000 tl lik esya icin kendinize yaptiginiz zulme bakin. 15 000 kredi cekip yeni esyalar alinabilir. Kendinizi esya icin kucultmeyin. Adam da esyalari aldi diye depresyona girmez. Istediginiz buysa..
Ona verilecek en buyuk ceza yeni bir hayata onsuz mutlu baslamak. Esyayla falan adam cezasini bulmaz.

ne güzel kurtulmüşsun 15 lira için eski eşinin yüzüne bakmaya bile deymez

Boşanmışsınız ve boşanırken eşyaların ücretini veya eşyaları almayı talep etmemişsiniz. Ve olmuş 2 yıl. Şimdi mi içinize dert oldu anlamadım? Eşya neki Allah aşkına, boşandı iseniz gözünüzde olmaz hiç birşey. Kaldı ki 2 yıl oldu diyorsunuz. Bende boşandım ve sadece kıyafet ve çeyizlerimi alıp çıktım. Altınlarımı bile talep etmedim. Kurtulduğum kar dedim. İkinci evliliğimi yaptım boşandıktan 4 yıl sonra ve çok şükür diyorum. Umarım sizde çok sevebileceğiniz biri ile karşılaşırsınız. Gerçekten boş eşya para vs. Takmayın,unutun..

O donem 15 bin olan simdi ikinci el fiyati cok etmez ki. Kendi isinize yarayacak olanlardan kullanmak icin alin derim.

Yaw hayirlisi olsun hakkinizda da 15 bin lik esya simdi ikinci elci gelse verecegi 3 5 bin. Deger mi bilmiyorum. Evet sifirlari pahali ama esya için bu oyuna gerek varmi bence gerek yok. Net konuşun eşyalarimi istiyorum diye vermiyorsa kesin muhabbeti

Peki benim hakkım ailemin hakkı hazmedemiyorum keşke bu duygu dan kurtulabilsem anca ilaçla unutuyorum sonra yine başa dönüyorum
Bebeğiniz yaşıyor mu? Sizi öldürmesini mi istiyorsunuz, ailenize zarar vermesini mi istiyorsunuz, hırs çok kötü bir hastalık, hırslanmayın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…