Eski eşimin konuşmadığı bir akrabasindan mesaj!! Sizce ne yapmalıyım?

Laf arıyor olma ihtimali tabiki var. Ancak benim erkek kuzenım de eşinden ayrıldı. Bence haklı taraf eşiydi. Kimse aramasın diyerek herkese tembih ettiler. Aile içi mesele olduğu için de adım atamadık. Ama eşi çok iyi biriydi, bazen ben de ona yazmak istiyorum sonra vazgeçiyorum. Amacım ise laf aramak değil, sadece değer verdiğimi hissettirmek.

Olan olmus bosanmissiniz kendinize yol cizmissiniz gecmis gitmis. Sizi kiskirtmak amacli doldurusa getirmek amacmli yazmis bariz. Unut gitsin yazma bisey

Düşmanımın düşmanı dostumdur hesabı atılmış bir mesaj. Resmi bir şekilde cevap verin, güvenip de samimiyet kurmayın

Ben cevap vermezdim. Madem gorusmuyorlar telefon numarani nereden buldu?
Bu oyuna gelme. Eski esinin dayisinin bilmem nesi oldugu ne malum?
Hem olaki tesekkur ettin, bir yarana merhem mi olacak? Sadece laf tasimak icin gorevli biri o. Gerek var mi boyle birseye? Ne guzel tam kafani toplamissin, bir duzen kurmussun, onlardan gelen laflarla mi ugrasacaksin bir de... Sana laf getiren senden de laf goturur unutma. Sakın yazma.

Kadın kurnaz. Önce iyi dileklerini iletiyor, ardından aile hakkında olumsuz duyguları alacak ve elinde koz olmuş olacak. Yani cevap yazın siz mesela, 2 mesaj kesinlikle olayı kurcalamakla ilgili olacaktır.
Peki bu kadin madem gorusmuyorlar, konu sahibinin telefon numarasini nereden bulmus?
Acaba bu kadin dayinin akrabasi mi yoksa eski es baska birine mi yazdiriyor?

Peki bu kadin madem gorusmuyorlar, konu sahibinin telefon numarasini nereden bulmus?
Acaba bu kadin dayinin akrabasi mi yoksa eski es baska birine mi yazdiriyor?
Akraba oldukları için ortak bir sürü kişi vardır telefon numarası alabileceği. Arayan kişinin hedefi zaten konu sahibi değil, konu sahibinin kayınvalidesi

Sahsen cevap yazmazdim. Düşmanın düşmanı ile dost olma.bi baktın onlar yarın barışmış, bir olup sana saldirirlar. Uzak dursun sülalesi

Artık insanların ne niyetle yaklaştığını bilinmediği için bugüne kadar bir yarari olmadığı için şimdiden sonunda bir yarar olmayacak O yüzden bence cevaplamamak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…