• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Eşimin Sevgilisi

Siz Olsanız Gerçekleri Anlatır mıydınız?

• Evet Anlatırdım.

OY: 211 82,4%
  • Ben ilgilendimez, hiç karışmazdım.

OY: 45 17,6%

• Ankete Katılan
    256
ya
Kendisinin anlatmasından korkacağım hiçbirşeyim yok. Ben asla kimseye kendimi bekar gösterip geçmişimi saklamam. Boşanmış olmak utanılacak birşey değil. Anlaşamayıp ayrılmak gayet doğal birşey. Ki boşanmış bireye farklı gözle bakacak erkek zaten benim hayatıma giremez. Ben ilişkilerde dürüstlükten yanayım kaybetmek pahasına da olsa.

Sizi arayana kadar-e-devleten filan bi yerden öğrenebilirler yani size sormasa bile çıkacak kayıtlı resmi nikah yani neyini saklayabilir ki ?

Kızlar ben boşanalı neredeyse 3 yıl oldu. Çok olaylı şekilde boşandım. Eski eş kişisi yeni sevgili yapmış ve kendisinin kardeşi bir şekilde bana ulaştı. Onlara kendisini hiç evlenmemiş sadece nişan atmış olarak tanıtmış. Annesi de bu durumu onaylamış hatta. Ciddi ilişkilere yönelecekler ama kızın ailesi araştırma içerisine girmiş. Ne diyeceğimi bilemedim. Kız da çok küçük üzüldüm.

Ben artık o adamla hiçbir şekilde iletişime geçmek istemiyorum. Bu kızlar yüzünden bu adamla muhatap olmak zorunda kalacağım diye çok korkuyorum.

Siz olsanız bu durumda ne yapardınız, gerçekleri anlatır mıydınız.

Muhattap olmak istemiyorsaniz siz uzak durun bisey soylemeyin cunku ne kadar saklayabilirki bunu er yada gec ortaya cikar yada siz direk konuya dahil olmayin bi baskasi soylesin.sunu anlamadim dugununuz oldu etraf biliyor evlendiginizi diye dusunuyorum,simdi bunu nasil saklayabiliyor ne cesaret,nikahtan sonra kiz ogremse bile nasilsa birakamaz artik dusuncesindemi acaba eger boyleyse cok acimasizca davraniyor,biri araciligiyla ogrenmesi daha dogru kizin...

Kız şimdi ogrenmese nikah başvurusunda öğrenecek
Başvuru sırasında verilen kâğıtta medeni durumu boşanmış yazar

Benim eşim de boşanmıştı ordan biliyrm
Hatta ekranda boşanmış çıkınca memur eşimin kimliğini görmek istemişti

Kızlar ben boşanalı neredeyse 3 yıl oldu. Çok olaylı şekilde boşandım. Eski eş kişisi yeni sevgili yapmış ve kendisinin kardeşi bir şekilde bana ulaştı. Onlara kendisini hiç evlenmemiş sadece nişan atmış olarak tanıtmış. Annesi de bu durumu onaylamış hatta. Ciddi ilişkilere yönelecekler ama kızın ailesi araştırma içerisine girmiş. Ne diyeceğimi bilemedim. Kız da çok küçük üzüldüm.

Ben artık o adamla hiçbir şekilde iletişime geçmek istemiyorum. Bu kızlar yüzünden bu adamla muhatap olmak zorunda kalacağım diye çok korkuyorum.

Bu ülkede ne basit sebeplerden insan öldürüldüğünü biliyoruz. Canınızı riske atmayın hele bi de olaylı bosanmissiniz. Kiz ayrılırsa kendim yalan söyledim ondan ayrıldı demez de siz ayırdı olursunuz

bence bulaşmayın.
gerçeklerin öyle yada böyle ortaya çıkma gibi bir huyu vardir.
Kardeşi size ulaşıyorsa o neden açıklamıyor

Şimdi doğruyu söylemezsin ilerde belki daha çok üzülür. Adam olsaymış da gerçekleri anlatsaymış.

Senin anlattığını duyarsa canim ne olacak nasil sana zarar verecek biriyse karisma bence

Senin anlattığını duyarsa canim ne olacak nasil sana zarar verecek biriyse karisma bence
(onlar bana sormadan önce bir fake hesaptan bilgi verilmiş konu ile detaylıca, bana da ekran fotosunu gösterdiler.)
Onlara fake hesaptan gelen mesaj için , o yazan kişiyi savcılığa vereceğim bu nasıl yalancılık demiş. Bu kadar pişkin insan gerisini siz düşünün.

Ben asla bulaşmazdım. Eski evliliğini saklayan insan demek ki geçmişte bi haltlar karıştıran ortaya çıksın istemeyen insandır, olaysız boşanmamıştır yani ve bu benim için tehlikedir. Telefonlara mesajlara yanıt vermezdim, rahatsız etmeyin beni derdim. Belirsiz bırakınca da işkillenirdi karşı taraf zaten.

Iy
Evet kendileri ulaştı ben de gerçekleri söyledim ama şu anda çok gerginim. Kız benden öğrendiğini söylemeyeceğine söz verdi ama olaylar bana patlayacak diye gerilmeye başladım.
iyi yapmissiniz. Patlarsa patlasin. Eski es kisisyle asla muhattap olmazdim. Konusmussunuz gecmis bitmis. Birdaha da muhattap olmayin hicbiriyle bence.

Sen yanmissin baska kadinin da basinin yanmasina engel ol bence. Ayrica evli oldugunu nasil sakliyor ki nikah basvurusuna gidince nufus kayit örneğinde tum seceresi dokuluyor adamin zaten ortaya.

Kesinlikle anlatmalisin.
Hani bu nikah dairesi imzali gercek bisey, siz evliydiniz.
Kizilmasi gereken bisey degl, mevzu dedikodu yada ortaya olmayan biseyi one surmek degil. Ortaligi karistirmak degil.
Siz evliymiydiniz? Evet evliydiniz.

Tamda bugun arkadasimla konusuyodum, ben su an gorucu usulunce gelenleri degerlendiren bir gec kizim. Dogrulari saklarsa birileri hayatim mahvolur!
Allah korusun bugun bi kizla alakali konusuldu, 2 kere evlenip ayrilmis. Ilk esi siddet uygulamis ikinci esi ise kumarbazmis. Keske zamaninda birileri dogruyu soyleseydi kiza, yazik herkes " problem sende" diye bakiyormus o kiza.
Demem oki cok cok buyuk vebal dogruyu saklamak..

Demek karsi taraf size ulasti. Nasil buldu acaba sizi? Anlatirsanizda eski eşiniz sorun yapmamali sonucta ilk ulaşan siz degilsiniz. Karşi taraf ulasmis soru sormus sizde dogruyu soylemişsiniz ne var bunda. Eski esiniz cikipta neden soyledin derse ben nerden bileyim senin dogruyu soylemedigini der icinden cikarsiniz.

Son düzenleme:
Back
X