Eski eşimin tavırları....

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
Evet kızlar boşanalı 4ay oldu.eşim beni sanal olarak aldatmıştı.yakalayınca tek celsede boşandık.ilk zamanlar cok pişman oldum keşke boşanmasaydık diye.çok yalvardım ona.araya aracılar soktum.asla istemiyorum aysenin yüzünü görmek istemiyorum bitti kesinlikle diyen adam beni şaşırtıyor.çocuğunu görmeye bile ben yokken gelen adam gecen hafta sabahın bir vakti ben işe gitmeden görmek istedi.gel gör dedim ben gidicem zaten işim var erken çıkıcam evden bakıcıdan alırsın çocuğu dedim.tamam dedi.sonra carsıdayken karsılaştık.boşandıktan snra ilkkez yüzyüze geldik.nasılsın diye sordum.iyiyim dedi okadar.sonra hadi hoşçakalın dedim oğlumu öptm.basladı aramaya ben işe gidince ayse cocuğa sunu alayımmı bunu alayımmı.belkide 10 kez aradı.benim yüzümü görmek sesimi duymak bile stemiyordu.enson cocuğu bakıcıya bıraktım diye msj atmış.bende istediğin xzaman gel gör yazdım.bu görüşmeden 2 gün sonra mesaj atttı hesabına 250 lira yatırıcam diye.nafakanın dışında bu para.sağol ihtiyacım yok oğlumla gayet rahat geciniyoruz yazdım.ısrar etti ama kabul etmedim.bana paracı diye hitap ederdi kabul etmememe sasırdı .ertesi günü yine msj attı oğlana doğumgünü yapacakmısın 6hazirnda diye sormuş.evet dedim kimler gelcek nerde dedi yazdım bende.son olarak persembe günüde yani oğlanın doğumgününde msj atmış oğlanı akşamüstü parka götürebilirmiyim diye.halbuki biliyor söylemiştim akşamüstü oğlumla yemeğe gitcez diye.bende yazdım oğlumla yemekte olcsz o saatte diye gelmek istedi tamam dedim.akşam da evimde parti yaptım partiyede geldi.hep üçümüz foto cekildik.sıcak bir ortam oldu.birara balkonda abim dediğim bir komşum yapmayın 2yasında çocuk var barışın demiş zamana bırakalım abi en güzeli zaman demiş.eskiden o abiye kapat konuyu adını bile duymak istemiyorum derdi benim için.bakışlarını yakaladım.giderken kapıdan gecirdim döndü öyle bir baktıki.şimdi kızlar soruyorum size.ben mi ümitleniyorum yoksa bu adam barışma çabasındamı sizce.

ne kaybettinin farkına varmıs canım geç olmus ama çocuğun varmıs bakarsın yeniden filizlenir kaybolan duygularınz

Yani tavırlarında bi hayli değişiklik var..
Umarım pişmandır tatlım:26:
Gerçekten üzüldüm :50:

Boşa ümitlenmiyorum yani değilmi.birde doğumgününden sonra gece 12de msj atmış.oğlan atesliydi o gün hasta olursa oğlan baskasına değil bana söyle hemen gelirim yazmış.dünde aradı sordu atesini oğlanın falan.ama bugün tık yok

bana da umut var gibi geldi, sizin de gönlünüz var zaten, küçük çocuk da var ortada. inşallah 2 taraf da hatasını anlamıştır ve yoluna girer her şey zamanla.

Cnm benim ya neden bilmiurum icim burkuldu okurken biz kadnlar neden boyleyiz ya insallah fok mutlu olursn ama eminim barisacakdniz bilmiorm ama cok etkiledi bemi konin

zamana bırakalım abi en güzeli zaman demiş bu cümle olabilir diye düşündürüyor yoksa çocuğuna yakın olmak için çabalıyor derdim.

Birde o gün yemekte herzaman gittiğimiz pideciye gittik.evliyken her pideden sonra ona derdimki askım künefe yiyelim ve 5 yıl boyunca hep yerdik pideden sonra. O gün yine pideyi yedik tam kalkarken sana künefe söyleyimmi dedi. Baktım kaldım yok sağol dedim. Ama içim eridi resmen

ALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISINI VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

Esiniz sanirim pisman olmus gibi,simdi sizle irtibata gecmeye calisiyor,
Zamana birakin bencede siz bence yine umursamaz davranin kacan kovalanir ama fazla nazda asik usandirir ortasini buldugunuzda :1:INSALLAH hayirlisi olsun...:7:

zamana bırakalım abi en güzeli zaman demiş bu cümle olabilir diye düşündürüyor yoksa çocuğuna yakın olmak için çabalıyor derdim.

ama çocuk olsada çocuğunu görmeyi bırak aramazdı bile.4 ayda 3kez gördü.aramadı nasıl diye bile. Biranda böyle olması ilginç geldi

Eski eşiniz bariz sizinle tekrar ilgilenmeye başlamış bence bu çok açık orta da ama şimdilik çok belli etmiyor gibi kendinizi onun yerine koyun öyle bir anda sizde belli etmezdiniz değil mi? Ben ne düşündüğünüzü bilemem ama barışmak istiyorsanız çok soğuk davranmayın çünkü anladığım kadarıyla biraz soğuk davranıyorsunuz.

eski eşiniz bariz sizinle tekrar ilgilenmeye başlamış bence bu çok açık orta da ama şimdilik çok belli etmiyor gibi kendinizi onun yerine koyun öyle bir anda sizde belli etmezdiniz değil mi? Ben ne düşündüğünüzü bilemem ama barışmak istiyorsanız çok soğuk davranmayın çünkü anladığım kadarıyla biraz soğuk davranıyorsunuz.

ne yapayım peki nasıl davranayım sizce.

Pisman olmusa benziyor ya hadi hayirlisi..boraz daha incele bakalim yada dedigi gibi zamana ver..düzeledebilir yani...bence zaman..

ne yapayım peki nasıl davranayım sizce.

Evlenip ayrılan çiftlerin ilişkileri nasıl olur bilmiyorum, cidden bilmiyorum ama eski eşinizin size şuan yeşil ışık yaktığını düşünüyorum yani yazdıklarınız o anlama geliyor. Mesela en basitinden şimdilik sizi aradığında çocuğunu görmek istediğinde falan mesafeli konuşmayın(bilmiyorum nedense bana mesafeli konusuyormussunuz gibi geldi) normal konuşun hal hatır sorun falan. Boşanan çiftlerin çocukları için sık sık bir araya gelmesi gerek çocuğun psikolojisi açısından bunu da bahane edebilirsiniz mesela. Zaten taraflar hala birbirlerine karşı sevgi besliyorsa kendiliğinden olur her şey.

Ee arkadasm eski konularini simdi okudmda smn hayatnda baska bi ekek olduguni solemissin hatta ailesi beni istemio ilerde tanidikca beni sewer fln dmissin ben anlamadm bu isi o adam ne oldu ne zmn bitti tekrar kocani sewdigni ne zmn anladn

evlenip ayrılan çiftlerin ilişkileri nasıl olur bilmiyorum, cidden bilmiyorum ama eski eşinizin size şuan yeşil ışık yaktığını düşünüyorum yani yazdıklarınız o anlama geliyor. Mesela en basitinden şimdilik sizi aradığında çocuğunu görmek istediğinde falan mesafeli konuşmayın(bilmiyorum nedense bana mesafeli konusuyormussunuz gibi geldi) normal konuşun hal hatır sorun falan. Boşanan çiftlerin çocukları için sık sık bir araya gelmesi gerek çocuğun psikolojisi açısından bunu da bahane edebilirsiniz mesela. Zaten taraflar hala birbirlerine karşı sevgi besliyorsa kendiliğinden olur her şey.

mesela haftaya pazar babalar günü.hediye alayımmı oğlum adına sizce.apabilirim

ee arkadasm eski konularini simdi okudmda smn hayatnda baska bi ekek olduguni solemissin hatta ailesi beni istemio ilerde tanidikca beni sewer fln dmissin ben anlamadm bu isi o adam ne oldu ne zmn bitti tekrar kocani sewdigni ne zmn anladn

sevmek değildi çok kısa adı bile olmayan bişeydi.eski bir arkadasımdı bana acıldı.ama ailem istemiyo dedi.bende baslamadım bile.burayada yazdım akıl aldım ailesi açısından.baslamayan bişeydi.asırı ilgi kafamı karıştırdı.o sırada eski eşim benimle alakalı görmek bile istemiyorum deyince yanlış düşünceler içine girdim.ama allahtan baslamadan bitti

Back
X