Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kızlar boşanalı 4ay oldu.eşim beni sanal olarak aldatmıştı.yakalayınca tek celsede boşandık.ilk zamanlar cok pişman oldum keşke boşanmasaydık diye.çok yalvardım ona.araya aracılar soktum.asla istemiyorum aysenin yüzünü görmek istemiyorum bitti kesinlikle diyen adam beni şaşırtıyor.çocuğunu görmeye bile ben yokken gelen adam gecen hafta sabahın bir vakti ben işe gitmeden görmek istedi.gel gör dedim ben gidicem zaten işim var erken çıkıcam evden bakıcıdan alırsın çocuğu dedim.tamam dedi.sonra carsıdayken karsılaştık.boşandıktan snra ilkkez yüzyüze geldik.nasılsın diye sordum.iyiyim dedi okadar.sonra hadi hoşçakalın dedim oğlumu öptm.basladı aramaya ben işe gidince ayse cocuğa sunu alayımmı bunu alayımmı.belkide 10 kez aradı.benim yüzümü görmek sesimi duymak bile stemiyordu.enson cocuğu bakıcıya bıraktım diye msj atmış.bende istediğin xzaman gel gör yazdım.bu görüşmeden 2 gün sonra mesaj atttı hesabına 250 lira yatırıcam diye.nafakanın dışında bu para.sağol ihtiyacım yok oğlumla gayet rahat geciniyoruz yazdım.ısrar etti ama kabul etmedim.bana paracı diye hitap ederdi kabul etmememe sasırdı .ertesi günü yine msj attı oğlana doğumgünü yapacakmısın 6hazirnda diye sormuş.evet dedim kimler gelcek nerde dedi yazdım bende.son olarak persembe günüde yani oğlanın doğumgününde msj atmış oğlanı akşamüstü parka götürebilirmiyim diye.halbuki biliyor söylemiştim akşamüstü oğlumla yemeğe gitcez diye.bende yazdım oğlumla yemekte olcsz o saatte diye gelmek istedi tamam dedim.akşam da evimde parti yaptım partiyede geldi.hep üçümüz foto cekildik.sıcak bir ortam oldu.birara balkonda abim dediğim bir komşum yapmayın 2yasında çocuk var barışın demiş zamana bırakalım abi en güzeli zaman demiş.eskiden o abiye kapat konuyu adını bile duymak istemiyorum derdi benim için.bakışlarını yakaladım.giderken kapıdan gecirdim döndü öyle bir baktıki.şimdi kızlar soruyorum size.ben mi ümitleniyorum yoksa bu adam barışma çabasındamı sizce.