Eski eşimin tavırları....

benim eşimde dün çocuk için bir araya gelebilrim dedi. sonra hep beni suçladı değişik değişik şeyle ristedi.
bende kabul etmedim hiç bir zaman zerre kadar pişman olmayacak.
yarın bende avukatımı tutacağım ama bizimki sizin gibi ilk celsede bitmez aylar yıllar sürecek:(

az önce eski konularına baktım
bu adamla barışırsın üç beş gün mutlu mesut
sonra aynı tas aynı hamam

bence kendini ümitlendirip durma
bu yaklaşımım hoşuna gitmemişş olabilir ama
gerçekçi yaklaştığımı düşünüyorum.

ben anlamadım arkadaşım kusura bakma. bu adam senı aldatmış sen hala barışabılır mıyız ümit varmı dıyosun. ya barışsan ıkı gun sonra tekrar aldatacak. neyıne guveneceksın bu adamın bu saatten sonra anlamadım. bırak ya...

ışık var bence bu adamda...
inşallah aklı başına gelmiştir...
anladığım kadarıyla pişman olmuş..
hayırlısı olsun hakkınızda..

eğer ki ışık varsa bile barışmayı düşünüyorsun sanırım ,

ki bu adam seni kaybetme korkusunun tavan yapması gereken anlarda boşanma sürecinde bi özür bile dilememiş, seni kaybetmekten hiç korkmamış bi adam ,

boşandıktan sonra senin aramalarına olumsuz cevap vermiş bir adam ,

eğer ki şu anda seninle bir araya gelmek istiyorsa da tek sebebi boşta kaldığıdır bana göre

kınamıyorum ama arkadaşım sen hem aldatılıyorsun hem de bu adamın peşin de mi koşuyorsun?

arkadaşım, aldatan bir daha aldatır. iki iki dört... aynı serüveni tekrar yaşamaya hazır mısın? bence sen çok ciddi bir duygusal boşluk içindesin, içindeki boşluğu doldurmaya çalışıyorsun. bu filmi izlemeye kalkmışsın, orta yerinde dayanamamış bırakmışsın. bir daha izleyebilir miyim diye düşünmek, üstüne üstlük heyecan duymak ??? garip...

Evet kızlar boşanalı 4ay oldu.eşim beni sanal olarak aldatmıştı.yakalayınca tek celsede boşandık.ilk zamanlar cok pişman oldum keşke boşanmasaydık diye.çok yalvardım ona.araya aracılar soktum.asla istemiyorum aysenin yüzünü görmek istemiyorum bitti kesinlikle diyen adam beni şaşırtıyor.çocuğunu görmeye bile ben yokken gelen adam gecen hafta sabahın bir vakti ben işe gitmeden görmek istedi.gel gör dedim ben gidicem zaten işim var erken çıkıcam evden bakıcıdan alırsın çocuğu dedim.tamam dedi.sonra carsıdayken karsılaştık.boşandıktan snra ilkkez yüzyüze geldik.nasılsın diye sordum.iyiyim dedi okadar.sonra hadi hoşçakalın dedim oğlumu öptm.basladı aramaya ben işe gidince ayse cocuğa sunu alayımmı bunu alayımmı.belkide 10 kez aradı.benim yüzümü görmek sesimi duymak bile stemiyordu.enson cocuğu bakıcıya bıraktım diye msj atmış.bende istediğin xzaman gel gör yazdım.bu görüşmeden 2 gün sonra mesaj atttı hesabına 250 lira yatırıcam diye.nafakanın dışında bu para.sağol ihtiyacım yok oğlumla gayet rahat geciniyoruz yazdım.ısrar etti ama kabul etmedim.bana paracı diye hitap ederdi kabul etmememe sasırdı .ertesi günü yine msj attı oğlana doğumgünü yapacakmısın 6hazirnda diye sormuş.evet dedim kimler gelcek nerde dedi yazdım bende.son olarak persembe günüde yani oğlanın doğumgününde msj atmış oğlanı akşamüstü parka götürebilirmiyim diye.halbuki biliyor söylemiştim akşamüstü oğlumla yemeğe gitcez diye.bende yazdım oğlumla yemekte olcsz o saatte diye gelmek istedi tamam dedim.akşam da evimde parti yaptım partiyede geldi.hep üçümüz foto cekildik.sıcak bir ortam oldu.birara balkonda abim dediğim bir komşum yapmayın 2yasında çocuk var barışın demiş zamana bırakalım abi en güzeli zaman demiş.eskiden o abiye kapat konuyu adını bile duymak istemiyorum derdi benim için.bakışlarını yakaladım.giderken kapıdan gecirdim döndü öyle bir baktıki.şimdi kızlar soruyorum size.ben mi ümitleniyorum yoksa bu adam barışma çabasındamı sizce.

çocugun için bile olsa
boşandıgın birisiyle yeniden evlenmek ne kadar dogru bilemeyecem

Umarım hakkınız da hayırlısı olur. Siz de istiyorsunuz galiba. Onun da davranışları pişman gibi görünüyor. Yine de acele etmeyin derim ben. İyice emin olun.

nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama çok iyi psikiyatrisler var bence bir git konuş derim senin mantığın kaybolmuş, sebebini anlamadığım bir olaydan paldır küldür boşanmışsın eşin sitelere mi girip bakmış yoksa bayaaa sevgilisimi olmuş anlamadım hem eşini sevmediğini yazmışsın bence biten bir ilişki tekrar da başlasa bitmeye mahkumdur, sen oğlunu al biraz uzaklaş çocuğa yazık oluyor kafası karışacak,

geçen ay yeniden evlenmeyi düşünüyodun şimdi eski eşle barışma ihtimalini düşünüyosun :44:
neyse,eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı demiş eskiler,bende diyorum ki hayat aynı hatayı iki kez yapmak için çok kısa denemişsin yanılmışsın hala niye uğraşıyosun turlama tekniği öneririm

senin aldatmış birinden boşanıp kurtulmuşsun şimdi ne diye tkrar barışmayı düşünüyosun

Daha iyisini bulamamış herhalde diyorum
+
sizde daha iyisini bulamayacağınızı anlamışssınız diyorum
+

siz harbiden neden boşandıgınızı biliyormusunuz?

arada 2 yaşında küçük kuzu var :nazar:
eşinde ışık var gibi hadi bakalım
hayırlısı birleşmenizse biran önce hayırlısıyla olsun inşallah..
ama sende oda eskisinden daha iyi olun birbirinize :)

Yanılmıyorsam eşin askerdi ve gelecek diye üzülüyordun, görüşmek bile istemiyordun.

Ne oldu da kör öldü badem gözlü oldu ?

Son düzenleme:
İyice düşünmeden hareket etmeyin. Sizin ve oğlunuziçin en hayırlısı neyse o olsun inşallah :)

ben de ilişkimde ayrılıp ayrılıp döndüm ama inanın ki döndükten sonra hiçbişey değişmiyor. niye döndüm diye pişman oluyor insan. ama arada bir yavru da olunca bişi diyemicem tabi size.

Evliliğin bitme sebebi aldatma olmasaydı eğer.
Sevindim derdim. Umarım barışırsınız derdim..
Ancak aldatan birinden bahsediyoruz.
Boşanıp en zoru aşmışsınız zaten.
Başa dönmeye değer mi?

Yanılmışım kızlar.adam aynı adam.bana tırnağı kadar bişey hissetmiyormuş.boşandığına pişman değilmiş.asla evlenmiyecekmiş.kadınların hepsi aynıymış.evlencek olsa yine benle evlenirmiş zaten.ama evlilik istemiyormuş.hayatından çok memnunmuş.benimle asla olmazmış çünkü kalbim kötüymiş benim.biz boşanalı 4ay olmuş hala nasıl onu unutamamışım.öyle demiş ortak bir tanıdığımıza.zaten görseniz süslenip püslenip geziyor.yeni kıyafetler ayakkabılar.ama hayatında bir ömür ciddi bişey istemiyormuş.zaten facebooktan göryorum buldukları da bar kadınları

Back
X