Eski eşimin tavırları....

Yanılmışım kızlar.adam aynı adam.bana tırnağı kadar bişey hissetmiyormuş.boşandığına pişman değilmiş.asla evlenmiyecekmiş.kadınların hepsi aynıymış.evlencek olsa yine benle evlenirmiş zaten.ama evlilik istemiyormuş.hayatından çok memnunmuş.benimle asla olmazmış çünkü kalbim kötüymiş benim.biz boşanalı 4ay olmuş hala nasıl onu unutamamışım.öyle demiş ortak bir tanıdığımıza.zaten görseniz süslenip püslenip geziyor.yeni kıyafetler ayakkabılar.ama hayatında bir ömür ciddi bişey istemiyormuş.zaten facebooktan göryorum buldukları da bar kadınları

hakkinda hayirlisi olsun arkadasim..
uzme kendini bosver...

Napıcam ben simdi.onunla oğlumun doğumgününün kutlayana kadar inanın rahattım.yiyip içip geziyodum ve aklıma gelmiyodu.boşandıktan sonra ilkkez birararya geldik.bu mu etkiledi anlamadım

Napıcam ben simdi.onunla oğlumun doğumgününün kutlayana kadar inanın rahattım.yiyip içip geziyodum ve aklıma gelmiyodu.boşandıktan sonra ilkkez birararya geldik.bu mu etkiledi anlamadım

durup dururkenmi soylemis bunlari ?

Komşumuz birleşin demiş doğumgününden bikaç gün sonra doğumgününde düşünürüz diyen adam doğumgününden 2 gün sona değişti.

Komşumuz birleşin demiş doğumgününden bikaç gün sonra doğumgününde düşünürüz diyen adam doğumgününden 2 gün sona değişti.

Sen galiba esinin hareketlerine aldanip barisacaksiniz diye umut ettinki bu kadar yikildin yeniden,
keske kaptirmasaydin kendini...
esinde tutarsiz sanirim bi iyi davranip ilgi gosterip bi boyle demesi,
sana soyleyen kisi guvenilir birisi mi ? ara bozmak icin sallamis olmasin :26:

sen galiba esinin hareketlerine aldanip barisacaksiniz diye umut ettinki bu kadar yikildin yeniden,
keske kaptirmasaydin kendini...
Esinde tutarsiz sanirim bi iyi davranip ilgi gosterip bi boyle demesi,
sana soyleyen kisi guvenilir birisi mi ? Ara bozmak icin sallamis olmasin :26:

yok yok ara bozmak değil abim dediğim kişi.tutarsız dengesiz bir kişiyle evliydim zaten ben

güzel birşeyler yazıyordumki son yazdıklarını görünce çok üzüldüm:( hayırlısı olsun hakkında

Son düzenleme:
Kusura Bakmayın Ama İkinizde Ne İstediğinizi Bilmiyorsunuz Bu Ne Çoluk Çocuk İşler Böyle Kendinize Gelin Düşünmeyin Şu Adamı Bi Süre Kafanızı Dinlendirin Kimseyi Sokmayın Hayatınıza

yok yok ara bozmak değil abim dediğim kişi.tutarsız dengesiz bir kişiyle evliydim zaten ben

ilk baştaki sayfalarda bende güzel şeyler yazmıştım ama
baksana şu adamın yaptığına.. diyosun ya tutarsız dengesiz diye gerçekten de öyleymiş.. bide kimi erkek bayılır kadın peşinde dolansın ümitlensin diye.. resmen seni böyle düşündürmek için böyle hareketler yapmış.. bırak yaa arkadaşım Allah aşkına.. uzak dur derim..

Çocuğunuz var, belli ki boşanmışsınız ancak hala seviyorsunuz ve bunu bilen kullanan bir adam var karşınızda... Siz karşınızdakine öncelikle şunu hissettirin derim; siz hayatınızdan memnunsunuz, kimseye ihtiyacınız yok, o sizi aldattı (sanalı gerçeği farketmez..), o sizin için sadece çocuğunuzun babası.

Çocuğunuz için görüşebilirsiniz ancak bu çocuk için olmalı.. Bizde pazar günleri anne baba günüdür değişmez ancak bu ümit vermek değildir, beklentisizdir... ancak çocuklar olunca zaman neyi gösterir bilinmez. Çocuğun özel günlerinde doğum günü, okul faaliyeti vs. anne baba bir araya gelebilir, gelmelidir bu medeniyeti sağlamak önemlidir.

Ve ne yazık ki acı bir gerçek var ki kaçan kovalanır. Ben sizin yazdıklarınızdan şunu anlıyorum, bir anlık öfkelendiniz düşünmeden tek celsede boşandınız, pişman olacak geri dönecek sandınız ancak karşınızdaki kedi fare hesabı oynuyor. Fırsatları da kaçırmıyor.. Sizde bir dik olun ve güçlü tarafınızı gösterin de görün bi.. Kim ne hale geliyormuş :)

Birde o gün yemekte herzaman gittiğimiz pideciye gittik.evliyken her pideden sonra ona derdimki askım künefe yiyelim ve 5 yıl boyunca hep yerdik pideden sonra. O gün yine pideyi yedik tam kalkarken sana künefe söyleyimmi dedi. Baktım kaldım yok sağol dedim. Ama içim eridi resmen

ya valla tuhaf oldum pişman belliki seni kazanmaya çalışıyo gönlünü almaya çalışıyo inşallah hayırlısı olur hakkınızda...

Çocuğunuz var, belli ki boşanmışsınız ancak hala seviyorsunuz ve bunu bilen kullanan bir adam var karşınızda... Siz karşınızdakine öncelikle şunu hissettirin derim; siz hayatınızdan memnunsunuz, kimseye ihtiyacınız yok, o sizi aldattı (sanalı gerçeği farketmez..), o sizin için sadece çocuğunuzun babası.

Çocuğunuz için görüşebilirsiniz ancak bu çocuk için olmalı.. Bizde pazar günleri anne baba günüdür değişmez ancak bu ümit vermek değildir, beklentisizdir... ancak çocuklar olunca zaman neyi gösterir bilinmez. Çocuğun özel günlerinde doğum günü, okul faaliyeti vs. anne baba bir araya gelebilir, gelmelidir bu medeniyeti sağlamak önemlidir.

Ve ne yazık ki acı bir gerçek var ki kaçan kovalanır. Ben sizin yazdıklarınızdan şunu anlıyorum, bir anlık öfkelendiniz düşünmeden tek celsede boşandınız, pişman olacak geri dönecek sandınız ancak karşınızdaki kedi fare hesabı oynuyor. Fırsatları da kaçırmıyor.. Sizde bir dik olun ve güçlü tarafınızı gösterin de görün bi.. Kim ne hale geliyormuş :)

bu yoruma yüzde yüz katılıyorum.....
aynen doğru....

hayatından memnunmuş gibi ve ona tırnağın kadar değer vermiyormuşsun gibi davranırsan her bakımdan kazanan sen olursun..

her ilgiyi yeşil ışık sanıp heveslenirsen hüsrana uğrayanda sen olursun...

hem daha çok yeni boşanmışsınız.....sen kendinle ve çocuğunla ilgilen sadece ...

İnsanlar birşeyin değerini onu kaybedince anlıyor. Eski kocanız sizi ve çocuğunun değerini kaybedince anlamış görünüyor. Bence o yüzünüzü görmek, sesinizi duymak istememesinin sebebi kızgınlığı. O bakışların sebebinde ise derin bir pişmanlık yatıyor. Keşke diyordur her bakışında birlikte olsaydık yine çocuğumuzu birlikte büyütseydik... Ama ben ümitlendiğini sanmıyorum. Sizi aldatmış dediğinize göre ve 2 tercih hakkınızdan birini kullanmışsınız. Onu affedebilirdiniz yada boşanabilirdiniz. Siz boşanmayı seçmişsiniz. Bu affedilebilir bir durum değil gerçekten. Aldatan taraf siz olsaydınız kesinlikle hiçbir erkeğin bunu tolera edebileceğini sanmıyorum. Bence siz ümitlenmeyin o umutlanmasın. Çocuğuyla ilgilenmesi sorumluluk duygusundan kaynaklanıyor. Sorumluluk duygusuna sahip olması güzel. Bazı eski kocaların hiç çocuklarıyla ilgilenmeyip umursamadığı ve ilk fırsatta evlendiğini gördüm. Siz yine şanslısınız.

Kızlar en son pazar günü ortak bir tanıdığımız konuşmuştu bununla istemiyorum diyordu. O abide demişki tamam ozaman aysede yoluna baksın zaten sen onu istemezsen yoluma bakarım diyo .oğlunu üvey baba elinde büyütsün bunu sen istedin kimsetede hesap vermem diyor demiş.hakkınıda helal etmiyo demiş.bunun üzerine pazartesi mesaj atmış.hakkını helal etmiyormuşun sen kötüsün işte.asla olmaz artık.ümitlenme falan.bende evet hakkım helal değil dedim okadar.baska bişey yazmadım günlerdir.bugün sabah bir uyandım mesaj gelmiş sabahın 8inde.beni isteyen kadın pişman olmamı beklerdi.hayatıma bakcam demezdii.kimseye hesap vermem demezdi.bu laflarının üzerine biz asla olamayız falan yazmış.şok oldum cünkü brn ona bişey yazmadım.ne sizce kızlar şimdi bu.napmaya calışıyor bu adam

De git isine, evcilikmi oynuyoz burda, ne halin varsa gör...yazcaniz cevap...hey allahim yaaaa...beyfendi hayatini yasamak istiyor ama ayni zamandada sizi yedekte tutmak istiyor, hani buna,dimi biktimi bu islerden size dönme hesaplarinda....hey allahim yaaaa...birakin gitsin bakin artik önünüze, böyle bi dengesizle mutlu olamazsiniz hele sizi cantada keklik sandigi sürece hic. Haaa geri istiyosanizda burnunuzdan kil aldirmayin sizi avucunda sanmasin, inanin daha kiymetli olursunuz birlesirseniz...

bence kesinlikle babalar gününde mesaj atma ve kesinlikle arama,sana bunları yaşatmış olan bi insana karşı ilk ilgilenmelerinde yelkenleri suya indirirsen eskiden bi farkın kalmaz,biraz gardını al,senin değiştiğini güçlendiğini görsün,ona ihtiyacın olmadığını ve onsuzda olabildiğini,bırak sürtsün iyice,yalvarsada hemen evet deme,kaçan kovalanır bunuda unutma..fazla naz aşık usandırır evet doğru ama u sizin için geçerli değil,çünkü seni çok çok iyi tanıyor..

büyüklerimizin güzel bir sözü vardır hani aynı nehirde iki kere yıkanılmaz diye, gerçekten çok doğru bir söz çünkü huylu huyundan vaz geçmez velevki barıştınız tekrar evlendiniz anladığım kadarıyla bu adam yapacağından yine geri durmayacak ve sizi küçük kaçamaklarlada olsa aldatacak ve şuan ki hareketleri davranışları duygu sömürülüğü ve sizi elinde tutmaya çalışma taktikleri bir arkadaşın dediği gibi kendi istediği haltı bu arada yiyecek ama siz orda bi köşede onun size dönmesini bekliyeceksiniz, sorarmısınız ona onun ansı güzelmiymiş bence hayatınıza bakın her şey gönlünüzce olsun....

yuh pişkinliğin bukadarı yani hata yaptığını biliyo pişman değil ama ilerde belki pişman olabilir sende o zamanı bekliyceksin. ya at kafandan nasıl yaparsın bilmem bu adamla bidaha birlikte olursan eski günlerni bile mumla ararsın.

Back
X