Eski eşimin tavırları....

Kızlar en son pazar günü ortak bir tanıdığımız konuşmuştu bununla istemiyorum diyordu. O abide demişki tamam ozaman aysede yoluna baksın zaten sen onu istemezsen yoluma bakarım diyo .oğlunu üvey baba elinde büyütsün bunu sen istedin kimsetede hesap vermem diyor demiş.hakkınıda helal etmiyo demiş.bunun üzerine pazartesi mesaj atmış.hakkını helal etmiyormuşun sen kötüsün işte.asla olmaz artık.ümitlenme falan.bende evet hakkım helal değil dedim okadar.baska bişey yazmadım günlerdir.bugün sabah bir uyandım mesaj gelmiş sabahın 8inde.beni isteyen kadın pişman olmamı beklerdi.hayatıma bakcam demezdii.kimseye hesap vermem demezdi.bu laflarının üzerine biz asla olamayız falan yazmış.şok oldum cünkü brn ona bişey yazmadım.ne sizce kızlar şimdi bu.napmaya calışıyor bu adam

arkadaşım, bu adamın ne dediği ne düşündüğü ne anlatmaya çalıştığı seni niye bu kadar ilgilendiriyor, boşanmadınız mı? birbirinizi anlayan kişiler olsaydınız evliliğiniz zaten devam ederdi ki...siz kararsız tavırlar sergilerseniz adam işte böyle parmağında oynatır sizi. adam sizi değil kendi egolarını düşünüyor, anlayın artık...

eşiniz pişman olmuş mutlaka ki böyle davranıyor ama sizi aldatmış ve bu geçerli bi sebep sanal veya gerçek niyet önemli aldatma niyetiyle başlamış devamı geldi mi bilemeyiz..ya da kaç kez yaptı siz ne zaman yakaladınız bilemeyiz..haızr yeni bi hayat kurmuşsunuz hiç bozmayın huylu huyundan vazgeçmez üstelik aldatan o sonra siz isteyince barışmayan da o..tekrar üzülmemek için iyi düşünmelisiniz ..

Kızlar en son pazar günü ortak bir tanıdığımız konuşmuştu bununla istemiyorum diyordu. O abide demişki tamam ozaman aysede yoluna baksın zaten sen onu istemezsen yoluma bakarım diyo .oğlunu üvey baba elinde büyütsün bunu sen istedin kimsetede hesap vermem diyor demiş.hakkınıda helal etmiyo demiş.bunun üzerine pazartesi mesaj atmış.hakkını helal etmiyormuşun sen kötüsün işte.asla olmaz artık.ümitlenme falan.bende evet hakkım helal değil dedim okadar.baska bişey yazmadım günlerdir.bugün sabah bir uyandım mesaj gelmiş sabahın 8inde.beni isteyen kadın pişman olmamı beklerdi.hayatıma bakcam demezdii.kimseye hesap vermem demezdi.bu laflarının üzerine biz asla olamayız falan yazmış.şok oldum cünkü brn ona bişey yazmadım.ne sizce kızlar şimdi bu.napmaya calışıyor bu adam

siz basınızdan attığınız bi belayı hala basınıza cekmeyin bence bu ne tutarsız adam ne pişmanlığı bence sizi kazanmaya calışmıyor zaten siz malesef aracılar sokarak araya hala barışmaya calışıyorsunuz boşverin yolunuza devam edin kıskandırmışlar karın evlenir diye ama eski kocanızın umrunda değil zaten umrunda olsa eski olmazdı.

Ayşece onun da derdi bu zaten seni düşündürmek hala anlamıyo musun
ufacık birşeyinden hemen ümitleniyosun ne demek istedi sizce falan
adam gibi olan adam dönmek isterse direk dönme talebi yapar zaten böyle vur kaç yapmaz
seninki peşinden koşturmak istiyor.. sende kanma arkadaşım..
biliyo aklının karıştığını
hiçbişey yapma lütfen her söylediğine de aldanma
valla bu konu hakkında son söyleyeceklerim bunlar canım..

Burada kim ne dese boş.

Siz inanmak istediğinize inanıyorsunuz.

Hiç tepki vermeyin, hakkında oraya buraya konuşmayın, belki gerçekten istiyorsa o zaman gelip zaten sizinle konuşur.

Haklısın kızlar.bu adamı artık hayatımdan tamamıyla çıkarmalıyım.dengesiz.düşünüyorumda aldatan o peşinden koşan benim.ne bu ya.hem acı cek hemde bekle.yok evet kendi yoluma bakmam gerek haklısınız

Çok yakın bir arkadaşım,15 aylık evliyken eşiyle gittikleri tatilde bir rus ile aldatıldı.
bunun üzerine arkadaşım değil eşi boşanmak istediğini söyledi ve hemen gidip mahkemeye başvurdu,arkadaşım intar etti falan filan birsürü olay nitekim boşandılar.
Aradan 4-5 ay geçti eski eşi sürekli peşinde dolandı arkadaşımın ve kandırdı.
Sonuçta evlendiler ve şuan 9 aylık bi kızları var.
İkisi de şuan daha mutlu olduklarını söylüyorlar,iyiki boşanıp tekrar evlenmişiz diyorlar.
Konunu okuyunca aklıma geldi.
Umarım senin için de öyle olur

çok yakın bir arkadaşım,15 aylık evliyken eşiyle gittikleri tatilde bir rus ile aldatıldı.
Bunun üzerine arkadaşım değil eşi boşanmak istediğini söyledi ve hemen gidip mahkemeye başvurdu,arkadaşım intar etti falan filan birsürü olay nitekim boşandılar.
Aradan 4-5 ay geçti eski eşi sürekli peşinde dolandı arkadaşımın ve kandırdı.
Sonuçta evlendiler ve şuan 9 aylık bi kızları var.
Ikisi de şuan daha mutlu olduklarını söylüyorlar,iyiki boşanıp tekrar evlenmişiz diyorlar.
Konunu okuyunca aklıma geldi.
Umarım senin için de öyle olur

yok bizimki asla pişman olmaz.hala aldatmadığını sanal olarak yazışmak aldatma değilmiş.öyle diyor.hala da yazışıyor zaten kızlarla.biliyorum.sorumluluk almak işine gelmiyormuş.evlilik ona göre değilmiş.öyle diyor

Back
X