Kızlar en son pazar günü ortak bir tanıdığımız konuşmuştu bununla istemiyorum diyordu. O abide demişki tamam ozaman aysede yoluna baksın zaten sen onu istemezsen yoluma bakarım diyo .oğlunu üvey baba elinde büyütsün bunu sen istedin kimsetede hesap vermem diyor demiş.hakkınıda helal etmiyo demiş.bunun üzerine pazartesi mesaj atmış.hakkını helal etmiyormuşun sen kötüsün işte.asla olmaz artık.ümitlenme falan.bende evet hakkım helal değil dedim okadar.baska bişey yazmadım günlerdir.bugün sabah bir uyandım mesaj gelmiş sabahın 8inde.beni isteyen kadın pişman olmamı beklerdi.hayatıma bakcam demezdii.kimseye hesap vermem demezdi.bu laflarının üzerine biz asla olamayız falan yazmış.şok oldum cünkü brn ona bişey yazmadım.ne sizce kızlar şimdi bu.napmaya calışıyor bu adam
arkadaşım, bu adamın ne dediği ne düşündüğü ne anlatmaya çalıştığı seni niye bu kadar ilgilendiriyor, boşanmadınız mı? birbirinizi anlayan kişiler olsaydınız evliliğiniz zaten devam ederdi ki...siz kararsız tavırlar sergilerseniz adam işte böyle parmağında oynatır sizi. adam sizi değil kendi egolarını düşünüyor, anlayın artık...