matahari canım merhaba çok sevindim seninle burda tekrar karşılaştığıma
canım okadar çok şey anlatmak istiyorumki sana şu anda
ilk defa tıkandım kaldım oda senin konun oldu
çok paralel şeyler yaşamaya başladım bende galiba ondan
X eşin acılar çeke, çeke olgunlaşacak sende uzaktan izle keyfini çıkar !ama yanaşma
Evet kendi konumda bende tıkanıp kalıyorum çünkü söz konusu şahsın davranışları hiç standart değilBir de insan kendi yaşadıklarına objektif bakamıyor, başka bir arkadaşım olsa aynı şeyleri anlatsa muhtemelen "boşver gitsin zaten seni haketmiyordu, bu kadar takılma boşver zaten herşey bitmiş bak kendi hayatına" derdim ama benim bu şahsiyetle (!) ilişkim kesinlikle etrafta gördüğüm ettiğim hiçbir şeye benzemiyor, adam muamma, neden, çünkü dengesiz
Ne zaman istersen anlatabilirsin canım, dinlemeye hazırım seni her zaman.
Erkekler böyle artistlikler yapmayı severler.:)Kolay değil tabi ütüsü,çamaşırı,yemeği..bu yaşdan sonra ana evine de dönülmez.Beyefendi sudan çıkmış balığa dönmüşdür.Tekrar beraber olsanız eskisinden daha beter olur.Çevremde örnekleri çok maalesef.
Sen de ''Kusura bakma iş işten geçdi,olamayız artık eskisi gibi'' yi paylaş..Muhakkak birileri yetiştirir ona.
oysa bizim gibi insanlar için karşıdakinin ne yapacağını ne hissettiğini bilememek öyle zor bişey ki
bilmediğin karanlık bir yolda kaybolmuş gibi oluyosun
sonra bakıyosunki sen bukadar derinleri düşünürken o yüzeyde biyerlerde sırıtıyo
niye bunu çözmeye çalışıyorumki diye kendini aptal gibi hissediyosun
senin ex-eşin de çözmeye üstünde düşünmeye değmeyen biriydi evet
neyi niye yaptığını kendide bilmiyodu
e ozaman bu çözümlemeye çalışmalar ne zaman bitecek kafamızda
Erkek olmasına rağmen o ana evine döndü, bense kendi evimi açtım, rahatım yerindeBu koyuyordur belki de ona, ayrılıktan sonra yıkılırım ölür biterim zannediyordu, yıkılan kendisi oldu.
"Eskisi gibi olmak" şeklinde bir talebi yok ki. Zaten o yüzden anlamıyorum, madem böyle bir niyeti yok o zaman nedir bu yaptıkları? Hayır, şuna da eminim benim bir adım attığımı varsaysak beyefendi yine havalara girecek. Eee o zaman derdi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?