Eski eşimle tekrar denedik ama sonuç yine hüsran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her ne kadar herkes benim düşündüğüm gibi cevapları yazsa da özet geçeyim aklınızda kalsın.
1. Önce çok iyi bir terapiste başlayın. Siz eski kocanız hayatınızda hiç yokken de bir bireydiniz hala ona ihtiyacı hiç bir konuda olmayacak bir bireysiniz.
2. okulların durumu malum çocukların öğretmenine bir süre derse giremeyeceklerini söyleyin bir öğretmen olduğunuz için gerçekten giremediğinizi anlarlar.
3. yaz tatiline kadar eşyalı bir oda tutup çocukları dedelerine Gönderin. Siz de tatil olunca daha ekonomik bir ev tutar vakitlice internet bağlatırsınız (ki en en fazla bir hafta)
4. Babaları da bir süre kendi elinizle götürdüğünüz çocukları görmesin. Her seferinde Polis ve icra ile görsün şu ana kadar şahit oldukları ve oğlunuzun maruz kaldığı travmadan beter olmaz. Çocukları siz değil babanız ya da başka biri göstersin ki siz de adamı unutun artık.
5. Öğretmensiniz çok güçlüsünüz annesiniz hem kızınıza hem oğlunuza toksik bir ilişki nasıl bitirilir de daha mutlu olunur gösterirsiniz.
6. Eski eşinizden kurtulup hemen bir aşkın Peşine düşmeyin boşluktan. Bir süre maddi manevi toparlanın. Hobi ve yeni arkadaş çevresi edinin. Etraftakiler eski eş ya da eski hayatınızdan hayırla bahsette o günleri karşılaştırsa bile ağızlarını kapatın
Kolaylıklar dilerim

Sen kendine inanırsan kredi borcuymuş fasa fiso bırak bu adamı ben ilk defa birine vazgeç diyorum kk da sana ne hakla köylü der kendi nerden geliyor yallah başka kapıya der gçndeirirm evden yada alırım pılımı pırtımı ben giderim

Bunu neden kendinize yaptınız? Sizi aldatan adamla tekrar bir araya gelmek hata.

Eski kocadan yeni koca olmaz! Başka kadına dokunan bi erkek asla asla affedilmemeli!!

Eski konularını bildiğim için babana %100 hak veriyorum. Sen yorumlarınla beni delirtmiştin. Babana suçu atma. O iki evladının hatrına artık bırak şu iğrenç adamı. Sen onlara bu yaptıklarınla nur topu gibi çocukluk travması verdin. Borç harç ayrı eve çık. Dik durduğunu yine o adamın peşinden koşmadığını gördüğünde emin ol baban tekrardan yumuşayacak.Annen zaten yardımcı olur sana babanda zamanla yumuşayacak. Eski bir konunda kızıma nasıl örnek anne ola bilirim özgüven li güçlü bir kız olsun gibi konun vardı. Şuan hemen o evden çıkarak başlaya bilirsin. İnşallah bir daha geri dönmezsin.

Benim düşündüğüm çocuklar o yüzden yeni bir düzen kuracağım bu güçsüz halimle
Ay hadi ordan ya ne çocuklar içini.
Çocukları dusunsen zaten onları boyle bir şam babasıyla aynı eve sokmazdın.

Gayet kendi keyfin için girdin eve, şimdi de aradığını bulamadın, kocan kadini cagirip senle birlikte ona kapiyi da acmadi, seni de insan yerine koymuyor.
O evde sadece maaşın hatrina seni barındırıyor, sen de itin bilmem neresine sokuldukça aradigini bulamadın tabi şimdi başladın cocugum icin gidicem vs.
Bu masalları bize yutturamazsın, bunları bize değil babana anlat da en azindan son kez sahip çıksın sana.

Şu an görüşüp görüşmediğine dair bir iz bulamıyorum .kadın ben mesaj attıktan sonra hesabını kapatmıştı.şu an bunu engelledi sanırım moraller bozuk

Oğlunu yazacaktım harf hatası
Onca şey yazıldı cevap verebileceğin tek alıntı bu oldu galiba
İnşallah bir daha anne olmazsın ya bir tanesi daha senin yüzünüzden telef olmasın
Git Allah aşkına buralarda vakit harcama çocuklar uyuyunca neler yapıp adamı kendine daha çok bağlarsın onların programını yap sen

Şu an görüşüp görüşmediğine dair bir iz bulamıyorum .kadın ben mesaj attıktan sonra hesabını kapatmıştı.şu an bunu engelledi sanırım moraller bozuk
Neyin peşindesin
Şu an görüşüp görüşmemesi ne değiştirecek tek sorun bu değil ki
Adam seni biplemiyor umurunda değilsin
Seni asla sevmiyor
Sen bugün karnını doyuracağı gelir kapısından başka hiçbir şey değilsin
İnsan kendini ancak bu kadar yerin dinine sokar Allah aşkına azıcık şu nefsini bi köşeye koyda şu iki zavallı çocuğunu düşün be

Ne farkı var senin için ? Kendi kendine bahane yaratıyorsun ? Senin aldatılmana bile gerek yok bu kadar şiddete hakarete kocan sana dönüp kadın değilsin yok çocuğa dna yap dediğinde iki gram gururun olsa zaten boşanırsın o kadın çıkıp o eve de helse sen iflah olmazsın o evde dururusun

Kanıtlasan ne olacak? Evli olsan mahkemede işine yarardı, evli bile değilsin. Ya ben erkeksiz duramıyorum de anlayalım, hem kendini hem bizi kandırmaya çalışmak zor olmuyor mu?

Zaten nikah bile demedim şu an sadece bekliyorum .bu adam uzağındakini seven isteyen bir adam .ben onu anladım .yanındakinin değeri bitiyor .istiyor ki para kazansın ama sadece ev ihtiyaçlarına harcasın .yemekler yapsın ama bakımlı seksi olsun vs .

Yooo o kadınla keyfi yerindeydi, hırstan duramayan sendin.

Kesinlikle doğru

Ne alaka ya ? Abla sen cidden bir madde falan mı kullanıyorsun ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…