Eski eşimle tekrar denedik ama sonuç yine hüsran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendisi Mersin ben Zonguldak .zonguldak köy olduğu için ben de köylüymüşüm

Yıllardır şu forumu okuyorum, bir kaç senedir de yazıyorum. Ben henüz falso verip de düzelen insan görmedim. 7sinde neyse 70inde o.
Bak insanın erdemlisi özür dilemeyi bilen değil aslında, özür dilemesi gerekecek davranışlardan uzak durmaya çalışan bana göre. Senin affetmen de onda hiçbir anlam ifade etmiyor. Ki sonuç ortada. Hiç şaşmaz. Bir an önce ayaklanıp güçlü durmanız lazım.

Gerçekten öyle .uzaktaki kıymetli ona
Ne ettin ne yaptın gittin yani o eve . Aferin sana. Buradaki insanlar sana o zaman sayfa sayfa cevap yazmıştı , Kemalim yapmaz modundaydın . El ele tutuşup kapı açacaktınız , kadının gözünün önünde aşkınızı tazeleyecek, ne kadar ateşli olduğunuzu gösterecektiniz !!!!
Bir de nikah yapacaktınız .
Olmamış sanırım .

O zaman öyle bir uzaklaş ki adamdan , otobüsle gitmesi 10-12 saat olsun , öyle bir ulaşılmaz ol ki adam çocuklarımı aylardır görmüyorum deyip polise gitsin .

Sen de o çocukları böyle mahvedeceksen devlet korumasına ver. Kendin de tedavi ol .

Yaşadıklarınızı sonuna kadar haketmişsiniz, o yüzden size hiç üzülmedim malesef.
Tek üzüldüğüm o çocuklar, psikolojisi bozuk ebeveynlerin elinde yitip gidiyorlar.

Bakıyorum onlar da 1300 civarında ve internet bağlatmak biraz sürüyor .izin almak istemiyorum idareden yeterince izin almıştım buraya yerleşirken
İnternet bağlatmak boşanmaya engel mi bahane arıyorsun sen
İnternet baglanana kadar cep telefonun internet paketini bir aylığına sınırsız yap paylaşıma açıp bilgisayarında da kullanabilirsin
Daha ne diyim
Sen ömrüne bir adamın kahrını çekmek için gelmedin kendine gel

Konuştuğuna dair bir iz bulamıyorum .yoksa biliyorum her şeyi.evlenmedik.ailesi ve kendisi de ikna etmişti .bikaç hafta iyidi sonra değişti sanırım kadın bunu engelledi her yerden
Öyle bi söylüyorsun ki istersen oturup ağlayalım eşin için yazık adam kadınla buluşamıyor diye
Hakkını ver o diplomanın o mesleğin ailenin çocuklarının en önemlisi kendi gururunun ve derhal kurtul bu adamdan

Tum bu yasananlarda adam ne kadar suclu ise sen de en az o kadar suclusun. Adamla 3 yil evli kalip bosandigin halde adamla bagini koparmamissin. Bence su yasadiklarini hak etmissin.
Kani bozuk boyle bir adamdan bosandiktan sonra hadi eyvallah diyememissin, ustune ikinci cocugu yapmissin bosandiktan sonra. Dayak yemissin yine birakmamissin. Adam aldatmis sen yine birakmamissin. Adam ne yaparsa yapsin sen kene gibi yapismissin.
Boyle rezil bir yasama razisin. Kendine reva gordugun su hayata bak...bir de cocuklara nasil ornek olduguna... Insan ancak kendini bu kadar alcaltir.

Bu formda bir şey dikkatimi çekti genelde öğretmen kadınlarda karşı tarafa bağımlı olma, saplantı ve aciz olma durumu yaygın. Bütün öğretmenler aynı deniyorum lütfen yanlış anlamayın buraya konu açan ve eşine aşırı bağımlı olan kadınların yarısı öğretmen çıkıyor o yüzden böyle düşünüyorum. Okuduğum çoğu konu hep ofsayt.

Ben bir egitimcinin böylesi bir akıl tutulması yaşayacağına inanmak istemiyorum. Konunuza zerre kadar inanmak istemiyorum. Ya da belki konunuz gerçek ama eğitimci değilsiniz. Eğer eğitimci iseniz yazık çocuklarımıza.. sayfaları okudukça sinirlendim. Ve şuan o sinirle yazıyorum. Kusura bakmayın ama zerre üzülmedim size. O adam size hiçbir şey yapmıyor. Ne yapıyorsanız siz yapıyorsunuz kendinize. Yazık. Çok yazık...

Bu yüzden ben bu kişilerin gerçekten öğretmen olduğuna inanmıyorum. Forumda öğretmenlik mesleğini icra edenler çoğunlukta olduğu için böyle konuları yazanlar da öğretmen olduklarını söyleyip geçiyorlar.

Adam icin kim olursa olsun onemli degil, vajinasi olsun yeter. Konu sahibi de oyle zavalli ki uzakta olunca adamin kendini ozledigini saniyor. Kafa yapisina bak. Adam seni degil, vajinani ozluyor, o da bosta kalinca, yoksa senin onun icin en ufak fındık kadar degerin yok. Aslinda tam da birbirinizi bulmussunuz. Ne ahlaki deger, ne etik deger, ne aile kavrami gibi seyler sizde yok.
Senin gibi etik degerleri olmayan, hatta kendi evlatlarina bile kotu ornek olan birinin ben cocugumun ogretmeni olmasini istemezdim. Rezillik diz boyu.
Senin aklin daha sana yetmiyor, benim cocuguma ne verirsin en basta. Aklin basinda bile degil. Etik degerler, ahlak bu kavramlar adamda da sende de hic yok.
Otur bir dusun bence. Hayatina da yeni bir sayfa ac.

Sormamakla en iyisini yapıyorsunuz, benim verdiğim örnekte de kadının imkanları vardı, evi parası, çocukları da yoktu, hani desem ki adam çocuk üzerinden tehdit ediyor kadında korkudan sinmiş kalmış, o da yok.
İnsan her gün psikolojik ve fiziksel şiddeti neden çeker, üstüne bir de bu adama para yetireceğim diye uğraşır, adam yan gelip yatarken kadın parasını yedirir?
Bir tane daha var öyle, kadın çalıştı çabaladı ev aldı, eşyalarını yeniledi, çok da yorulduğu bir işte çalışıyor, ortak çocukları yok ve ikisinin de 2. evliliği, ilk eşinden benzer nedenlerle boşanmış ama bunu seviyorum diyor adamın her türlü aşağılamasına boyun eğiyor, adam kadından sıkılırsa kadının kendi imkanlarıyla aldığı evden kovuyor kadın işyerinde uyuyor, kadın eşine öpeyim dediğinde parayla öptürürüm para yoksa öpmek de yok diyormuş, sık gırtlağını bırak cinsinden

Ben tavsiye bile vermedim, ailemden birileri tavsiye vermeye kalkmış dedim bırakın bir şey demeyin, yaşadıklarından zerre rahatsız olmayıp siz tavsiye verince ama çok seviyorum diyen birine üzülüp akıl verdiğinize değmez.

Parayla mı öptürüyormuş?
Susmalıyııımmm, susmalıyımmmm, ban yimemem lazıııım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…