Gerçekten öyle .uzaktaki kıymetli onaNe alaka ya ? Abla sen cidden bir madde falan mı kullanıyorsun ?
Kendisi Mersin ben Zonguldak .zonguldak köy olduğu için ben de köylüymüşümSen kendine inanırsan kredi borcuymuş fasa fiso bırak bu adamı ben ilk defa birine vazgeç diyorum kk da sana ne hakla köylü der kendi nerden geliyor yallah başka kapıya der gçndeirirm evden yada alırım pılımı pırtımı ben giderim
Hata yapıyorsun. Umrumda değil diyorsun ama için içini yiyor. Otur oturduğun yerde.Artık umrumda değil gittiğimde hiçbir şekilde iletişime geçmeyeceğim bu adamla
Uzaktaki kıymetli falan değil ya paran kıymetli paran artı cidden uzaktayken adam sana yalvarmadı yani sen kendini öldürdün gidicem diyeGerçekten öyle .uzaktaki kıymetli ona
Zonguldak köy müymüş? Ayyy göçüm.Kendisi Mersin ben Zonguldak .zonguldak köy olduğu için ben de köylüymüşüm
Ne ettin ne yaptın gittin yani o eve . Aferin sana. Buradaki insanlar sana o zaman sayfa sayfa cevap yazmıştı , Kemalim yapmaz modundaydın . El ele tutuşup kapı açacaktınız , kadının gözünün önünde aşkınızı tazeleyecek, ne kadar ateşli olduğunuzu gösterecektiniz !!!!Gerçekten öyle .uzaktaki kıymetli ona
bırakın böyle adamı benceKendisi Mersin ben Zonguldak .zonguldak köy olduğu için ben de köylüymüşüm
İnternet bağlatmak boşanmaya engel mi bahane arıyorsun senBakıyorum onlar da 1300 civarında ve internet bağlatmak biraz sürüyor .izin almak istemiyorum idareden yeterince izin almıştım buraya yerleşirken
Öyle bi söylüyorsun ki istersen oturup ağlayalım eşin için yazık adam kadınla buluşamıyor diyeKonuştuğuna dair bir iz bulamıyorum .yoksa biliyorum her şeyi.evlenmedik.ailesi ve kendisi de ikna etmişti .bikaç hafta iyidi sonra değişti sanırım kadın bunu engelledi her yerden
Bu yüzden ben bu kişilerin gerçekten öğretmen olduğuna inanmıyorum. Forumda öğretmenlik mesleğini icra edenler çoğunlukta olduğu için böyle konuları yazanlar da öğretmen olduklarını söyleyip geçiyorlar.Bu formda bir şey dikkatimi çekti genelde öğretmen kadınlarda karşı tarafa bağımlı olma, saplantı ve aciz olma durumu yaygın. Bütün öğretmenler aynı deniyorum lütfen yanlış anlamayın buraya konu açan ve eşine aşırı bağımlı olan kadınların yarısı öğretmen çıkıyor o yüzden böyle düşünüyorum. Okuduğum çoğu konu hep ofsayt.
Sormamakla en iyisini yapıyorsunuz, benim verdiğim örnekte de kadının imkanları vardı, evi parası, çocukları da yoktu, hani desem ki adam çocuk üzerinden tehdit ediyor kadında korkudan sinmiş kalmış, o da yok.Demek ki hoşuna gidiyor böylesi de. Sado-mazo ilişkilerinden memnunlar demek ki. Kendi haline bıraktım ben de, kurtarılmak istemeyeni kurtaramıyoruz. Hiç ilişkisiyle ilgili bir şey sormuyorum, geçende evlenince şöyle olacak vs dedi, sormadım bile. Hayatını yakmaya karar vermiş olabilir, en azından benim sinirlerimi bozmasın daha fazla.
Parayla mı öptürüyormuş?Sormamakla en iyisini yapıyorsunuz, benim verdiğim örnekte de kadının imkanları vardı, evi parası, çocukları da yoktu, hani desem ki adam çocuk üzerinden tehdit ediyor kadında korkudan sinmiş kalmış, o da yok.
İnsan her gün psikolojik ve fiziksel şiddeti neden çeker, üstüne bir de bu adama para yetireceğim diye uğraşır, adam yan gelip yatarken kadın parasını yedirir?
Bir tane daha var öyle, kadın çalıştı çabaladı ev aldı, eşyalarını yeniledi, çok da yorulduğu bir işte çalışıyor, ortak çocukları yok ve ikisinin de 2. evliliği, ilk eşinden benzer nedenlerle boşanmış ama bunu seviyorum diyor adamın her türlü aşağılamasına boyun eğiyor, adam kadından sıkılırsa kadının kendi imkanlarıyla aldığı evden kovuyor kadın işyerinde uyuyor, kadın eşine öpeyim dediğinde parayla öptürürüm para yoksa öpmek de yok diyormuş, sık gırtlağını bırak cinsinden
Ben tavsiye bile vermedim, ailemden birileri tavsiye vermeye kalkmış dedim bırakın bir şey demeyin, yaşadıklarından zerre rahatsız olmayıp siz tavsiye verince ama çok seviyorum diyen birine üzülüp akıl verdiğinize değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?