- 3 Şubat 2018
- 25.843
- 111.148
- 598
Şimdi böyle diyorsun, o kadın eve geldiğinde yine için yanmaya başlayacak, yine hırs yapacaksın.
Giderse o kadın gelecek, yine başlayacak histerik histerik burda '' Onu evden atacağğğmmm, o... ''
Güzel davranışa gerek yok, herif eve kadın getirsin yeter.İkinci çocuğu için benden değil diyen bir adamla aynı evde bu burada onu da unutmamak lazım, yediği dayaklar vardı birde.
Bir iki güzel söze, iyi davranışa tav olup yine devam eder konu sahibi, bunu bilerek aynı şeyleri yaşamak istemiyordur ailesi.
İlla gidecek olsa, yine de kabul ederler orası ayrı.
Hayır Allah korusunArkadaşınız ne kadar doğru söylemiş.siz şu an yine aynı eşinizle mi evlisiniz ?
İşte konunun bütün özeti.Eski eşle daha çok barışırsınız, henüz birlikte kapı açıp adamın sevgililerine nispet yapmadınız, bu hikaye yarım kalmaz.
Derdi WiFi değil. Oyalanıyor, kendiliğinden süre veriyor, ya düzelirse. Bak düzel haaa, düzelmezsen giderim... Gitmeyecek bi yere.Mobil wifi var. Bir süre idare eder en azından.
Bu laf beni ikna etmez daha çok kızdırırdı. Allah yardımcın olsun. İnşallah kendini kurtarırsıno kadar ikna edici konuştu ki sen kadın olsaydın senden güzelleri de giremezdi bu eve vs
Boşandıktan sonra barışıp 2.ye hamile kalmıştı bile, 3.ye kalmaz umarımaman diyeyim sakın 2.ye hamile kalmayın yine KAZARA falan.
Azdırıcı damlalar oluyor, sekse daha kolay ikna için habersiz koyuyor içeceklere demek pis herif.Evde bulunan “kadınlar için damla” nedir?
Evet konuda sadece bunu merak ettim
Buraya kadar sabırla okudum ama siz nasıl bir annesiniz yaŞunları düşünüyorum .mesela yan komşum bu kadın yalnız diyip istediğini yapabilir (müzik dinler yüksek sesle vs) çocuklarıma biri okulda veya ortamda bişey yapsa yine yalnız başımayım.kızıma yarın bir gün biri sorun yaşatsa yine yalnızım .bunların üstesinden nasıl geleceğim. Sorun burda
Yok ya ne okulu hepsi bahane çocuklar umurunda bile değilHer şeyiniz bahane, gitmeye niyetiniz olsa çoktaaaaaaan ev bakmaya başlamıştınız
Dersler zaten online hemen yarın çıkıp gitseniz okula hiçbir etkisi olmaz
Kızlar baştan söyleyeyim kendinizi yormayın konu sahibi bu adamsız duramıyor ayrılacağı falan yok ağzınızı yormayınArkadaşlar merhaba .daha önce de konu açmıştım.birçoğu çok doğru olmakla birlikte ağır yorumlar da vardı.son durumu haber ver demişti yorum yapan arkadaşlar.ben çocukları e eşimin evine getiriyordum en son gidişimde babam eve gelmesin artık diye haber gönderdi kardeşimden.bunu duyan ex eş kendi ailesini görüntülü olarak aradı ve onlarla beraber beni evde kalmam için ikna etti.deneyeceksiniz dediler ailesi beraber olacaksınız diye bir şey yok dediler.ben de ayrı ev vs.maddi olarak da zorlanacağım için (çünkü kredi borcum çok)ayrı eve çıkamayacağımdan kabul ettim bu durumu.daha önce bana yapılan yorumlardaki gibi üç dört hafta iyi olduk sonra bana evde giydiğin kıyafetlere bak, köylü şuna bak tarzı kelimlerr kullanmaya başladı.(hatırlarsanız eve kadın alıyordu)evde damla bile buldum kadınlar için kullanılan.yani cinsel yönden baya bağlı bir birliktelik olmuş anlaşılan.ve beni evde kalmam için ikna eden adam şimdi de o kadını özlemeye başladı sanırım .arkadaşlar gerçekten ağır şeyler yaşıyorum .hazırlanıp çıkacaktım .ev bul internet bağlat şu an yapamam okulların kapanmasını beklemek zorundayım. Ama o eve geldikten sonra akşamlarım çok zor geçiyor.kendimi iğrenç hissediyorum .evde bakımlı olmam da zor.2 çocuk iş güç yemek vs kendime zaman ayıramıyorum. Ayırsam da fark etmez o adam o kadını istiyor
Yaaa neler varmış öğrendik biz de :)))Azdırıcı damlalar oluyor, sekse daha kolay ikna için habersiz koyuyor içeceklere demek pis herif.
Evet, bu efelenmeler o eve başka kadın girene kadar. Ödü kopuyor herifin pis donlarını biri yıkayacak da '' evin hanımlığına'' terfi edecek diye.Kızlar baştan söyleyeyim kendinizi yormayın konu sahibi bu adamsız duramıyor ayrılacağı falan yok ağzınızı yormayın
Son darbe de buydu muhtemelen.Evet, bu efelenmeler o eve başka kadın girene kadar. Ödü kopuyor herifin pis donlarını biri yıkayacak da '' evin hanımlığına'' terfi edecek diye.
Tabii canım az önce yazmış ki babamın adresini biliyor gelir oraya bana başka adres lazım aahjajsjshsEvet, bu efelenmeler o eve başka kadın girene kadar. Ödü kopuyor herifin pis donlarını biri yıkayacak da '' evin hanımlığına'' terfi edecek diye.
Adam neden yorsun kendini ya. Misss gibi hayatını yaşarken bu sefer kadın duramıyor hırstan, kendi ayağı ile geliyor. Ben abiye çok imrendim. Erkek olmayı düşündüm bi ara, biliyon.Tabii canım az önce yazmış ki babamın adresini biliyor gelir oraya bana başka adres lazım aahjajsjshsadamın peşinden düşmeyen yapışan sensin geleceği falan yok kendine bahane yaratma artık ya
Babasına yüklenmeyin ya. Alıp getiriyor, sonra koşa koşa kendi ayağı ile geri gidiyor kocaya. Adam daha napsın?
Nasıl unutursun? Anksiyete yaptı be.Bilemedim
Babam gönderdi diyince boşanmasın gelmesin gibi bir baba algıladım
Ewki konusunu unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?