Eski eşimle tekrar denedik ama sonuç yine hüsran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel davranışa gerek yok, herif eve kadın getirsin yeter.

Eski eşle daha çok barışırsınız, henüz birlikte kapı açıp adamın sevgililerine nispet yapmadınız, bu hikaye yarım kalmaz.
İşte konunun bütün özeti.
Mobil wifi var. Bir süre idare eder en azından.
Derdi WiFi değil. Oyalanıyor, kendiliğinden süre veriyor, ya düzelirse. Bak düzel haaa, düzelmezsen giderim... Gitmeyecek bi yere.

Buraya kadar sabırla okudum ama siz nasıl bir annesiniz ya
O adamın kocalığını, babalığını eleştireceğinize oturup kendinizi sorgulayın
Asla sağlıklı psikolojiye sahip değilsiniz asla!
Bırakın yan komşu müzik açsa bilmem okulda sorun olsa vs saçma sapan bahaneleri. Hiç kimse ebeveyn olarak sizin verdiğiniz zarardan fazlasını vermez
Vah ki o çocuklara
Beni de eşim aldattı tek kararla bahanelerin ardına sığınmadan eşyalarımı satıp çıkıp annemin evine geldim
Ha ne maaşım var ne mesleğim
Ve bu halde üniversiteye hazırlanmaya başladım bile
Sizin gibi insanlardan utanıyorum
Kendi boş arzularınız hırslarınız yüzünden iki çocuğunuzun hayatı kayıyor hayatı!
Allah sizi ıslah etsin
Olmazsınız da yine amin diyeyim

Her şeyiniz bahane, gitmeye niyetiniz olsa çoktaaaaaaan ev bakmaya başlamıştınız

Dersler zaten online hemen yarın çıkıp gitseniz okula hiçbir etkisi olmaz
Yok ya ne okulu hepsi bahane çocuklar umurunda bile değil
Özlemle kocişini bekliyor
Kadına da yazmıştır evin de adamın da tapusu bende falan filan

Kızlar baştan söyleyeyim kendinizi yormayın konu sahibi bu adamsız duramıyor ayrılacağı falan yok ağzınızı yormayın

Kızlar baştan söyleyeyim kendinizi yormayın konu sahibi bu adamsız duramıyor ayrılacağı falan yok ağzınızı yormayın
Evet, bu efelenmeler o eve başka kadın girene kadar. Ödü kopuyor herifin pis donlarını biri yıkayacak da '' evin hanımlığına'' terfi edecek diye.

Evet, bu efelenmeler o eve başka kadın girene kadar. Ödü kopuyor herifin pis donlarını biri yıkayacak da '' evin hanımlığına'' terfi edecek diye.
Tabii canım az önce yazmış ki babamın adresini biliyor gelir oraya bana başka adres lazım aahjajsjshs adamın peşinden düşmeyen yapışan sensin geleceği falan yok kendine bahane yaratma artık ya

Bir de yazmışsınız ya yan kuruluşu komşum her şeyi yapabilir; çocuğum var falan diye...Hiçbir şey olmaz. 23 yaşında atandım ben hem de İstanbul'un en belalı semtlerinden birine... Kılıma da zarar gelmedi. 6 sene yaşadım ben orada. Her şeyi de kendim hallettim. Bahane bulmayın. Çocuk hastalansa (Allah korusun) çağırın ambulansı ya da taksiyi; gidin hastaneye. Problem mi yaşıyor; çocuk psikologları var. Artık kimse kimseye muhtaç değil.

Tabii canım az önce yazmış ki babamın adresini biliyor gelir oraya bana başka adres lazım aahjajsjshs adamın peşinden düşmeyen yapışan sensin geleceği falan yok kendine bahane yaratma artık ya
Adam neden yorsun kendini ya. Misss gibi hayatını yaşarken bu sefer kadın duramıyor hırstan, kendi ayağı ile geliyor. Ben abiye çok imrendim. Erkek olmayı düşündüm bi ara, biliyon.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…