Eski eşimle tekrar denedik ama sonuç yine hüsran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam neden yorsun kendini ya. Misss gibi hayatını yaşarken bu sefer kadın duramıyor hırstan, kendi ayağı ile geliyor. Ben abiye çok imrendim. Erkek olmayı düşündüm bi ara, biliyon.
Böyle kadın varsa bende erkek olurum ne var hem parasını yicem kafama göre her şeyi yapıcam üstüne kadın olsaydın yapmazdım dicem ve bana hak verecek daha ne olsun ilk sayfalarda da şey demiş delil yok abla sen kafayı kırdın galiba sen bu kadınla msjlaştın ya ne delili

Adam o kadını istemese döneceksin yani nasıl bir mide ve gurursuzluk o evde bir saniye nasıl duruyorsun

Aman o adam ne savunur çocuklarını ne savunur.
O dakika başı DNA testi istediği oğlu okulda kavga edince sorunun ne oğlum deyip başını okşar.
Yarın öbür gün kızının flörtü olduğunda anlayışla karşılar.
Yersen
Bunlar sadece bahane siz ayrılmak istemiyorsunuz.
Çocuklarınız şimdi çok mu huzurlu?
Çok mu güvendeler?
Şimdiden ağır travmalar yaşatmışsınız çocuklara daha onları öne sürüyorsunuz.

Son düzenleme:
Sen erkek delisisin ben sana önceki konunda da söylemiştim kendinde itiraf et hepimiz kurtulalım sen erkeksiz duramıyorsun gerçekten bak komşu yüksek sesle müzik dinlermiş bahaneye gel

Benle atışmıştı konuda ve birden mahkeme lafını duyunca akıllanmıştı hatırlatırım bu kadın aptal falan değil her şeyin gayet farkında erkeksiz duramıyor

İşte konunun bütün özeti.

Derdi WiFi değil. Oyalanıyor, kendiliğinden süre veriyor, ya düzelirse. Bak düzel haaa, düzelmezsen giderim... Gitmeyecek bi yere.
Konu özelinde demiyorum, genelde benzer yapıdaki kadınların açtığı konulara her seferinde aynı hayretle yaklaşılması, verilen tavsiyeler sonrası sinir oldum denmesine de ben hayret ediyorum
Kişiler sanal değil, kanlı canlı insanlar ve çevremizde olmasalar dahi tanıdıklardan duyduğumuz oluyordur mutlaka.
Benim birebir görüp şahit olduğum vardı, sabahtan akşama kadar dayak yerdi aldatılıyordu da, o an sinirle ağzına geleni sayardı ama yanılıp da kadınla bir olup sövmemeniz gerekiyordu çünkü adama siniri geçince aldattığı kadınlar eşini ayartan kötü kadınlar, adam sütte leke var adam da yok türünden, dayak da sevdiğinden oluyordu, kazara paran var evin imkanın var ayrıl dersen yandın, herkesler kıskanıyor kocamda gözleri var deyip çıkardı işin içinden, eşi başka bir kadın için çekip gitti de en azından artık dayak yemiyor, boşandılar gelirse artık asla kabul etmem diyor ama adam dönerse kabul eder.

Yapıları böyle, değişmezler de o yüzden başta önerim oluyor sonra öylesine yazıyorum

Di mi, her seferinde saf gibi düşüyoruz bu tongaya. O ağlayıp sızlayıp kocasına saydırdığı an tutacağız ki kendimizi; içinde patlayacak, siniri geçince kociş aklama kocişe koşa koşa gitmeye motivasyon olma işine yaramayacağız.

Ben o tanıdığı dinleyip hayata devam ediyordum çünkü sürekli aynı şey, adam küfür ediyor dövüyor çok geçmiyor en fazla 2-3 saat sonra kocişkom deyip koluna giriyor bir de koluna öyle bir giriyor ki sanki tüm kadınlar adamı elinden alacak, milyon gönlüm olsa kaptırmayacağım biri, zaten döveni insan yerine koymam ki adamdan sayayım
1-2-3-5 derken bünyem alıştı dedim bunun yapısı bu, hem çok aşığız diyorlar, hem acı çekmek kaderleri gibi davranıyorlar ama aslında bunu seviyorlar hem de ne dersen de hep bir bahane, ama çocuklar ama dövse de özünde iyi bir adam, ama başka huyları iyi bahaneleriyle ayrılmıyorlar, zorla ayıracak halim yok herkes tercihlerini yaşar.

Ya ne kadınlar var meslek yok, aile yok, para yok kadın kapıyor çocuklarını 2 altın satıp bir kamyonet vb bir şey alıyor, onunla balık satıyor, çocuklar arabanın içinde yatıyor, toparlanana kadar öyle idare edip sonra kendilerine düzen kuruyorlar, kusura bakılmasın da iyi adamlar müstesna sanki evliyken adamlar 7/24 çocuğuyla ilgileniyor, eşine destek oluyor da, başımızda erkek olmayınca komşu dadanırsa diyoruz, indir odunu kafasına dadanan yerlerini dağla bir daha cesaret edemez, evli ama nikah cüzdanında öyle olup da her şeyi kendi sırtlanmıyorlarmış gibi

Benim arkadaşlarım arasında da var maalesef bu durumda olanlar. Bir tanesi de yine konudaki gibi devlette öğretmen. Sevgilisinden psikolojik şiddet zaten görüyordu. En son ilişkisiyle ilgili konuştuğumuzda adam üzerine yürümüş, kapı falan yumruklamış. Hemen sonrasında sevişmişler . Bu kızın ciddi kronik rahatsızlıkları var, stresten uzak durmak zorunda. Ben ona onlarca kez bu adamın normal olmadığını anlattım. O da bana onlarca kez ayrılacağına söz verdi ama değişen bir şey olmadı.

Demek ki hoşuna gidiyor böylesi de. Sado-mazo ilişkilerinden memnunlar demek ki. Kendi haline bıraktım ben de, kurtarılmak istemeyeni kurtaramıyoruz. Hiç ilişkisiyle ilgili bir şey sormuyorum, geçende evlenince şöyle olacak vs dedi, sormadım bile. Hayatını yakmaya karar vermiş olabilir, en azından benim sinirlerimi bozmasın daha fazla.

Peki bu herif size bu konularda yardımcı olucak mı ? Bencilin teki ....Hayır siz bu konular yüzünden değil başka kadınla kendinizi yarıştırdığınız için gitmek istemiyorsunuz.Gidince bu yarışı ben kaybettim diye kendinizi yiyorsunuz...Ben daha iyi olsam bunlar olmazdı falndı filandııı.Silkelenin kendinize gelin bu adam sizin sırtınızda kambur ...Vazgeçin bu heriften....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…