Eski eşimle tekrar denedik ama sonuç yine hüsran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten bu sefer kararım kesin .günleri sayıyorum .yine burdan haber vereceğim

Çocukların babası evlat ayrımı yapıyor
Hapishaneye giriyor
Annesini aldatıyor
İçip içip bağırıyor
Annesini dövüyor
O evden Bu eve savrup duruyorlar kuzen dede tekrar babalarının evi vs
Ama internet bağlamak lazım çok para...
Siz ne öğretmenisinizin sahi
Çocuklarınızın psikolojisi pek de umurunuzda değil belli ki

Bence siz destek alın.
Bu ikna edici konuşma mı?
Adam resmen aşağılamış sizi.

Kira için dedim para diye şu an için çok değil günler lazım bana .sonrasında istediğim gibi yeni düzenime gideceği. M

Aaa bu gerçeği kk kadınları anlarken sizin anlamamanız ne kadar ilginç yaa.

Aman Allah ım konu sahibi öğretmen mi? Ailesi de arkasında bide öyle mi? Yeni ban yediğim için hakaretlerimi içime atıyorum ama konu Sahibi nasıl öğretmen oldunuz ya siz?

Cocuklarda actiginiz bu yaralari onlar omur boyu ruhlarinda tasiyacaklar. Oglun icine kapanikmis. Belli ki yasadiklarindan ozguvenini kaybetmis. Kizin da umarim seni ornek alip babasi gibi bir koca secmez kendine.
Bir egitimci olarak cocuklara daha iyi ornek olacagini dusunurken boyle bir konuyu okuyunca gercekten cok sasirdim. O cocuklar ne kadar savrulmus. Ve sen onlari kanatlarinin altina alman gerekirken tum bunlarin yasanmasina musade etmissin. Tamam kendine bunu reva gordun de bari cocuklara bunu yapmasaydin? Eski esin icin zaten soyleyecek bir laf bulamiyorum bile. Hic babaligi hak etmeyen bir adama iki evlat vermissin. Dogurmak mesele degil, onlara iyi bir gelecek kuramayacaksan hic dogurmasaydin keske. Ikiniz de iyi ornek olamamissiniz cocuklariniza. Sen hayatini mahveden bu adama yeniden nasil dondun, nasil bir akil tutulmasi anlamadim. Ne bekledin bu adamdan mukemmel birsey cikmasini mi ya da adama sihirli bir degnegin degmesini mi? Bunca seyi yasatan adama bir insan neden yeniden doner? Ve hala 1 ay daha buradayim diyorsun. Ben olsam sokakta kalirdim ama yine durmazdim orada. Soylenecek cok sey var ama ne soylenirse soylensin siz yine bildiginizi yapacaksiniz orasi kesin. Eski konularinizda da buradaki kadinlarin sizi uyarmasina ragmen kimseyi dinlememissiniz, simdi mi dinleyeceksiniz. O yuzden artik bu konudan cikiyorum. Cocuklara cok uzuldum sadece. Keske akli basinda ana babalara sahip olsalardi.

Kendinize eziyet etmek hoşunuza mı gidiyor ?
Kendisine eziyet etmek degil.,bize eziyet etmek hosuna gidiyor..Milleti yoruyor,magduru oynuyor.Ama yine bildigini okuyor.
Esimi,sozlusu artik yakinlik bagi ne ise o beyefendiye kendisi soylemek isteyipte soyleyemediklerini bize soyletiyor sonrasinda ise bunlari okuyarak haz aliyor.
Artik bizi kullanma konu sahibi. :)

Daha asla ailesiyle de konuştum çocukların üstüne de yemin ettim ilk defa kesin konuştum ve kararımı verdim .ablası diyor ki sen gittiğinde o kadın eve balıklama atlayacak diyor ama umrumda değil dedim
Eski konunuzu da biliyorum bu devran böyle bir dargın bir barışık devam edecek de kusura bakmayın ama eski eş çocuğu için DNA istiyor, siz çocukların üzerine yemin ediyorsunuz.
Merhaba ne haber demek gibi olmuş sizler için, selam o çocuk benden değil DNA testi istiyorum, sana da selam çocukların üzerine yemin ederim seni terk ediyorum bir daha dönmeyeceğim.
En hoşlanmadığım yemin türü

Babanız bile artık o kadar sıkılmış ki değmeyecek bir adam için yaptıklarınıza, madem o adama gidiyor bir daha dönmesin demiş, haklı.
Baba olarak kızına, torunlarına, sülalesine edilen küfür ve hakaretleri sindiremiyor ama kızı sindirip gidiyor, e o zaman güle güle.

Eski eşle daha çok barışırsınız, henüz birlikte kapı açıp adamın sevgililerine nispet yapmadınız, bu hikaye yarım kalmaz.

En çok da maddi manevi ayakları üzerinde durabilen kadınların, kendilerini bu konuma sokmasına anlam veremiyorum. Neyin hırsı bu. Bulunmaz Hint kumaşı mı bu adam da yapıştınız bırakmıyorsunuz. Hadi kendinizi düşünmediniz de o çocukları düşünün bari. Oğlunuz zaten sizin yanınızda büyümemiş bu yüzden mi çocukları es geçmek kolay geliyor

Benim düşündüğüm çocuklar o yüzden yeni bir düzen kuracağım bu güçsüz halimle

Bize eziyet etse ne kadar edecek ki. En kötü göz ardı ederiz. Ama hem kendine hem çocuklarına bu hayatı yaşatan ve yaşayan kendisi.

Benim düşündüğüm çocuklar o yüzden yeni bir düzen kuracağım bu güçsüz halimle
Siz mi güçsüzsünüz? Mesleğiniz var, size destek olan bir aileniz var. sizin yaptığınız şımarıklığa giriyor. Burada maddi manevi zor durumda olup ailesinin boşanmasına izin vermediği yüzlerce kadın var. Onlar bile gözlerini karartıp boşanabiliyorsa sizin bu söylediğiniz bahaneden öteye geçmez

Gerçekten öyle değil buraya yazmamın sebebi adam etrafımda insan bırakmadı.buradaki yorumlar güç oluyor

Ben de bunu anlamıyorum, okumuş meslek edinmiş ayakları üzerinde duran mecazen değil gerçekten ayakları üzerinde duran kararlı kadınları tenzih ederim onlar asla üzerine alınmasınlar, aksine hepsine saygı duyuyorum lakin bize hep okumuşla okumamış, meslek edinmişle edinmemiş bir olur mu dendi, okumanın meslek edinmenin, çalışmanın önemi vurgulanırdı, okumadım meslek yok diye cahilim derdim diyorum da zira herkes bildiği kadar kültürlü, bilmediğinin cahilidir ama bakıyorum meslek var, dirsek çürütüp okumuş, işi var lakin tüm dizginleri veriyor kocaya, maaş kartı adamda, giyim kuşama karışma adamda, evden çıkma izini adamda, aileyle görüşme kararı adamda, seviyorum diyorlar gık demiyorlar, bu nasıl aşkmış sevgiymiş ki her şey adamın komutuyla, Zeus mu bu adamlar ?

Şunları düşünüyorum .mesela yan komşum bu kadın yalnız diyip istediğini yapabilir (müzik dinler yüksek sesle vs) çocuklarıma biri okulda veya ortamda bişey yapsa yine yalnız başımayım.kızıma yarın bir gün biri sorun yaşatsa yine yalnızım .bunların üstesinden nasıl geleceğim. Sorun burda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…