Gerçekten bu sefer kararım kesin .günleri sayıyorum .yine burdan haber vereceğimSen değişmezsin. Sen değişmedikçe kaderinde degişmez artık ye dayağını lafını otur sen bunu bilerek adamın yanındasın ailene üzülüyorum laf dinlemeyen cezasını sıkıntısını yine onlara çektiren bir evlatttttsın biraz vicdanın olsa adamın ....şeyi peşinde koşmazdın offff sinirlendim
Yok evlenmedik.babamlar bi daha eve gelmesin diyince ve o adam da ailesiyle konuşturup burda kal deyince kaldım ben yapışmadım kendisi öyle istedi.o kadar ikna edici konuştu ki sen kadın olsaydın senden güzelleri de giremezdi bu eve vs
Kira için dedim para diye şu an için çok değil günler lazım bana .sonrasında istediğim gibi yeni düzenime gideceği. MÇocukların babası evlat ayrımı yapıyor
Hapishaneye giriyor
Annesini aldatıyor
İçip içip bağırıyor
Annesini dövüyor
O evden Bu eve savrup duruyorlar kuzen dede tekrar babalarının evi vs
Ama internet bağlamak lazım çok para...
Siz ne öğretmenisinizin sahi
Çocuklarınızın psikolojisi pek de umurunuzda değil belli ki
Aaa bu gerçeği kk kadınları anlarken sizin anlamamanız ne kadar ilginç yaa.Arkadaşlar merhaba .daha önce de konu açmıştım.birçoğu çok doğru olmakla birlikte ağır yorumlar da vardı.son durumu haber ver demişti yorum yapan arkadaşlar.ben çocukları e eşimin evine getiriyordum en son gidişimde babam eve gelmesin artık diye haber gönderdi kardeşimden.bunu duyan ex eş kendi ailesini görüntülü olarak aradı ve onlarla beraber beni evde kalmam için ikna etti.deneyeceksiniz dediler ailesi beraber olacaksınız diye bir şey yok dediler.ben de ayrı ev vs.maddi olarak da zorlanacağım için (çünkü kredi borcum çok)ayrı eve çıkamayacağımdan kabul ettim bu durumu.daha önce bana yapılan yorumlardaki gibi üç dört hafta iyi olduk sonra bana evde giydiğin kıyafetlere bak, köylü şuna bak tarzı kelimlerr kullanmaya başladı.(hatırlarsanız eve kadın alıyordu)evde damla bile buldum kadınlar için kullanılan.yani cinsel yönden baya bağlı bir birliktelik olmuş anlaşılan.ve beni evde kalmam için ikna eden adam şimdi de o kadını özlemeye başladı sanırım .arkadaşlar gerçekten ağır şeyler yaşıyorum .hazırlanıp çıkacaktım .ev bul internet bağlat şu an yapamam okulların kapanmasını beklemek zorundayım. Ama o eve geldikten sonra akşamlarım çok zor geçiyor.kendimi iğrenç hissediyorum .evde bakımlı olmam da zor.2 çocuk iş güç yemek vs kendime zaman ayıramıyorum. Ayırsam da fark etmez o adam o kadını istiyor
Aman Allah ım konu sahibi öğretmen mi? Ailesi de arkasında bide öyle mi? Yeni ban yediğim için hakaretlerimi içime atıyorum ama konu Sahibi nasıl öğretmen oldunuz ya siz?Tamamdır ben bu konudan çıkıyorum
Bu kaçıncı öğretmen konusu
Ya boşanmazlar, ya aldatılmayı hobi edinirler, ya da maaşı eşe verirler
Son nesil öğretmenlerde bir sıkıntı var, bana daral geliyor.
Anlıyorum zaten bu gerçeğiAaa bu gerçeği kk kadınları anlarken sizin anlamamanız ne kadar ilginç yaa.
Kendisine eziyet etmek degil.,bize eziyet etmek hosuna gidiyor..Milleti yoruyor,magduru oynuyor.Ama yine bildigini okuyor.Kendinize eziyet etmek hoşunuza mı gidiyor ?
Eski konunuzu da biliyorum bu devran böyle bir dargın bir barışık devam edecek de kusura bakmayın ama eski eş çocuğu için DNA istiyor, siz çocukların üzerine yemin ediyorsunuz.Daha asla ailesiyle de konuştum çocukların üstüne de yemin ettim ilk defa kesin konuştum ve kararımı verdim .ablası diyor ki sen gittiğinde o kadın eve balıklama atlayacak diyor ama umrumda değil dedim
Benim düşündüğüm çocuklar o yüzden yeni bir düzen kuracağım bu güçsüz halimleEn çok da maddi manevi ayakları üzerinde durabilen kadınların, kendilerini bu konuma sokmasına anlam veremiyorum. Neyin hırsı bu. Bulunmaz Hint kumaşı mı bu adam da yapıştınız bırakmıyorsunuz. Hadi kendinizi düşünmediniz de o çocukları düşünün bari. Oğlunuz zaten sizin yanınızda büyümemiş bu yüzden mi çocukları es geçmek kolay geliyor
Bize eziyet etse ne kadar edecek ki. En kötü göz ardı ederiz. Ama hem kendine hem çocuklarına bu hayatı yaşatan ve yaşayan kendisi.Kendisine eziyet etmek degil.,bize eziyet etmek hosuna gidiyor..Milleti yoruyor,magduru oynuyor.Ama yine bildigini okuyor.
Esimi,sozlusu artik yakinlik bagi ne ise o beyefendiye kendisi soylemek isteyipte soyleyemediklerini bize soyletiyor sonrasinda ise bunlari okuyarak haz aliyor.
Artik bizi kullanma konu sahibi. :)
Siz mi güçsüzsünüz? Mesleğiniz var, size destek olan bir aileniz var. sizin yaptığınız şımarıklığa giriyor. Burada maddi manevi zor durumda olup ailesinin boşanmasına izin vermediği yüzlerce kadın var. Onlar bile gözlerini karartıp boşanabiliyorsa sizin bu söylediğiniz bahaneden öteye geçmezBenim düşündüğüm çocuklar o yüzden yeni bir düzen kuracağım bu güçsüz halimle
Gerçekten öyle değil buraya yazmamın sebebi adam etrafımda insan bırakmadı.buradaki yorumlar güç oluyorKendisine eziyet etmek degil.,bize eziyet etmek hosuna gidiyor..Milleti yoruyor,magduru oynuyor.Ama yine bildigini okuyor.
Esimi,sozlusu artik yakinlik bagi ne ise o beyefendiye kendisi soylemek isteyipte soyleyemediklerini bize soyletiyor sonrasinda ise bunlari okuyarak haz aliyor.
Artik bizi kullanma konu sahibi. :)
Ben de bunu anlamıyorum, okumuş meslek edinmiş ayakları üzerinde duran mecazen değil gerçekten ayakları üzerinde duran kararlı kadınları tenzih ederim onlar asla üzerine alınmasınlar, aksine hepsine saygı duyuyorum lakin bize hep okumuşla okumamış, meslek edinmişle edinmemiş bir olur mu dendi, okumanın meslek edinmenin, çalışmanın önemi vurgulanırdı, okumadım meslek yok diye cahilim derdim diyorum da zira herkes bildiği kadar kültürlü, bilmediğinin cahilidir ama bakıyorum meslek var, dirsek çürütüp okumuş, işi var lakin tüm dizginleri veriyor kocaya, maaş kartı adamda, giyim kuşama karışma adamda, evden çıkma izini adamda, aileyle görüşme kararı adamda, seviyorum diyorlar gık demiyorlar, bu nasıl aşkmış sevgiymiş ki her şey adamın komutuyla, Zeus mu bu adamlar ?En çok da maddi manevi ayakları üzerinde durabilen kadınların, kendilerini bu konuma sokmasına anlam veremiyorum. Neyin hırsı bu. Bulunmaz Hint kumaşı mı bu adam da yapıştınız bırakmıyorsunuz. Hadi kendinizi düşünmediniz de o çocukları düşünün bari. Oğlunuz zaten sizin yanınızda büyümemiş bu yüzden mi çocukları es geçmek kolay geliyor
Şunları düşünüyorum .mesela yan komşum bu kadın yalnız diyip istediğini yapabilir (müzik dinler yüksek sesle vs) çocuklarıma biri okulda veya ortamda bişey yapsa yine yalnız başımayım.kızıma yarın bir gün biri sorun yaşatsa yine yalnızım .bunların üstesinden nasıl geleceğim. Sorun burdaSiz mi güçsüzsünüz? Mesleğiniz var, size destek olan bir aileniz var. sizin yaptığınız şımarıklığa giriyor. Burada maddi manevi zor durumda olup ailesinin boşanmasına izin vermediği yüzlerce kadın var. Onlar bile gözlerini karartıp boşanabiliyorsa sizin bu söylediğiniz bahaneden öteye geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?