eski eşin görüşme isteği..

Bu aldatmaktır ve şu an ki eşinize büyük haksızlıktır. Yapmayın sakın, mazi de kalmış olay, aklı başına şimdi gelmiş demek.

Hiç böyle bir talep almadım belki yakın zamanda alabılırım ve tabıkı asla gorusmeyecegım telefonda dahı konusmayacagım o bana ne yaptıysa oda onu gorecek

Acaba mı? Buluşsa mıydım mı?
Üstüne bi de eşinizle aranızın limoni olduğunu söylemişsiniz, bu ayrıntıyı neden verdiniz "buluşun" diyelim diye mi?

Bütün eşler arasında problemler olur, herkesin anlaşamadığı noktalar olur, kimsenin belli konularda düşüncesi eşiyle aynı olmak zorunda değil.

Önemli olan eşinizle birbirinizin düşüncelerine, bakış açısına saygı duymanız. Ve aranızda ne olursa olsun, ne kadar kavgalı da olsanız eski eşinizle buluşarak onu aldatmaya hakkınız yok.

Böyle bi şeyin ihtimalini bile düşünmemeniz lazım.
Ayrıca eski eşinize neden haddini bildirmiyorsunuz? Size mesaj atacak cesareti nerden kimden buluyor?
Hadi arsızlık edip mesaj atmış diyelim,
"eşlerimize haksızlık olur" diye yumuşak konuşmanız da yanlış.

"Bu ne cüret" diye cümleye başlayıp haddini yerini bildirip bi daha sizinle asla iletişime geçmemesini söylemeliydiniz.

Birbirinizin hala numaralarınızı biliyor olmanız bile yanlış. Arada çocuk olmadığı için siz iki yabancı olmak zorundasınız.

Vay be, artık evli insanlara bile bekarmis gibi
Onla görüşmemelisin, şunu yapma, yaparsan böyle olur diye
akıl vermelere başladık.. Geliştim, gelişiyorsun, gelişiyoruz

Valla eski sevgili bitti bir de eski koca çıktı???

Ben bekar halimle 1 tane sevgili bulamazken, evliler eski sevgili yeni iş arkadaşı derken 2şer 3er tane buluyor

aslında geçmişten gelen bi hesaplaşma isteği vardı tabiki içimde..
Karşısına dimdik güçlü bir şekilde çıkıp umrumda değilsin imajı çizip hadi sana eşinle mutluluklar demeyi çok isterdim..
Ama oturup enine boyuna düşününce hayır dedim böyle bişey olmayacak..
Belki de talepleri bitmeyecek sonrasında..
Belki de bir yerlerden biri bizim fotoğrafımızı çekecek falan neler neler geldi aklıma..
Ve en doğru kararı verdiğime eminim..

Vay be, artık evli insanlara bile bekarmis gibi
Onla görüşmemelisin, şunu yapma, yaparsan böyle olur diye
akıl vermelere başladık.. Geliştim, gelişiyorsun, gelişiyoruz
Geçen bir haber vardı. 2. kadın, sevgilisinin karısına mesaj atmış. "Çağdaş ol, aşka saygı duy, sevenlerin arasından çekil" diye.
Beyinsiz, 5 ay hapis cezası almış. Al sana çağdaşlık

Şaka şaka

Konu sahibesi aklınız eski kocada mı? İçinizdeki ona karşı şeyler bitmemiş sanki, aşık olarak mı evlenmiştiniz?

Aşk çok farklı bir şey. Sevince dünya bir yana o bir yana oluyor. Sanki sizde de bu durum var. Söz konusu olan bu adam olunca diğer şeyleri bir kenara bırakmışsınız doğru mu?

Valla eski sevgili bitti bir de eski koca çıktı???

Ben bekar halimle 1 tane sevgili bulamazken, evliler eski sevgili yeni iş arkadaşı derken 2şer 3er tane buluyor

Evliyken hala eskilerin konuşulması, eski eşlerin adımları
hakkında kafa patlatmak
Ne bilim bana çok garip geliyor.
Hani birde soruluyor ya siz olsanız napardınız diye..
Bazı şeylerin birden fazla cevabı olabilir ama bu mevzunun yok.
Evlisin yanii, bitti.

Katılıyorum aslında seni gömek isterim ama etik olmaz anlamı çıkmış. Katiyen cevap vermemen gerekirdi konu sahibi.

Eski es meski es hic fatketmez.

Adam evli ve baska evli ve cocuklu bir kadina goz kirpiyor.

Eskiden evli olmaniz bunu normallestirmez.

Tamamen irtibati kesin size ulasamasin.

Esinizle bugun limonisiniz yarin iyi olursunuz bu durumlar ortaya dokulurse uzulursunuz.

Esinizle cocugunuzla yeni bir hayat kurmussunuz eski coplerin ayaginiza takilmasina izin vermeyin.

Hayir bulusmazdim. Öküz ölmüş ortaklik bitmiş. Ortak çocuğunuz da yok. Öyle dostane çok anlaşarak da bosanmamissiniz. Görüşmek için hiçbir sebep yok.

eski eşin karaktersiz bir adammış eğer sen de ona uyar görüşürsen seni yine yüz üstü bırakaca.ve sen bu sefer kocasını aldatan bir kadın olarak ortada kalacak.masum bir kahve bahanesine boşuna sığınma.

Bravo en doğrusunu yaptığına emin olabilirsin. Ayrıca şu an o kuduruyor bu arada. O sadece boşandıktan sonra bıraktığı enkazın son halini görmek istiyor, kahva falan bahane yani.. E senin onu reddetmen en iyi cevap ve eminim şu dönem aklından çıkmıyosundur. İlahi adalet işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…