- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
- Konu Sahibi pumpkin2017
-
Yanii sebep şu mu;Bizde cok severek evlendik 3yillik evliyiz ailesi hicbir zaman istemedi ama yinede evlendik.ama esim sirf calistigi isi istemediigi icin ne evi ne de beni gozu gormuyor..terk edip gtti dun bnde cok kotuyum hep yasadiklarimizngozumun onune geliyor.hayatima nasil yon verecegim bilmiyrm sirf bu sebepten evliligmin bitmesini istemiyorum kabullenemiyorum ama esim yikmayi gize aldi
tatlım seni tebrik ederim inan onu reddederek çok daha güzel bi izlenim bıraktın eski eşinde akıllı vede karekterli olduğunu bunun tam terside olabilirdi sende çok masumhane görüp buluşabilirdin ve inan şuanki evliliğin aşkla olmadığı için eski eşini gördüğünde sana çektirdikleri değilde onun ilk aşkın olması gelcekti aklına kıpır kıpır olucaktı için çünkü şuan evli çocuklu çoğu kadın gibi ilgiye tatlı söze iltifatlara vede kadın olduğunu hissetmeye ihtiyacın var malesefki yaşam şartları ev iş çocuk koşuşturması bize bunları arattırıyor çoğu kadın feste eski sevgillileriyle bunun için yazışıyor tabi çoğu erkek buluşmaya ikna edip 1 gece geçiririm hayaliyle uçkur derdine kadınları tekrar 20 li yaşlrdaki gibi sevgiye ilgiye boğuyor
seni tebrik ediyorum için rahat olsun eski eşine ders vermek hesaplaşmaktan çok daha önemli bişeyi ona neyi kaybettiğini gösterdin bu tepkinle
+1Ayrıca söylemeden geçemicem adam zaafının farkında
Oynuyor seninle.
Hiç öyle ipler artık benim elimde triplerine girme.
Görüşürsün, adım atarsın daha önce yaptığı gibi
tekrar çakılman için ilk iten yine o olur.
Yeni actim konuyu dun zaten ama burada da gorunce dertli oldugum icin yine anlatmus oldumSiz yeni bir konu açın. Bu nasıl bir hikaye böyle?
Yanii sebep şu mu;
Çalıştığı işi siz istemediğiniz için mi terk etti sizi
Yok calistigi is ona zor geldi bende hep dayan dedim dayanamadi bunun icin.ama bende konud acmistim simdi bu arkadasin konusunu engellemis olmiyim.ama icim dertli olunca agzimdan cikan seyler onla ilgili oluyorYanii sebep şu mu;
Çalıştığı işi siz istemediğiniz için mi terk etti sizi
Allah rahmet eylesin de, şunu belirtmeliyim ki rahmetli kesinlikle bir şeyler yaşamış ki adam peşini bırakmamış.madem örnek olsun dedn bende bi örnek anlatayım daha yeni yaşanmış yakınımın yaşadığı bi olayı anlatayım çok uzun ama en kısa haliyle evli çocuklu 20 li yaşlarda olan çiğdem ehliyet kursuna gidiyor orda bi adam buna asılıyor bu adamda evli çocuklu 30 lu yaşlarda sana aşık oldum diyorki çiğdem çok ahım şahım dikkat çekici bi bayan değil çiğdemin bize dediği ben bu adama hiç yüz vermedim ama peşimi bırakmıyor aradan geçen 1 sene sonra çiğdem peşimi bırakmıyor benimle kaçmazsan çocuklarını aileni seni kendimi öldürüm diye tehditler aldığını tekrar anlatıyor bize biz anlat dediğimizdede olmaz eşim beni boşar diyor ailene anlat dediğimizdede olmaz piskopat çocuklarımı öldürür diyor bizede yeminler ettirdiği için bizde söyleyemiyoruz kimseye habire çiğdemi iknaya uğraşıyorz boşarsa boşasın diye neyse kızn kapısına dayanıyoır gündüz saatleri in aşağıya konuşucaz gel benimle diye saatlerce kızın evinin sokağında geziyor telefona bakmayınca çiğdem tabiki niyeti çocuklarını okula götürmek için çıktığında zorla arabay bindiirp konuşmak konu uuzn özet geçiyim piskopat hem kendini hem çiğdemi öldürdü daha yeni 2 ay oldu rahmetli 3 çocuk geride kaldı yetim belkide çiğdem de ilk başlarda buluştu yada bişeyler olduki eşine anlatamadı olaylar bukadar ilerleyemeden
Allah rahmet eylesin de, şunu belirtmeliyim ki rahmetli kesinlikle bir şeyler yaşamış ki adam peşini bırakmamış.
Yoksa 1 sene boyunca değil, 1 ay peşinde koşsa ve yüz vermemiş olsaydı adam bırakırdı zaten rahmetlinin peşini.
Peki rahmetlinin eşi olan biteni öğrenince ne yaptı ? Cenazesinde bulundu mu eşinin?
Allah rahmet eylesin de, şunu belirtmeliyim ki rahmetli kesinlikle bir şeyler yaşamış ki adam peşini bırakmamış.
buluşsaydın bu ahlaksızlık,aldatma olurdu.Merhaba arkadaşlar,
Bu konuyu açıp açmamak konusunda çok kararsız kaldım ama sizinle paylaşıp başka kadınlara da fikir olsun istedim.Çünkü günümüzde boşanmalar malesef ki ciddi oranda artmış durumda..Bu durum benim başıma da 5 yıl önce geldi ve 5 yıl sonra eski eşim eski günlerin hatrına benimle bir kahve içmek istedi ve ben reddettim.
Ben 3 buçuk yıllık evliyim ve 2 yaşında bir kızım var.Oda 1 senelik evli..
Biz 2012 yılında boşandık..O süreç çok sancılı geçti benim için..Ben barışmak istedim o istemedi..Günlerce ağladım telefonlarımı açmadı..O hayatını yaşamaya,ben hayatımı zehir etmeye devam ettim bi 8 ay boyunca..
Sonrasında eşim çıktı karşıma niyetim ciddi dedi evlenmek istedi benimle..Boşandıktan 1 yıl sonra evlendim..
Eşime aşık değildim ama severek evlendim ve mantıklı geldi onu seçmek..Ben evlendikten 1 ay sonra eski eşim "mutluluklar dilerim" diye mesaj gönderdi hiç cevap yazmadım..
Çocuğum olsun çok istiyordum ve evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım ve şükürler olsun sağlıklı bir kız evladım var..
Gelelim bu günümüze..Eşimle bazen anlaşamadığımız noktalar oluyor..Çok kinci bir insan bu bazen ondan soğumama sebep oluyor ama sallan yuvarlan bir şekilde devam ediyoruz..Yine böyle çalkantıda olduğumuz bir gün eski eşim yazdı whatsapp tan hal hatır sordu ve direk bi kahve içmek istediğini söyledi..Çok düşündüm..
5 yıl sonra gün olmuş devran dönmüştü..Bu sefer ipler benim elimdeydi ve görüşme talebini reddettim..
Senin eşine de benim eşime de haksızlık olur bu..Olmaz bana yakışmaz dedim..Oda tamam fikrine saygı duyuyorum dedi..
Siz olsaydınız masum bir kahve içmek için buluşur muydunuz? Yada başına böyle bişey gelen var mı ? Buluşsaydım sonrası ne olacaktı? Değişen hiç bir şey olmayacaktı fakat ben yerle bir olmuş olacaktım..5 yıl az bir zaman değil ve ben ona çok aşıktım..
Sizinle paylaşıp biraz olsun içimi dökmek istedim.Okuyan,cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
Evet haklısınızzBu bazen öyle olmayabiliyor. Ben şimdi size 3. sayfa haberlerinden kaç tane örnek bulabilirim. İlk aklıma gelen üniversite okumaya bir şeyhre giden kıza takıp, elli kere çıkma teklif edip, red cevabını alınca da tüfekle vuran gerizekalı geliyor aklıma. Bazen bir erkeğin takıntılı olması için bir şeyler yaşamak gerekmiyor. Bana saati sordu bu kız benden hoşlanıyor diyen erkekler duydu bu kulaklar. Bir günaydın demesinden bile anlam çıkarmış olabilir.
Konu sahibesi mesele eşinize aşık olmamanız, sevmediğiniz biriyle evlenmiş olmanız.
Yeni biriyle tanışsanız, ilgi gösterdeniz belki aklınız ona da çelinecek.
Bu yüzden aşık olmadığım biriyle evlenmeyi asla düşünmüyorum. İnsanın bir yanı hep eksik kalıyor.
Gelen gideni aratır derler .2.evliliginde aradığını bulamayinca sana yol yapmaya çalışıyor herhalde .gitmemek isabetli bir tercih olmuş .dediğin gibi hem onun karısına hem senin eşine büyük ayıp olurdu .eski eşsiniz siz dost değil ki ..Merhaba arkadaşlar,
Bu konuyu açıp açmamak konusunda çok kararsız kaldım ama sizinle paylaşıp başka kadınlara da fikir olsun istedim.Çünkü günümüzde boşanmalar malesef ki ciddi oranda artmış durumda..Bu durum benim başıma da 5 yıl önce geldi ve 5 yıl sonra eski eşim eski günlerin hatrına benimle bir kahve içmek istedi ve ben reddettim.
Ben 3 buçuk yıllık evliyim ve 2 yaşında bir kızım var.Oda 1 senelik evli..
Biz 2012 yılında boşandık..O süreç çok sancılı geçti benim için..Ben barışmak istedim o istemedi..Günlerce ağladım telefonlarımı açmadı..O hayatını yaşamaya,ben hayatımı zehir etmeye devam ettim bi 8 ay boyunca..
Sonrasında eşim çıktı karşıma niyetim ciddi dedi evlenmek istedi benimle..Boşandıktan 1 yıl sonra evlendim..
Eşime aşık değildim ama severek evlendim ve mantıklı geldi onu seçmek..Ben evlendikten 1 ay sonra eski eşim "mutluluklar dilerim" diye mesaj gönderdi hiç cevap yazmadım..
Çocuğum olsun çok istiyordum ve evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım ve şükürler olsun sağlıklı bir kız evladım var..
Gelelim bu günümüze..Eşimle bazen anlaşamadığımız noktalar oluyor..Çok kinci bir insan bu bazen ondan soğumama sebep oluyor ama sallan yuvarlan bir şekilde devam ediyoruz..Yine böyle çalkantıda olduğumuz bir gün eski eşim yazdı whatsapp tan hal hatır sordu ve direk bi kahve içmek istediğini söyledi..Çok düşündüm..
5 yıl sonra gün olmuş devran dönmüştü..Bu sefer ipler benim elimdeydi ve görüşme talebini reddettim..
Senin eşine de benim eşime de haksızlık olur bu..Olmaz bana yakışmaz dedim..Oda tamam fikrine saygı duyuyorum dedi..
Siz olsaydınız masum bir kahve içmek için buluşur muydunuz? Yada başına böyle bişey gelen var mı ? Buluşsaydım sonrası ne olacaktı? Değişen hiç bir şey olmayacaktı fakat ben yerle bir olmuş olacaktım..5 yıl az bir zaman değil ve ben ona çok aşıktım..
Sizinle paylaşıp biraz olsun içimi dökmek istedim.Okuyan,cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?