eski eşin görüşme isteği..

Eski eşinle ortak bir çocuğunuz yok bu yüzden görüşmenizi gerektirecek bir şey yok. Büyük ihtimalle boşanma arifesinde siz ondan bir ışık beklediniz mücadele ettiniz havalara girdi, siz tekrar bir hayat kurunca bunu kendine yediremiyor. Yaptığı evlilikdede aradığını bulamadıysa, yeni eşi sizin kadar ona değer vermiyorsa boşluğa düşmüştür. Amacı sizin de kafanızı karıştırıp egosunu tatmin etmek.

Kahve icecek, eski gunleri yad edecek baska insan mi kalmadi? 'bi kahve' ile mi kalacak acaba o gorusme? Velev ki kaldi, kendi esinize, eski esinizin esinize yine de buyuk bi kazık atmis olacaksiniz.. Empati yapin biraz.. Gorusmek istiyorsunuz, seytan itekliyor o yone dogru, esinizle problemlerinizi soyleyerek burdan destek bekliyorsunuz sanki..
YAPMAYIN..ALLAH AŞKINA YAPMAYIN..

Basina durduk yere dert acma.cok mu lazim onunla kahve icmek.esin yapsa boyle birseyi asla hosuna gitmez.gittin kahve ictin diyelim orda mi kalacak sandin devamini isteyecek.yarin birgun kavga ettiniz adamin esine benimle gizli gizli bulusuyordu demiyecegi ne malum.hicmi dusunmuyorsun olacaklari..

Asla gorusmem. Hele ki evliyken. Ve sizin ortak bir cocugunuz bile yok.

Eski eş, eski sevgili vs. iletişime geçtiğinde bence yapılabilecek en uygun şey hiç cevap vermemektir. Eğer bir sebepten cevap verilmişse bu cevap şu an birlikte olduğunuz kişiye göstermekten korkmayacağınız, bak böyle oldu ben de bunu dedim konuyu kapattım diyebileceğiniz nitelikte olmalıdır. Ben bir çok konuda buradaki diğer kadınlardan çok daha rahat bir insanım. Ama eski eşle başka her türlü muhabbeti aldatma gibi görürüm.
Kendimi eşinizin yerine koydum ve bu mesajlaşmayı görseydim dedim. Ben hayır deme tarzınızdan rahatsız oldum böyle empati yapınca. Çünkü aslında görüşmek istiyor, ama yanlış olacağı için yapamıyor gibi bir cevap olmuş.

Cânım,geçmiş geçmiştir.Simdi ilk iş telefonundan eski eşini engelle..Sana bir daha ulaşamasın.
Sende biliyorsun ki bu yanlış!
Şeytana uyma,eşine çocuğuna bak.

Neden yerle 1 .... Neden bir şey olmayacaksa yerle 1 olasınız ?
Siz kendi icinizde belki ona hayır diyerek eski siz olmadığınızı göstermek hatta mümkünse acı ceksin demek istiyorsunuz .
Eski eşe sunulan -Hayır- cok guzel bir şeydir daha bir güçlü hissettirir sancılı bir evlilik ve boşanma süresi geçti ise .
Lakin o iş oyle olmaz .o kahveler hiç bitmez.

Baketleyip cope attiginiz copleri bir daha elinize alip karistirmamalisin.
2. Esin seni en zor gunlerinde elinden tutmus evlenmis bir yavrunuz var daha ne olsunki.
Eski esin icin yazacak cok sey var ama neyse.

Bilmiyorum ama gorusmek iyi olmayabilir artik hersey yasanmis bitmis.ama erkeklerin akli cooook sonradan geliyor basina..bende suanda sallantida bi durumdayim sanki tum vucudum etim aciyor cok bunaliyorum esim cok pisman olacak ama belkide arttuk gec olacak.peki ikinci evlilignizi yaptiginiza pismanmisiniz yani ilkinden dahami iyi yoksa kotumu.eski esiniz gibi sevebildinizmi.insan sadece bi keremi sevebiliyor cok merak ediyorum

Kıymet bilecek adam vaktiyle bilecektir onu. O içilecek kahve masum falan olmazdı. Çıkar o düşünceyi aklından. Kocana çocuğuna bak sen. Daha da muhatap olma. Meylin var gibi sanki. Çocuğunu düşün önüne bak. Derim.

Ortada çocuk olsaydı ve konu çocukla ilgili olsaydı bi yere kadar belki

Ancak eskinin tek derdi "beni hala seviyormu beni unutamaz" ego tatmini ya da yeni eşiyle mutluluğunu dillendirip can yakma çabası

ne masumiyeti?o kahvenin bahane gönlün neler istedigini biliyorsunuzdur zaten.bosuna masumiyet katmaya calismayin.suan bunu düsünuyor olmaniz bile esinize ihanettir bence.niye sonradan kiymete biniyor boyle insanlar anlamiyorum..

Ben açıkçası niyetinizi anlamadım. Deseniz ki ben ona ne kadar güçlü olduğumu, mutlu olduğumu gösterip ince ince de laf sokmak istiyorum o yüzden gitsem mi falan bir derece anlayacağım. Ama sizde o ışığı göremedim. Aksine siz de yerle bir olacağınızı düşünüyorsunuz. E o zaman amaç ne yani? Ne için gideceksiniz? Yılların hatrı nedir? Boşanma aşamasındaki tavrı ile yılların hatrı ile ilgili ne düşündüğünü açıkça ifade etmiş eski eşiniz. Yılların hatrına odaklanmak istiyorsanız önce boşanma aşamasındaki ayların hatrına bir odaklanın.

Bence insan sadece 1 kez aşık oluyor ama sevebiliyor..
Ben eşimi seviyorum çocuğumun babası çok iyi bir insan..
Keşke ona aşıkta olabilsem..Belki zamanla oda mümkün olur..
Benim tek hatam boşandıktan çok kısa bir süre sonra evlenmek ve hemen çocuk yapmak..
Kendime biraz zaman tanısaydım daha iyi olabilirdi ama yine de pişman değilim..
İyiki eşim ve kızım var..

ne masumiyeti?o kahvenin bahane gönlün neler istedigini biliyorsunuzdur zaten.bosuna masumiyet katmaya calismayin.suan bunu düsünuyor olmaniz bile esinize ihanettir bence.niye sonradan kiymete biniyor boyle insanlar anlamiyorum..

Boşanma dönemi yaşadınız mı hiç ?
Ne kadar zor bişey olduğunu ve ne derin yaralar bıraktığını biliyor musunuz?
Kitap değil ki çat diye kapatıp hemen unutmak..Yok saymak..
Anılar ve o anılardaki insanlar bazen böyle hortlayabiliyor..
Bu kadar sert bi cevap yazmanızı gerektirecek bişey göremiyorum..

Bizde cok severek evlendik 3yillik evliyiz ailesi hicbir zaman istemedi ama yinede evlendik.ama esim sirf calistigi isi istemediigi icin ne evi ne de beni gozu gormuyor..terk edip gtti dun bnde cok kotuyum hep yasadiklarimizngozumun onune geliyor.hayatima nasil yon verecegim bilmiyrm sirf bu sebepten evliligmin bitmesini istemiyorum kabullenemiyorum ama esim yikmayi gize aldi

Siz yeni bir konu açın. Bu nasıl bir hikaye böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…