- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.694
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sunshine232
-
evlenmeden böyle birseye kızımı maruz bırakamayacağını söyledim
Yani evlenirse sürekli başka kadın ya da başka çocuklar girmeyecek kuzumun hayatına o yüzden öyle yazdım yoksa her koşulda göndermek istemiyorumEvlenip evlenmemesiyle ne alakasi var. Evlense bile cocugunuz kucuk, kendini rahat ifade edecek yaşa gelene kadar 7 yaşinda cocukla birlikte uyumasi için göndermeyin.
7 yas erkek çocuğuyla aynı odada yatması yeterli degil mi ???Çok özür dileyerek merakımdan soruyorum, hukuki yaptırımı neymiş bu durumun, neyden dava açılabilirmiş yani?
Görüşme hakkını azaltma ismi tam bu mu bilmiyorum. Görüşmeyi kısıtlama gibiÇok özür dileyerek merakımdan soruyorum, hukuki yaptırımı neymiş bu durumun, neyden dava açılabilirmiş yani?
Sakin olun hanımefendicim soruyu okudum merak ettim hukuki alt yapıyı bilmediğim için özür dileyerek sordum hatta, 3 soru işaretine gerek yoktu.7 yas erkek çocuğuyla aynı odada yatması yeterli degil mi ???
Maalesef var. Bunun iptali için uğraşacağımKonuyu okurken bana cinnet yuklendi. Velayet kararinda yatili gonderme var mi? Yoksa gondermeyin varsa iptali icin dava acin. Ex-kvye hic girmiyorum.
Kusura bakmayın cok sinirlerim bozuk bu konu yüzündenSakin olun hanımefendicim soruyu okudum merak ettim hukuki alt yapıyı bilmediğim için özür dileyerek sordum hatta, 3 soru işaretine gerek yoktu.
Belirli merkezler var devletin kurdugu. İçinde pedagog polis tum görevliler var. Orada iletisim kuruyorlar baba ile, yatili alamiyor. Arkadasim boyle goruyor cocugunuÇok özür dileyerek merakımdan soruyorum, hukuki yaptırımı neymiş bu durumun, neyden dava açılabilirmiş yani?
Yani evlenirse sürekli başka kadın ya da başka çocuklar girmeyecek kuzumun hayatına o yüzden öyle yazdım yoksa her koşulda göndermek istemiyorum
Haklısınız çocuğunuz çok küçük daha, bir baba olarak onun da siz kadar bunu düşünmesi gerekiyor ama başka biri hayatına girince ona yaranmak istemiş çok belli. Bırakmayın peşiniKusura bakmayın cok sinirlerim bozuk bu konu yüzünden
Evet avukat da bundan bahsetti hic istemek bu durumu ama çocuğum icin iyi olacaksa bunu da yapacağımBelirli merkezler var devletin kurdugu. İçinde pedagog polis tum görevliler var. Orada iletisim kuruyorlar baba ile, yatili alamiyor. Arkadasim boyle goruyor cocugunu
Esiniz salak herhalde. Annem benimle yasit erkek kuzenimle basbasa aynı odada bile birakmazdi. Ugrasin, goturmesin cocugu bidahaEvet avukat da bundan bahsetti hic istemek bu durumu ama çocuğum icin iyi olacaksa bunu da yapacağım
Kesinlikle öyle nafakayı artır dedim diye tartıştığımızda kızımı 3 hafta görmedi öldü bilsin beni gideceğim burdan dedi.Şimdi iyi baba pozları kesiyorHaklısınız çocuğunuz çok küçük daha, bir baba olarak onun da siz kadar bunu düşünmesi gerekiyor ama başka biri hayatına girince ona yaranmak istemiş çok belli. Bırakmayın peşini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?