Eski esin kızımı sevgilisiyle aynı evde yatırması

Sunshine232

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
1.160
1.694
83
33
Hanımlar iyi akşamlar. Daha önce de konu açıp ex esin evlenme kararını 4.5 yaşındaki kızıma pat diye söylediğini yazmıştım kızım cok üzülmüş ve ağlamıştı kendisine kıskandıgımı sanmasın diye herhangi bir tepki vermedim cünkü gerçekten çocuğumu etkilemediği sürece umrumda degil.
Ama geçtiğimiz cumartesi bende film koptu kızımı aldı kadın ve oğluyla önceden de tanıştırmıştı bu hafta da aynı evde kalmışlar. Kadının 7 yaşındaki oğluyla benim kızım aynı odada yatmış üstelik. Duyunca kan beynime sıçradı kendisine birdaha kızımı vermeyeceğimi evlenmeden böyle birseye kızımı maruz bırakamayacağını söyledim tepkisi seni ilgilendirmez oldu beyefendinin. Avukatımla da görüştüm bu yüzden dava açabiliriz yeter ki kanıt olsun elimizde dedi.
Gerçekten mücadele etmekten cok yoruldum 2 yıl oldu boşanalı sürekli sorun ve ben bu adamdan siddet yüzünden boşandım.
En son bomba ise annesi annemi arayıp Sunshine kıskırtmasın böyle deyip de demis. Şubat tatilinde de oraya geleceğiz hayırlı bir iş icin demis. Annem gerekli cevabı vermiş tabi ama yine de cok sinirlendim kadının tavırlarına
Sizce ben bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyim ?

Evlenip evlenmemesiyle ne alakasi var. Evlense bile cocugunuz kucuk, kendini rahat ifade edecek yaşa gelene kadar 7 yaşinda cocukla birlikte uyumasi için göndermeyin.
Yani evlenirse sürekli başka kadın ya da başka çocuklar girmeyecek kuzumun hayatına o yüzden öyle yazdım yoksa her koşulda göndermek istemiyorum

7 yas erkek çocuğuyla aynı odada yatması yeterli degil mi ???
Sakin olun hanımefendicim soruyu okudum merak ettim hukuki alt yapıyı bilmediğim için özür dileyerek sordum hatta, 3 soru işaretine gerek yoktu.

Çok özür dileyerek merakımdan soruyorum, hukuki yaptırımı neymiş bu durumun, neyden dava açılabilirmiş yani?
Belirli merkezler var devletin kurdugu. İçinde pedagog polis tum görevliler var. Orada iletisim kuruyorlar baba ile, yatili alamiyor. Arkadasim boyle goruyor cocugunu

Yani evlenirse sürekli başka kadın ya da başka çocuklar girmeyecek kuzumun hayatına o yüzden öyle yazdım yoksa her koşulda göndermek istemiyorum

Yahu başka çocuk olsun olmasın. Sizin kız 4,5 yaşında. Kadının oğlu 7 yaşında. Elbette o da çocuk elbette böyle itham etmek yanlış ama bu çocuklar arasında kan bağı yok. Ya çocuk ergenliğe girdiğinde uygunsuz durumda kızınız görürse?? Allah aşkına ben erkek kardeşimle (öz) ergenlikten önce odamı ayırmıştım özel alanım olsun diye yahu. Elin oğluyla ne münasebet aynı odada yatacakmışım?

Bence eski eşle tekrar konuşun. O çocuğun kızınızla aynı odada kalamayacağını yani bu kadar bariz bir durumu nasıl anlayamadığını falan söyleyin. Ayrı odada uyuyacak yoksa dava açarım deyin.

Kusura bakmayın cok sinirlerim bozuk bu konu yüzünden
Haklısınız çocuğunuz çok küçük daha, bir baba olarak onun da siz kadar bunu düşünmesi gerekiyor ama başka biri hayatına girince ona yaranmak istemiş çok belli. Bırakmayın peşini

Eşiniz aşırı derece de hatalı. İkisi de çocuk ve farklı cinsiyette çocuklar birbirlerine hem cinsel merak yönünden hemde kavga vb durumda zarar verebilirler. İstemeden de olsa...
Diğer oğlan zarar verir kötü biridir diye demiyorum. Çocuk bu merak eder, en basitinden benim karşı komşum anaokulu öğretmeni ve bir mahkemesi varmış çocuklar kadın ve erkek cinsel organının farkını merak edip birbirlerine göstermişler ailesi dava etmiş okulda ihmal var diye. Hani böyle masumca ama travmaya sebep olabilecek şeyler olabilir çocuklar arasında

7 yasindaki cocuk karsi tarafa zarar verecegini idrak edemeden dokunabilir. Ilkokul cocuklari ozellikle kendi hemcinsleriyle boyle seyler yapabiliyor. Kanit nasil bulacaksınız? Esinize bu konuda mesaj atarsaniz size cevap verjr mi? "Burdaha o cocukla ayni odada uyumasini istemiyorum " yazsaniz mesela

Haklısınız çocuğunuz çok küçük daha, bir baba olarak onun da siz kadar bunu düşünmesi gerekiyor ama başka biri hayatına girince ona yaranmak istemiş çok belli. Bırakmayın peşini
Kesinlikle öyle nafakayı artır dedim diye tartıştığımızda kızımı 3 hafta görmedi öldü bilsin beni gideceğim burdan dedi.Şimdi iyi baba pozları kesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…