- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.694
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Aynen öyle aynen tek dertleri cocuk üstünden prim yaratmak vermemek için uğraşacağım4 yaşındaki çocuğu yatılı alamaz.Dava açıp karari degsitirin.
Konuşmanin işe yarayacağını düşünmüyorum.Muhtemelen size " Ben karımla bu süreci yönetirim" tarzinda bir cevap verir.Benim ex öyle demişti kızımi yeni karısı ( beni aldatıp evlendiği) için.
Kızınız dışında muhatap olmayın.Zaten bir süre sonra ne babasi ne de yeni karısı kızınızı istemeyecektir.Kadin kocaniza yaranmak, eski eşinizde kadına iyi baba pozu çizmek için Kızınızı aliyorlardir.Evlenince düşerler yakanizdan.Yatili vermeyebilirsiniz , hasta deyin, evde olmayın vs.Yasal süreçle ugrasmaz zaten.
Kayınvalide öyle bi şekilde söylemiş ki sanki sizinle hayırlı bi iş için konuşmaya gelcekler diye anladım.Nisan yapacaklar ya da evlendirecekler iste iki sevgiliyi ondan bahsediyor
çocuk konusunda hassasiyetiniz anlaşılır ancak yetişkin bireylerin kaç ayda evleneceğine bu denli karışamazsınız. Kadın bekar bir adamla üstelikte dengi olan biriyle evlilik kararı almış. Olabilir.O kadın da yalnızlık nasıl basına vurduysa 3 aydır tanıdığı adamla evlenmeye kalkmış
evleneceği adamı bir araştırır insan anlamında söyledim ben bunu . Kimin yaptığı ayıp küçücük çocukları aynı odada yatırıp kendileri içerde yatanların mı yoksa kızına sahip çıkmak isteyen annenin mi??çocuk konusunda hassasiyetiniz anlaşılır ancak yetişkin bireylerin kaç ayda evleneceğine bu denli karışamazsınız. Kadın bekar bir adamla üstelikte dengi olan biriyle evlilik kararı almış. Olabilir.
Kimi 3 yılda evlenir kimi 3 ayda. Forumda da kısa sürede evlenen çok arkadaşımız var yaptığınız çok ayıp bu denli saldırmayın insanlara.
Kızınız bu kadınla vakit geçirecek bu kadar negatif yüklü olmayın insallah iyi bir insandır neticede o da bir anne çocuğu da küçük.
Hakimlerin genel yargısı bu degil bence hakimden hakime değişiyor diye düşünmek istiyorumBenim böyle bir arkadaşım vardı ex eşi 5 yaşındaki kızını 2 haftada bir alıyordu, yeni sevgilisiyle aynı evde kalıyorlarmış. Hakime bunu istemediğini söyledi, ama hakim “siz ona karışamazsınız o da babası” demiş. Kesinlikle bu konuda bir yaptırım olması gerekiyor, Allah korusun ben gözümden sakındığım yavrumu niye tanımadığım biriyle aynı evde bırakayım
Al kız o nafakayı. Git artırma davası aç. Dünyayı dar et. Bırak ruh hastası desinler, peşimden düşmüyor desinler. Böyle de çocuğun rızkını elin 2 günlük karısına yedirecek, çocuğu kullanarak sinirini bozmaya devam edecek. Yapana yap. Yutup durma, salıver gitsin.Kesinlikle öyle nafakayı artır dedim diye tartıştığımızda kızımı 3 hafta görmedi öldü bilsin beni gideceğim burdan dedi.Şimdi iyi baba pozları kesiyor
Açtım katip avukat halletti sağolsun çocuğa su devirde 1500 lira veriyor elin çocuklarına kadınlarına yedirecek parasını utanmadan edepsizAl kız o nafakayı. Git artırma davası aç. Dünyayı dar et. Bırak ruh hastası desinler, peşimden düşmüyor desinler. Böyle de çocuğun rızkını elin 2 günlük karısına yedirecek, çocuğu kullanarak sinirini bozmaya devam edecek. Yapana yap. Yutup durma, salıver gitsin.
Senin huzur bulamadığın dünyada kimseye rahat uyku uyutma. Önce damarına basmayacak, canınla sınamayacak, sonra istediği b.ku yesin. Kim karışıyor ki ona?Açtım katip avukat halletti sağolsun çocuğa su devirde 1500 lira veriyor elin çocuklarına kadınlarına yedirecek parasını utanmadan edepsiz
Aşırı saldırgansınız bu şekilde çocuğunuzu da negatif etkileyeceksiniz tamam aynı odada yatırmaları yanlış ama karsı tarafta anne bu kadar saldırmanız normal değil. Ben sizin de çocuğunuza doğruyu göstereceğinizi düşünmüyorum, düzgün bir şekilde aynı odada yatmaları uygun değil dersiniz gün gelir kadınla da tanışırsınız karsı tarafın çocuğuyla sizin kızınız evlilikten sonra kardeşi sayılacak, çocuğunuza sevgi tohumları ekin böyle nefret değil. Kadını da tanımıyorsunuz belki çok iyi biridir çok negatifsiniz saldırır gibisiniz siz boşanalı 2 sene olmuş elbet hayat devam ediyor eski eşler illa ölsün mü evlensinler tabi Üstelik babası kızını da dışlamamış bu sefer derdiniz ki elin kadının çocuğuna babalık yapıyor benim kızımı görmüyor derdiniz ama adam şu an bir aile olmaya çalışıyor belliki karşı tarafla , onunda çocuğu var benim de çocuğum var kaynaştıralım diyor şu an eşinizin yaptığı hiçbir şekilde kötü bir durum yokevleneceği adamı bir araştırır insan anlamında söyledim ben bunu . Kimin yaptığı ayıp küçücük çocukları aynı odada yatırıp kendileri içerde yatanların mı yoksa kızına sahip çıkmak isteyen annenin mi??
Evlenirlerse nolacak. Ozmnda yatacaklar.Hanımlar iyi akşamlar. Daha önce de konu açıp ex esin evlenme kararını 4.5 yaşındaki kızıma pat diye söylediğini yazmıştım kızım cok üzülmüş ve ağlamıştı kendisine kıskandıgımı sanmasın diye herhangi bir tepki vermedim cünkü gerçekten çocuğumu etkilemediği sürece umrumda degil.
Ama geçtiğimiz cumartesi bende film koptu kızımı aldı kadın ve oğluyla önceden de tanıştırmıştı bu hafta da aynı evde kalmışlar. Kadının 7 yaşındaki oğluyla benim kızım aynı odada yatmış üstelik. Duyunca kan beynime sıçradı kendisine birdaha kızımı vermeyeceğimi evlenmeden böyle birseye kızımı maruz bırakamayacağını söyledim tepkisi seni ilgilendirmez oldu beyefendinin. Avukatımla da görüştüm bu yüzden dava açabiliriz yeter ki kanıt olsun elimizde dedi.
Gerçekten mücadele etmekten cok yoruldum 2 yıl oldu boşanalı sürekli sorun ve ben bu adamdan siddet yüzünden boşandım.
En son bomba ise annesi annemi arayıp Sunshine kıskırtmasın böyle deyip de demis. Şubat tatilinde de oraya geleceğiz hayırlı bir iş icin demis. Annem gerekli cevabı vermiş tabi ama yine de cok sinirlendim kadının tavırlarına
Sizce ben bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyim ?
Nasıl yok hanımefendi nasıl kötü bir durum yok çocuğumu aynı odada yatırıp senin bundan sonra iki annen var diyor benim kızımaAşırı saldırgansınız bu şekilde çocuğunuzu da negatif etkileyeceksiniz tamam aynı odada yatırmaları yanlış ama karsı tarafta anne bu kadar saldırmanız normal değil. Ben sizin de çocuğunuza doğruyu göstereceğinizi düşünmüyorum, düzgün bir şekilde aynı odada yatmaları uygun değil dersiniz gün gelir kadınla da tanışırsınız karsı tarafın çocuğuyla sizin kızınız evlilikten sonra kardeşi sayılacak, çocuğunuza sevgi tohumları ekin böyle nefret değil. Kadını da tanımıyorsunuz belki çok iyi biridir çok negatifsiniz saldırır gibisiniz siz boşanalı 2 sene olmuş elbet hayat devam ediyor eski eşler illa ölsün mü evlensinler tabi Üstelik babası kızını da dışlamamış bu sefer derdiniz ki elin kadının çocuğuna babalık yapıyor benim kızımı görmüyor derdiniz ama adam şu an bir aile olmaya çalışıyor belliki karşı tarafla , onunda çocuğu var benim de çocuğum var kaynaştıralım diyor şu an eşinizin yaptığı hiçbir şekilde kötü bir durum yok
Mesajla erkek çocuğuyla aynı odada yatırdığı icin kızımı artık vermeyeceğini söyle dedi hala sen kimsin karışamazsın gibi tepkiler veriyorsa kısıtlama icin dava açalım dedi avukatErkek çocuğa da yazık, annesi başka bir eve getiriyor ve tanımadığı bir çocukla uyumak zorunda bırakıyor. Ortada 2 tane hassas çocuk var millet yatak odası derdinde.
Ben de merak ettim bunun yasal yaptırımını, avukatınız ne yapmayı düşünüyor?
çocuk konusunda hassasiyetiniz anlaşılır ancak yetişkin bireylerin kaç ayda evleneceğine bu denli karışamazsınız. Kadın bekar bir adamla üstelikte dengi olan biriyle evlilik kararı almış. Olabilir.
Kimi 3 yılda evlenir kimi 3 ayda. Forumda da kısa sürede evlenen çok arkadaşımız var yaptığınız çok ayıp bu denli saldırmayın insanlara.
Kızınız bu kadınla vakit geçirecek bu kadar negatif yüklü olmayın insallah iyi bir insandır neticede o da bir anne çocuğu da küçük.
Elin oğluyla ne münasebet aynı odada yatacakmışım?
Nasıl elalemin çocuğuyla aynı odada uyumasına müsade eder ya,
ne de yeni karısı kızınızı istemeyecektir.Kadin kocaniza yaranmak,
tanımadığınız insanlarla bir araya getiriyor
bir de elin çocuğuna bakmaya talip ediyorlar ..
O kadın da yalnızlık nasıl basına vurduysa
Cidden bazen hemcinslerimi de anlamakta zorluk çekiyorum.. Ben de çocuklu bi adamla evlendim, dışarıdan bu tarz yorumlar yapılması akıl alır gibi değil..elin 2 günlük karısına yedirecek
Hic kimse karışmıyor istediğini yapsın isterse 10 kez evlensin beni döven adam zerre umrumda degil ama cocugu böyle aracı etmesi cok üzücü cok tahrik ediciSenin huzur bulamadığın dünyada kimseye rahat uyku uyutma. Önce damarına basmayacak, canınla sınamayacak, sonra istediği b.ku yesin. Kim karışıyor ki ona?
Avukatıniz yanlış yönlendiriyor bence, mahkeme kararına aykırı davranacağınızi yazmak sizin aleyhinize olur,çocuğu vermeyeceğim demek sizi haksız çıkarırMesajla erkek çocuğuyla aynı odada yatırdığı icin kızımı artık vermeyeceğini söyle dedi hala sen kimsin karışamazsın gibi tepkiler veriyorsa kısıtlama icin dava açalım dedi avukat
Çocuğuna bakacak hanımefendi. Çocuğunu düşünecek. Çocuğunun hakkını verecek. Çocuğu eski eşe karşı silah olarak kullanmayacak. Sonra ne yapıyorsa yapsın. Bize ne adamın evleneceği kadından. Çocuğu kimden yaptıysak işimiz onunladır.Cidden bazen hemcinslerimi de anlamakta zorluk çekiyorum.. Ben de çocuklu bi adamla evlendim, dışarıdan bu tarz yorumlar yapılması akıl alır gibi değil..
Evet daha kendini tam olarak ifade edemeyen,doğruyu yanlışı ayırt edemeyen küçük cocuklarin ayni odada uyuması coook yanlış.. Bu kesinlikle sinir olunacak bir durum AMAA yok kadının nasıl bir boşlukta 3 ayda evlilik kararı alması sizi ilgilendiren bir durum değil. Burda hepimiz boşanma okuduk,yıllarca tanıyıp sevgili olup aynı eve girince bambaska huyları ortaya çıkanlar.. bazen zamanın bir ölçüt olmadığını anlamış olmamız gerekmiyor mu!!!
Üzerine bir de elalemin kadınıyla,elalemin çocuğuyla ifadesi.. ee o kız çocuğu da kadin için elalemin çocuğu mu oluyor... Nasıl o evleneceği adamın canıysa diğer çocukta o kadının canı..
Yetmiyor parasını baska kadina yedirecek konusu... kadin çalışıyorsa yaptığı her birikim o kız cocuguna da kalacak.. Bu kadar çirkin hesaplamalar hoş değil ama bu bir gerçek..
Yetmiyor kadın yaranmak için iyi davranıyor etiketi,yok sonradan istemeyecek önyargısı... soğuk olsa üvey anne olur,iyi davransa yaranmak istiyor olur...
Cidden kadının kadına yaptığı kötülüğü aslında bazen erkekler yapmıyor...
Ben hep sunu düşünmüştüm,eski eşiniz size kötü gunler yasatmis olabilir ama sonsuza kadar hayatta olmayacaksınız,yarın size bisey olsa kızınızın yeri babasının yani olacak.. eşiniz ne kadar kötü biri olursa olsun dilerim hayatina giren kadın vicdanlı merhametli biridir de Allah korusun bu gün siz olmazsanız kızınıza iyi bir abla olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?