Eski esin kızımı sevgilisiyle aynı evde yatırması

Eşime cookk söyledim, sen aramadıkça bak baban evlendi seni aramıyor dicek,çocuğu dolduracak dedim ama eşim biraz rahat biri,zamana bırakıyor

Ben o yaslardaydim benden 1 yaş büyük komşu kızım üzerine uzanıp garip şeyler yapmıştı bu yaşlar merak yaşlarıdır öğretmensiniz bilirsiniz cinsel farklılıkları kesfediyorlar birbirlerine iç çamaşır vs gosterebilirler hatta beni dudağımdan zorla opmustu bir kız arkadaşım daha bir sürü kendimden bile örnek var bunları yasamayada gerek yok Freud evrelerini felan hiç mi bilmiyorsunuz öğretmenim demişsiniz bu yorum birde hayret yani

Evet benim oğlum da 4,5 yaşında,şu an bunlari anlayacak yaşta hiç değil,acele etmeseler keşke evlenmekte ama duramiyorlar kadınsız bu erkek türü
Ya evlensin ama çocuğa bu şekilde dayatmasın. Annesi de evlenebilir,genç bir kadın nihayetinde ama hazırlamak lazım,zamana yaymak lazim birşeyleri. Zaten boşanma bir sürec,onu atlattı şimdi bu. Bekar insanlar gibi hareket etmemeliler,atli mı kovalıyor herşey çabucak dan dun yapılıyor,ben bunu anlamıyorum.

O kadın da yalnızlık nasıl basına vurduysa 3 aydır tanıdığı adamla evlenmeye kalkmış
Şu mesajdan sonra emin oldum, sizin tek derdiniz eski kocanız/onun mutluluğu/yaşantısı.
Size ne?
Siz çocuğunuzla alakadar olun, onunla alakalı meselelerde tabiki tepki gösterin ama isteyen herkesin istediği zaman evlenebileceğini de unutmayın.

Evet benim de tepkim buna tabiki evlenecek istediğini yaşayacak benim için de aynı şeyler geçerli
Ama boşanalı cok olmadı cocuk zaten sürece alışmaya çalışıyor onu hemen niye yepyeni bir sürece sokup zorluyorsun

Al işte bir erkek müsveddesi daha, Allahım nolur boylelerı türemesin artık, o lanet aıleden iyiki kurtulmussun, kanıtın olsa iyi olur boylelıkle kızın bır daha aynı seye maruz kalmaz

Bence esinizin yeniden evlenmesini kafaniza takmayin. Bosandiniz ve iliskiniz bitti. Adamin hayatina devam etmesi caninizi yakabilir ama unutmayin sizinde hayatiniz devam ediyor. Gecmise takili kalirsaniz hayatinizi yasayamazsiniz

Al işte bir erkek müsveddesi daha, Allahım nolur boylelerı türemesin artık, o lanet aıleden iyiki kurtulmussun, kanıtın olsa iyi olur boylelıkle kızın bır daha aynı seye maruz kalmaz
En büyük sükrüm o aileden ve o esten kurtulmus olmak

Bence esinizin yeniden evlenmesini kafaniza takmayin. Bosandiniz ve iliskiniz bitti. Adamin hayatina devam etmesi caninizi yakabilir ama unutmayin sizinde hayatiniz devam ediyor. Gecmise takili kalirsaniz hayatinizi yasayamazsiniz
Tabiki öyle. Zaten kendisi umrumda bile değil Allah büyük ahımın çıkacağını biliyorum ve rahatım onun dışında istediği herseyi yapmakta özgür

Boşanma gerçekleşmiş ve 2 yıl üzerinden geçmiş.
Eşinizin davranışında olumsuz bir durum görmedim.
Ne zaman isterse evlenebilir.

Siz boşanma travmasını atlatamamışsınız. 7 yaşındaki bir çocuk sonuçta, sevgilisi ile de aynı evde yaşayabilir.
Kendi hayatına bakmaya çalışıyor, bırakın ne hali varsa görsün.Çocuklar belki kaynaşacak, birbirlerine alışacaklar..
Çocuğunuza olumsuz bir durum yaşatırsa o zaman hukuki her yolu deneyin.

Cocugumu muhattap etmediği sürece tabiki istedigini yapabilir buna kimse birsey demiyor ki.
Bir erkek çocuğuyla aynı odada yatırması sorun olan
Evlendikten sonra ki yakın bir zamanda evlenecek zaten gerekli kaynaştırma işlemlerini yapabilirdi.

Sizin yetiştireceğiniz çocuklara yazık. Demek mahremiyet, özel alan sınırlarını öğrenmelerine engel olup tacize açık hale getiriyorsunuz onlari. Bu ihmal ve istismar değil mi?
Oyun oynar, sarılırlar da birbirlerine sarılıp uyumalarınin normal olduğunu mu öğretiyorsunuz gerçekten? Bir de manyak diyorsunuz insanlara.

Bir yarasının olduğunu düşünüyorum bu konu hakkında yoksa ben de bir eğitimciyim bir eğitimcinin böyle düşünmesi mümkün degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…