Eski esin kızımı sevgilisiyle aynı evde yatırması

Puff... Umarım kadın ve oğlu tatlı insanlardir, kızınız da onlarla olmaktan zevk alır
Çok zor işler bunlar. Keşke oğlu değil kızı olsaydi diğer kadının. O zaman zamanla kardeşlik/kankalik arası bir bağ kurabilirlerdi. Sanırım diğer konunuza da yazmıştım..benim kuzenimin kızı ve sevgilisinin kızı başta birbirine com kil gittiler ama şimdi kardeşten farksizlar, hatta aileler evlensin de aynı evde yasamak istiyorlar. Kuzenimin ayrıca bir oğlu var ama o nötr duruyor olaylara. Belki diğer kızın annesi de henüz evli olmadan sevgilinin kızı ve oğluyla bu kadar zaman geçirmesini hoş karşılamıyordur ama çocuklar halinden mutsuz değil.
Umarım sizin kızinizda da süreç böyle işler. Siz yine de onu kötü etkilemeyin, hatta 'ne güzel, artık babana gittiğinde oynayacak bir abin var' falan diyin - sizin için zor olsa da.
Belki o zaman daha kolay adapte olur bu evliliğe, kötü bir şey olmadığını anlar da

aynen öyle böyle şeylerden ne kadar korkuyorum bir bilseniz. Allahım yaşatmasın

Evet hatırlıyorum yazmıştınız ne mutlu o dengeyi kurabilmişler bence de Keske bir kızı olsaydı ama degil maalesef.
Ben de ileride evlenmek istersem bir kızı olsun isterim evleneceğim insanın
Benim icin suan zor bana bu kadar kötülük yapan bir ex esin işlerini kolaylaştırmış gibi olmak da istemiyorum söylediğimde insan gibi bir tepki verseydi belki yine yapardım ama onun bu hayattaki tek motivesi kavga etmek

Bir kaç sefer eski eşe farklı konularla ilgili whatsapptan iletişim kurun normalde eğerki kurmuyorsanız bunu yapın bir kaç kere bişey sorun vs 1 hafta 10 gün sonrada bu olayla ilgili birşey yazın direk konuya girmeden bu arada kızını görmek istiyorsan bir daha aynı odada kalmalarına müsade etmiceksin gibi birşey yazın cok uyanık değilse aynı seni ilgilendirmez diye oradanda yazar delil olarak kullanırsınız.

Avukat da aynı şeyi söyledi

Çok haklısınız.iste babalar anneler kadar dusunemiyor herşeyi.umarim kadının oğlu terbiyeli ve tatlı bri cocuktur.kiskanclik edip zarar vermezler birbirilerine.
Siz avukatinizla durumu takip edin.
Velayet hakkını kaldirmaniz , görüşme hakkinin kısıtlanması çok zor. Dava açın ama uzun süruyor bu tarz durumlar.
Kendinizi yipratmamaya çalışın.

4 yaşındaki çocuğu yatılı alamaz.Dava açıp karari degsitirin.
Konuşmanin işe yarayacağını düşünmüyorum.Muhtemelen size " Ben karımla bu süreci yönetirim" tarzinda bir cevap verir.Benim ex öyle demişti kızımi yeni karısı ( beni aldatıp evlendiği) için.
Kızınız dışında muhatap olmayın.Zaten bir süre sonra ne babasi ne de yeni karısı kızınızı istemeyecektir.Kadin kocaniza yaranmak, eski eşinizde kadına iyi baba pozu çizmek için Kızınızı aliyorlardir.Evlenince düşerler yakanizdan.Yatili vermeyebilirsiniz , hasta deyin, evde olmayın vs.Yasal süreçle ugrasmaz zaten.

Yani artık öyle şeyler duyuyoruz ki bende istemezdim kızımın üvey kardeşiyle aynı odada uyumasını. Sinirlenmekte haklısınız bence. Bir baba olarak öncelikle kendisi düşünmeliydi bunu. Derdim sen değilsin kimle evlenmek istiyosan evlen,gez,toz ama kızımın hayatına sokma,böyle konularda daha ince düşünmelisin diye sakince konuşsanız babasıyla?

Ne dangalak ne sorumsuz bif adam bu arkadaş hiç mi TV açmıyor hiç mi gazete okumuyor
İnsan kızını daha büyük bir erkek çocukla aynı odada yatırmayı geçtim, erkek çocukla aynı eve sokarken bile 43874646464 kez düşünür ama eski eşte beyin yok işte kuşbeyinli.

Bu adamın derdi çocuk falan görmek değil size nispet yapmak. Çocuğu asla göstermeyin, 5 yaşında çocuk tanımadığınız insanlarla bir araya getiriyor başına her şey gelebilir Allah korusun.

Adamın huyuna giderek mesajlasarak iletişim kurun . Evet insan cildirir haklısınız WhatsApp tan sürekli iletişim kuruyorsaniz ordan yazın geçen seni ilgilendirmez demiştin ama lütfen bu sefer aynı odada kalmasınlar olur mu ? Gibi cevap vereceği şekilde yazsanız inşallah yanıt verir . Uff çok zor bir durum bence kesinlikle yatılı göndermeyin

Eski eşle konuşun, kayinvalideye de soyleyin..çocugunuzu hiç yatılıya göndermeyin bence..evlenirlerse o hanımla da konuşabilirsiniz durumu,hatta şimdi de söyleyebilirsiniz. ..Benim eski eşimle tek bağım çocuğum, çocuğum babasıyla kaldığında kesinlikle oglunuzla aynı odada yatmasın, bu durum kız çocuğu için çok sakıncalı, tabiki arkadaş olabilirler ama aynı odada yatmaları kabul edilemez diye kavga etmeden anlatın..zaten evlendiklerinde cici anne işi de biter,köprüyü geçene kadar yani...ya nedir bu kadınların çektiği..adam öz evladının başında durmayı beceremiyor,bir de elin çocuğuna bakmaya talip ediyorlar ..

Dediğim gibi bu adam nafaka icin benimle kavga edip çocuğunu 3 hafta almamış biri şimdi kadına yaranmak icin ben iyi babayım pozları kesiyor kendi çocuğuna bakamadı şimdi elin çocuğuna baba olacakmış pehhhh

İste protokolde yatılı hakkı olduğu icin alıyor maalesef alma dedikçe de inatla alacak o kadar pis bir insan ki nasıl anlatayım ben size onu

Aynen öyle tek derdi bana nispet yapmak o hala ondan boşanmamı hazmedemedi nasıl ondan boşanırım nasıl ben dava açarım ama siddetin dibine dibine vuran kendisiydi
O kadın da yalnızlık nasıl basına vurduysa 3 aydır tanıdığı adamla evlenmeye kalkmış

Derdimin o olmadığını o kadar iyi biliyor ki buna rağmen en ufak bir söylemimde onu kıskanıyormuşum gibi seviniyor ruh hastası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…