- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.694
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Herhalde ne kelime salağın daniskası. Bir de sorsanız herseye haram günah diyenlerdendir ama küçücük cocugu almış yatırmış bir odadaEsiniz salak herhalde. Annem benimle yasit erkek kuzenimle basbasa aynı odada bile birakmazdi. Ugrasin, goturmesin cocugu bidaha
aynen öyle böyle şeylerden ne kadar korkuyorum bir bilseniz. Allahım yaşatmasınEşiniz aşırı derece de hatalı. İkisi de çocuk ve farklı cinsiyette çocuklar birbirlerine hem cinsel merak yönünden hemde kavga vb durumda zarar verebilirler. İstemeden de olsa...
Diğer oğlan zarar verir kötü biridir diye demiyorum. Çocuk bu merak eder, en basitinden benim karşı komşum anaokulu öğretmeni ve bir mahkemesi varmış çocuklar kadın ve erkek cinsel organının farkını merak edip birbirlerine göstermişler ailesi dava etmiş okulda ihmal var diye. Hani böyle masumca ama travmaya sebep olabilecek şeyler olabilir çocuklar arasında
Evet hatırlıyorum yazmıştınız ne mutlu o dengeyi kurabilmişler bence de Keske bir kızı olsaydı ama degil maalesef.Puff... Umarım kadın ve oğlu tatlı insanlardir, kızınız da onlarla olmaktan zevk alır
Çok zor işler bunlar. Keşke oğlu değil kızı olsaydi diğer kadının. O zaman zamanla kardeşlik/kankalik arası bir bağ kurabilirlerdi. Sanırım diğer konunuza da yazmıştım..benim kuzenimin kızı ve sevgilisinin kızı başta birbirine com kil gittiler ama şimdi kardeşten farksizlar, hatta aileler evlensin de aynı evde yasamak istiyorlar. Kuzenimin ayrıca bir oğlu var ama o nötr duruyor olaylara. Belki diğer kızın annesi de henüz evli olmadan sevgilinin kızı ve oğluyla bu kadar zaman geçirmesini hoş karşılamıyordur ama çocuklar halinden mutsuz değil.
Umarım sizin kızinizda da süreç böyle işler. Siz yine de onu kötü etkilemeyin, hatta 'ne güzel, artık babana gittiğinde oynayacak bir abin var' falan diyin - sizin için zor olsa da.
Belki o zaman daha kolay adapte olur bu evliliğe, kötü bir şey olmadığını anlar da
Nisan yapacaklar ya da evlendirecekler iste iki sevgiliyi ondan bahsediyorNasıl elalemin çocuğuyla aynı odada uyumasına müsade eder ya, sorumsuz adam.
Hayırlı bi iş derken neyi kasdediyo eski kayınvalide anlamadım?
Avukat da aynı şeyi söylediBir kaç sefer eski eşe farklı konularla ilgili whatsapptan iletişim kurun normalde eğerki kurmuyorsanız bunu yapın bir kaç kere bişey sorun vs 1 hafta 10 gün sonrada bu olayla ilgili birşey yazın direk konuya girmeden bu arada kızını görmek istiyorsan bir daha aynı odada kalmalarına müsade etmiceksin gibi birşey yazın cok uyanık değilse aynı seni ilgilendirmez diye oradanda yazar delil olarak kullanırsınız.
Herhalde ogluna sevgilisini istemeye geleceklerNasıl elalemin çocuğuyla aynı odada uyumasına müsade eder ya, sorumsuz adam.
Hayırlı bi iş derken neyi kasdediyo eski kayınvalide anlamadım?
Eski eşle konuşun, kayinvalideye de soyleyin..çocugunuzu hiç yatılıya göndermeyin bence..evlenirlerse o hanımla da konuşabilirsiniz durumu,hatta şimdi de söyleyebilirsiniz. ..Benim eski eşimle tek bağım çocuğum, çocuğum babasıyla kaldığında kesinlikle oglunuzla aynı odada yatmasın, bu durum kız çocuğu için çok sakıncalı, tabiki arkadaş olabilirler ama aynı odada yatmaları kabul edilemez diye kavga etmeden anlatın..zaten evlendiklerinde cici anne işi de biter,köprüyü geçene kadar yani...ya nedir bu kadınların çektiği..adam öz evladının başında durmayı beceremiyor,bir de elin çocuğuna bakmaya talip ediyorlar ..Hanımlar iyi akşamlar. Daha önce de konu açıp ex esin evlenme kararını 4.5 yaşındaki kızıma pat diye söylediğini yazmıştım kızım cok üzülmüş ve ağlamıştı kendisine kıskandıgımı sanmasın diye herhangi bir tepki vermedim cünkü gerçekten çocuğumu etkilemediği sürece umrumda degil.
Ama geçtiğimiz cumartesi bende film koptu kızımı aldı kadın ve oğluyla önceden de tanıştırmıştı bu hafta da aynı evde kalmışlar. Kadının 7 yaşındaki oğluyla benim kızım aynı odada yatmış üstelik. Duyunca kan beynime sıçradı kendisine birdaha kızımı vermeyeceğimi evlenmeden böyle birseye kızımı maruz bırakamayacağını söyledim tepkisi seni ilgilendirmez oldu beyefendinin. Avukatımla da görüştüm bu yüzden dava açabiliriz yeter ki kanıt olsun elimizde dedi.
Gerçekten mücadele etmekten cok yoruldum 2 yıl oldu boşanalı sürekli sorun ve ben bu adamdan siddet yüzünden boşandım.
En son bomba ise annesi annemi arayıp Sunshine kıskırtmasın böyle deyip de demis. Şubat tatilinde de oraya geleceğiz hayırlı bir iş icin demis. Annem gerekli cevabı vermiş tabi ama yine de cok sinirlendim kadının tavırlarına
Sizce ben bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyim ?
Dava açacağız duruma göreYatılı olarak babaya yollamamanın bir yolu olmalı.
Dediğim gibi bu adam nafaka icin benimle kavga edip çocuğunu 3 hafta almamış biri şimdi kadına yaranmak icin ben iyi babayım pozları kesiyor kendi çocuğuna bakamadı şimdi elin çocuğuna baba olacakmış pehhhhEski eşle konuşun, kayinvalideye de soyleyin..çocugunuzu hiç yatılıya göndermeyin bence..evlenirlerse o hanımla da konuşabilirsiniz durumu,hatta şimdi de söyleyebilirsiniz. ..Benim eski eşimle tek bağım çocuğum, çocuğum babasıyla kaldığında kesinlikle oglunuzla aynı odada yatmasın, bu durum kız çocuğu için çok sakıncalı, tabiki arkadaş olabilirler ama aynı odada yatmaları kabul edilemez diye kavga etmeden anlatın..zaten evlendiklerinde cici anne işi de biter,köprüyü geçene kadar yani...ya nedir bu kadınların çektiği..adam öz evladının başında durmayı beceremiyor,bir de elin çocuğuna bakmaya talip ediyorlar
İste protokolde yatılı hakkı olduğu icin alıyor maalesef alma dedikçe de inatla alacak o kadar pis bir insan ki nasıl anlatayım ben size onuAdamın huyuna giderek mesajlasarak iletişim kurun . Evet insan cildirir haklısınız WhatsApp tan sürekli iletişim kuruyorsaniz ordan yazın geçen seni ilgilendirmez demiştin ama lütfen bu sefer aynı odada kalmasınlar olur mu ? Gibi cevap vereceği şekilde yazsanız inşallah yanıt verir . Uff çok zor bir durum bence kesinlikle yatılı göndermeyin
Aynen öyle tek derdi bana nispet yapmak o hala ondan boşanmamı hazmedemedi nasıl ondan boşanırım nasıl ben dava açarım ama siddetin dibine dibine vuran kendisiydiNe dangalak ne sorumsuz bif adam bu arkadaş hiç mi TV açmıyor hiç mi gazete okumuyor
İnsan kızını daha büyük bir erkek çocukla aynı odada yatırmayı geçtim, erkek çocukla aynı eve sokarken bile 43874646464 kez düşünür ama eski eşte beyin yok işte kuşbeyinli.
Bu adamın derdi çocuk falan görmek değil size nispet yapmak. Çocuğu asla göstermeyin, 5 yaşında çocuk tanımadığınız insanlarla bir araya getiriyor başına her şey gelebilir Allah korusun.
Derdimin o olmadığını o kadar iyi biliyor ki buna rağmen en ufak bir söylemimde onu kıskanıyormuşum gibi seviniyor ruh hastasıYani artık öyle şeyler duyuyoruz ki bende istemezdim kızımın üvey kardeşiyle aynı odada uyumasını. Sinirlenmekte haklısınız bence. Bir baba olarak öncelikle kendisi düşünmeliydi bunu. Derdim sen değilsin kimle evlenmek istiyosan evlen,gez,toz ama kızımın hayatına sokma,böyle konularda daha ince düşünmelisin diye sakince konuşsanız babas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?