• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Eşin Yeni Aşkı

Musmusu senin konunla bunun alakası yok boş yere kıvırma :KK70: bi kere o adam senin eski sevgilin falan değil, hala kendini kandırıyorsun. Konunu çok iyi hatırlıyorum, bahsettiğin adam pisliğin teki ama sana yalan söylemesi seni kandırması söz konusu değil. Seninle sevgili değiliz, seninle evlenmicem, bir aile dostumun kızıyla evlenicem demiş defalarca. Sonra her canı sıkıldığında sana gelmiş veya seni çağırmış. Sen de gitmişsin. Sonra bi gün adam "ben nişanlanıcam bundan sonra benden uzak dur" deyince sen şok. Adamın savunulacak yanı yok ama Eylülün yaşadığı ile seninkini asla bir tutamazsın, ayıp. Ayrıca sen "karşı taraftaki kızın umrunda olmadığını, aksine kıskandığını, araları bozulsun diye yazdığını" söylemiştin. Masum değilsin herkes söyledi sana bunu, hala eski sevgilimin nişanlısına yazdım diye kötü oldum diyorsun, pes.
Ban yemek istemıyorum.Doğru benım sevgılım deıldı her seyı ben kurguladım.Olan oldu kalan saglar bızımdır .

Gayette eski sevgilim .Yanımdamıydınız tüm bunlar olurken.Kıvırma derken anlamadım.Aynı deıl tabıkı olaylar.Ama karaktersızlık diz boyu .
evet evet eski sevgilindi, ben iftira atıyorum. tabiki yanında değildim, senin yazdıklarını baz aldım. bak bunlar senin kendi yazdıkların. daha da var ama bulmak için vakit ayıramayacağım. iyi günler diliyorum sana.

Çagırdı gittim öptü öptüm sarıldım geldim. İlerısı olmadı .Nasıl yaptım kendıme bunları bılmıorum sevgılı olmadan karsımdakı adam bana nir şey vaat etmeden yanına gıtmek ?En büyük zaafım benım. Benımle gorustukten 3 gun sonra ben nişanlanıorum dedi. Gercekten nişanlanmıştı. Şimdi düğünü olacakmış. Herkes mutlu olurken ben beden böyleyım?Ben kendıme nasıl bunları layık goruyorum ?Tek suçlu benim her gel dedıgınde gıttım. kimseyıde suclayamam adam bana hiç bir şey vaat etmemiş.

Ban yemek istemıyorum.Doğru benım sevgılım deıldı her seyı ben kurguladım.Olan oldu kalan saglar bızımdır .
o konuda hemfikiriz ben de ban yemek istemiyorum:) iyi günler diliyorum umarım bir şeyleri kabullenip/aşıp iyi ve mutlu olursun

Sevgilin olmadığını sana hiçbir vaatte bulunmadığını bizzat sen yazdın burada ama. Adam çağırdıkca gitmişsin sadece.

Artık kurgu muydu değil miydi bilemeyiz, yazdıkların ortada.

evet evet eski sevgilindi, ben iftira atıyorum. tabiki yanında değildim, senin yazdıklarını baz aldım. bak bunlar senin kendi yazdıkların. daha da var ama bulmak için vakit ayıramayacağım. iyi günler diliyorum sana.
Evet bunları ben yazdım .Ama hiç sevgılım olmadı deıl.Öncesınde sevgılımdı .Daha sonrasındada görüştük .Bazen o bazen ben gorusmek ıstedık.Sevgılı deıldık evet .Ama gorusguk sureklı .

Iyıkı bulmak için vakit ayırmamışsınız.Vakıt ayırsanız ne olurdu acaba.Bunlardan once eskı sevgılımdı .Siz oyle konuşuosunuz ki hiç sevgılı olmadık hiç tanımadan sadece o cagırınca gıtmışim gibi .Aynı nasıl aynı bılıomusun karaktersıZlık diz boyu.Benımle gorustugu gunun aksamı ben sozlendım dedı.Ama tabı ben sevgılım olmadıgı ıcın hiç bir sey vaad etmedıgım için dualarla ugurlucaktım degıl mı ?Cunku vaad etmedı bişey.Neyse kadının konusunu dagıtmayalım.Tamam ben kotuyumoblar ıyı.

Ben olsam dogru neyse onu soylerdim.Eski es yalan soylediyse o insanin belki de basini yakacak bana kadar ulastiysa vebal alamazdim

eylulcmre eylulcmre bence hiç bir şekilde cevap verme. O sayfa ikiniz için de kapandı. Edindiğin tecrübeleri cebine koy ve diğer şeyler hiç yaşanmamış gibi yoluna devam et. Kadının telefonunu karıştırmasın yetmezmiş gibi sana mesaj atması da büyük saygısızlık. Bu insanlara daha fazla zaman heba etme.

İyi akşamlar güzel hanımlar. Bugün bana eski eşimin yeni sevgilisinden mesaj geldi. Onun telefonunu karıştırıp benim numaramı almış. Telefonda bizim eski resimlerimizi de görüp çok fazla bozulup bana yazmış. Bana eski eşle ciddi düşündüğünü ama onun evlilik konularını açmadığını, bir daha evlenmem ağzım yandı dediğini ( mala bakın sanki ben aldattım da o ayrıldı) böyle demesi üzerine neden boşandığımızı merak ettiğini ama onun anlatmadığını yazmış. Bana sebepleri sordu. Henüz cevap yazmadım. Bir yanım anlat her şeyi diyor çünkü asla mutlu olmasını istemiyorum bu adamın. Belki boşver diyenleriniz olacak ama hayatımı mahvetti. Bana yaşatmadığı mutluluğu bir başkasına yaşatsın istemiyorum. Bencilce mi bilmiyorum ama sürünsün hep yalnız kalsın istiyorum. Hem kadının da başı yanmasın. İnsanlığı iyi olsa da ahlaksızın teki. Üstelik hala telefonda benim resimlerimi tutmasına da sinirlendim. Benim görüştüğüm biri var ve ciddi adımlar atmak istiyoruz. Ne işi var resmimin o ahlaksızda. Sil demek istiyorum ama onu da nasıl söylerim bilmiyorum. Siz olsanız her şeyi anlatır mıydınız?
Benim de buna benzer bir durumum olmuştu bir kaç yıl önce ama evlilikte döndüğüm eski sevgilimdi konu bizde aldatma filan yoktu ayrıldıktan birkaç yıl sonra bi kız yazdı sosyal medyadan bana işte beni nasıl öğrenmiş bilmiyorum sormadım hiç kıza bir sürü yalan uydurmuş güya ben evlilik baskısı yapmışım ondan ayrılmışız :) kızın anneside benim resimlerimi görünce bu kızla evlenmeyen adam senle hiç evlenmez filan demiş ben sadece evleniyorduk 15 gün kala ayrılmaya karar verdim dedim çünkü ailesi olmadan hiç bir iş beceremeyen çalışmayıp evde oturan bir tipti ailesi zaten evlere şenlik 2 yılda beni delirttiler vallahi anlattım kıza güzelce kendin bilirsin dedim şuan çok güzel giden bir ilişkim var seninde mutlu olmanı isterim dedim kız ayrıldı eski sevgilimden ve gayette mutluymuş teşekkür etti bana anlatmasaydım vicdan azabı çekerdim ben

İyi akşamlar güzel hanımlar. Bugün bana eski eşimin yeni sevgilisinden mesaj geldi. Onun telefonunu karıştırıp benim numaramı almış. Telefonda bizim eski resimlerimizi de görüp çok fazla bozulup bana yazmış. Bana eski eşle ciddi düşündüğünü ama onun evlilik konularını açmadığını, bir daha evlenmem ağzım yandı dediğini ( mala bakın sanki ben aldattım da o ayrıldı) böyle demesi üzerine neden boşandığımızı merak ettiğini ama onun anlatmadığını yazmış. Bana sebepleri sordu. Henüz cevap yazmadım. Bir yanım anlat her şeyi diyor çünkü asla mutlu olmasını istemiyorum bu adamın. Belki boşver diyenleriniz olacak ama hayatımı mahvetti. Bana yaşatmadığı mutluluğu bir başkasına yaşatsın istemiyorum. Bencilce mi bilmiyorum ama sürünsün hep yalnız kalsın istiyorum. Hem kadının da başı yanmasın. İnsanlığı iyi olsa da ahlaksızın teki. Üstelik hala telefonda benim resimlerimi tutmasına da sinirlendim. Benim görüştüğüm biri var ve ciddi adımlar atmak istiyoruz. Ne işi var resmimin o ahlaksızda. Sil demek istiyorum ama onu da nasıl söylerim bilmiyorum. Siz olsanız her şeyi anlatır mıydınız?
Valla sanırım ben söylerdim ama aslında söylememek lazım çünkü karşı taraf zaten hiç bi açıklama yapmıyo yani ben kendi hatalarımı anlatmak istemiyorum demenin bi şekli akıllı kadın olsa anlar. Aslında adam gibi adam olsa bosanmissa yüzeysel de olsa karşı tarafı kotulemeden biseyler anlatır. Olması gereken bu ama yapmamış kadın da anlamıyo. Bak şimdi böyle düşününce vazgeçtim görmezden gelin mesajı kendi aklını fikrini kullansın. Üstelik fotoğraflarınızı da görmüş hala karşı taraftan umudu olan bi kadın .

Bu aralar geçmiş dönem yaprak dökümünü izliyorum :KK35:valla her an herşey ola bilir seninde bir ilişkin varmış sen anlatırsan karşı tarafta senin açığını bulmak için araştırıp sizin görüştüğünüz insanı bulup yalan yanlış aranizi bozmak için konuşa bilir ben olsam karişmazdim :oops:

Cevap yazsan da kadın sen Olumsuz yazdın diye bırakmaz bence, sal gitsin de ki resimlerimi silsin yoksa benden hala beklentisi mi var 🤣 bıraksın peşimi artık de

Back
X