Eski Eşin Yeni Aşkı

O kadın zaten mutlu olmayacak.
Siz neden boşandığınızı söyleseniz de olmayacak söylemeseniz de olmayacak.
Çünkü eski eşiniz onu da aldatacak.
O yüzden ben olsam görmezlikten gelirdim.
benneyanginlargordum çok güzel yazmış.
Kadın eski eşinizin telefonunu gizlice karıştırıp sizin numarayı almış.
O adamdan ayrılmaz. Sizin resimlerinizi gördüğü halde, bozulmakla kalıyor. Başka bir aksiyon almıyor. Yani eski eşinizden asla vazgeçmez. Siz yüz göz olduğunuzla kalırsınız.
Ayrıca kadın size alttan alta hesap soruyor, adam evlilik konusunu açmıyor diye

Bence hiç cevap vermeyin..Engelleyin..

Bu açıklamayı siz yapmayın. Kadını ciddiye alıyorsa eski eşiniz yapsın..

Şaşırmamış sanki he?
Yazdı şimd. Kulağına gelmiş bir şeyler ama inanmak istememiş. Ben de söyleyince çok üzülmüş. Dosyayı daha önceden istemiş ama vermemiş. Hani niye ayrıldın meral ettim falan demiş ve istemiş ama alamamış. Ben de dosyayı ben atmayım ama beni böyle böyle aldattı dşye kısaca yazdım ve lütfen bana artık yazmayın diye de ekledim.

Karakterli kadın el altından iş çevirmez; resti çeker, şüphesi varsa dava dosyasını göstermesini ister sorununu adamla çözerdi ya da en kötü eski eşinin haberi olarak numaranı alırdı, bu kadın gözünede soksanda anlamaz, en sonunda eski eşini kıskanıyor olursun. Bırak boşver ne halleri varsa görsünler.Kadına da en fazla , dosyasının tamamını eski eşten göstermesini istetebileceğini, orada tüm sorularının cevabı olduğunu yazarsın. Zira aklı başında bir kadın hala eski eşinin resimlerini telefonunda saklayan adamla ciddi düşünmezdi zaten.

Burda "evlenmiş boşanmış"bir erkekle evlenmek isteyen kadinlara gelen yorumlar 'eski eşe sormak lazım neden ayrıldıklarını' şeklinde oluyordu yani şimdi niye anlatmayın falan diye yorum gelmiş anlamadım.o kadında bilmiyor sonuçta ve merak etmiş, anlatıp anlatmamak size, inanıp inanmamak yada evlenmek de ona kalmış.

dosyayı ona atarsan kişisel verileri yaymak suçu işlemiş olursun hapis cezası var hiç bulaşma derim öyle bir şeye hayatını mahvedersin eski eş yüzünden. Kadınlar aldatılınca bile sevgilisinden eşinden ayrılmıyor, başkası aldatıldı diye mi ayrılacak. Hiç muhatap olma boşver

+1000000000
Adam akıllı, göstermiyormuş dosyayı, o da eylulcmre ye sormakta bulmuş çareyi. Ne kadan saygı ve güvene dayalı bir ilişki.

Vallaha eger kotu bırıyse yazın her seyı.Benım bı arkadasım var evlenmeden once eskı esı arkadasıma mesaj atmıs benı aldattı bana boyle boyle yaptı diye.Kız dıokı ben kıskandı sandım.Ama bana daha beterını yaptı dio.Keşke kadına ınansaydım dio.Sızde eger dıze yanlıs yaptıysa yazın .Kafına helsl olsun.Benım ahdım var eger ole bişey olursa yemın ederım mahkeme evraklarımla kadını kahve ıcmeye cagırcam

Vallaha bence akıllı kadınmış canım.Ama dedıgınızde dogru .Dava dısyası yalan söykemez.Evlılıgımden uzun dılekce yazdım vallahi .

Kadın sadece biraz üzülür sonra da eski eşinizle evlenir muhtemelen.
Ve eski eşinizi bir görev duygusuyla değiştirmeye çalışır.
Veya bir menfaati vardır. Acaba eski eşinizin maddi durumu çok mu iyi?

Kadın kendinin de aldatılacağını bile bile devam ediyor çünkü bu durum hiç normal değil.

Onu aldatmıs tamam ama, bana asık kafasına girme ihtimali de yuzde ıkıyuz.

vallaha bende gecen gun eskı sevgılının nişanlısına anlattım olaylar koptu.Bana yakıştırılmayan hiç bir cumle kalmadı .Birine kötü olan başkasına ıyı olabılırmı sizce?Vallaha tellı duvaklı dugun yaptılsr.Resım fln paylaşmamışlar.Korkularından zaarki :)

Onu aldatmıs tamam ama, bana asık kafasına girme ihtimali de yuzde ıkıyuz.
Hatta evlenir, nispet yaparcasına musmutlu fotolar atar sosyal medyaya '' Baaaak, sen yapamadın ben yaptım, herifi düzelttim. '' dercesine. Düzelecek adam mecbur. Büyük suçu meydana çıktı, o kadına ne şirinlikler yapacak, Romeo olacak birden böyle. Köprüyü geçene kadar tabisi ki.

Tezek suratli

Kadın size sadece kıskançlığından, eski eşinizin evliliğe uzak olması ve bunu hazmedemeyişinden yazdı. doğruları ispatlı anlatsanız da karşınızdaki yine hayatındaki adamla olmaya devam edecektir... Kendinizden pay biçin, Olumsuz birine dostunuz yorum yaptığında bak böyle gör dediğinde dinlediniz mi? Kadın merak eder ama inanmak istediğini yaşar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…