O kadın zaten mutlu olmayacak.İyi akşamlar güzel hanımlar. Bugün bana eski eşimin yeni sevgilisinden mesaj geldi. Onun telefonunu karıştırıp benim numaramı almış. Telefonda bizim eski resimlerimizi de görüp çok fazla bozulup bana yazmış. Bana eski eşle ciddi düşündüğünü ama onun evlilik konularını açmadığını, bir daha evlenmem ağzım yandı dediğini ( mala bakın sanki ben aldattım da o ayrıldı) böyle demesi üzerine neden boşandığımızı merak ettiğini ama onun anlatmadığını yazmış. Bana sebepleri sordu. Henüz cevap yazmadım. Bir yanım anlat her şeyi diyor çünkü asla mutlu olmasını istemiyorum bu adamın. Belki boşver diyenleriniz olacak ama hayatımı mahvetti. Bana yaşatmadığı mutluluğu bir başkasına yaşatsın istemiyorum. Bencilce mi bilmiyorum ama sürünsün hep yalnız kalsın istiyorum. Hem kadının da başı yanmasın. İnsanlığı iyi olsa da ahlaksızın teki. Üstelik hala telefonda benim resimlerimi tutmasına da sinirlendim. Benim görüştüğüm biri var ve ciddi adımlar atmak istiyoruz. Ne işi var resmimin o ahlaksızda. Sil demek istiyorum ama onu da nasıl söylerim bilmiyorum. Siz olsanız her şeyi anlatır mıydınız?
Yazdı şimd. Kulağına gelmiş bir şeyler ama inanmak istememiş. Ben de söyleyince çok üzülmüş. Dosyayı daha önceden istemiş ama vermemiş. Hani niye ayrıldın meral ettim falan demiş ve istemiş ama alamamış. Ben de dosyayı ben atmayım ama beni böyle böyle aldattı dşye kısaca yazdım ve lütfen bana artık yazmayın diye de ekledim.Şaşırmamış sanki he?
Yazdı şimd. Kulağına gelmiş bir şeyler ama inanmak istememiş. Ben de söyleyince çok üzülmüş. Dosyayı daha önceden istemiş ama vermemiş. Hani niye ayrıldın meral ettim falan demiş ve istemiş ama alamamış. Ben de dosyayı ben atmayım ama beni böyle böyle aldattı dşye kısaca yazdım ve lütfen bana artık yazmayın diye de ekledim.
Kurtulmuş gerçekten. Keşke o da böyle deseydi ben hemen bırakırdım. Bir edepliydi sorma. Oscar ödülünü ona vermeleri gerekiyordu
Karakterli kadın el altından iş çevirmez; resti çeker, şüphesi varsa dava dosyasını göstermesini ister sorununu adamla çözerdi ya da en kötü eski eşinin haberi olarak numaranı alırdı, bu kadın gözünede soksanda anlamaz, en sonunda eski eşini kıskanıyor olursun. Bırak boşver ne halleri varsa görsünler.Kadına da en fazla , dosyasının tamamını eski eşten göstermesini istetebileceğini, orada tüm sorularının cevabı olduğunu yazarsın. Zira aklı başında bir kadın hala eski eşinin resimlerini telefonunda saklayan adamla ciddi düşünmezdi zaten.
Vallaha eger kotu bırıyse yazın her seyı.Benım bı arkadasım var evlenmeden once eskı esı arkadasıma mesaj atmıs benı aldattı bana boyle boyle yaptı diye.Kız dıokı ben kıskandı sandım.Ama bana daha beterını yaptı dio.Keşke kadına ınansaydım dio.Sızde eger dıze yanlıs yaptıysa yazın .Kafına helsl olsun.Benım ahdım var eger ole bişey olursa yemın ederım mahkeme evraklarımla kadını kahve ıcmeye cagırcamİyi akşamlar güzel hanımlar. Bugün bana eski eşimin yeni sevgilisinden mesaj geldi. Onun telefonunu karıştırıp benim numaramı almış. Telefonda bizim eski resimlerimizi de görüp çok fazla bozulup bana yazmış. Bana eski eşle ciddi düşündüğünü ama onun evlilik konularını açmadığını, bir daha evlenmem ağzım yandı dediğini ( mala bakın sanki ben aldattım da o ayrıldı) böyle demesi üzerine neden boşandığımızı merak ettiğini ama onun anlatmadığını yazmış. Bana sebepleri sordu. Henüz cevap yazmadım. Bir yanım anlat her şeyi diyor çünkü asla mutlu olmasını istemiyorum bu adamın. Belki boşver diyenleriniz olacak ama hayatımı mahvetti. Bana yaşatmadığı mutluluğu bir başkasına yaşatsın istemiyorum. Bencilce mi bilmiyorum ama sürünsün hep yalnız kalsın istiyorum. Hem kadının da başı yanmasın. İnsanlığı iyi olsa da ahlaksızın teki. Üstelik hala telefonda benim resimlerimi tutmasına da sinirlendim. Benim görüştüğüm biri var ve ciddi adımlar atmak istiyoruz. Ne işi var resmimin o ahlaksızda. Sil demek istiyorum ama onu da nasıl söylerim bilmiyorum. Siz olsanız her şeyi anlatır mıydınız?
Vallaha bence akıllı kadınmış canım.Ama dedıgınızde dogru .Dava dısyası yalan söykemez.Evlılıgımden uzun dılekce yazdım vallahi .Karakterli kadın el altından iş çevirmez; resti çeker, şüphesi varsa dava dosyasını göstermesini ister sorununu adamla çözerdi ya da en kötü eski eşinin haberi olarak numaranı alırdı, bu kadın gözünede soksanda anlamaz, en sonunda eski eşini kıskanıyor olursun. Bırak boşver ne halleri varsa görsünler.Kadına da en fazla , dosyasının tamamını eski eşten göstermesini istetebileceğini, orada tüm sorularının cevabı olduğunu yazarsın. Zira aklı başında bir kadın hala eski eşinin resimlerini telefonunda saklayan adamla ciddi düşünmezdi zaten.
Kadın sadece biraz üzülür sonra da eski eşinizle evlenir muhtemelen.Yazdı şimd. Kulağına gelmiş bir şeyler ama inanmak istememiş. Ben de söyleyince çok üzülmüş. Dosyayı daha önceden istemiş ama vermemiş. Hani niye ayrıldın meral ettim falan demiş ve istemiş ama alamamış. Ben de dosyayı ben atmayım ama beni böyle böyle aldattı dşye kısaca yazdım ve lütfen bana artık yazmayın diye de ekledim.
Onu aldatmıs tamam ama, bana asık kafasına girme ihtimali de yuzde ıkıyuz.Kadın sadece biraz üzülür sonra da eski eşinizle evlenir muhtemelen.
Ve eski eşinizi bir görev duygusuyla değiştirmeye çalışır.
Veya bir menfaati vardır. Acaba eski eşinizin maddi durumu çok mu iyi?
Kadın kendinin de aldatılacağını bile bile devam ediyor çünkü..
Karakterli kadın el altından iş çevirmez; resti çeker, şüphesi varsa dava dosyasını göstermesini ister sorununu adamla çözerdi ya da en kötü eski eşinin haberi olarak numaranı alırdı, bu kadın gözünede soksanda anlamaz, en sonunda eski eşini kıskanıyor olursun. Bırak boşver ne halleri varsa görsünler.Kadına da en fazla , dosyasının tamamını eski eşten göstermesini istetebileceğini, orada tüm sorularının cevabı olduğunu yazarsın. Zira aklı başında bir kadın hala eski eşinin resimlerini telefonunda saklayan adamla ciddi düşünmezdi zaten.
vallaha bende gecen gun eskı sevgılının nişanlısına anlattım olaylar koptu.Bana yakıştırılmayan hiç bir cumle kalmadı .Birine kötü olan başkasına ıyı olabılırmı sizce?Vallaha tellı duvaklı dugun yaptılsr.Resım fln paylaşmamışlar.Korkularından zaarki :)Kadın sadece biraz üzülür sonra da eski eşinizle evlenir muhtemelen.
Ve eski eşinizi bir görev duygusuyla değiştirmeye çalışır.
Veya bir menfaati vardır. Acaba eski eşinizin maddi durumu çok mu iyi?
Kadın kendinin de aldatılacağını bile bile devam ediyor çünkü bu durum hiç normal değil.
Birine kötü olan diğerıne ıyı olabılır mı sizce???Onu aldatmıs tamam ama, bana asık kafasına girme ihtimali de yuzde ıkıyuz.
Kafamda deli sorularOnu aldatmıs tamam ama, bana asık kafasına girme ihtimali de yuzde ıkıyuz.
Evet olabilir. Bırıne kotuyse onu sevmiyordur. Dıgerıne iyiyse sevdıgı o dur.Birine kötü olan diğerıne ıyı olabılır mı sizce???
Hatta evlenir, nispet yaparcasına musmutlu fotolar atar sosyal medyaya '' Baaaak, sen yapamadın ben yaptım, herifi düzelttim. '' dercesine. Düzelecek adam mecbur. Büyük suçu meydana çıktı, o kadına ne şirinlikler yapacak, Romeo olacak birden böyle. Köprüyü geçene kadar tabisi ki.Onu aldatmıs tamam ama, bana asık kafasına girme ihtimali de yuzde ıkıyuz.
Bilmiyorum ki tecrubelerım ınsanlar değişmez .Ama kk nun bayanları hep dogruyu soylerEvet olabilir. Bırıne kotuyse onu sevmiyordur. Dıgerıne iyiyse sevdıgı o dur.
Tezek suratliEylul canım, ne anlatırsan anlat telefondan gizli sekılde numaranı alacak tıynettekı bu kadın, zaten adamla devam edecek. Gul gıbı karısını aldatmıs vay adi diyip ayrılmayacak. Bi de ustune bulasmıs olacaklar sen cevap verdıgınde, eski tezek suratlıyla ayni is yerindesin, muhattap olmaya degmez. Tas yerinde agırdır, cevap verme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?