Evet hem öyle düşünüyor hem de kendini yalanlarla ikna ediyor.Onu aldatmıs tamam ama, bana asık kafasına girme ihtimali de yuzde ıkıyuz.
Kadında kulagına gelenlere inanmak yerine eylulu hakem tuttuğuna, adamın telinden gizli isler cevirdigine pişman olacak. Kandırılan bir kadın olsaydı bu sevgili, eylul git yuzyuze anlat gozunu ac bası yanmasın kızın derdım. Ama bu kadın ıcın bu olaya bulasmak bana fuzuli geldi.. cunku, zaten duydum sagdan soldan demis. Duyduysan rahatsızsan ayrılırsın, eski karisinin teyit etmesine gerek yok. Ayrılmayacak kadın icin ılıskılerıne bulasmak sadece yorucu olur.Hatta evlenir, nispet yaparcasına musmutlu fotolar atar sosyal medyaya '' Baaaak, sen yapamadın ben yaptım, herifi düzelttim. '' dercesine. Düzelecek adam mecbur. Büyük suçu meydana çıktı, o kadına ne şirinlikler yapacak, Romeo olacak birden böyle. Köprüyü geçene kadar tabisi ki.
Amaannn dinsizin hakkından imansiZ gelir...devrik enişte düşünsün...kadın iyi niyetli mi kötü niyetli mi...pehKadında kulagına gelenlere inanmak yerime eylulu hakem tuttuğuna, adamın telinden gizli isler cevirdigine pişman olacak. Kandırılan bir kadın olsaydı bu sevgili, eylul git yuzyuze anlat gozunu ac bası yanmasın kızın derdım. Ama bu kadın ıcın bu olaya bulasmak bana fuzuli geldi cunku, zaten duydum sagdan soldan demis. Duyduysam rahatsızsan ayrılırsın, eski karisinin teyit etmesine gerek yok. Ayrılmayacak kadın icin ılıskılerıne bulasmak sadece yorucu olur.
Bence de birşey anlatmasin.ama mahkeme kararı yeter.Ben olsam anlatmazdım.
Çünkü ne anlatırsan anlat, senin söyleyeceklerini inkar etse, başka şeyler anlatsa inanmayacak mı sanıyorsun? Çoğu insan inanır.
Hele aldattığını söylerseniz, ego yapacak, onu aldatmış bana asla bir şey yapmadığını, beni de aldatmayacağını söyledi deyip sana sözüm ona acıyacak.
Hiç bulaşma, madem ilişkileri iki kişilik, kendi aralarında cevaplasınlar soruları.
Kadın inanmamıştır.vallaha bende gecen gun eskı sevgılının nişanlısına anlattım olaylar koptu.Bana yakıştırılmayan hiç bir cumle kalmadı .Birine kötü olan başkasına ıyı olabılırmı sizce?Vallaha tellı duvaklı dugun yaptılsr.Resım fln paylaşmamışlar.Korkularından zaarki :)
Bence cevap yazmayın. Bu kadın hiç normal gözükmüyor, sevgilisinin telefonunu karıştırıp sizin numaranızı alıp ve size yazacak kadarda Kurnaz.İyi akşamlar güzel hanımlar. Bugün bana eski eşimin yeni sevgilisinden mesaj geldi. Onun telefonunu karıştırıp benim numaramı almış. Telefonda bizim eski resimlerimizi de görüp çok fazla bozulup bana yazmış. Bana eski eşle ciddi düşündüğünü ama onun evlilik konularını açmadığını, bir daha evlenmem ağzım yandı dediğini ( mala bakın sanki ben aldattım da o ayrıldı) böyle demesi üzerine neden boşandığımızı merak ettiğini ama onun anlatmadığını yazmış. Bana sebepleri sordu. Henüz cevap yazmadım. Bir yanım anlat her şeyi diyor çünkü asla mutlu olmasını istemiyorum bu adamın. Belki boşver diyenleriniz olacak ama hayatımı mahvetti. Bana yaşatmadığı mutluluğu bir başkasına yaşatsın istemiyorum. Bencilce mi bilmiyorum ama sürünsün hep yalnız kalsın istiyorum. Hem kadının da başı yanmasın. İnsanlığı iyi olsa da ahlaksızın teki. Üstelik hala telefonda benim resimlerimi tutmasına da sinirlendim. Benim görüştüğüm biri var ve ciddi adımlar atmak istiyoruz. Ne işi var resmimin o ahlaksızda. Sil demek istiyorum ama onu da nasıl söylerim bilmiyorum. Siz olsanız her şeyi anlatır mıydınız?
Demıskı benden oncekıler benı ılgılendırmez.Kapıma geldıgınden sonraki gunlere bakarım.Baksın bakalım.Ama Allaha bırakmak var .Bu en guzelı.Kadın inanmamıştır.
İnsanlardaki savunma mekanizması çok değişik bir yapı.
İstersek kendimizi çok güzel bir şeylere inandırabiliyoruz.(Bkz. Freud Savunma Mekanizmaları)
En büyük manipülatör kendimiziz hayatta aslında.
Olan bu.
O kadına da o oldu, şaşılacak bir şey yok.
Yaşayarak öğrenecek artık..
+1Harika
Buradaki kadınlardan çok şey öğreniyorum
En büyük yanılgı..Demıskı benden oncekıler benı ılgılendırmez.Kapıma geldıgınden sonraki gunlere bakarım.Baksın bakalım.Ama Allaha bırakmak var .Bu en guzelı.
Demıskı benden oncekıler benı ılgılendırmez.Kapıma geldıgınden sonraki gunlere bakarım.Baksın bakalım.Ama Allaha bırakmak var .Bu en guzelı.
Çok haklısınız.Belki kalbın kotu dıceksınız ama hiç ıyı olmasını ıstemıyorum.Mutsuz oldun ıstıyorum.Ama beddua etmıcem.Allaha bırakıyorum.En büyük yanılgı..
Onda farklıydı bende farklı olacak. Çünkü beni seviyor, aldatmaz asla blablabla..
Hiç inanmıyorum. Bir adam karakter yoksunu ise hep öyle olur.
Aldatıyorsa aldatır. Kaçıncı kişi olduğu önemli değil.
Bir insan duymak istemiyorsa duymaz.
Buradaki kadından pay biçin. Kimbilir kaç kişiden olayı öyle böyle duydu.
Ama kondurmak istemediği için gizli gizli telefondan numara alıp mesaj atmış.
Çünkü duyduklarına inanmıyor veya inanmak istemiyor.
Sırf ikna edilmek için her yolu deniyor.
Adamın telefonunda eski eşinin fotoğrafları var ona bile sadece bozuluyor.
Kısaca adamı hayatından çıkarmamak için kendini kandırıyor.
Sizin dediğinizde bunun farklı versiyonu.
Boşverin artık muhatap olmayın.
Merak etmeyin, kimsenin yaptığı kötülük yanına kar kalmaz.
Sizde olumsuz duyguların olması normal.. Zamanla geçecek..Çok haklısınız.Belki kalbın kotu dıceksınız ama hiç ıyı olmasını ıstemıyorum.Mutsuz oldun ıstıyorum.Ama beddua etmıcem.Allaha bırakıyorum.
Hangi adam 11 ay evli kaldığı eşine evini bırakır?Allah Allah.Eylul'un konusu beni dusundurdu.Esimin bir akrabasinin kizi sozleniyor.Erkek esinden ayrilmis.
Ayrilirken 11 aylik evlilikte tek evini esine vermis cok dusunceli oldugu icin!
Bu gibi konulara bakarsak,es boyle birsey yapiyorsa,paylasim bile degil,toptan devrediyorsa,mutlaka bir eksisi,bir siddet,bir suclu durumu olur diyebilirmiyiz
Uzulurum kiz icin fakat yeterince arastirmadi o da.
"O ne dediyse o" dedi.
Eylul,herseyi anlat diyecektim ama,gercekten neye isterlerse ona inaniyorlar canim ya=/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?