Eski Eşin Yeni Aşkı

Onu aldatmıs tamam ama, bana asık kafasına girme ihtimali de yuzde ıkıyuz.
Evet hem öyle düşünüyor hem de kendini yalanlarla ikna ediyor.
Kendini ikna etmek için çabalıyor.
Hatta önceden de kendini ikna etme turları yapmış o kadın, belli..
Çevreden çoğunu duymuştur bence, olan bitenin çoğunu biliyordur sadece aksi çıksın diye çırpınmış.

Gerçeklerle yüzleşmemenin sonuçları o kadın için çok ağır olacak maalesef.

Kadında kulagına gelenlere inanmak yerine eylulu hakem tuttuğuna, adamın telinden gizli isler cevirdigine pişman olacak. Kandırılan bir kadın olsaydı bu sevgili, eylul git yuzyuze anlat gozunu ac bası yanmasın kızın derdım. Ama bu kadın ıcın bu olaya bulasmak bana fuzuli geldi.. cunku, zaten duydum sagdan soldan demis. Duyduysan rahatsızsan ayrılırsın, eski karisinin teyit etmesine gerek yok. Ayrılmayacak kadın icin ılıskılerıne bulasmak sadece yorucu olur.

Ben olsam anlatmazdım.
Çünkü ne anlatırsan anlat, senin söyleyeceklerini inkar etse, başka şeyler anlatsa inanmayacak mı sanıyorsun? Çoğu insan inanır.
Hele aldattığını söylerseniz, ego yapacak, onu aldatmış bana asla bir şey yapmadığını, beni de aldatmayacağını söyledi deyip sana sözüm ona acıyacak.
Hiç bulaşma, madem ilişkileri iki kişilik, kendi aralarında cevaplasınlar soruları.

Amaannn dinsizin hakkından imansiZ gelir...devrik enişte düşünsün...kadın iyi niyetli mi kötü niyetli mi...peh

Bence de birşey anlatmasin.ama mahkeme kararı yeter.

Kadın inanmamıştır.
İnsanlardaki savunma mekanizması çok değişik bir yapı.
İstersek kendimizi çok güzel bir şeylere inandırabiliyoruz.(Bkz. Freud Savunma Mekanizmaları)
En büyük manipülatör kendimiziz hayatta aslında.
Olan bu.
O kadına da o oldu, şaşılacak bir şey yok.

Yaşayarak öğrenecek artık..

Bence cevap yazmayın. Bu kadın hiç normal gözükmüyor, sevgilisinin telefonunu karıştırıp sizin numaranızı alıp ve size yazacak kadarda Kurnaz.
Daha evlenmeden böyleyse evlendiğinde neler yapacak adama.
istediğin olmuş olacak çünkü eski eşin bununla evlenirse sürünerek. Böyle Kurnaz bir kadınla Asla mutlu olabileceğini düşünmüyorum.

Birde eski eşle muhattap olmak bana saçma geliyor. İlişkide ne varsa karşı tarafla halledilmeli bana göre, çok şüphelemiyorsa çekecek resti, dava dosyasını görmek isteyecek. Kadına verdiği tazminat nafakadan bile belli olur zaten suçun kimde olduğu, yoksa el altından entrika çevirdiğin adamla ne kadar sağlıklı bir evlilik kurabilirsin ki.

Demıskı benden oncekıler benı ılgılendırmez.Kapıma geldıgınden sonraki gunlere bakarım.Baksın bakalım.Ama Allaha bırakmak var .Bu en guzelı.

Demıskı benden oncekıler benı ılgılendırmez.Kapıma geldıgınden sonraki gunlere bakarım.Baksın bakalım.Ama Allaha bırakmak var .Bu en guzelı.
En büyük yanılgı..
Onda farklıydı bende farklı olacak. Çünkü beni seviyor, aldatmaz asla blablabla..
Hiç inanmıyorum. Bir adam karakter yoksunu ise hep öyle olur.
Aldatıyorsa aldatır. Kaçıncı kişi olduğu önemli değil.

Bir insan duymak istemiyorsa duymaz.
Buradaki kadından pay biçin. Kimbilir kaç kişiden olayı öyle böyle duydu.
Ama kondurmak istemediği için gizli gizli telefondan numara alıp mesaj atmış.
Çünkü duyduklarına inanmıyor veya inanmak istemiyor.
Sırf ikna edilmek için her yolu deniyor.
Adamın telefonunda eski eşinin fotoğrafları var ona bile sadece bozuluyor.
Kısaca adamı hayatından çıkarmamak için kendini kandırıyor.

Sizin dediğinizde bunun farklı versiyonu.
Boşverin artık muhatap olmayın.

Merak etmeyin, kimsenin yaptığı kötülük yanına kar kalmaz.

Allah Allah.Eylul'un konusu beni dusundurdu.Esimin bir akrabasinin kizi sozleniyor.Erkek esinden ayrilmis.
Ayrilirken 11 aylik evlilikte tek evini esine vermis cok dusunceli oldugu icin!
Bu gibi konulara bakarsak,es boyle birsey yapiyorsa,paylasim bile degil,toptan devrediyorsa,mutlaka bir eksisi,bir siddet,bir suclu durumu olur diyebilirmiyiz
Uzulurum kiz icin fakat yeterince arastirmadi o da.
"O ne dediyse o" dedi.
Eylul,herseyi anlat diyecektim ama,gercekten neye isterlerse ona inaniyorlar canim ya=/

Bence hiç muhatap olmayin.Çünkü kadin agziyla evlilik lafi etmiyor demis.Kadın bana biraz çirkef gibi geldi ne malum sizi kiskandigi icin sizi konusturup ustune bin katip eski esinize senin icin bunlari bunlari dedi demeyecegi.Bence ağır kalin hiç cvp vermeyin.

Çok haklısınız.Belki kalbın kotu dıceksınız ama hiç ıyı olmasını ıstemıyorum.Mutsuz oldun ıstıyorum.Ama beddua etmıcem.Allaha bırakıyorum.

Çok haklısınız.Belki kalbın kotu dıceksınız ama hiç ıyı olmasını ıstemıyorum.Mutsuz oldun ıstıyorum.Ama beddua etmıcem.Allaha bırakıyorum.
Sizde olumsuz duyguların olması normal.. Zamanla geçecek..
Allah'a havale edin..
Bu konudaki örnek kadın gibi duymak istemeyene yardım edemezsiniz, siz kendi hayatınıza bakın.

Her şey gönlünüzce olsun..

Eski eşinizin size her ulaşan sevgilisine bilgi akışı mi sağlayacaksınız? Bosanmissiniz bitmiş gitmiş. Bu şekilde zarar gören en çok siz olursunuz sürekli aynı şeyleri başa sarıp sarıp yaşarsınız.

Yeni sevgili bu yuzden ayrılacak olsa zaten aldığı duyumlarla ayrılır. Şimdi ona dayanamayıp böyle böyle duydum aldatmassın dese bile adam cinsel açıdan uyumsuzduk, mutsuzdum vs. ıvır zıvır bir sürü şey diyecek.

Kendi hayatınızda mutlu olursanız sizi mutsuz eden kişilerden de intikaminizi almış olursunuz. Bir taşla iki kuş.

Hangi adam 11 ay evli kaldığı eşine evini bırakır?
Yasalar karşısında suçlu olan, rezil olmaktan korkan adam.
İşin içinde çok büyük ihtimalle aldatma vardır yada başka ciddi bir kusuru.
Akraba kızı gözü kapalı gidiyor evlilik yoluna belli,biraz düşünse anlar işin içinde bir pislik olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…