Eski Eşin Yeni Aşkı

Ben cevap atmazdım. Insanların özelini karıştıran tiplere gıcık oluyorum zira ve o tiplerin hiç normal olduğunu düşünmüyorum. Bırakırım evlensin o kadınla, zaten öyle bir tiple mutlu olacağını sanmıyorum. Böylesi bir şey karıştırıyor mu ki ayağına annesiyle, kardeşiyle, kankasiyla olan mesajlarına kadar okur. Evlerden irak. Bırakın evlensin asıl öyle mutsuz olur.

Aldatmadan boşandıysanız,dava dilekçelerinde aldatma yazan yerleri falan çekip atabilirsiniz.

Kendimi o kadinin yerine koyarak düşündüm boşanmış bir adamla birlikte olsaydim ve adam da kendini aklamak adina gecistiriyorsa ben de merak ederdim ve en doğru bilgi alacagim kisi eski eşi olurdu. Ha o kadar yüz göz olmayi kendime yediremezdim ama madem yazmis size, siz de olanlari öfke ya da baska bir duygu olmaksizin durum bu, ona göre karar verin diyebilirsiniz. Tabii onu suclar sekilde degil ama ben su sebepten ayrilmak istedim diyebilirsiniz aldatma varsa o kadinin da bilmek hakki.
Bekarsa sonu bosanmayla bitebilecek bir iliskiden kurtarırsiniz, bosanmissa ikinci kez hata yapmamis olur. Kadinin gizli telefon no almasini garipsemedim.tam tersine hala o adamin sizin numaranizi ve fotoğraflarınızı telefonunda tutmasi garip.geldi bana.

Evet olabilir. Bırıne kotuyse onu sevmiyordur. Dıgerıne iyiyse sevdıgı o dur.
Kötü davrandıklarınıda bir zamanlar sevdiklerini iddia ediyorlardı.Böyle tipler kimseyi sevemez,kendilerinden başka

Valla ben yazılardan sizin mert bir kadın olduğunuz kanaatindeyim inşallah mutlu bir hayat geçirin... Keşke anlatsanız sevaba girer bir insanı bir kadını kurtarırdınız..... Çok iyi olurdu... Sizi aramasını sadece kıskançlığa vermedim akıllıki eski eşi arayıp hata yapmadan karar vermek istiyor.... Sizde yüzüne çarpmayıp o telefonu büyüklük etmişsiniz.... Belliki sizi ayıran o değil... Sizi takdir ettim görmeye alışık olduğum kadınlar böyle değil..... Lakin acaba anlatsanız anlayacak kapasitede mi.... Eski eş hala beni kıskanıyor kötülediğine göre diye düşünürmü...yada bu kişi sizin tecrübelerle kulak verirmi.... Bunlar muallak ben olsam sizi can kulağı ile dinlerdim eşine yaramayan bana ne derece yarar der.... Kıskanıyor beni gibi saçma hezeyanlara girmezdim.. Onda o olgunluk varmı bilemem tabi.... Sevgilerimle

Harika bir tavsiye altına imzamı atar başucuna asılmalı derim

ilk birkaç sayfada "aaa ben olsam hemen tek tek anlatır ipliğini pazara çıkarırdım, böyle fırsat her zaman ele geçmez" desem de sonraki sayfalarda ayrılık nedeninizi detaylandirinca fikrim degisti. Cunku adam tek kelimeyle bir b.k çukuru ve kazana en ufak bir taş atsanız üzerinize sıçrayacak gibi duruyor. Zaten kim bilir ne kadar uğraştınız temizlenmek için bosverin. En fazla şunu yazardım " ogrenmeyi çok istiyorsanız .... sayfalık dava dilekçesini bulup okuyabilirsiniz. Zaten zar zor iyileşip hayatımı yoluna koydum, lutfen bana yazıp beni tekrar tekrar beni dibe çekmeyin. Umarım mutlu olursunuz" derdim. Anlayan anlar.

İletişime geçicekseniz bence yazılı değil sözlü olmalı, o yazılanlar hep bir belge artık.. kanıt niteliğinde..
Kendi fikrimse yok saymak ikisinide

Bence anlat
Madem kötü biri başkasının da canı yanmasın
Hatta ekle benim hayatımda biri var yani onla hiç işim olmaz merak etme dersin

Mutluluklar dile yasayip göreceksin dersin. Gerisini anlar zaten...Hiç üzülmeyin.

Anlat diyeceğim ama parmağına sesine yazık, biri fotoları telefonunda tutacak kadar gevşek diğeri de gizlice tel karıştırıp senin numaranı alıp mesaj atacak kadar alık.
Boşver salça olmasınlar
Iyi de bi ilişkin varmış zaten biraz birbirinin b.kunu yesinler

Musmusu senin konunla bunun alakası yok boş yere kıvırma bi kere o adam senin eski sevgilin falan değil, hala kendini kandırıyorsun. Konunu çok iyi hatırlıyorum, bahsettiğin adam pisliğin teki ama sana yalan söylemesi seni kandırması söz konusu değil. Seninle sevgili değiliz, seninle evlenmicem, bir aile dostumun kızıyla evlenicem demiş defalarca. Sonra her canı sıkıldığında sana gelmiş veya seni çağırmış. Sen de gitmişsin. Sonra bi gün adam "ben nişanlanıcam bundan sonra benden uzak dur" deyince sen şok. Adamın savunulacak yanı yok ama Eylülün yaşadığı ile seninkini asla bir tutamazsın, ayıp. Ayrıca sen "karşı taraftaki kızın umrunda olmadığını, aksine kıskandığını, araları bozulsun diye yazdığını" söylemiştin. Masum değilsin herkes söyledi sana bunu, hala eski sevgilimin nişanlısına yazdım diye kötü oldum diyorsun, pes.

Ben olsam ılıskınıze daır bısey soylemezdım. Sadece resımlerımı sılmemesı agzım yandı evlenenmem demesı ve evlılım konusmaması uzerıne bunlar zaten senın ıcın dusunulecek seyler benım bıseyler soylememe gerek yok derdım. Oda akıllı bı kafınsa zaten bu sebepler varken evlenmeyı dusunmez

siz bunu yazınca aklıma ne geldi..üniversite 2.sınıftaydım cok sevdıgım bıri vardı ama karakterıne emın olamadıgım ıcın tam sevgılı olamadık hıcbırzaman.O da beni çok sevıyodu hemde oyle boyle degıl tüm fakulte bılıyordu nerdeyse.Ben ozaman yurtta kalıyodum meğer bu cocuk benden umudunu kesınce fakulteden ondan hoşlanan başka kızla gorusmeye başlamıs o kızda benı bıldıgı ıcın yurtta kalan arkadasına benle gorusmek ısteıdgını soylemıs bende ozamanlar sırf kıza yardımcı olmak ıcın gorustum herseyı anlattım.Bız onla sevgılı olmadık ama o şöyle bır ınsandır cevremde erkek sınek ucmasını ıstemezdı herkesı uzaklastırdı benden vs vs.Yalan soyledı inkar ettı hatta bıkeresınde kendını jıletlemıs falan ben korktum dıye anlattım.Sonra ne mi oldu??ertesı gün bu karaktersız karsıma cıktı bana sevgılı olmadın sevgılım olacak kişiye de engel olma.Ne agır laflar ne sözler ortalık karıştıran o..pu bile oldum.Lanet gelsin dedım günlerde agladım ve onlar sanırım 1.5-2 yıl mezun olana kadar el ele geldıler cok sonra onlarda cok kotu ayrılmıs mustehak olsun ıcım sogudu resmen.Demem o ki bence hıc cvp yazma kadın agzından lafı alıp kocasına eski eşinle gorustum der boylemıs der üstüne sıcratır huzurunu bozar değmez ayrıca eski eşle ıletısıme gecmeye calısmakta buyuk cesaret ben olsam cekınırdım soramazdım o kadında guvenebılecegın bırı degıl hıc cvp verme

Gayette eski sevgilim .Yanımdamıydınız tüm bunlar olurken.Kıvırma derken anlamadım.Aynı deıl tabıkı olaylar.Ama karaktersızlık diz boyu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…