Eski eşine dönmek üzere olan sevgili..

esraiso

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
54
38
3
49
Herkese selam.
O kadar doluyum ki, buradan sizlerle durumumu paylaşmak istedim. Evlenmiş , yıllar önce de ayrılmış biriyim. 2 ay önce tanıştım sevgilimle. Eşi ile ayrı yaşıyordu, boşanma mahkemeleri devam ediyordu. Daha önce de bir kez ayrı yaşamışlar ama ailelerin baskısıyla vs devam etmişler. Yapamayınca sevgilim tekrar ayrılmış ve boşanma davası açmıştı, süreç devam ediyordu, annesiyle oturuyordu.
2 ay önce bu dönemde tanıştık ve birbirimize aşık olduk. Muhteşem giden bir ilişkimiz var her yönden. Ama geçenlerde sevgilim ailesiyle tatile gittiğinde maalesef çok acı bi haberle döndü. Tatilde iki tarafında aileleri bir araya gelmiş, allem etmişler kallem etmişler. Sevgilimi yeniden denemeye ikna etmişler. Ben duyunca şok oldum tabi. Ayrılmak istedim hemen. Ama sevgilim o kadar çok istiyo ki benimle devam etmek, senden başkası ile yapamam, beni terketme diye ısrar ediyor. Ailelerin baskısı ile bir araya geleceğini, ona elini bile sürmeyeceğini vs söylüyor. Ki biliyorum beni gerçekten seviyor. Ve yarın karısının yanına geri dönüyor.
O kadar canım yanıyor ki şu an tarifi imkansız. Ayrılmak istesem de ayrılamıyorum çünkü çok ama çok güzel bi ilişkimiz var, onun içinde aynı şekilde, ikimizin de daha önce yaşamadığı şekilde.
Ama aklım beynim almıyor, aile baskısı ile eski eşe geri mi dönülür, 15 yıllık eskimiş bi ilişki. Çocuk filan da yok... Napıcam ben?

tabi canım seni seviyor, seni sevse karısına dönmezdi , seni kusura bakma ama dost olarak tutucak, bence ayrıl, zaten karısını sevmese dönmezdi, sonuçta yuva tekrar kurulucak, bile bile yuva yıkmak istemezsin heralde, sevgilin seni sadece kullanmak için arıcak ararsa, sakın altından seviyor olayını çıkarma, erkeklere kızmıyorum artık, kadınlar bu kadar saf olduktan sonra

katılıyorum sana bacım :))

Daha önce de biraraya gelmeyi denemiş , yine ayrılmış. Ben 10 sene bekar yaşadım diyor, evimde bi düzen olsun işim gücüm görülsün diyor. Yeniden yeni bir evlilik yapmak istemiyor, o yüzden sadece düzenli ev için kabul etmiş. Ailelerine de bu son deneme diye restini çekmiş. Beni sevdiği konusunda bi şüphem yok ama, nasıl ayrılıcam onu da bilmiyorum

inanma ya. adam seni metres olarak kullanacak. o kadar gurursuz musun

Ağlamaktan helak oldum günlerdir yaa. Ya bi adam hayatında kimseyle mutlu olmadığı kadar mutlu bi ilişki yaşarken, nasıl olur da bitmiş gitmiş, 15 yıllık huzursuz evliliğine geri döner yaa.. Valla aklım almıyor.. :'(

Bu kadar basit bir cevap olabilir mi ? Gitsin şirketten birini çağırsın evini temizletsin. 2. Sınıfa giden oğlum bile bu yalana inanmaz düzen istiyorsa seninle evlenseydi madem çok seviyormuş ya hani.... Hergün pilav yememek için sende yedektesin.... Dost acı söyler , şimdiden görebiliyorum karısı hamile kalacak , evine bağlanacak çoçuk vs... Sende bana bağlansın diyecen sende çoçuk yapacan ( nikahsız) sonrası ya sonrası ..... Büyük bir kabus , şimdiden müneccimmi oldun deme arkadaşım görünen köy kılavuz istemez ne yazıkki durum bu. Hayatını yaşa zor olacak ama unutacaksın... Unutmak zorundasın

Ağla avazın çıktığı kadar ağla , ilerde büyük kabusun içine girmektense , şimdi ağla , hatta ağzına yastığı kapa çığlık at

Karısı ve hamilelik olayını hiç düşünmemiştim. Yok, ben geri dönmesini kaldıramıyorum, bi de öyle bişey olursa, kabus olur. O kadar çok ağladım ki zaten günlerdir, kendisine de söyledim, sürekli acı çekmektense ayrılıcam, 2 ay acı çekerim sonra geçer dedim. Asla diyo, sarılıyo o da ağlıyo benle beraber. Delirmezsem iyidir. İçimdeki tek umut, yine yapamayacaklarını ailelere son kez gösterip benimle olması... Yani öyle düşünüyodum. Ama haklısınız galiba

işi gücü görülsün diye evlenir mi insan, öyle olsa sevdiğiyle evlenir biraz mantıklı düşün, şüphem yok demişsin ama bence sen şüphe et

Yani şu ana kadar inanmıştım, gözlerindeki o aşkı görüyorum çünkü. Bu biraz fazla merhametli ve saf aslında, iki kadını birden idare edecek kapasitesi de yok. Diyo zaten nasıl yapıcam bilmiyorum ama hayatımdan gitme diye..
ailesiyle sorunlu, aileler acayip baskıcı, rahat bırakmıyolar, nikahı zaten duruyodu, dava açmıştı. Annesi o kadar fena ki, başında bekledi haftalardır, yarın akşam onu eski evine gönderip öyle memleketine gidiyo. Bende hala, bir iki ay kalsın o evde, zaten bana geri gelecek diye aptal aptal düşünüyorum.
Ama tabi bütün bu safça düşünceleri bi kenara bıraktığımda yine de beni sevse ona gitmezdi diyorum . Ayrılmam gerektiğini de biliyorum ama... bu aşk ne aptalca bişeymiş yaa...

Can'ım ondada alışkanlıksın şu an oda boşluğa düşecek , karısına belkide şaşırıp senin adınla hitap edecek , ama çok çabuk toparlanacak çünkü KARISI ve ailesi olacak yanında .... Onun arkadaşları , senin arkadaşlarının yanında senin kimliğin ne olacak sevgilisi ,onun kimliği karısı
Telefonla arayacaksın cevap veremeyecek çünkü karısı ailesi yanında olacak .... Elini yüzünü yıka zor olacak ama kalkmak zorundasın , yoksa çok geç olabilir,üzgünüm o karısıyla yatacak , kalkacak, yemek yiyecek ....

o zaman karısına senden bahsetsin bakalım

Haklısın Çok acı ama doğru söylüyosun. Ben yatağımda tek başıma ağlarken, o bi şekilde, diyelimki sevişmese bile, o kadınla aynı yatakta uyuyor olacak. Boşluğa düşecek olan benim

e bak ailesi de sorunluymuş zaten...
diyelimki adam bir şekilde boşandı, geldi senin yanına, adamın annesi babası ne diyecek bu durumda? eğer bahsettiğin gibi bir aileyse, seni anandan doğduğuna pişman ederler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…