Eski eşine dönmek üzere olan sevgili..

e bak ailesi de sorunluymuş zaten...
diyelimki adam bir şekilde boşandı, geldi senin yanına, adamın annesi babası ne diyecek bu durumda? eğer bahsettiğin gibi bir aileyse, seni anandan doğduğuna pişman ederler...

Doğru valla. O kısmını hiç düşünmedim. Aşkın herşeyin önünde olduğuna inanan aptallardanım ben, biliyorum kendimi aptalım yani, aşık olunca gözüm dünyayı görmüyo..
Ama anası onu bana da yar etmez doğru, anca uzun soluklu sevgili olur bizden, yani devam etseydim..

adam evlilik de düşünmüyor anladığım kadarıyla

Sakin inanma ve hemen ayril istemese aileler ne kadar baski yaparsa yapsin ayrilirdi asla barismazdi ustelik sen varsin seni sevdigini soyluyor helede boyle bi durumda s3nin dusundugun gibi muhtesem bi iliskiniz olmasina ragmen evine donmezdi saf olma hem karisi hem sen ooooo ne ala memleket adama gore ne var kullandirma kendini zaten bence sana asik falan da degil su an bi boslukta ve fiziksel ihtiyaclarini gidermis seninle sadece

Haklısın Çok acı ama doğru söylüyosun. Ben yatağımda tek başıma ağlarken, o bi şekilde, diyelimki sevişmese bile, o kadınla aynı yatakta uyuyor olacak. Boşluğa düşecek olan benim
Yeter bu kadar üzüldüğün ,telefon numaranı değiştirmekle işe başlayabilirsin seni yüzüstü bırakıp giden Adamı dönse bile kabul etme... Sen yapsaydın aynı şeyi kabul edermiydi ?Yaşandı ve bitti .... Koca Ada'm olmuş ailesi o kadar baskıcıysa haltlar karıştırmasaydı, ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecekti , o karısını seçti....kalk ve sirkelen, yaşandı bitti arkadaşım

Yani söylediği şu; evlilikten çok çektim. Bir daha asla evlenmem diyordu önceden. Bende evlilik düşünmediğimi söylüyodum ama . Bu mevzulardan sonra konu açıldığında evlenirmiydin benimle diye sorar oldu mesela..

Ben yapsam napardım dedim zaten. Delimisin kabullenilecek bişey değil, aşığız, ama ağır şartlar altındayım ve idare etmemiz gerekiyor nolur deyip durdu... Hala da diyor.
Ya kızlar sağolun valla, kendime itiraf etmekten korktuğum şeyleri bana gösteriyosunuz. Silkelenmeye çabalarken bunların hepsi aklımda olacak...

valla çok çetrefilli bir iş seninki
adam ailesine karşı durup karısını boşayacak da, sana gelecek, sonra belki evleneceksiniz ama ailesi huzur vermeyecek
hadi çoluk çocuğu olsa neyse derdim ama adamın çocuğu da yok, sırf aile baskısı yüzünden karısına dönmesi tuhaf...

bence uzak dur yoksa bu girdabın içine çekilirsin fark etmeden

Neymiş efendim seni seviyomustaaa aileler zorlamıştı mışta mışta mışşşş!!!!!!!! Defeeet gitsin!

Aslında yapmam gereken, yarın gece evine döndüğünün sabahında , bütün bu yazdıklarınızdan güzel bir mesaj yazıp, gönderip, kendi kendime acımı çekip unutmak. Dediği kadar çok seviyorsa, o da acı çeksin. Ben ayrılmazsam o karısının yanında olduğu zamanlarda acıyı ben çekicem çünkü.

Gerçi ben ona "bitti" de desem, onun sığınacağı bi limanı var. Olay her türlü bana eziyet, en çok ben acı çekicem ama yapacak bişey yok. Yarın gece o evine dönerken bende evimde uyku uyuyabilirsem, gerisi de gelir zaten

Bir düzeni olsun diye eski eşine döndüğünü söyleyen adam için belirtebileceğim çeşitli sıfatlar var ama yeri değil. Eski eşi hizmetçisi mi onun? Gitsin kendine bir temizlikçi tutsun.

Üstelik aile baskısına boyun eğip birleşmek nasıl bir şey? Mafya mı bunun ailesi? Karısına dönmezse vururlar mıymış adamı? Ki bana kalırsa bu mazeret "evim düzenli olsun" mazeretinden daha şık dururdu insani açıdan..

Yazmıyım diyorum ama dayanamıyorum. Bu nedir ya? Hem tekrar evlenmeyi düşünmüyorum diyor hem senin hayatını işgal ediyor. Bir yandan düzen istiyor paşam karısına dönüyor. Bu dengesizliklerinin üstüne seni de yedekte tutuyor. Özür dilerim seni üzdüysem ama bu nedir ya?? Lütfen kabul etme. Sen bunu haketmiyorsun.

çocuk yok ama aile tekrar denemeleri için ikna ediyor ha sevgilini. palavra palavra resmen ya. sende bir güzel metresliği kabul edip ayrılma o zaman evli sevgilinden

Kuma olayının moderni mi bu. Ama seviyoruz. Ama çok seviyoruz. Hayır eşinin yanında alternatif olarak kullanılmak isteniyorsunuz. Tercih etmiyor. İki tarafıda elinin altında istiyor.

Cok haklisin yazdiklarinda. Bunu benden isterken benim hayatimi dusunmuyor elbette, bu acidan dusunememisrim. Ailesi de onu dusunmuyor. Ama bu benim sorunum degil. Ve yine haklisin ki ben bunu haketmiyorum

Evet kesinlikle buna katiliyorum. Eve dönmezsem beni vururlar deseydi daha şık olurdu. Ne guzel ozetlemissin.
Aile baskisi ve duzenli hayati tercih ediyor madem, kaybettiklerine uzulsun..
Ve kizlar hepinize gercekten cok tesekkur ederim.. Kor kutuk ask yuzunden goremedigim acilardan bakmami sagladiniz. Ve gunlerdir aglayan ben, su an kendimi biraz daha guclu hissediyorum sayenizde. İyiki buraya yazmisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…