e bak ailesi de sorunluymuş zaten...
diyelimki adam bir şekilde boşandı, geldi senin yanına, adamın annesi babası ne diyecek bu durumda? eğer bahsettiğin gibi bir aileyse, seni anandan doğduğuna pişman ederler...
adam evlilik de düşünmüyor anladığım kadarıylaDoğru valla. O kısmını hiç düşünmedim. Aşkın herşeyin önünde olduğuna inanan aptallardanım ben, biliyorum kendimi aptalım yani, aşık olunca gözüm dünyayı görmüyo..
Ama anası onu bana da yar etmez doğru, anca uzun soluklu sevgili olur bizden, yani devam etseydim..
Yeter bu kadar üzüldüğün ,telefon numaranı değiştirmekle işe başlayabilirsin seni yüzüstü bırakıp giden Adamı dönse bile kabul etme... Sen yapsaydın aynı şeyi kabul edermiydi ?Yaşandı ve bitti .... Koca Ada'm olmuş ailesi o kadar baskıcıysa haltlar karıştırmasaydı, ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecekti , o karısını seçti....kalk ve sirkelen, yaşandı bitti arkadaşımHaklısınÇok acı ama doğru söylüyosun. Ben yatağımda tek başıma ağlarken, o bi şekilde, diyelimki sevişmese bile, o kadınla aynı yatakta uyuyor olacak. Boşluğa düşecek olan benim
valla çok çetrefilli bir iş seninkiYani söylediği şu; evlilikten çok çektim. Bir daha asla evlenmem diyordu önceden. Bende evlilik düşünmediğimi söylüyodum ama . Bu mevzulardan sonra konu açıldığında evlenirmiydin benimle diye sorar oldu mesela..
bence uzak dur yoksa bu girdabın içine çekilirsin fark etmedenBen yapsam napardım dedim zaten. Delimisin kabullenilecek bişey değil, aşığız, ama ağır şartlar altındayım ve idare etmemiz gerekiyor nolur deyip durdu... Hala da diyor.
Ya kızlar sağolun valla, kendime itiraf etmekten korktuğum şeyleri bana gösteriyosunuz. Silkelenmeye çabalarken bunların hepsi aklımda olacak...
sen o kadar değersiz değilsin unutma
Kuma olayının moderni mi bu. Ama seviyoruz. Ama çok seviyoruz. Hayır eşinin yanında alternatif olarak kullanılmak isteniyorsunuz. Tercih etmiyor. İki tarafıda elinin altında istiyor.Herkese selam.
O kadar doluyum ki, buradan sizlerle durumumu paylaşmak istedim. Evlenmiş , yıllar önce de ayrılmış biriyim. 2 ay önce tanıştım sevgilimle. Eşi ile ayrı yaşıyordu, boşanma mahkemeleri devam ediyordu. Daha önce de bir kez ayrı yaşamışlar ama ailelerin baskısıyla vs devam etmişler. Yapamayınca sevgilim tekrar ayrılmış ve boşanma davası açmıştı, süreç devam ediyordu, annesiyle oturuyordu.
2 ay önce bu dönemde tanıştık ve birbirimize aşık olduk. Muhteşem giden bir ilişkimiz var her yönden. Ama geçenlerde sevgilim ailesiyle tatile gittiğinde maalesef çok acı bi haberle döndü. Tatilde iki tarafında aileleri bir araya gelmiş, allem etmişler kallem etmişler. Sevgilimi yeniden denemeye ikna etmişler. Ben duyunca şok oldum tabi. Ayrılmak istedim hemen. Ama sevgilim o kadar çok istiyo ki benimle devam etmek, senden başkası ile yapamam, beni terketme diye ısrar ediyor. Ailelerin baskısı ile bir araya geleceğini, ona elini bile sürmeyeceğini vs söylüyor. Ki biliyorum beni gerçekten seviyor. Ve yarın karısının yanına geri dönüyor.
O kadar canım yanıyor ki şu an tarifi imkansız. Ayrılmak istesem de ayrılamıyorum çünkü çok ama çok güzel bi ilişkimiz var, onun içinde aynı şekilde, ikimizin de daha önce yaşamadığı şekilde.
Ama aklım beynim almıyor, aile baskısı ile eski eşe geri mi dönülür, 15 yıllık eskimiş bi ilişki. Çocuk filan da yok... Napıcam ben?
Yazmıyım diyorum ama dayanamıyorum. Bu nedir ya? Hem tekrar evlenmeyi düşünmüyorum diyor hem senin hayatını işgal ediyor. Bir yandan düzen istiyor paşam karısına dönüyor. Bu dengesizliklerinin üstüne seni de yedekte tutuyor. Özür dilerim seni üzdüysem ama bu nedir ya?? Lütfen kabul etme. Sen bunu haketmiyorsun.
Bir düzeni olsun diye eski eşine döndüğünü söyleyen adam için belirtebileceğim çeşitli sıfatlar var ama yeri değil. Eski eşi hizmetçisi mi onun? Gitsin kendine bir temizlikçi tutsun.
Üstelik aile baskısına boyun eğip birleşmek nasıl bir şey? Mafya mı bunun ailesi? Karısına dönmezse vururlar mıymış adamı? Ki bana kalırsa bu mazeret "evim düzenli olsun" mazeretinden daha şık dururdu insani açıdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?