Eski eşine dönmek üzere olan sevgili..

Ne yaptınız konu sahibi ... Ayrıldınız mı . Salıdan beri yazmamışsınız ...

emin ol karısı hamile kalır bahanesinide söyliyim ya cok ickiliydim der yılbası gecesi ya esim cok agladı ısrar etti der yada ailem beni kısır zannetmesin diye yaptım der bu kadar basit
asla 2 ci kadın olma

Pardon da sevgilin -18 mi? O da istemis belli, gercekten ayrilmayi dusunseydi hicbir kuvvet onu donduremezdi. Ne guzel adam hem senle hem karisiyla oh valla ben erkek olsam ben de isterdim boyle iliskiler bol bol kadin daha cok kadiiin. Yani metres olmussun sen simdi. Ayrilmazsan yuva yikan kadin diye adin cikicak adamin iki ker evi terkedisinde de seni suclu bulucaklar. Ayrica her erkek bosanicam ben seni seviyorum senle evlencem karima dokunmuyorum bile der zaten. Kadin hamile kalir ama sevgilim sahormus kadin kendi koynuna girmis olur. Utanmasalar kadin kendi kendini hamile birakti diycekler. İns sen de onlardan olmazsin bebekleri leyleklerun getirdigine inanmiyosundur

Evet kızlar, bahsettiğim gibi ertesi gün evine döndü.. O günden beri kendisini hiç görmedim, görüşmedim. Sizlerin önerileri ve fendi fikirlerimi de içeren ağır ayrılık mesajı falan da attım ama sürekli arıyor, mesaj atıyor. Benden asla ayrılamayacağını söylüyor. Arada dayanamayıp cevap veriyorum itiraf etmeliyim.. Ama görüşmedim ve görüşmemek için elimden geleni yapıyorum. Çok zor kopuş süreci bir anda kesilemiyor ama mecburum ve uygulamaya çalışıyorum. Ama duygularım, sizinle paylaştığım günden beri çok daha iyi, ağlama krizlerini atlattım, sık sık aklıma geliyor tabi ama onu da atlatıcam umarım

Metres olmuşsun diyen arkadaşlara da belirteyim; elbetteki metres falan olmadım. Sevgilim karısına dönmeden önceki günlerde burada dertleştim ben. Ve sağolsun buradaki arkadaşlar acı tatlı tüm gerçekleri bana bi daha hatırlattılar. Her aklıma gelip de acı çektiğimde burada bana yazılanlar aklıma geliyor silkeleniyorum.

atlatacaksın. güçlü bi kadınsın

atlatacaksın. güçlü bi kadınsın

Çok sağol, atlatmaya başladım yavaş yavaş. Duygularımda bayağı bi azalma var o günden beri. En azından sesini duymadığım zamanlarda iyiyim epey. Ve aslında şu an ne istiyorum biliyor musun? O şimdi hala çok seviyor peşimde falan ya, canını acıtmak istiyorum. Acılar sinire mi hırsa mı dönüştü bende nedir bilmiyorum

doğru adam varsa onunla devam et. bu içini soğutur. ama evli olmasın

Şu an etrafta doğru adam bulmak çok zor ama inşallah bir an önce karşıma çıkar. Bunu da doğru sandım, boşanmak üzereydi falan ama herşey tepetaklak oldu. Bundan sonra yanlış bi adam kaldıracak gücüm yok inanki..

kesinlikle tamamen boşanmadan alma birini. sonra sen tepe, taklak oluyorsun

Bir daha aynı hataya asla düşmem.. Çok çektim hala da çekiyorum.. Bir daha aslaa

Seven adam karısına döner mi . Mesajlarına cevap vermemeni tavsiye ederim . Mesajlara cevap verdikçe umut verirsin karşı tarafa . Engellemeye çalış .

Mesajlarına, aramalarına cevap vermen onu rahatlatıyor seni ise üzüyor. Kapanması gereken yarayı sürekli kurcalamak gibi bir şey bu. Kendine bunu yapma. Bırak ne hali varsa görsün, kendi cehenneminde yaşasın.

Kızlar rica ediyorum beni 2.likle suçlamaktan vazgeçin. Hikayeyi olduğu gibi anlattım, evliyken onunla beraber olmadım ben. Şimdi evli oldu yeniden ve bende görüşmüyorum artık. Ama ortada koca bi aşk vardı, kendimi soğutuyorum ama çok kolay olmuyor elbetteki. Mesajları okuyorum okuyorum, öyle şeyler yazıyo ki bazen tutamıyorum kendimi cevap veriyorum, bi yanım elbette ki çok özlüyor, makina değilim ki ben, ama elimden geleni yapıyorum, hepsini aşıcam zamanla.. Umarım..

görüşmemek tek çözüm bu durumda gerçekten.
öncelikle bir erkek evinden karısından net olarak soğumuşsa onu o eve ve o kadına geri döndürmek imkansız gibi bir şey olur ve sizin olayınızda aramızda çok büyük bir aşk vardı diyor. sizi bu kadar çok seviyorsa ne evine dönerdi ne de evliliğini devam ettirirdi. hemen boşanır sizinle bir gelecek kurmak için çaba verirdi. sakın inanmayın öyle erkekler var ki ne oyunculara taş çıkarıyor bu adam mı bunları yapmış diyorsunuz. ben sizin konunuzdaki adamın gerçekten aşık olduğuna açıkçası inanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…