- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
inan ki devam etsen daha kötü olur. senin iyiliğin için konuşuyorumTesekkur ederim... Umarim kolay atlatirim.. Yarin gece gecsin bir an once.....
emin ol karısı hamile kalır bahanesinide söyliyim ya cok ickiliydim der yılbası gecesi ya esim cok agladı ısrar etti der yada ailem beni kısır zannetmesin diye yaptım der bu kadar basitHerkese selam.
O kadar doluyum ki, buradan sizlerle durumumu paylaşmak istedim. Evlenmiş , yıllar önce de ayrılmış biriyim. 2 ay önce tanıştım sevgilimle. Eşi ile ayrı yaşıyordu, boşanma mahkemeleri devam ediyordu. Daha önce de bir kez ayrı yaşamışlar ama ailelerin baskısıyla vs devam etmişler. Yapamayınca sevgilim tekrar ayrılmış ve boşanma davası açmıştı, süreç devam ediyordu, annesiyle oturuyordu.
2 ay önce bu dönemde tanıştık ve birbirimize aşık olduk. Muhteşem giden bir ilişkimiz var her yönden. Ama geçenlerde sevgilim ailesiyle tatile gittiğinde maalesef çok acı bi haberle döndü. Tatilde iki tarafında aileleri bir araya gelmiş, allem etmişler kallem etmişler. Sevgilimi yeniden denemeye ikna etmişler. Ben duyunca şok oldum tabi. Ayrılmak istedim hemen. Ama sevgilim o kadar çok istiyo ki benimle devam etmek, senden başkası ile yapamam, beni terketme diye ısrar ediyor. Ailelerin baskısı ile bir araya geleceğini, ona elini bile sürmeyeceğini vs söylüyor. Ki biliyorum beni gerçekten seviyor. Ve yarın karısının yanına geri dönüyor.
O kadar canım yanıyor ki şu an tarifi imkansız. Ayrılmak istesem de ayrılamıyorum çünkü çok ama çok güzel bi ilişkimiz var, onun içinde aynı şekilde, ikimizin de daha önce yaşamadığı şekilde.
Ama aklım beynim almıyor, aile baskısı ile eski eşe geri mi dönülür, 15 yıllık eskimiş bi ilişki. Çocuk filan da yok... Napıcam ben?
atlatacaksın. güçlü bi kadınsınEvet kızlar, bahsettiğim gibi ertesi gün evine döndü.. O günden beri kendisini hiç görmedim, görüşmedim. Sizlerin önerileri ve fendi fikirlerimi de içeren ağır ayrılık mesajı falan da attım ama sürekli arıyor, mesaj atıyor. Benden asla ayrılamayacağını söylüyor. Arada dayanamayıp cevap veriyorum itiraf etmeliyim.. Ama görüşmedim ve görüşmemek için elimden geleni yapıyorum. Çok zor kopuş süreci bir anda kesilemiyor ama mecburum ve uygulamaya çalışıyorum. Ama duygularım, sizinle paylaştığım günden beri çok daha iyi, ağlama krizlerini atlattım, sık sık aklıma geliyor tabi ama onu da atlatıcam umarım
atlatacaksın. güçlü bi kadınsın
doğru adam varsa onunla devam et. bu içini soğutur. ama evli olmasınÇok sağol, atlatmaya başladım yavaş yavaş. Duygularımda bayağı bi azalma var o günden beri. En azından sesini duymadığım zamanlarda iyiyim epey. Ve aslında şu an ne istiyorum biliyor musun? O şimdi hala çok seviyor peşimde falan ya, canını acıtmak istiyorum. Acılar sinire mi hırsa mı dönüştü bende nedir bilmiyorum
kesinlikle tamamen boşanmadan alma birini. sonra sen tepe, taklak oluyorsunŞu an etrafta doğru adam bulmak çok zor ama inşallah bir an önce karşıma çıkar. Bunu da doğru sandım, boşanmak üzereydi falan ama herşey tepetaklak oldu. Bundan sonra yanlış bi adam kaldıracak gücüm yok inanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?