• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşini 5 yıl unutamama

123yagmur

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2025
358
240
18
Arkadaşlar bugün bir arkadaşımın günü vardı beni davet etti sürecimi de biliyor normalde pek gitmem ama misafirlerinden benim tanıdıklarımda vardı ısrar etti gittim. Orada boşanıyor olduğumu söyledim bir tanesi boşanmanın çok zor olduğunu kendisinin de boşandığıni ama eşini unutamadığını söyledi. Ayrılalı 8 yıl tamamen bosanali 5 yıl olmuş ama hala unutamamış durum beni çok üzdü, bir insan eski eşini 8 yılda unutamaz mi bu mümkün mü.Ya ikeri de pişman olursam unutamazsam diye çok huzursuz oldum.

Bende yeni ayrıldım ve unutamadım ancak sekiz sene surecegibide sanmıyorum kendime tabidigim maç süre 2 3 yıl insan nelere alışıyor ölüm en basiti

Arkadaşlar bugün bir arkadaşımın günü vardı beni davet etti sürecimi de biliyor normalde pek gitmem ama misafirlerinden benim tanıdıklarımda vardı ısrar etti gittim. Orada boşanıyor olduğumu söyledim bir tanesi boşanmanın çok zor olduğunu kendisinin de boşandığıni ama eşini unutamadığını söyledi. Ayrılalı 8 yıl tamamen bosanali 5 yıl olmuş ama hala unutamamış durum beni çok üzdü, bir insan eski eşini 8 yılda unutamaz mi bu mümkün mü.Ya ikeri de pişman olursam unutamazsam diye çok huzursuz oldum.
Saplantılı insanları kendinize örnek almayın. Hem boşanmayığ ne yapacaksınız? Ortada kurtarılacak bir evlilik mi var?

Kadın deli galiba 8 senedir adamın ardından ağır yakacağına boşanmasaymış.Hasta insanları kendi hayatınızla kıyaslamayı bırakın Bu dünyada ayrıldığı kocayı 8 yıldır unutmayan kadın azdır olanda hasta,takıntılıdır.

İki sene oldu ayrılalı bi zil takmadığım kaldı, bu kadın milleti kendine eziyet etmeyi ne kadar çok seviyor yav. Eski kocası çoktan evlenmiştir, torun torbaya karışmıştır bunlar da “unutamadım” Allah akıl fikir versin.
Ay ne güzel maşallah,sizin adınıza sevindim, eski eşine e devletten bakıyormuş evlenmemiş o da bu da Birgün gelir diye bekliyor sanirim🙄

Evet zaten Oluru olsa boşanma davası acmazdim ama yine de içim acıdı 😔
Acıyacak bir şey yok. Durumu dramatize etmek size zarardan başka bir şey getirmez.
Herkesin hikayesi aynı değildir ancak bunu uzatıp durmak kişinin kendi kararı.
Bir kadın gelip 5 yıl önce boşandım ama kocamı unutamıyorum dese ayyyyy ne büyük aşkmış ne çok sevmiş demem. Bu kadının ne kendisine saygısı var ne de oturmuş bir karaktere sahip.
Cidden ömrünün gençlik ya da olgunluk yıllarını bu saçmalığa adayanlara empati besliyor musunuz?

Ay ne güzel maşallah,sizin adınıza sevindim, eski eşine e devletten bakıyormuş evlenmemiş o da bu da Birgün gelir diye bekliyor sanirim🙄
Dönecek olan çoktan gelirdi boşa bekliyor ve saplantı yapmış.
Bende saplantı yapmış olabilirim ama ona bile koyduğum süre Max 3 sanmıyorum daha uzun olabileceğini
Oda haksızlıklara tahammül edememe aşağılanma vs ye tepki sanirim

Kadın deli galiba 8 senedir adamın ardından ağır yakacağına boşanmasaymış.Hasta insanları kendi hayatınızla kıyaslamayı bırakın Bu dünyada ayrıldığı kocayı 8 yıldır unutmayan kadın azdır olanda hasta,takıntılıdır.
Kiyaslamiyorum 8 yıl korkunç zaten ama 2 yıl falan da sürse çok yıpranır insan

Back
X