- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Çocukla ilgili konularda telefonla konuşuyorlarHala aklında yoksa niye hala o kadar zamana rağmen isimleri karıştırın belkide konusuyorlardir dili surcuyordur o yüzden
Neden Olanilir ?O sana eski eşinin adıyla seslenirken hakaret olmuyorda sen unutamadın mı diye sorunca mı hakaret oluyormuş.Sende ona bir iki eski erkek arkadaşının ismiyle seslen empati yapsın bakalım insan ne hissediyor.Alışkanlık diyecem ama boşanalı 8 yıl olmuş diyorsun.Bilemedim şeytan mı dürtüyor adamı :)
Çocukla ilgili konularda telefonla konuşuyorlar
13 sene falan olmuş canımKaç sene geçmiş boşanalı? Ben sanmam ya öyle onu özlediğini falan. Ağız alışkanlığıdır ama sinir bozucu olmasında haklısın.
Neden olabilir ? Özlediğinden mi ?Bilemedim olabilir gibi geldi insanlık hali
Özlediğinden olamaz mı ?Ağız alışkanlığı olabilir.
Unutamadın mı deyince kavga çıkıyor bu hakaretmiş ona göreEşimde bazen bana ablasının ismiyle hitap ediyor. Ona bile kızıyorum ama ağız alışkanlığı sanırım. Ablasına da benim adımı söylüyor. Siz bence tamamen haklısınız, kontrol etsin artık, edemiyorsa da tatlım, sevgilim vs. şeklinde seslensin.. Unutamadığını düşünmüyorum ama..
Hayır ağız alışkanlığı olabilirNeden olabilir ? Özlediğinden mi ?
Yani Eş deyince her ikimizde mi aklına geliyoruzHayır ağız alışkanlığı olabilir
Bilinçaltında sen onunla aynı yerdesin bu konuda isim karıştırıyor olabilir
Takılmayın bence
Bilinçaltındaki isminiz aynı bana kalırsaYani Eş deyince her ikimizde mi aklına geliyoruz
Mutsuz, huzursuz bir evliliğiniz mi var? Eski eşini özlediğini düşündürten sorunlar mı yaşıyorsunuz? Sırf dil sürçmesi için böyle düşünülmez yani, üzülürsün, sinir olursun falan ama özlediğini düşünmek için farklı şeyler olması lazım.Özlediğinden olamaz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?