Eski eşinin adıyla hitap etmesi ?

Yani özlediği için mi ?

Bir kaç gün önce de aynı derdi içeren daha kapsamlı bir konu açmıştınız.
Bence takıntılısınız
Su adamı bir rahat bırakın Allah aşkına. Evde sürekli bir huzursuzluk sürekli bir kıskançlıktan boğma durumu var gibi... buradan ben bunaldım...
Bazı seyleri kabul edemiyorsanız boşanmış biri ile evlenmeyecektiniz.
Bu adamın o kadın ile bagı hayat boyu bitmez cunku çocukları var.
Bu bag aşk, sevgi değil, evlat iyiliğini gözetme

Kocanız sizi seviyor ama bu şekilde devam ederseniz sevgi saygı kalmaz

Sizin eşiniz ya da sevgiliniz eski sevgilisinin adıyla seslense rahat olabilir miydiniz ?

Bence de alışkanlıktır, gönlünüzü ferah tutun, eski eşinde kalbi olsa niye 8 sene önce çocuğa rağmen boşansın üstüne sizinle evlensin?
Bende de isim konusunda öyle oluyor mesela birinin adını kafamda başka şey belliyorum sonra ısrarla ağız alışkanlığından onu söylemeye devam ediyorum istemsizce. İş yerinde falan alakasız insanlar için de oluyor, bazı insanlarda bu isim hafızası-çağrışımları çok kolay alışkanlığa dönüyor galiba :/

Çok sinir bozucu OLdupun söyleyebilirim

Ağız alışkanlığı.
Siz de ikide bir kavga çıkarmayın bence. Onunla olmak isteseydi boşanmazdı herhalde.

Sizin eşiniz ya da sevgiliniz eski sevgilisinin adıyla seslense rahat olabilir miydiniz ?
Hala görüşen iki insandan bahsediyorsunuz.
Yani hayatında olan biri bu kadın.
Eşimin iş arkadaşının yada ablasının adı ile seslendiği çok olmuştur, aldatıldım falan demedim hiç. Aklıma bile gelmedi.

Yani özlediği için mi ?

Bunu burdan bakarak söyleyemem ki.. Eski evliliğinin eşinizde bıraktığı izlerin yansıması olarak görülüyor. Belli kodlanmışlıklar var ve benzeştiği yerlerde de bilinç düzeyine çıkıyor olabilir. Özellikle hangi konuları konuştuğunuzda bu durum oluyor ona dikkat edebilirsiniz belki ordan bir çıkarım yapabilirsiniz.

Yani bu durumu eşinizin dert etmesi ve çözmesi gerekiyor. Çünkü bu onun iç dünyası bilemiyoruz.

Çok sinir bozucu OLdupun söyleyebilirim

Haklısınız tabii ama bir de şuradan bakın burada neler neler ne eşler okuyoruz, eşinizin bu davranışının altında bir art niyet salıncalı durum olduğundan objektif olarak emin değilseniz, çok üstüne gitmeyip makul konuşmalar yapın bence.

Yok var altında bir şey diyorsanız -ki var gibi görünmüyor doğrusu- çıldırınn

Yılda ya da iki yılda bir görüşüyor hergün görüşmüyor ki yılda bir kere görüştüğü birinin adıyla seslenmek neden

Genelde tartıştığımızda falan

Konulmak işe yaramıyor

Benzer anları yaşamıştır mı diyorsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…