- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Nasıl yani bilinçaltında Eş deyince ikimizde mi aklına geliyoruzBilinçaltındaki isminiz aynı bana kalırsa
İsmi üzerinde bilinçaltı binevi beynin çöplüğü oradaki bilgileri çokta önemsemeyin
Mesala annem beni bazen iki kız kardeşimin ismini söyledikten sonra anar kardeşlerimide öyle
Hayatta öyle birşey yapmaz yapmadı daİsimle kalıyorsa sorun etmeyin , ağız alışkanlığıdır belki, ama kıyaslamaya kalkarsa orda durun ...
Baska birşey olmuyor aslında gayet mutlu bir evliliğimiz var onlarda sorun yokMutsuz, huzursuz bir evliliğiniz mi var? Eski eşini özlediğini düşündürten sorunlar mı yaşıyorsunuz? Sırf dil sürçmesi için böyle düşünülmez yani, üzülürsün, sinir olursun falan ama özlediğini düşünmek için farklı şeyler olması lazım.
Ayrılmayı bile düşündüm8 sene olmuş boşanalı ağız alışkanlığı mı kalır. Ki siz de 5 senedir berabersiniz. Hiç de kabul edilecek durum değil.
Şunu şöyle düşünün adam evlenmiş karısı diyelimki ilk eşi ayşe temezliği yapan ayşe çocuklarının anası eşi ayşe yanında eş görevini yapan ayşenin yerini sen aldın burda isim değişmedi kişi değiştiNasıl yani bilinçaltında Eş deyince ikimizde mi aklına geliyoruz
Ya beni sevmiyor saymıyor gibi bir düşüncem yok asla beni sevdiğini biliyorum ama duruma sinir oluyorum neden diye sorunca da kızıyor kavga çıkıyorŞunu şöyle düşünün adam evlenmiş karısı ayşe temeği yapan ayşe çocuklarının anası eşi ayşe ve ayşenin yerini sen aldın burda isim değişmedi kişi değişti
Belki yanılıyorumdur ama ben kendimce bu mantıkla giderdim
O zaman dert etmeyin , evinizin huzuru varsa ,sıkıca sarılın birbirinize ve bir daha olduğun da net bir dil de kendi isminizi bastırarak söyleyin eşiniz de diline geldiği gibi yutar zamanla ...Hayatta öyle birşey yapmaz yapmadı da
E tamam o zaman, insanlar anlaşamadığı sürekli kavga edip mutsuz oldukları için boşanıyor, mutsuz olduğu bir kadını neden özlesin?Baska birşey olmuyor aslında gayet mutlu bir evliliğimiz var onlarda sorun yok
Bunun sevgiyle alakası yok bunun eşinizin beyninde eş kavramının ilk eşinin ismiyle bütünleşmesi var kanımcaYa beni sevmiyor saymıyor gibi bir düşüncem yok asla beni sevdiğini biliyorum ama duruma sinir oluyorum neden diye sorunca da kızıyor kavga çıkıyor
Ahahahahahaaa harika anlatmışsın canımBunun sevgiyle alakası yok bunun eşinizin beyninde eş kavramının ilk eşinin ismiyle bütünleşmesi var kanımca
Nasıl anlatsam mesala tursil nedir bir detarjan markasıdır ama yıllarca biz çamaşıları yıkayan her deterjana tursil dedik
Biraz alakasız bir örnek oldu ama umarım anlatabilmişimdir
Yokİsim benzerligi var mı ?
Ben soruyorum böyle olunca sarılmak gelmiyor içimdenO zaman dert etmeyin , evinizin huzuru varsa ,sıkıca sarılın birbirinize ve bir daha olduğun da net bir dil de kendi isminizi bastırarak söyleyin eşiniz de diline geldiği gibi yutar zamanla ...
Evet ama bu durum beni çok üzüyorE tamam o zaman, insanlar anlaşamadığı sürekli kavga edip mutsuz oldukları için boşanıyor, mutsuz olduğu bir kadını neden özlesin?
Çocuk için diyalog halinde oldukları için kadının ismi güncel kalıyor, bu yüzden ağız alışkanlığı olduğunu düşünüyorum.
Anladım demek istediğinizi ama bu durum beni çok kırıyorBunun sevgiyle alakası yok bunun eşinizin beyninde eş kavramının ilk eşinin ismiyle bütünleşmesi var kanımca
Nasıl anlatsam mesala tursil nedir bir detarjan markasıdır ama yıllarca biz çamaşıları yıkayan her deterjana tursil dedik
Biraz alakasız bir örnek oldu ama umarım anlatabilmişimdir
Onu bende yapıyorum ama bu çok sinir bozucuAlışkanlık olabilir birden olmuş olabilir... bende bazen oğluma ablam diyorum erkek kardeşim hic aklimda yokken ablam şöyle yap böyle yapma gibi
Benim eşimde Üstüme düşer ilgisi alakası vs hiç şikayetim yok sevgisinden şüphem yok ama durum o kadar sinir bozucu ki anlatamamİlk kez duymadım bunu.Kaynım bizim yanımızda ikinci eşine ilk eşinin adıyla hitap etti hem de iki kez.Eltim gülümsedi, sonra da ara ara yapıyor bunu ama ağız alışkanlığından olsa gerek dedi bana.Ve kaynım ikinci eşini o kadar çok seviyor ki, anlatamam.Keşke baştan tanısaydım, ilk ve son evliliğimi bunla yapsaydım diyor.
Yani anlayacağın, eşin onu unutamadığı için değil de alıştığı için onun adıyla sesleniyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?