Eski eşle 2. Kez evlenmek

Kizlar sayenizde konuya goz gezdireyim derken sadece "eski ve mustakbel esim" kisimlarini görüyorum

Ben neden kizinizi biraktiginiza takildim. Acaba yaninizda olsaydi eski ve mustakbel esiniz yeniden deneyekim diyecek miydi?
En cok cocuklara uzuluyorum. Dilerim mutlu olursunuz bir cati altinda yavrunuzu buyutursunuz.

Eski ve müstakbel esim yazarken hiç üşenmedin mi zira ben okurken üşendim

Birden boşanıp birden evlenmek

Çok fevri davranıyor gibisiniz ikiniz de

Bir de siz değil miydiniz işte kreşe nasıl bırakırım nasıl ayrılırım diye konular açan

Başka şehre nasıl gönderdiniz eşiniz hemen orada nasıl iş buldu siz hemen oraya taşınmaya nasıl îkna oldunuz

Azıcık sakin ve yavaş hareket edin

Haklisiniz din konusu olsun veya bir baska konu olsun ben tartismaktan yana degilim . yanliz peygamber efendimiz s.a.v buyurmustur ki : Dogruyu soylemeyen dilsiz seytandir . Allaha emanet olun

Ama lütfen ya o soz ayet yahut hadis degil daha oncede ayet diyen vardi burda. neyse dini yorum yerine gecmez umarım ama bunu duyunca uyarmadan edemiyorum.

İns. Huzur bulirsnz çock icin çok sevndm özellikle

Sizlerde onca uyarıya rağmen dini içeriklerden, eski ve müstakbel eş lafından kendinizi alamamışsınız ki konu en azından konu sahibesinin banı açılana kadar kapatılmaya mahkum olmuş.

Bu arada dini içerik neden yasak? Bu yasağı abartı bulmayın zira biz burada dini içerikler yüzünden mahkemelik olan hakaretlere şahit olduk.
Dine saygımızdan dini içerik yasak, kaldı ki bu sitede birçok mezhep ve dinden arkadaşlar var, herkes bir konuya kendi inancına göre yorum yazarsa olmaz.

Ayrıca farklı din ve mezhebe sahip olan üyelerden oluşan platformumuzda tek bir din görüşünün kabul görüp diğerlerinin dini inançlarına göre cevap verememesi de eşitsizliğe neden olacaktır, ki site yönetimi olarak her üyeye ve inanca eşit yaklaşım, eşit haklar ilkemize ters düşemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…