Eski eşle 2. Kez evlenmek

Yargılamak istemem ama arkasını önünü düşünmeden ayrıldınız, kızınızı bıraktınız, çocuğunuzun psikolojisini bozup şimdi tekrar düzeltmeye mi çalışıyorsunuz? İnşallah gerçek değildir konu. 3 yaşındaki çocuğu ayrılık gibi büyük bir olaydan sonra, anneden ayırıp başka bir şehre göndermek nasıl bir şeydir? Eşiniz tabi ki bakamaz ona, halasının ve babannesinin yanında kalacağı belli. Sizi özleyeceği, siz olmadığınızda ruhunda açılan boşluğa birilerini koymaya çalışacağı belli.Bunları önceden nasıl hesap edemediniz onu anlayamadım gerçekten.

Ana dili türkçe olan ve iq şu 80 in üzerinde olan herkes anlayabilir. Tekrar okumaya çalışmanızı veya başka konulara geçmenizi tavsiye ediyorum.

Konunuzda dert kısmını bulamadıysak sorun bizde değil sizde .Derdinizi anlaşılır şekilde yazsaydınız .

' Şu forumda boşanan boşanana. '

iq diyorsunuz bildiğim kadarı ile üyelerle ilgili konu açmak yasak .

Aynen.

Hangi şartlarda olursa olsun anne evladıni bırakmamali.
Halası çok iyi bakar diye düşündük diye bişey mi var Allah aşkına?
Madem öyle duşundunuz bırakın öyle kalsın.

Tam olarak ne sorduğunuzu anlamadım desem çok mu ayıp etmiş olurum.Yani ayrılmışsınız ve yarın tekrar birleşiyorsunuz.Size nasıl yardımcı olabiliriz bu durumda?
Burası sorulara veya problemlere cevap bölümü mü? Gün içinde canın sıkılınca bile yazabilecegin bi yer! Farkında iseniz BDV açıklamasında yazıyor. Niye kadının bu kadar üstüne gidiyor canim aa!?
Hakkında hayırlısı olsun konu sahibi.

Bir derdim Var bölümü değil mi bayan?Derdi var ise çözüm sunmak için yardımcı olmaya çalışıyoruz öyle değil mi?
Ayrıca size ne oluyor ki hanım efendi zaten cevabını vermiş üstüne bende cevap yazmışım.

Ben seni anladım ve destekliyorum canım. Söylenenlere canını sıkma. Ve bence de haklısın burada her şeye boşan deniliyor. Belki sen de bosanirken birilerinin gazına geldin. Bundan sonra evliliginde sevgi ve ilgiden çok saygı arayarak devam edebilirsin. Ayrica çocuğundan bir hiç ugruna ayrilmadi heraldw kadin ! Yasamak hayatta kalmak için çalışmak zorunda ! Ne kadar da düşüncesiz insanlar var burada

Hayatta her şey insan için, insan kaybetmeden elindekinin değerini anlayamıyor.
Eşiniz de sizi seviyormuş, maddi sıkıntı vs bunları ben de dert ettim evliligimin ilk yıllarında, evliliği yipratiyor elbet...
Inşallah çok mutlu olursunuz, ben destekliyorum sizi
Çocuğunuz için de doğru bir karar , zararın neresinden donulse kar.. Umarım birbirinizin kıymetini bilirsiniz. Mutlulukar

hakkınızda hayırlısı olsun... hepiniz için en doğru karar vermissinizdir umarım... kizinizin durumuna çok üzüldüm...

İnanın ne neden boşandığınızı yada neden evlendiğinizi anlamadım.. hakkınızda hayırlısı..

Eger eşinizin içkisi kumarı dayagı aldatması yoksa evine ekmek geitip size sahip cıkıyorsa gerisini boşverin ıdare edin.. demekki cok aceleci davranıp boşanmışsınz. Eskileri acmayın insh bundna sonra herşey iyi olur... allah yardımcınız olsun hepimizin yuvasona huzur versin inşşşşhh

Sa
sanki krndı hayatınızı değil de bi kitaptan hıkaye okuyor gibisiniz. İlaç mı kullanıyorsunuz? Dinginlğiniz satırlara yansımıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…