Birebir aynı laflarayy aynı benim ex eş. bana da çocuk büyüdüğünde senden nefret edecek yüzüne bakmayacak diyordu.
Sizinkinin çeyreğini yapsa yeterdi. Demek ki karakter meselesi. Allah mutlu etsin canimNasıl boşandığı,boşanma sonraki süreç önemli mesela....Bende boşandım ama maddi manevi sıkıntı yaratmadı her haftasonu çocuklari aldı ilgilendi,hastalıklarında ilgilendi hatta ben daha terstim bu süreçte,bizde barışma aşamasındayız benim olabilirim buydu boşanma ve sonrası sorunlu olmamasi
O kadar anlatmaya çalıştım ki bunu. Bana dediği şeylerden biri de ne biliyor musunuz. Hersey para mı. Pars versem yatirsam tamam mı yani barışcak miyiz diyor. Çıldırıyorum o zaman. Olay senin parayı çocuğundan daha öne koyman senin sorumluluğunu yerine getirememen . Ki hersey para değil taviki ama sorumluluk diyorum üstüne basa basa. Ben her sabah çocuğu okula Bırak akşam okuldan al okulu zaten olmus 15 bin. Yani ben yetebiliyorum ama sorun onun sorumsuzluğu. Çok şükür şimdilik isim gücüm.iyi . Arabamız vardi bana vermezdi. Şimdi şirket aracim var altımda. Ona bile laf etmişti 2 sene önce sana nasıl veriyorlar neden veriyorlar. Ben dimdik ayakta durdukça yediremiyor.Bence kotu bir ebeveyni eş yapmamak gerekiyor. Adam cok iyi olur, araniz iyidir, ortada sorun yoktur, cocuguylq ilgilidir evet barisma değerlendirilir. Bosaninca cocuk onun nufusundan cikmis mi niye nafaka vermiyomus?
Eski eşiniz yapmak istediği şeyi başarmış. Duygusal manipülasyonla sizi suçlu hissettirerek herşeyi üstünüze yıkmış. Bir insanın çocuğuna karşı yükümlülüklerini getirp getirmemesi onun annesiyle ya da babasıyla boşanmasından dolayı olmaz. Ebeveynlik sorumluluktur. Vicdandır. Sizi zor zamanlarda yalnız bırakan biri gelip ben paraları ödemiyorum çocuğumada bakmıyorum senin yüzünden derse cezalandırdığı kişi sadece siz değil çocuğu da olur. Hayat geriye bakarak anlaşılır ama ileri doğru yaşanır. Aynı hatayı ikinci kez yapmak için kısa bir ömrünüz olduğunu unutmayın. Kendinize başka güzel hatalar bulun ama sürekli aynı hatada ısrarcı olmayın.Hatam olduğundan değil işte keşke 100 de yüz hatalı olsaydım da elimde barışmak için sebep olurdu. Neden bosandigimi anlattığımda iyisi bosanmazsiniz diyeceksiniz çünkü. Ama ben yine her daim.kendimde hata mı vardı acaba diye sorgularım. Olmadığını biliyorum zaten. Ona göre öyle diyelim dedim. Bosandiktan sonrası böyle olan adam yine kendini göstermiyor mu diye merak ediyorum. Düşüncesi hadi ben seçtim diye oğluna bakmamasi normal mi onu anlamaya çalışıyorum
Susmadi hala işte onun gururuna belki dokunur da anlar dedim ama.yok.Adigeler gururlu olur, tekrar birleşmeyi aklınıza bile getirmeyin. Boşanmadan önce ne yaşadıysanız bu sefer misliyle yapacak bu kadın bana mecbur bensiz yapamıyor diyecek.
Çocuğuna bakmayan adamla neyin barışması? Ayrıca sussun diye hakkınız olan parayı niye geri veriyorsunuz? Susmaz o adam, sizin daha iyi bilmeniz lazım.
Çok güzel manipüle ediyor her defasında kanıyorum. Eskiden çok tepki verirdim. Şimdi takmıyorum ama. Aşırı merhamet ve vicdan var bende. Ve şu empati yapma huyum aşırı. Fazla.merhamet de kötüye gerek yok bunu öğrendimEski eşiniz yapmak istediği şeyi başarmış. Duygusal manipülasyonla sizi suçlu hissettirerek herşeyi üstünüze yıkmış. Bir insanın çocuğuna karşı yükümlülüklerini getirp getirmemesi onun annesiyle ya da babasıyla boşanmasından dolayı olmaz. Ebeveynlik sorumluluktur. Vicdandır. Sizi zor zamanlarda yalnız bırakan biri gelip ben paraları ödemiyorum çocuğumada bakmıyorum senin yüzünden derse cezalandırdığı kişi sadece siz değil çocuğu da olur. Hayat geriye bakarak anlaşılır ama ileri doğru yaşanır. Aynı hatayı ikinci kez yapmak için kısa bir ömrünüz olduğunu unutmayın. Kendinize başka güzel hatalar bulun ama sürekli aynı hatada ısrarcı olmayın.
Bunların hep farkındayım. O kadar tehlikeli ki tam hayatıma adapte oluyorum. Bi ağlamalar acindirmalar manipüle etmeler . Merhametim artık salaklığa döndü. Ama sizlerin de sayesinde yorumlarınızı tek tek okuyarak bir tek kafamda soru işareti kalmıyor. Daha ne yapabilirdin diyorum. Biriniz de demediniz dene diye hepinize teşekkür ederimEski eşe dönmek, barışma icin acabaya düşmek icin boşanma sonrasında ultra bir çabası olması gerekir. Boşanma sebebine göre bu bile yetersiz olabilir tabi.
Sizinki çabayı bırak kılını kıpırdatmamiş, ne çocuğu için ne sizin için.
Aranızda bu şartlara rağmen nasıl hâla barışma lafı geçebiliyor ben onu anlamadım açıkçası.
Yapmayın bile isteye yine aynı noktaya gelmeyin. Neler başarmışsınız o yokken. O varken nasıl hissettiğinizi sizi boşanmaya götüren bütün detayları düşünün bir de bugünkü size bakın. Sizce koskoca dağa zorluklarla yardımsız tırmandıktan sonra sırf aşağıdan seslendi diye inilir mi?Çok güzel manipüle ediyor her defasında kanıyorum. Eskiden çok tepki verirdim. Şimdi takmıyorum ama. Aşırı merhamet ve vicdan var bende. Ve şu empati yapma huyum aşırı. Fazla.merhamet de kötüye gerek yok bunu öğrendim
Dene diyecek bir sey yok ortada çünkü. Adam barışmak isterken bile her şey para mı demiş. Ortada bir çocuk varken söylüyor bunu. Bu sizi bir nevi aptal yerine koymak kusura bakmayın ama öyle. Siz gerekli tepkiyi göstermekdikce de yüzsüzlük yapmaya devam edecek. Bu konuşmaların olmayacağı bir iletişim kalsin aranızda sadece. Gerisi tamamen zaman kaybı.Bunların hep farkındayım. O kadar tehlikeli ki tam hayatıma adapte oluyorum. Bi ağlamalar acindirmalar manipüle etmeler . Merhametim artık salaklığa döndü. Ama sizlerin de sayesinde yorumlarınızı tek tek okuyarak bir tek kafamda soru işareti kalmıyor. Daha ne yapabilirdin diyorum. Biriniz de demediniz dene diye hepinize teşekkür ederim
O kadar haklısınız kiYapmayın bile isteye yine aynı noktaya gelmeyin. Neler başarmışsınız o yokken. O varken nasıl hissettiğinizi sizi boşanmaya götüren bütün detayları düşünün bir de bugünkü size bakın. Sizce koskoca dağa zorluklarla yardımsız tırmandıktan sonra sırf aşağıdan seslendi diye inilir mi?
Artık geriye bakmak yokDene diyecek bir sey yok ortada çünkü. Adam barışmak isterken bile her şey para mı demiş. Ortada bir çocuk varken söylüyor bunu. Bu sizi bir nevi aptal yerine koymak kusura bakmayın ama öyle. Siz gerekli tepkiyi göstermekdikce de yüzsüzlük yapmaya devam edecek. Bu konuşmaların olmayacağı bir iletişim kalsin aranızda sadece. Gerisi tamamen zaman kaybı.
Hem sizinle barışmak istiyor hem de destek olmuyor. Sorumsuzun teki adamı napacaksın? İcraya ver nafaka vermiyorsa en azından çocuğun için vermiyorsa da çocuğu da göstermeyeceksin mahkemeye çıkaracaksınMerhabalar. Sadece şunu sormak istiyorum. Diyelim ki boşandıniz ve 2 sene geçti. Ve siz bosanmada yüzde yüzde suçlusunuz (degilim tabiki ama öyle varsayın lütfen) ve eski es sizle barışmak istiyor. Ama ayrı olduğunuz süreçte cocuga maddi anlamda sizin gibi ilgilenmedi. Nafakasini gününde ve tam ödemedi. Aksatti. Kresine destek olmadı. Sağlığına destek olmadı. Herseyi siz hallettiniz. Bunları yapmadığını dile getirdiğinizde bu hayatı sen seçtin diyor mesela. Ama birleşmek istiyor ayni zamanda. Siz olsanız ne yapardınız
Kendinizle gurur duyun. Geçmişte güzel duygularınız bir ortak evladınız dahi olsa arkanızda bıraktığınız geçmişi gerçekten bırakın. Sizi sevmeyi bırakalım sırf sizi cezalandırmak adına çocuğunuza katamadığı anlara, şeylere bakın. Başarmışsınız gerçekten o çıkışamaz denilen yerden çıkıp, kendinize bir hayat kurmuşsunuz. Kocaman alkış sizeO kadar haklısınız ki
O kadar anlatmaya çalıştım ki bunu. Bana dediği şeylerden biri de ne biliyor musunuz. Hersey para mı. Pars versem yatirsam tamam mı yani barışcak miyiz diyor. Çıldırıyorum o zaman. Olay senin parayı çocuğundan daha öne koyman senin sorumluluğunu yerine getirememen . Ki hersey para değil taviki ama sorumluluk diyorum üstüne basa basa. Ben her sabah çocuğu okula Bırak akşam okuldan al okulu zaten olmus 15 bin. Yani ben yetebiliyorum ama sorun onun sorumsuzluğu. Çok şükür şimdilik isim gücüm.iyi . Arabamız vardi bana vermezdi. Şimdi şirket aracim var altımda. Ona bile laf etmişti 2 sene önce sana nasıl veriyorlar neden veriyorlar. Ben dimdik ayakta durdukça yediremiyor.
Aaaaa siz barisiyor musunuz ben şokNasıl boşandığı,boşanma sonraki süreç önemli mesela....Bende boşandım ama maddi manevi sıkıntı yaratmadı her haftasonu çocuklari aldı ilgilendi,hastalıklarında ilgilendi hatta ben daha terstim bu süreçte,bizde barışma aşamasındayız benim olabilirim buydu boşanma ve sonrası sorunlu olmamasi
UfÇok çirkef aileme satasiyior hemen. Aman ben ondan fazlasını istemedim benim çeyreğimi yapsa yeterdi. Barışmak istiyorsa kendini göstersin istedim yoksa onun 5 kuruşuna tamah etmem. Çocukla beni vuruyor vicdan yaptıriyor. Manipule ediyor büyüyünce cocuk sana soracak diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?