Eski eşle birleşme konusunda fikir almak istiyorum.

Sizinkinin çeyreğini yapsa yeterdi. Demek ki karakter meselesi. Allah mutlu etsin canim

Bence kotu bir ebeveyni eş yapmamak gerekiyor. Adam cok iyi olur, araniz iyidir, ortada sorun yoktur, cocuguylq ilgilidir evet barisma değerlendirilir. Bosaninca cocuk onun nufusundan cikmis mi niye nafaka vermiyomus?
O kadar anlatmaya çalıştım ki bunu. Bana dediği şeylerden biri de ne biliyor musunuz. Hersey para mı. Pars versem yatirsam tamam mı yani barışcak miyiz diyor. Çıldırıyorum o zaman. Olay senin parayı çocuğundan daha öne koyman senin sorumluluğunu yerine getirememen . Ki hersey para değil taviki ama sorumluluk diyorum üstüne basa basa. Ben her sabah çocuğu okula Bırak akşam okuldan al okulu zaten olmus 15 bin. Yani ben yetebiliyorum ama sorun onun sorumsuzluğu. Çok şükür şimdilik isim gücüm.iyi . Arabamız vardi bana vermezdi. Şimdi şirket aracim var altımda. Ona bile laf etmişti 2 sene önce sana nasıl veriyorlar neden veriyorlar. Ben dimdik ayakta durdukça yediremiyor.

Eski eşiniz yapmak istediği şeyi başarmış. Duygusal manipülasyonla sizi suçlu hissettirerek herşeyi üstünüze yıkmış. Bir insanın çocuğuna karşı yükümlülüklerini getirp getirmemesi onun annesiyle ya da babasıyla boşanmasından dolayı olmaz. Ebeveynlik sorumluluktur. Vicdandır. Sizi zor zamanlarda yalnız bırakan biri gelip ben paraları ödemiyorum çocuğumada bakmıyorum senin yüzünden derse cezalandırdığı kişi sadece siz değil çocuğu da olur. Hayat geriye bakarak anlaşılır ama ileri doğru yaşanır. Aynı hatayı ikinci kez yapmak için kısa bir ömrünüz olduğunu unutmayın. Kendinize başka güzel hatalar bulun ama sürekli aynı hatada ısrarcı olmayın.

Susmadi hala işte onun gururuna belki dokunur da anlar dedim ama.yok.

Eski eşe dönmek, barışma icin acabaya düşmek icin boşanma sonrasında ultra bir çabası olması gerekir. Boşanma sebebine göre bu bile yetersiz olabilir tabi.
Sizinki çabayı bırak kılını kıpırdatmamiş, ne çocuğu için ne sizin için.
Aranızda bu şartlara rağmen nasıl hâla barışma lafı geçebiliyor ben onu anlamadım açıkçası.

Çok güzel manipüle ediyor her defasında kanıyorum. Eskiden çok tepki verirdim. Şimdi takmıyorum ama. Aşırı merhamet ve vicdan var bende. Ve şu empati yapma huyum aşırı. Fazla.merhamet de kötüye gerek yok bunu öğrendim

Bunların hep farkındayım. O kadar tehlikeli ki tam hayatıma adapte oluyorum. Bi ağlamalar acindirmalar manipüle etmeler . Merhametim artık salaklığa döndü. Ama sizlerin de sayesinde yorumlarınızı tek tek okuyarak bir tek kafamda soru işareti kalmıyor. Daha ne yapabilirdin diyorum. Biriniz de demediniz dene diye hepinize teşekkür ederim

Yapmayın bile isteye yine aynı noktaya gelmeyin. Neler başarmışsınız o yokken. O varken nasıl hissettiğinizi sizi boşanmaya götüren bütün detayları düşünün bir de bugünkü size bakın. Sizce koskoca dağa zorluklarla yardımsız tırmandıktan sonra sırf aşağıdan seslendi diye inilir mi?

Dene diyecek bir sey yok ortada çünkü. Adam barışmak isterken bile her şey para mı demiş. Ortada bir çocuk varken söylüyor bunu. Bu sizi bir nevi aptal yerine koymak kusura bakmayın ama öyle. Siz gerekli tepkiyi göstermekdikce de yüzsüzlük yapmaya devam edecek. Bu konuşmaların olmayacağı bir iletişim kalsin aranızda sadece. Gerisi tamamen zaman kaybı.

O kadar haklısınız ki

Artık geriye bakmak yok acaba şunu da mı yapsaydım yok. Elimden gelenin fazlasını yaptım. Vakit ayırdınız teşekkür ederim

Hem sizinle barışmak istiyor hem de destek olmuyor. Sorumsuzun teki adamı napacaksın? İcraya ver nafaka vermiyorsa en azından çocuğun için vermiyorsa da çocuğu da göstermeyeceksin mahkemeye çıkaracaksın bence barışma

O kadar haklısınız ki
Kendinizle gurur duyun. Geçmişte güzel duygularınız bir ortak evladınız dahi olsa arkanızda bıraktığınız geçmişi gerçekten bırakın. Sizi sevmeyi bırakalım sırf sizi cezalandırmak adına çocuğunuza katamadığı anlara, şeylere bakın. Başarmışsınız gerçekten o çıkışamaz denilen yerden çıkıp, kendinize bir hayat kurmuşsunuz. Kocaman alkış size Dilerim karşınıza sizi gerçekten çok sevecek o insan çıksın

Evet hersey para. Insanin temel ihtiyaclarini karsilamasi paraya bagli. Beslenme, barınma, giyinme, egitim vs vs. Yerinizde olsam bu adama bu kadar aciklama yapmazdim. Evet parayi seviyorum, paran yoksa kapimi calma derdim

Aaaaa siz barisiyor musunuz ben şok

Uf çok pislik berbat bir durum insan kendini çok kötü hissediyor boşanmak da zor olmuştur sizin için bunlardan ayrılmak çok zor
Siz tüm parayı verip hiç bir şey istemeyip kurtulmuşsunuz ama en zoru başarmışsiniz dönmeyin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…