Eski eşle yeniden evlenmek

Su adama geberse bir bardak su verilmez heryerden engelleyin ortadan kaybolun
Çocuklar olmasa zaten çoktan sırra Kadem basmıştım ama çocukları alıp gittiğimde bakacak kimse yok mesleğim var ama bakıcı ücretleri çok fazla aldığım zaten bakıcıya gider kira kalan giderler iki çocukla tek başıma nasıl yapacağımı düşünüyorum

Yakın arkadaşı gördüğüm gibi okumayı bıraktım. Evlenin ablam evlenin hata iki çocuk daha yapın.Böyle bir adam ödüllendirilmeli

Ailem çok baskı yapıyor çocuklarını düşünmüyo musun diye
Aileniz sizi hiç düşünmüyor mu? Siz onların üvey evladı misiniz da böyle şerefsiz birine dön diye baskı yapiyorlar.
Ayrıca kızlarınız aldatılma olan ailede sağlıklı büyüyebilir mi?

Kimsem yokki aileden kastımız sadece annem başka kimse yok.
Anneniz size çok mutlu çocukluk yasatmamis, hayatınızı mahvetmeye devam ediyor gibi anladım.
Siz bari çocuklarınıza bu kötülüğü yapmayin
Sonradan gördüm, hpv kapmissiniz hiç mi caninizin kıymeti yok.
Kanser olsaniz hasta yataginizda yatarken bu adam utanmasa yanınızda birlikte olur başka kadınlarla.

Bu adam benim sonum olucak sıyrılmazsam

Aileniz sizi hiç düşünmüyor mu? Siz onların üvey evladı misiniz da böyle şerefsiz birine dön diye baskı yapiyorlar.
Ayrıca kızlarınız aldatılma olan ailede sağlıklı büyüyebilir mi?
Anne kocadan kocaya sörf yapıyor, evlat kimin umurunda.

Aldatma olayına rağmen iki çocuğun hatri için size kendini kabul ettirebilmeyi basarabilseydi BELKİ derdim ama o herif sizin arkadaslariniza yan gözle bakacak ve eskortlara el sürecek kadar leş ve sapik zihinli biri . Sadece ihanet yok katmerli bir aldatma olayı var. Bence bulaşmayın hiç . Hem hastalıkta kapmistir. Hazır hayatınızda birisi varken yapmayın

Bana dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…