Eski eşten kalan borç ödeme sorunu..

banka da değil ki bu icrayla kurtarasın tefecinin o parayı almak için yapmayacağı kalmaz ki... umarım tamamını "bir şekilde" ödeyip bitirdiğinizde yakanızı kurtarabilirsiniz....

bir eş bir kadını bu duruma nasıl düşürebilir yao_O ölümü kaza mıydı sizce eski eşinizin?

Detay anlamında bilmiyorum hakikaten gerçekten kaza mı, bana haberi geldi kaza geçirdi öldü diye..

BU hafta bir müracaat daha yapıcam bankaya bakalım hayırlısı, ben konuyu çok yoruldugum bunaldığım için açtım, maaşım 10 bin demedim, 3 bin maaşlı bi işte çalışıyorum zaten, ek olarak da bişiyler yapıyorum işte bu durumdan çıkmak için mecburiyetten, boşandıktan sonra öldüğü için kazadan tazminat alındıysa da benim haberim olmadı, reddi miras yapmama gerek yok, zaten borç benim üzerimde, ailesinden demiştim destek görmedim, terslendim diye..
başını derde sokacak birşeyler değildir umarım.
durumun gerçekten zor

Detay anlamında bilmiyorum hakikaten gerçekten kaza mı, bana haberi geldi kaza geçirdi öldü diye..
o kişilerle "gelirim bu, tamamını vermeye de razıyım , şimdiye kadar elimde avucumda ne varsa sattım zaten 3bin liralık gelirimden başka bişey yok" diye konuşmaya gitseniz? gerçi denemişsinizdir.... ödemeyecek olsanız senetleri avukata mı verirler yoksa kendileri temin etmek için farklı yollar mı kullanır? umarım tez zamanda bir çözüm bulursunuz..

tefeciye borçlanan adamın ölümü de kaza olmayabilir diye geldi aklıma...

Konuştum elbette sadece esneklik yaptıkları hey ay için katı kurallar yok tarihsiz çünkü senetler tarihsiz, 10 bini denkleştirince gidip bir tane alıyorum, avukata verme konusu geçmedi, kendileri tahsil etme yoluna gidebilirler diye düşündüğümden korkularım var..

Ödeme git başka bi şehire yerleş dicem ama bulurlarmı seni acaba.illede vazgeçmez verirlermi icraya yada polise şikayet etseniz tefecilikte suç biliyorsunuz.gecen haberlerde şikayet üzerine baskın yapıp tutuklamışlardı tefecileri.hiçmi bi yolu yok acaba

Şehir değiştirmeyi düşündüm ama sonrasının bir garantisi yok, şikayet etmeye de korktum açıkçası ne bileyim.

Valla bankalar da bazen yardımcı olmuyor
Yok kredi notu yok aylık gelir falan. Inşallah bir çıkış yolu bulursun

Bu olayın başka bir veriyonu benim başıma geldi. Attığım yanlış bir imza yüzünden benim olayan bir borcun altına girdim. Zamanında haberim olsa zor da olsa kapatabileceğim borçlar ben öğrenene kadar faiziyle 80.000TL geçmişti. Külüstür bir arabam vardı onu sattım. Ailemde kimde ne varsa herkesin birikmişini aldım önce dışarıya olan borçları kapattım. İcradan hacizden kurtuldum. Sonra 2 sene boyunca çalıştığımı kazandığımı aileme ve etrafa olan borçlarımı kapatmak için kullandım. 3 senede ödedim hepsini.. Ama çok yıprattı o ayrı.. Dışarda bir kahve içmeden, pazardan kendime iç çamaşırı bile almadan geçirdim o 3 seneyi..

İşiniz çok zor sizi çok iyi anlıyorum. Elbet bir gün bitecek bu borç, yeter ki siz mental olarak güçlü kalın.

Zaten şu durumda fuzuli harcama yapamıyorum, sadece kişisel bakım giderleri v.s. abartı olmamak kaydıyla

Bence şikayet işini bi düşünmelisin.arkadaşlar aranızda polis olan yokmu yada eşi dostu polis olan biri yapılabilcek bişey varmı diye bilgi alma amaçlı

Şikayet etmesine edeyim ama, neye göre, tehdit etmediler, imzalar benim, borç karşılığında fatura kesilmişti adıma mücevher satın almış görünüyorum onlardan, sadece açık senetlerim var ellerinde, tarih yok üzerlerinde her denkleştirdiğimde gidip bir tanesini alıp yırtıp atıyorum hemen..

Size karşı herhangi bi tehdit zorlama bişey varmı bu dönemde ödemezsen söyle olur böyle olur gibi konuşmalar falan ne bileyim tefecilik yapmak bile başlı başına bi suç sonuçta

Henüz tehdit zorlama v.s. bişey yaşamadım, esnek davranıyorlar ama paramızı da alırız diyorlar tabiki..

farklı yollar dediğin para karşılığı cinsel birliktelik mi?

açıkca sormak istedim kusura bakma

hepimizin başına gelebilir mesela benim başımada geldi 22 bin tl çekmiştim eski eşe. ama boşanmadan evvel avukatım olabilecekleri anlattı..

bu kız size maddi manevi tazminat açabilir evlilikte edinilen mallar ortaktır altınlarını isteyebilir falan gibi senet imzalattı kefilide babası oldu.

ve sonunda aldık parayı kefili babasıydı ondan aldık ama

sen bu borç için eşine senet sepet yapmadan ayrılmamalıydın, bu devirde babana güvenmiyeceksin lafını boşa mı demişler ahh bacım ah ben geçtim o yollardan bilirim

Back
X