Eski eşten kalan borç ödeme sorunu..

Ben anlamadım,boşanırken neden o senetleri devretmediniz eşinize?
Az buz bir meblağ değil ki,3 aylık maaşınız bir senet.

Borc borcla degıl baska sekılde oduyorum ne demek? Kafam karıstı ve bı tuaf oldum.

Borc borcla degıl baska sekılde oduyorum ne demek? Kafam karıstı ve bı tuaf oldum.

baska sekilde yazmamis konu sahibi bir sekilde ödemeye calisiyorum dedi. 3000 tl maasi varmis ilk zamanlar arabasini satmis ödemis 10000 tl denklestirdiginde gidip senedini aliyormus anladigim kadari ile karsi tarafta bir tarih koymamis her ayin bilmem kacinda ödeyeceksin diye. Size demiyorum ama nasil yakistirmalar yapildi daha önceki yorumlarda ayiptir yahu

Tarihsiz senete mi imza attın ?
Adam tarih kısmını istediği gibi doldurabilir geçmiş tarih yapıp avukata da verebilir.
Ödenemezsen 3 kuruş paraya başkasınada satar.

Aylık 2bin öderim faizde işletmem de kabul etmezse versin avukata malın mülkün olmadığı için enfazla maaşına el koydururlar enaxından ayda 10bin için yırtmazsın krndini

baska sekilde yazmamis konu sahibi bir sekilde ödemeye calisiyorum dedi. 3000 tl maasi varmis ilk zamanlar arabasini satmis ödemis 10000 tl denklestirdiginde gidip senedini aliyormus anladigim kadari ile karsi tarafta bir tarih koymamis her ayin bilmem kacinda ödeyeceksin diye. Size demiyorum ama nasil yakistirmalar yapildi daha önceki yorumlarda ayiptir yahu
İnkar etmiyor konu sahibi yakıştırmaları, insanlar da doğal olarak öyle düşünüyor..

Hanımlar,
kadın bunalmış, 120 bin liralık borç var ortada, üstelik banka borcu da değil tefeci borcu, kusura bakmayın ama sizler hala kadının mesleğini merak edip fuhuş mu yapıyor, bedeninle mi para kazanıyor onu sorguluyorsunuz, bizi alakadar etmiyor yaptığı iş, önemi de yok zaten, kadıncağızın üstüne gitmeyin rica ediyorum.
120 bin liralık bir borç, arkasında maddi destek olacak kimsesi olmayan bir kadın var burada, üstelik borçta banka borcu değil, tefeci borcu, siz tefeci gördünüz mü hayatınızda?
Allah düşmanıma göstermesin, tefeciye gidipte ödeyemiyorum, param yok, canımımı alacaksın diyemiyorsunuz, öyle deyince tefeci de insafa gelip ah tabii bacım canın sağolsun, yırttım gitti senetleri demiyor, adamın iliğinden kan çeker onlar.

Konu sahibesi,
Allah yardımcınız olsun, QNB Finansbank 100 bine kadar tek kefille 48 aya kadar ödeme planlı kredi kampanyası yapmıştı, hala devam ediyor olabilir, tefeciden kurtulmak sizin için çok önemli, bu borcu yıllarca ödemek zorunda kalırsınız ama en azından muhatabınız banka olur, tefeci bugün tehdit etmez parayı nasılsa alıyor diye ama tek bir aksama da yapmadıklarını bırakmazlar, senetlerde tarih yok ama en azından miktar yazılı değil mi? Miktar hanesi boş Açık senetlerden değildir inşaallah.

Bir bankadan kefille verecek mutlaka bir banka vardir. Tüketici kredisi bilee olsa tefeciye borçlanmak tan iyidir.

Kadın size sorununun çözümü var mı diye fikir danışıyor. Siz onun yerine ayıplayıp yargılayıp kötülüyorsunuz. Kadın size işimi uygun buluyor musunuz diye sormamış. Ne iş yapıyorsa yapıyor bize ne bundan?

Ben anlamadım,boşanırken neden o senetleri devretmediniz eşinize?
Az buz bir meblağ değil ki,3 aylık maaşınız bir senet.

Ben durumun buna varacağını bilsem devrederdim, bilmiyordum ki bu kadar borcun altında olduğumuzu..

Hanımlar,
kadın bunalmış, 120 bin liralık borç var ortada, üstelik banka borcu da değil tefeci borcu, kusura bakmayın ama sizler hala kadının mesleğini merak edip fuhuş mu yapıyor, bedeninle mi para kazanıyor onu sorguluyorsunuz, bizi alakadar etmiyor yaptığı iş, önemi de yok zaten, kadıncağızın üstüne gitmeyin rica ediyorum.
120 bin liralık bir borç, arkasında maddi destek olacak kimsesi olmayan bir kadın var burada, üstelik borçta banka borcu değil, tefeci borcu, siz tefeci gördünüz mü hayatınızda?
Allah düşmanıma göstermesin, tefeciye gidipte ödeyemiyorum, param yok, canımımı alacaksın diyemiyorsunuz, öyle deyince tefeci de insafa gelip ah tabii bacım canın sağolsun, yırttım gitti senetleri demiyor, adamın iliğinden kan çeker onlar.

Konu sahibesi,
Allah yardımcınız olsun, QNB Finansbank 100 bine kadar tek kefille 48 aya kadar ödeme planlı kredi kampanyası yapmıştı, hala devam ediyor olabilir, tefeciden kurtulmak sizin için çok önemli, bu borcu yıllarca ödemek zorunda kalırsınız ama en azından muhatabınız banka olur, tefeci bugün tehdit etmez parayı nasılsa alıyor diye ama tek bir aksama da yapmadıklarını bırakmazlar, senetlerde tarih yok ama en azından miktar yazılı değil mi? Miktar hanesi boş Açık senetlerden değildir inşaallah.

Desteğiniz için çok teşekkür ederim, görüştüğüm bankalar bu meblağ konusunda yardımcı olmadılar, bazıları 2 kefil istedi ama ben 1 bile bulamadım.

Bu arada yakıştırmalar konusunda haklı olanlar da olabilir ne diyim, ben sadece fikir almak için başlık açtım ama çok yargılandım. Bende bu durumdan çok memnun değilim en baştada yazdım zaten yoruldum, bunaldım diye, ama bi şekilde de kazanmam gerekiyor piyango çıkmadığı sürece, yanlız kadın olmak zor ne yazık ki.. Çaresiz kaldığımı hissettim başka çıkış yolları aramadım mı sanıyorsunuz ama bulamadım, belki şimdilik tehdit edilmedim ama güven veren adamlar değiller.. Ne yapabilirdim??

Uzuldum adiniza cok, ama gidin bir avukata danisin, neler yapilablir diye. Senetleri yirtmayin onu da avukata sorun, saklamaniz gerekiyordur belki de. Bulundugunuz yerde ki baroya gidin ve sorup ogrenin ne yapmaniz gerektigini.Ve en onemlisi sagliginiza dikkat edin. Ne adaletsiz bir dunya bu, kimisi cebinden sak diye cikarip verebilecekken bu miktari, sizin sirf bu miktari odemek icin yapmak zorunda oldugunuz ise bakin.

Eski eşimin borcunu asla odemezdım. Odemezdım cunku bu cevreye sahıbım yemezdı yanı .
Cok uzuldum durumunuza . Ben olsam sanırım onun agzından burnundan gırer o paraları ondan alırdım.

Eski eşimin borcunu asla odemezdım. Odemezdım cunku bu cevreye sahıbım yemezdı yanı .
Cok uzuldum durumunuza . Ben olsam sanırım onun agzından burnundan gırer o paraları ondan alırdım.

daha önceki mesajlarda yazmıştım, boşandıktan sonra öldü eski eşim..

konuda absürtlükler var gibi, böyle adamlar senet vs imzalatırken dur calışıyormu çalışmıyormu diye bakmazlar ki. zaten her türlü o borcu alacaklarını dusunup en çulsuzuna bile imzalatırlar senetleri.Siz ben çalışıyordum o yüzden ben imzaladım dediğiniz için diyorum..ya eşiniz senetleri size imzalatmak için sizi kandırdı, yada siz şuan bizi kandırıyorsunuz

Eşimin beni kandırdığını anlatmaya çalıştım zaten, ozaman böyle şeyler başıma geleceğini düşünmedim ki.. Bana sen çalışıyorsun sen imzala diye eşim telkinde bulunmuştu.

Allah yardımcın olsun. karşındaki adamlara merhamet versin inş. arkadaşların dediği gibi banka araştır bir yandan. bir yandan da 10 bin denkleştirdikçe ver. neyse ki esnek davranıyorlarmış. Allah büyük.

Benim anlamadığım kocanın aldığı para nereye gitti? Benim eşim böyle değişik tiplerden para alıcam dese kafama silah doğrultmadıkça imzalamam. Niye bilmediğim işlere bulaşayım...

Alınan para ile iş kurdu, galeri açtı araba alıp satacaktı hesapta ama yürümedi, parada arada heba oldu detaylarını ben anlayana kadar dükkan kapanmıştı zaten

Back
X