- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Borc borcla degıl baska sekılde oduyorum ne demek? Kafam karıstı ve bı tuaf oldum.
İnkar etmiyor konu sahibi yakıştırmaları, insanlar da doğal olarak öyle düşünüyor..baska sekilde yazmamis konu sahibi bir sekilde ödemeye calisiyorum dedi. 3000 tl maasi varmis ilk zamanlar arabasini satmis ödemis 10000 tl denklestirdiginde gidip senedini aliyormus anladigim kadari ile karsi tarafta bir tarih koymamis her ayin bilmem kacinda ödeyeceksin diye. Size demiyorum ama nasil yakistirmalar yapildi daha önceki yorumlarda ayiptir yahu
Bi tane zengin bi adam bulup odetmek .baskada caren yok gibi zor bi durum valla,denedim pek yanaşmadılar meblağ oldukça büyük çünkü 12 senet daha var ellerinde, yanaşmıyorlar, ödeme tutarı düşerse zaman da uzayacak, faiz bindirecekler v.s.
Ben anlamadım,boşanırken neden o senetleri devretmediniz eşinize?
Az buz bir meblağ değil ki,3 aylık maaşınız bir senet.
Hanımlar,
kadın bunalmış, 120 bin liralık borç var ortada, üstelik banka borcu da değil tefeci borcu, kusura bakmayın ama sizler hala kadının mesleğini merak edip fuhuş mu yapıyor, bedeninle mi para kazanıyor onu sorguluyorsunuz, bizi alakadar etmiyor yaptığı iş, önemi de yok zaten, kadıncağızın üstüne gitmeyin rica ediyorum.
120 bin liralık bir borç, arkasında maddi destek olacak kimsesi olmayan bir kadın var burada, üstelik borçta banka borcu değil, tefeci borcu, siz tefeci gördünüz mü hayatınızda?
Allah düşmanıma göstermesin, tefeciye gidipte ödeyemiyorum, param yok, canımımı alacaksın diyemiyorsunuz, öyle deyince tefeci de insafa gelip ah tabii bacım canın sağolsun, yırttım gitti senetleri demiyor, adamın iliğinden kan çeker onlar.
Konu sahibesi,
Allah yardımcınız olsun, QNB Finansbank 100 bine kadar tek kefille 48 aya kadar ödeme planlı kredi kampanyası yapmıştı, hala devam ediyor olabilir, tefeciden kurtulmak sizin için çok önemli, bu borcu yıllarca ödemek zorunda kalırsınız ama en azından muhatabınız banka olur, tefeci bugün tehdit etmez parayı nasılsa alıyor diye ama tek bir aksama da yapmadıklarını bırakmazlar, senetlerde tarih yok ama en azından miktar yazılı değil mi? Miktar hanesi boş Açık senetlerden değildir inşaallah.
Şahsım adına şu yorum bana yapılsa kk'yı başınıza yıkardım.Bi tane zengin bi adam bulup odetmek .baskada caren yok gibi zor bi durum valla,
Eski eşimin borcunu asla odemezdım. Odemezdım cunku bu cevreye sahıbım yemezdı yanı .
Cok uzuldum durumunuza . Ben olsam sanırım onun agzından burnundan gırer o paraları ondan alırdım.