Kilo 58.5merhaba kızlar...ramazanda hep beraber az çok kilo verdik.hatta bazılarımız ki ben bayramda :) aldım bi kısmını..şimdi devam zamanı.birbirimize destekle hafta hafta tartımla tekrar başlıyoruz...haydi bismillah...
zarya (1.67kğ) :69.8
asteria :84.9
zeliha gencer (1.75) :
zelifme :
ekecik (1.63) :
reklam (1.60) :68.40
mavmav (1.63) :
senilk (1.54) :78.6
zhrgrbdr(1.68) :
kardelen (1.65) :88.5
Benim vücut alıstı beş altı aydır bu beslenme şekkine sporsuz gram gıtmez adım gibi eminim ondan el mahkum bapıyımCanim benimde tam 1kilo.gider sıkı bir haftayla.cabuk aldik nede olsa.benim hic hareket yapmaya gonlum yok.yorulmak istemiyorum.kendimi yoramam hem diyetle hem sporla
Herşey dahl otellerin o yani kötü oluyor malesef. Hangi otele gittiğinizi öğrenebilirmiyim bende tatil için yer araştıryorum çocukluyum ona uygun biyer arıyorum.merhaba kızlar,
yarın sabah tartılıp kilomu yazıcam ama kilo aldığıma eminim çünkü göbişim pörtledi yine
otelde her şey dahil olayı kayınvalidemin güzel yemekleri derken geri geldi kilolar
ama bunlar çabuk gidecek di,ye düşünüyorum inşallah tabi :)
bizde agutosta 1 haftalığına gidicez herşey dahil otele..ayy şimdiden korkuyorum nasıl olcak diye ama kola içmeyip tatlıyı ve pastayı abartmadan yersek 1 haftada alınan ne varsa veririm gelince diye düşünüyorum. crystal admiral var sidede.güzel bi otel daha önce gittik memnun kaldık.eğlencesi yemekleri oda temizliği sahili genel olarak güzel bir otel tavsiye ederim. en son 3 sene önce gitmiştik bizdeHerşey dahl otellerin o yani kötü oluyor malesef. Hangi otele gittiğinizi öğrenebilirmiyim bende tatil için yer araştıryorum çocukluyum ona uygun biyer arıyorum.
Tabi canim boy ve kilonu yazarsan eklerim
canım biz cyrstal sunrise queen otele gittik ama 4/5 verdik not olarak, geçen sene suenoya gitmiştik ona tam puan vermiştik iki otelde sidede :) crystalin denizi daha güzeldi ama yalnızHerşey dahl otellerin o yani kötü oluyor malesef. Hangi otele gittiğinizi öğrenebilirmiyim bende tatil için yer araştıryorum çocukluyum ona uygun biyer arıyorum.
EKLEDİM CANIM.MALESEF HEPİMİZİN SORUNU ZATEN BU FAZLALIKLAR.SENİN KİLO HEDEFİ BENİMKİYLE AYNIYMIŞboy :162
kilo:76
of offf çok rttı kilomm en son tatilde 1 haftada 2 kilo
VALLA BEN AKŞAM YİYORUM AMA EKMEK YEMİYORUM.BİDE TIKA BASA DA DEĞİLbenim srunum akşamlar çok kaçıyor
sizler akşam ögünü yiyormusunuz ? artık yeni trend akşam ögünü yemememk cidden uygulanırsa süper bir yöntem
Hoşgeldin masummmkızlar neler uyguluyorsunuz,
varmı uyguladıgınız bir diyet yöntemi ?
Tebrikler canım benim işte böyle 500 gr kaldıysa çok güzel.onuda en geç 2 gunde verirsinHeyooo kızlar... ramazan bayraminda aĺinan kilolar gidiyormus.3 gundur dikkat ediyorum yediklerime.gitti cok cok buyuk kısmı.kaldi 500 gram.bu hafta arefe gunune doncem sanirim.sizde sakın umutsuz olmayin moral geldi bana acayip ya.
teşekkürler canım.bugünde baktım kaldı 300 :))Tebrikler canım benim işte böyle 500 gr kaldıysa çok güzel.onuda en geç 2 gunde verirsininsan kilo verdikçe iyice motive oluyor
Tartı günümüz yine cuma dimi
canım tutman lazım bi şekilde.bu şekilde mutlu değilsek vermekten başka alternatifimiz yok.açıkçası ben kompleksliyim bu konudaKIZLAR BOĞAZIMI TUTAMIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?