Eski Güzelliğim Gelmezse Ölmek İstiyorum

Allah beni o kadar eksik ve özürlü yaratmış ki
Şu zihniyetinize göre başınıza gelenler çok değil. İnsanların sizi sevmemesi de çok normal. Zira bende sizi hiç sevmedim. Sizin gibi düşünen insanlara selam bile vermem.

Bir önceki konuda genç bir kız gözleri görmediği için baston kullanmaktan korkuyordu onunla alay edilir mi diye. Ona sarılasım geldi güzel yüreği için.sizse dediğiniz kadar iticisiniz. Güzel olsanız nolur olmasanız nolur. Erkekler sadece et peşinde. Onların gözünde taze etten başka birşey değilsiniz bilginiz olsun
 
Sadece bu mu yani hayat sizin için? Psikolojik danışmanlık alsanız keşke.
 
Eee birgun evleneceksin diyelim.sadece kendine ve esine guzel olacaksin dimi genelde bu boyledir mesela. El adamlarina suslenecek dgilsin. O guzellik elbet gidecek baki degilki. Sosyal yetenegin yok sonradan olusturabilirsin bu dogustan gelmiyoki. Sosyal yetenek dedigin ne mesela orayida cozemedim. Yani ben mesela oncedem yemek yapmayi mutfagi asla sevmezdim asla aklimda tutamazdim simdi inanilmaz guzel yemekler yaparim el lezzetimi kendim olsuturdum. Bir arkadasim dugunlerdr dansa bile kalkmazmis dans kursuna yazildi inanilmaz hunerler bayildik hepimiz.vs vs.
Yani bana gore guzelligin muaazzam oldugu yaslar 19 dan basliyor 30 a kadar suruyor. Genc ve toy guzelligi. Ama 30 dan sonra ciltlerde ister istemez hatta 27 den de diyebilirm makyaj eskisi gibi tutmayabilir siyah nokta sorunlari burunlar kulaklar buyuyor. Goz altlari cokuyor. Dudaklar inceliyor. 30 dan sonrasi basliyor. Cildine iyi bakarsan 40 kadar hafif dokunuslarla iyi seyler elde edersin. Alin ve goz cevresi hafif botoks gibi dogal olsun dersen. Ama yok ben cindy gibi candy gibi ajda pekkan gibi kerimcan danla suratim boyle yapma olacak agzimi kapatamayacagim gozumu kirpmyacagim dersen direk estetikleri ol gitsin.
Eski guzelliginde gelmez yani o dogallik o bebeksilik genclk yaslarimizda kaliyor geri gelmez. O yuzden bunu aşman lazim. Buna en iyi ornek ceyla golcuklu yu arastrn derim. Hayatimda en etkilendigim guzellik o kadindaydi. Ve nasil öldü bir bakin
 
Ben de sizin beni anlayacağınızı sanmıyorum ama gerçekler bunlar. Marilyn Monroe'nun bile intihar ettiği dünyada kimin neyi ne kadar dert ettiğini bilemezsiniz.
Allah öyle bir dert verir ki. Şu saydığın şeyleri ararsın, şükredersin... Saçmalamayı bırak istersen.. Hayat güzellikten ibaret değildir... Elin tutuyor, ayağı tutuyor, sağlıklısın eee daha nee
 
Kendi guzelliginden "g " nin kuyruğu kalmamış bir insan olarak diyecek bişey bulamadım .
 
Nörolojik muayene ol once...yerinde mi diye baksınlar
 
Tövbeler olsun ne okudum ben? Acil çok acil bir uzmandan yardım almalısınız, yanlış ayakkabı seçmiyle ayak yamulmaz geyşa mısınız siz çocukluktan itibaren giyip de ayağınızın şekli değişssin!Yapmayın gözünüzü seveyim.
 
Bizde arkadaşımla eski resimlerimize bakıp hayat bize neler etmiş diye söyleniyoruz, sonra gülüp geçiyoruz. Güzelliğiniz sizin mesleğinizle ilgili bir şey olsa endişelenmenizi, birşeyler yapmaya çalışmanızı anlarım. Ama sizin yazdıklarınızın elle tutulur hiçbir yanı yok. Ruh haliniz normalden epey uzak. Sonradan eklediğiniz zekiyim ama özgüvenim yok kısmı diğer yazdıklarınızında doğruluğunu sorgulatıyor.
 
Canım benim ruhuna odaklan, ruhun güzelleştikçe fiziki güzellik solda sıfır kalır.
 
Belki bu saydıklarınızı yaşamadan önce de güzel değildiniz.Güzellik göreceli bir kavram ben bunu öğrendim.Bana mesela herkes güzel olduğumu söyler ama bir insanın bahtı güzel olsun, enerjisi güzel olsun diyenlerdenim artık.Madem güzelim neden terkediliyorum hala ? Neden kapımda değiller ? Neden hala gidiyorlar ? Neden beni istemeyenleri gelip çekiyorum hayatıma ? Enerji diyen arkadaşlar harbi doğru diyor...Ben daha beceremedim o ayrı.
siz bu saydıklarınıza kafayı takmışsınız.Acil bölgeleri gidin hemen yaptırın.Gerisiyle de zamanla ilgilenin.Motivasyonunuz yerine gelsin.15 estetik de öyle kolay değil, ucuz değil bir kere Allah yardımcınız olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…