Eski Güzelliğim Gelmezse Ölmek İstiyorum

Bence tamamen psikolojik sizin olayınız. Her yaşın ayrı güzelliği var, çizgi de kırışıklık da beyaz saç da yeri ve zamanında çok güzel. Ayrıca yaşlanma değil yaş alma. Daha 24 yaşındasınız biraz bakış açınızı değiştirin, hayat süs püs güzellikten ibaret değil, sizi güzel bulmadığı için red edilmek aşağılanmak bunlara nasıl izin veriyorsunuz? Onlar kim oluyor bir durup düşünün bence. Hayattaki en önemli şeylerden biri sağlık. Bunu unutmayın. Saçınıza başınıza bakım yapın, kendinize özen gösterin ama daha önemlisi hatta en önemlisi ruhunuzu besleyip kendinizi geliştirin. Yaşınız 24. Ben şu an sizin yaşınızda olsaydım iş hayatıma kariyerime daha çok odaklanırdım, 36 yaşında yaptığım işi 26 yaşında yapmış olurdum. Allah kimseyi eksik ve özürlü yaratmaz, siz onun size verdiği güzelliği göremiyorsunuz. Eksik ve özürlü yaratılmak ne demek haşa Allah insanlara kendinden ruh üfler. Biraz okuyun. Hala güzel değilim tek varlığım bu diyorsanız bir yeni doğan yoğun bakıma, terminal kanser katına, lösemili çocuklar katına alalım sizi. O zaman tek varlığınızın bu olmadığını anlayabilirsiniz.

Umarım fake sin. Değilsen estetiğe harcayacagin para ile önce bir psikologa git sonra da egitimine kariyerine odaklan. Böylece o aileden de kurtulursun. Zengin koca bulurum diye umuyorsan unut onu da . Bu devirde erkekler güzel kizlarla takilip donanımlı akıllı egitimli kariyerli kadınlarla evleniyor. Tek maaşla gecinilecek devir değil erkeklerde bunun farkinda. Hem
bu şekilde kocaya bağımlı kadınlar çekici de gelmiyormuş. Çevremdeki erkek arkadaslarimdan biliyorum.

Bence o kadar dert edecek kadar bişey yok hayatta o kadar dertli ve sorunlu insanlar var ki..

Yasin daha çok genç. Tek şeyinin güzelliğinin olması gerçekten çok acı. Çünkü bugün değil on sene sonra, on sene sonra değil yirmi sene sonra zaten o güzelliğinden geriye bir şey kalmayacak. Yani yine elde var sıfır modunda olacaksın.
Bence şimdiden kendine bir şeyler katmaya calis... Bu ne olur,sen daha iyi bilirsin.
Ayrıca madem şimdilik düzeltemeyecegin kusurlarin var, o zaman düzeltebileceklerine odaklan. Mesela squat... 30 günlük squat programları var. Beni gibi tahta götlü birini bile kıvrım sahibi yaptı. Düzenli squat yapan bir insanın farkedilmemesi imkansız (çok alakasız kişiler bile bana 'squat mi yapıyorsun?' diye soruyor misal).
Sen de bundan baslayabilirsin. Yüzün olmasa da popon çeker dikkat :) sonuçta dikkat dikkattir giydiğin yakışır... Ayrıca karın kası da yapabilirsiniz. Kalem eteğe Crop tops bluz giyersin, kasların da çıkar.
Yeniden dikkat çekersin

eksik, hatalı, farklı vs değilsin. ötekileştirilmiş, dışlanmış zorbalığa uğramış bir çocuksun. bazen böyle herkes elele verip bir çocuğa yüklenir; okulda akranları, öğretmenleri, evde ailesi akrabaları çocuğu etiketleyip çocukluğundan sürgün eder. çocuk da çevresindeki herkes aynı fikirde olduğundan ve benzer şekilde davrandığından hatayı kendinde arar. en kötüsü de sahip olmakla suçlandığı çoğu özelliği zamanla edinir. şimdi bu durumda güzel olduğun için erkekler hakkında söylenenlere aldırış etmemiş ve yanında olmuşlar ya onların ilgisini de güzelliğin azaldıkça kaybedip yalnızlığa gömüleceğinden korkuyorsun. dışlanmaya karşı aşırı hassassın. her hoşlanmadığın şeyi tehdit olarak görebilirsin ve ilişkilerin başladığı hızda bitebilir. devamında hemen kurduğun yeni ilişkilerle avunabilirsin ama artık büyüyorsun, sorunu fark ediyorsun ve avunmak da eskisi kadar kolay olmayacak. korkma, bu iyi bir şey aslında sıkıştırıldığın yerden çıkmak için bir aydınlanma (epiphany) deneyimi geliyor demek ki. imkanın varsa psikoloğa gitmelisin yoksa yaşadıklarını, onlarla ilgili duygularını yazarak zihnini kendi bilişine açmaya çalış. uzun lafın kısası tüm bu sorunların çözümü var.

Okurken gaza geldim yarın squat yapmaya başlayacağım

Sen kitap okusan, geliştirsen kendini biraz;o dıs göŕünüş meraklısı erkekleri bomboş bulacaksın zaten.Akil,karakter insani terk etmesin,güzellik terk ediyor.Bakiyorsun kotü surpriz yapip umulmadik bir zamanda terk ediyor üstelik.Elinizden geleni yapin memnun olmadiginiz taraflariniz icin,gencsiniz mutlaka telafisi olacaktır.

Ayy ne guzel, ben de yapmak istiyorum suguat ama cok tembelim bir de yanlis yaparim diye korkuyorum cunku bel fitigim var.

Yaslaninca ne yapacaksin? Guzellik kimsede kalici degil malesef. Yasin ilerledikce saclarin beyazlayacak yuzun burusacak fizigin bozulacak. Hadi genc yillarinda bahsettigin sorunlardan kurtuldun diyelim yasin ilerledikce guzelligin kalici olarak gidecek. Guzelligini tehdit eden her unsurda olmeyimi dusuneceksin?

Başta ciddi olduğunuzu sanmadım da her neyse Ne kadar basit şeyleri takıyorsunuz kafaya ya.. Sizin için değerin ölçütü bir erkeğin sizi beğenmesi mi ? böyle mi ölçüyorsunuz değerinizi... Hayatta her daim bir erkeğin ilgisine sevgisine muhtaç mı hissediyorsunuz kendinizi ? Ben güzellik konusunda fikir veremem ama psikolojik destek almanızı öneririm. Normal değil bu düşünceler bana göre. Beğenmeyen , sizin tabirinzle hırlayan defolup gider,çok ta şey değil yani..

Bence psikolojik destek almalisin böyle hayat yaşanmaz hiç normal değil düşüncelerin
Sadece güzellikle bir şeyler elde ediyorum demek bana çok tuhaf geliyor hakaret gibi
Kendine resmen seve seve hakaret ediyorsun
Başka şeylere yönelmeye ihtiyacın var.

Bence sizin acilen psikolojik destek almanız gerek. Saç dökülmesi, geçmeyen yaralar vs genellikle stresten olur zaten. Onun dışında cildiyeye de değerlerinizi ölçtürmek için görünün mutlaka.
Çok onaylamasam da güzelliğinizin sizin için neden bu kadar önemli olduğunu anlıyorum. Ama biliyoruz ki her şey geçici, özellikle güzellik. Kendinizde sevebileceğiniz başka değerler bulmanız gerek. Bunun için de başta dediğim gibi psikolojik destek iyi gelecektir.

Universitee mezunu atanamamis cocuk bakmaktan uykusuzluktan gozlerinin alti morarmis goz kapaklari kocaman olmus evde durmaktan insanlarla konuşmayı unutmus biri olarak ben aynaya bakinca bu ben miyim diyorum.. ama cok şükür cocuklarim bile resmime bakarken anne onceden cok guzelmissin diyorlar ama simdi o ben nerdeeee .. umrumda mi degil :)))

Canım kendıne gelll çalış ıyı bır estetısyene gıt madem

Of ya gerçektan allah başka dert vermesin.
Neden güzelliğim geri gelmiyor diye ağlama da kendine yatırım yap bence.
Özgüvenli ve güçlü kadın olmak her zamn 35 adım öndedir.
İsterse dünya güzeli olsun kafan boş ve özgüvensizsen sıfırsın.
Erkeklerin sana olan ilgisi de daha güzelini buluncaya kadar olur.
Kendini geliştir kardeşim. Güçlü ol, kendini her daim sev.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…