- 1 Haziran 2018
- 5.336
- 16.377
- 248
Bence de bir de doğal olduğunu sanıyor küfür müfür ederek, çok iticiYok ya bence çok çirkin bir kadın hiç beğenmiyorum kaba saba da olunca iyice çirkin görünüyor gözüme
Bence tamamen psikolojik sizin olayınız. Her yaşın ayrı güzelliği var, çizgi de kırışıklık da beyaz saç da yeri ve zamanında çok güzel. Ayrıca yaşlanma değil yaş alma. Daha 24 yaşındasınız biraz bakış açınızı değiştirin, hayat süs püs güzellikten ibaret değil, sizi güzel bulmadığı için red edilmek aşağılanmak bunlara nasıl izin veriyorsunuz? Onlar kim oluyor bir durup düşünün bence. Hayattaki en önemli şeylerden biri sağlık. Bunu unutmayın. Saçınıza başınıza bakım yapın, kendinize özen gösterin ama daha önemlisi hatta en önemlisi ruhunuzu besleyip kendinizi geliştirin. Yaşınız 24. Ben şu an sizin yaşınızda olsaydım iş hayatıma kariyerime daha çok odaklanırdım, 36 yaşında yaptığım işi 26 yaşında yapmış olurdum. Allah kimseyi eksik ve özürlü yaratmaz, siz onun size verdiği güzelliği göremiyorsunuz. Eksik ve özürlü yaratılmak ne demek haşa Allah insanlara kendinden ruh üfler. Biraz okuyun. Hala güzel değilim tek varlığım bu diyorsanız bir yeni doğan yoğun bakıma, terminal kanser katına, lösemili çocuklar katına alalım sizi. O zaman tek varlığınızın bu olmadığını anlayabilirsiniz.Merhabalar arkadaşlar. Ben 24 yaşında, hayatta güzelliğinden başka hiçbir şeyi olmayan, o güzelliği de adım adım kaybetmeye başlayan bir kızım. Başlıktan anlaşılacağı üzere güzelliğim düzelmezse ölmek istiyorum. Diyeceksiniz ki hayatta daha önemli şeyler var. Fakat benim için yok. Allah beni o kadar eksik ve özürlü yaratmış ki asla kız arkadaş edinemiyorum sosyal yeteneğim sıfır. Ailem deseniz canavardan beter. Sadece beni beğenen erkekler üzerindem sevgi ilgi ihtiyacımı gidebiliyorum.
Fakat hal böyleyken hayattaki o en değerli varlığımı kaybetmeye başladım. İlk olarak ayaklarımı aşırı beğenirdim, demir gibi bir ayakkabı giymem sonucu şekil bozukluğu oluştu. Sonra gülüşümü aşırı beğenirdim, yanlış bir diştaşı uygulaması sonucu diş minem hasar gördü ve alttaki sarı tabaka gözükmeye başladı. Annem şiddet uygularken burnumun sağ kanadında ufak bir kırık oluştu, ameliyat gerektirecek düzeyde olmadığı için yamuk kaynadı. Saçlarım aşırı gürdü, uzun süren psikolojik travmalar yüzünden yarısından fazlasını kaybettim. Gözlerim çöktü. Sonra yaralarım düzelmemeye başladı, cildimde her yaradan sonra kayverengi bir leke kalıyor.
Fiziğim üzerine titredikçe bozuluyor. Tamam insana bela gelir de hepsi mi fiziğe gelir? Resmen kader benimle sinsice ve acımasız şekilde uğraşıyor. Artık dişlerimden utanıp gülemez oldum. Ayağımdan utanıp yürüyemez, burnumdan utanıp yan dönemez oldum. Özgüvenim ve enerjim de düştü.
Güzelliğim de azalmış olacak erkeklerden beni adam yerine koymayıp aşağılayan mı dersiniz, reddeden mi dersiniz... Hepsi var. İnanabiliyor musunuz dünkü yoluma paspas olan tipler şimdi cesaret edip bana hırlıyor. Ben bu duruma alışamam. Evet reddedilmek normal bir şey ama kader sizi böyle beğenilmeye alıştırdıysa hiç normal değil. Böyle giderse ya öleceğim ya da 15 tane estetik geçireceğim. Ama o da doğalı gibi olmayabilir.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Benzer bir durum yaşayan var mı arkadaşlar? Dönebildiniz mi eski güzelliğinize? Aslıda yaşlanmada da benzer bir süreç var ama ben genç yaşta hızlandırılmış versiyonunu yaşadım o güzellik kaybının...
Umarım fake sin. Değilsen estetiğe harcayacagin para ile önce bir psikologa git sonra da egitimine kariyerine odaklan. Böylece o aileden de kurtulursun. Zengin koca bulurum diye umuyorsan unut onu da . Bu devirde erkekler güzel kizlarla takilip donanımlı akıllı egitimli kariyerli kadınlarla evleniyor. Tek maaşla gecinilecek devir değil erkeklerde bunun farkinda. HemMerhabalar arkadaşlar. Ben 24 yaşında, hayatta güzelliğinden başka hiçbir şeyi olmayan, o güzelliği de adım adım kaybetmeye başlayan bir kızım. Başlıktan anlaşılacağı üzere güzelliğim düzelmezse ölmek istiyorum. Diyeceksiniz ki hayatta daha önemli şeyler var. Fakat benim için yok. Allah beni o kadar eksik ve özürlü yaratmış ki asla kız arkadaş edinemiyorum sosyal yeteneğim sıfır. Ailem deseniz canavardan beter. Sadece beni beğenen erkekler üzerindem sevgi ilgi ihtiyacımı gidebiliyorum.
Fakat hal böyleyken hayattaki o en değerli varlığımı kaybetmeye başladım. İlk olarak ayaklarımı aşırı beğenirdim, demir gibi bir ayakkabı giymem sonucu şekil bozukluğu oluştu. Sonra gülüşümü aşırı beğenirdim, yanlış bir diştaşı uygulaması sonucu diş minem hasar gördü ve alttaki sarı tabaka gözükmeye başladı. Annem şiddet uygularken burnumun sağ kanadında ufak bir kırık oluştu, ameliyat gerektirecek düzeyde olmadığı için yamuk kaynadı. Saçlarım aşırı gürdü, uzun süren psikolojik travmalar yüzünden yarısından fazlasını kaybettim. Gözlerim çöktü. Sonra yaralarım düzelmemeye başladı, cildimde her yaradan sonra kayverengi bir leke kalıyor.
Fiziğim üzerine titredikçe bozuluyor. Tamam insana bela gelir de hepsi mi fiziğe gelir? Resmen kader benimle sinsice ve acımasız şekilde uğraşıyor. Artık dişlerimden utanıp gülemez oldum. Ayağımdan utanıp yürüyemez, burnumdan utanıp yan dönemez oldum. Özgüvenim ve enerjim de düştü.
Güzelliğim de azalmış olacak erkeklerden beni adam yerine koymayıp aşağılayan mı dersiniz, reddeden mi dersiniz... Hepsi var. İnanabiliyor musunuz dünkü yoluma paspas olan tipler şimdi cesaret edip bana hırlıyor. Ben bu duruma alışamam. Evet reddedilmek normal bir şey ama kader sizi böyle beğenilmeye alıştırdıysa hiç normal değil. Böyle giderse ya öleceğim ya da 15 tane estetik geçireceğim. Ama o da doğalı gibi olmayabilir.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Benzer bir durum yaşayan var mı arkadaşlar? Dönebildiniz mi eski güzelliğinize? Aslıda yaşlanmada da benzer bir süreç var ama ben genç yaşta hızlandırılmış versiyonunu yaşadım o güzellik kaybının...
Bence o kadar dert edecek kadar bişey yok hayatta o kadar dertli ve sorunlu insanlar var ki..Merhabalar arkadaşlar. Ben 24 yaşında, hayatta güzelliğinden başka hiçbir şeyi olmayan, o güzelliği de adım adım kaybetmeye başlayan bir kızım. Başlıktan anlaşılacağı üzere güzelliğim düzelmezse ölmek istiyorum. Diyeceksiniz ki hayatta daha önemli şeyler var. Fakat benim için yok. Allah beni o kadar eksik ve özürlü yaratmış ki asla kız arkadaş edinemiyorum sosyal yeteneğim sıfır. Ailem deseniz canavardan beter. Sadece beni beğenen erkekler üzerindem sevgi ilgi ihtiyacımı gidebiliyorum.
Okurken gaza geldim yarın squat yapmaya başlayacağımMesela squat... 30 günlük squat programları var. Beni gibi tahta götlü birini bile kıvrım sahibi yaptı. Düzenli squat yapan bir insanın farkedilmemesi imkansız (çok alakasız kişiler bile bana 'squat mi yapıyorsun?' diye soruyor misal).
kadın intihar etmedi ki öldürüldüSanki kadın güzelliğini kaybettiğinden erkekler ilgisini çekmiş de ondan intihar etmis. Öyle lanse ediyor kendini onla bütünleştirmiş.
Ayy ne guzel, ben de yapmak istiyorum suguat ama cok tembelimYasin daha çok genç. Tek şeyinin güzelliğinin olması gerçekten çok acı. Çünkü bugün değil on sene sonra, on sene sonra değil yirmi sene sonra zaten o güzelliğinden geriye bir şey kalmayacak. Yani yine elde var sıfır modunda olacaksın.
Bence şimdiden kendine bir şeyler katmaya calis... Bu ne olur,sen daha iyi bilirsin.
Ayrıca madem şimdilik düzeltemeyecegin kusurlarin var, o zaman düzeltebileceklerine odaklan. Mesela squat... 30 günlük squat programları var. Beni gibi tahta götlü birini bile kıvrım sahibi yaptı. Düzenli squat yapan bir insanın farkedilmemesi imkansız (çok alakasız kişiler bile bana 'squat mi yapıyorsun?' diye soruyor misal).
Sen de bundan baslayabilirsin. Yüzün olmasa da popon çeker dikkat :) sonuçta dikkat dikkattirgiydiğin yakışır... Ayrıca karın kası da yapabilirsiniz. Kalem eteğe Crop tops bluz giyersin, kasların da çıkar.
Yeniden dikkat çekersin
Yazık senin dr a ihtiyacın var ama estetik dr una değil psikiyatri dr unaBen de sizin beni anlayacağınızı sanmıyorum ama gerçekler bunlar. Marilyn Monroe'nun bile intihar ettiği dünyada kimin neyi ne kadar dert ettiğini bilemezsiniz.
Canım kendıne gelll çalış ıyı bır estetısyene gıt mademMerhabalar arkadaşlar. Ben 24 yaşında, hayatta güzelliğinden başka hiçbir şeyi olmayan, o güzelliği de adım adım kaybetmeye başlayan bir kızım. Başlıktan anlaşılacağı üzere güzelliğim düzelmezse ölmek istiyorum. Diyeceksiniz ki hayatta daha önemli şeyler var. Fakat benim için yok. Allah beni o kadar eksik ve özürlü yaratmış ki asla kız arkadaş edinemiyorum sosyal yeteneğim sıfır. Ailem deseniz canavardan beter. Sadece beni beğenen erkekler üzerindem sevgi ilgi ihtiyacımı gidebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?