Eski Güzelliğim Gelmezse Ölmek İstiyorum

Canim benim senin ozguvenin dusmus siddet de goruyormussun acaba o evden cikman mumkun degil mi? Psikolojini duzeltmezsen dunya guzeli bile olsan kendini cirkin gorursun aynada... Ozguven sosyal yetenekler bunlarin hepsi kazanilir inan. Guzelligimden baska bir seyim yok demen de cok komik, boyle bir sey mumkun olamaz. Sen su an o kadar mutsuz ve yaralisin ki kendini bombos, icini bombos goruyorsun. Oysaki cok degerlisin. Bu donem sana kendi degerini ogretsin insallah.

mesleği ile ilgili ödül alan birini programa çıkarıp burnu ile alay etmek

aynı ülkede yaşıyoruz değil mi

tamam medyada her türlü gariplik var da bu dediğiniz de olmaz

neymiş bu mesleğiniz

hocanız ile çıktığınız için linç yemeniz de makul değil, evli miydi

Kiz sen deli misin bu egitimle gayet guzel isler bulursun masterlar burslar bulursun gidip basvursana her yere.

Oncelikle bu yasta aile siddeti gordugunuz bir evde "hala" kaliyor olmaniz kotu sizin yapmaniz fiziginizden once yasaminiza, kendinize saygi gosterip o evden ayrilmak. Calismak. Zaten sonra fizikte psikoloji de duzelir.

sorunu cozmezseniz ki bu sorun aile; psikolog da ise yaramayacak.

Acilen piskolojik destek almalısınız yoksa sonunuz estetik bağımlılığı olabilir. Siz güzelleştim sandıkça aslında kendinizi mahvedersiniz
Örneklerden bir kaçı. Bakın belki ibret alırsınız

Sizin yaşlarınızdaki insanların, yani 25 yaş altı grubun elinde dış görünüşten başka hiçbir şeyi yok. Neden böyle oldular, inanılmaz. Sosyal medyanın etkisiyle çoğu.

Güzelliğinizden başka bir şeyiniz olmalı. Derin bir aşk yaşamanız için. Güzel olun. Bakımlı olun. Ama dolu, entelektüel ve eğlenceli de olmanız lazım. Boş mankafa güzellik üç gün sonra sıkar

Programdakiler alay etmedi. Sosyal medyadan bir iki kıskanç alay etti ama işte beni gözden düşürüyor bu tip linçler. Aptal erkek arkadaşlarım soğuyuveriyor o kızların yorumlarını okuyunca.

Hocam konusuna gelirsek, evli değildi ama aşırı çapkındı. Klinikyeki evli kadınları bile tavlamış proflar bile ona aşıkmış. Brn tabii bilmiyorum okul birincisi en sebilrn öğrenciyken birden nefret odağı oldum. Şikayet ettim sonra o kadın hocaları epey sıkıntılı bitti okulum.

Konu gerçek mi? Eğer gerçekse bile hayal üstü .
Ciddi bir psikolojik rahatsızlık içinde konu sahibi, zaman kaybetmemeli

Sağlıklı düşünemiyorsunuz. Bence öncelikle psikoloğa sonra da çok iyi bir doktora gidin. İşini çok iyi yapan ve doğallıktan yana olan doktorlar var

Ama size birsey soylimi bende oleyim yemin edrim 1 sene once boyle degildim yuzum kirisiklarla doldu 27 yasindayim herkez 40 diyor bana bende cok dusundum oldürmeyi kendimi o kadar piskojim bozuldu gunduz yuzumu kimse gormesin disariya cikmak istemiyorum cunku disarida daha cok beli

Erkeklerin ayağınıza paspas olmasına gerek yok. Sizi her halinizle şartsız koşulsuz sevecek bir hayat arkadaşınızın olması yeterli. İkili ilişkilerde baktığı tek şey dış görünüş olan insanlar bi süre sonra tatmin olamıyor ve sadık kalamıyor çünkü hep daha güzeli/yakışıklısı var. Bir insanı bütünüyle olduğu gibi sevmedikçe anlık mutluluklardan öteye gitmek imkansız. Unutmayın ki iki lafı bir araya getiremeyen bi insanı sırf görüntü olsun diye kimse uzun süreli hayatında tutmaz.

güneş balçıkla sıvanmaz
sız benım guzellıkten baska hıc bır mezıyetım yoktu dıyorsunuz ama belkıde bu dunyaya gelme amacınız ıyılık sacmakdı ?
olmek ısteyerek belkıde ıyılıgınızın dokunacagı kısılerı kendınızden yardımdan ıyılıkten mahrum bırakacaksınız ?
kalbınızı gonlunuzu ıyı tutun yardımcı olmaya calısın ınsanlara kendınıze aktıvıteler bulun sosyal sorumluluk projelerınde gonullu calısın
hayata bakısınız nasıl degısecek guzellık kavramınız nasıl gelısecek ve ne annenızın sıddetı ne erkeklerın ılgısızlıgı tavrı golge dusuremeyecek gorursunuz

Kolajen kullanmayı denedinizmi.cilde cok iyi geliyor

Ben hala kayıp olduklarını düşünmüyorum onların sadece siz basit şeyler yaparak hocanızla çıkmak gibi onları gölgelemişsiniz en önemsiz özelliğinizle

Şimdi ilk önce sakin ol ve silkelen. Önce kendine SEN değer ver ve ilk adımı atarak psikolojik yardım al. Bahsettiğin şeyler çözümü olan şeyler. Allah çözümsüz dert vermesin. Yaşadıkların kolay değil. Sen bu durumdan kurtulmak için kendi dış görünüşüne takmıs durumdasın. Kendine oyalancak bir hobi bul. Eminim ki hala daha güzelsindir. Sadece takıntın yüzünden hep olumsuzlukları seçiyorsun.

Ben de sizin beni anlayacağınızı sanmıyorum ama gerçekler bunlar. Marilyn Monroe'nun bile intihar ettiği dünyada kimin neyi ne kadar dert ettiğini bilemezsiniz.
MMarilyn Monroe bile diyorsunuz biliyorsunuz ki demekki herşey güzellik değil dünya güzeli kadın güzelliği gittiğini mi düşündü de intihar etti

Yok ya bence çok çirkin bir kadın hiç beğenmiyorum kaba saba da olunca iyice çirkin görünüyor gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…