- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.404
- 798
Hacettepe'yi birincilikle bitirdim. Cambridge'den dil sertifikam var. Fakat bir hocamla çıktım diye inanılmaz bir lince uğradım. Akademisyenlik hayallerim suya düştü. Malesef hiçbir işe yaramadı eğitimim, birikimim... Onları da kaybettim
Atıldım zaten hanımefendi. Mesleğimle ilgili ödül aldım. 3 tane kanala çıktım konuk olarak. Hafif ünlü biri sayılırım. Fakat bu içimdeki boşluğu doldurmuyor. Hatta ekrana çıktığım için daha da strese giriyorum her programda linç ediyorlar. Bir tamesinde burnumla alay ettiler. İki kere de modellik yaptım yine fiziğimi linç ettiler reklam gönderisinin altında
Hacettepe'yi birincilikle bitirdim. Cambridge'den dil sertifikam var. Fakat bir hocamla çıktım diye inanılmaz bir lince uğradım. Akademisyenlik hayallerim suya düştü. Malesef hiçbir işe yaramadı eğitimim, birikimim... Onları da kaybettim
Acilen piskolojik destek almalısınız yoksa sonunuz estetik bağımlılığı olabilir. Siz güzelleştim sandıkça aslında kendinizi mahvedersinizMerhabalar arkadaşlar. Ben 24 yaşında, hayatta güzelliğinden başka hiçbir şeyi olmayan, o güzelliği de adım adım kaybetmeye başlayan bir kızım. Başlıktan anlaşılacağı üzere güzelliğim düzelmezse ölmek istiyorum. Diyeceksiniz ki hayatta daha önemli şeyler var. Fakat benim için yok. Allah beni o kadar eksik ve özürlü yaratmış ki asla kız arkadaş edinemiyorum sosyal yeteneğim sıfır. Ailem deseniz canavardan beter. Sadece beni beğenen erkekler üzerindem sevgi ilgi ihtiyacımı gidebiliyorum.
Fakat hal böyleyken hayattaki o en değerli varlığımı kaybetmeye başladım. İlk olarak ayaklarımı aşırı beğenirdim, demir gibi bir ayakkabı giymem sonucu şekil bozukluğu oluştu. Sonra gülüşümü aşırı beğenirdim, yanlış bir diştaşı uygulaması sonucu diş minem hasar gördü ve alttaki sarı tabaka gözükmeye başladı. Annem şiddet uygularken burnumun sağ kanadında ufak bir kırık oluştu, ameliyat gerektirecek düzeyde olmadığı için yamuk kaynadı. Saçlarım aşırı gürdü, uzun süren psikolojik travmalar yüzünden yarısından fazlasını kaybettim. Gözlerim çöktü. Sonra yaralarım düzelmemeye başladı, cildimde her yaradan sonra kayverengi bir leke kalıyor.
Fiziğim üzerine titredikçe bozuluyor. Tamam insana bela gelir de hepsi mi fiziğe gelir? Resmen kader benimle sinsice ve acımasız şekilde uğraşıyor. Artık dişlerimden utanıp gülemez oldum. Ayağımdan utanıp yürüyemez, burnumdan utanıp yan dönemez oldum. Özgüvenim ve enerjim de düştü.
Güzelliğim de azalmış olacak erkeklerden beni adam yerine koymayıp aşağılayan mı dersiniz, reddeden mi dersiniz... Hepsi var. İnanabiliyor musunuz dünkü yoluma paspas olan tipler şimdi cesaret edip bana hırlıyor. Ben bu duruma alışamam. Evet reddedilmek normal bir şey ama kader sizi böyle beğenilmeye alıştırdıysa hiç normal değil. Böyle giderse ya öleceğim ya da 15 tane estetik geçireceğim. Ama o da doğalı gibi olmayabilir.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Benzer bir durum yaşayan var mı arkadaşlar? Dönebildiniz mi eski güzelliğinize? Aslıda yaşlanmada da benzer bir süreç var ama ben genç yaşta hızlandırılmış versiyonunu yaşadım o güzellik kaybının...
mesleği ile ilgili ödül alan birini programa çıkarıp burnu ile alay etmek
aynı ülkede yaşıyoruz değil mi
tamam medyada her türlü gariplik var da bu dediğiniz de olmaz
neymiş bu mesleğiniz
hocanız ile çıktığınız için linç yemeniz de makul değil, evli miydi
Sağlıklı düşünemiyorsunuz. Bence öncelikle psikoloğa sonra da çok iyi bir doktora gidin. İşini çok iyi yapan ve doğallıktan yana olan doktorlar varSanırım yazdıklarım anlaşılmamış. Soruda dedim ki "Böyle giderse 15 tane estetik geçireceğim. Ama doğal olmazsa diye korkuyorum. Benzer durum yaşayan var mı eski haline geliyor mu?" dedim. Yani yaptırmaktan korkuyorum daha da bozulur diye. Zaten burunda estetiklik bir durum yok, dolgu gerekiyor ama doğal durmayabilir. Özellikle gülerken çizgiler kaybolacak ki bu şimdiki halimden daha da kötü...
Ama size birsey soylimi bende oleyim yemin edrim 1 sene once boyle degildim yuzum kirisiklarla doldu 27 yasindayim herkez 40 diyor bana bende cok dusundum oldürmeyi kendimi o kadar piskojim bozuldu gunduz yuzumu kimse gormesin disariya cikmak istemiyorum cunku disarida daha cok beliEvet herkesi anlamaya çalışıyorum ama dediğiniz gibi ölmek istemek çok uç bir durum. Ben mesela hiç çok güzel olmadım ama baya flörtlerim sevgililerim hatta reddettiğim erkekler oldu çünkü özgüvenli biriyim. Konu sahibinin de biran önce kendine gelmesi lazım. Yoksa ölmeyi bayılmak sanıyor diye düşünüyorum
Kolajen kullanmayı denedinizmi.cilde cok iyi geliyorAma size birsey soylimi bende oleyim yemin edrim 1 sene once boyle degildim yuzum kirisiklarla doldu 27 yasindayim herkez 40 diyor bana bende cok dusundum oldürmeyi kendimi o kadar piskojim bozuldu gunduz yuzumu kimse gormesin disariya cikmak istemiyorum cunku disarida daha cok beli
Ben hala kayıp olduklarını düşünmüyorum onların sadece siz basit şeyler yaparak hocanızla çıkmak gibi onları gölgelemişsiniz en önemsiz özelliğinizleHacettepe'yi birincilikle bitirdim. Cambridge'den dil sertifikam var. Fakat bir hocamla çıktım diye inanılmaz bir lince uğradım. Akademisyenlik hayallerim suya düştü. Malesef hiçbir işe yaramadı eğitimim, birikimim... Onları da kaybettim
MMarilyn Monroe bile diyorsunuz biliyorsunuz ki demekki herşey güzellik değil dünya güzeli kadın güzelliği gittiğini mi düşündü de intihar ettiBen de sizin beni anlayacağınızı sanmıyorum ama gerçekler bunlar. Marilyn Monroe'nun bile intihar ettiği dünyada kimin neyi ne kadar dert ettiğini bilemezsiniz.
Yok ya bence çok çirkin bir kadın hiç beğenmiyorum kaba saba da olunca iyice çirkin görünüyor gözümeÖyle demeyin ya İrem Derici'yi düşünün mesela. Kadın daha lise çağında ailesi burnunu yaptırsın diye duvara kafa atmış. Üstüne ünlüyken bir dolu ameliyat geçirmiş. Yetmedi birara aneroksiden hastanelik oldu zayıflayacağım diye. Hala herkes ne kadar çirkin olduğundan bahsediyor sosyal medyada. Halbuki sesi de güzel bir kadın. Yani sırf güzelliğiyle var olduğu için sürekli güzel olması beklenen biri değil ve iddia edildiği gibi çirkin de değil bence ama kendisiyle memnuniyetsizliği olan insanların bu zayıflığı dışardan farkediliyor ve güzellik adına ne yaparlarsa yapsınlar değersizlik hisleriyle başetmedikçe diğer insanlar bu zayıf noktalarına oynuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?