Eski Havlulardan Halı Yapın

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
434
398
37
3 farkli renkte eski havluyu aliyoruz

ayni genislikte seritlere kesiyoruz

üc farkli renkteki seridi bu sekilde dikiyoruz

sonra örüyoruz

seridimiz bitince ilk basladigimiz örgüye ekleme yapiyoruz

ayyy cok güzelll bayıldım valla.. ben bunun için havlularımın eskimesini beklemem

Çok güzel bir fikir,harika olmuş.En son altına birşey dikmemiz gerekir mi acaba?Astar gibi filan yani.kaymaması için.

gercekten teprik ederim canim ellerine saglik super olmus....

artik evdeki butun havlulara dikat edecem eskidigi zaman kesinlikle boyle bisi yapacam

Begenmenize sevindim kizlar, gercekten eski havlular icin ideal bi cözüm.
cokta hos görünüyor.

senkolik tatlim, bence astar fena olmaz. demen gibi kaymaz hemde örgüler dagilmaz...
yaparsaniz eger basliga resimleri eklemeyi unutmayin

çok güzel olmuşta havlular kesildiği için küçük küçük parçalar devamlı dökülmüyormu acaba? üstüne basıldıkça falan dağılıp dökülürler gibi geldi bana.

Elbette,yaparsam resim eklemeye çalışırım.Yalnız önce annemin eski havlularını ele geçirmem lazım

çok güzel ya.
ee kızlar nasıl birleştiriyoruz onları çıkmazmı??

edit resimi atlamışım özür.

Son düzenleme:
Annem kaçan naylon çoraplarından paspas yapmış biri olarak şimdi bana eski havlularını vermeye kıyamıyorSuyu iyi çektiği için onlardan iyi yer bezi oluyormuş.Acilen havlu eskitmem lazım kızlar

Annem kaçan naylon çoraplarından paspas yapmış biri olarak şimdi bana eski havlularını vermeye kıyamıyorSuyu iyi çektiği için onlardan iyi yer bezi oluyormuş.Acilen havlu eskitmem lazım kızlar

hahahaha bolca yikan eskirler o zaman
yada ikeada yok uygun havlular oluyor. renkli renkli, kalitesi pek iyi degil gerci.

hahahaha bolca yikan eskirler o zaman
yada ikeada yok uygun havlular oluyor. renkli renkli, kalitesi pek iyi degil gerci.

Evet,iyi fikir.Kaliteli olması işime gelmez zaten,annem görürse onları kapar elimden,hemen dantel havlu kenarlıklarını dikmeye koyulur.benim paspas ta hayal olur.Bir iki tane ayak havlusunu gözden çıkarmış annem,bugün geldi"Al canım,bunları kullanabilirsin"diyor.Bildiğin ayak havlusu yani,artık rengi ruhsarı atmış,paspas yapsan paspaslığından utanır.

bayıldımmmmmmm ben bir dolu havlu alıp yapabilirim bunlaardan ellerinize emeğinize sağlık çook çook güzl olmuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…