Eski kayınpederim arkamdan sürtük demiş

Minikbirkedi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
145
164
18
28
Kızlar bunu duyunca inanın ki çok üzüldüm. Bu lafın karşısında ben nasıl davranmalıyım arayıp hesabını sorayım mı takdiri ilahiye mi bırakayım?

Nasıl bir aileye girmekten dönmüşsünüz çok sevindim sizin adınıza.

Kızlar bunu duyunca inanın ki çok üzüldüm. Bu lafın karşısında ben nasıl davranmalıyım arayıp hesabını sorayım mı takdiri ilahiye mi bırakayım?
O onun kalitesizliği boşverin Allah'a havale edin adı üstünde eski kafanı yorduğunu değmez.

Ayrıca o dedi diye öyle olacak haliniz yok karaktersizmiş boşver...

benim annemin bi lafı vardır kişi kendine yakışanı yapar herzaman diye.. ESKİ KAYINPEDER'inizde kendine yakışanı yapmış bana kalırsa Allah' a havale edin boşverin kişi herkesi kendi gibi bilirmiş sürtüklerle fazla muhatab oluyo belliki eski kayınpederiniz boşverin derim Rabbim kime ne vermesi gerektiğini kimin neyi nekadar hakettiğini çok iyi biliyor..

Sizi psikolojik olarak etkilediyse, toplumda sizi kötü göstermeye çalıştıysa, insanlara karşı mahçup olduysanız vs, bir avukatla konuşup hakaret davası açabilirsiniz.

size bu lafı getirenide , kayınpederinizi de gerçekten eskide bırakın gitsin.. Daha da onlarla ilgili bişey görmeyin, duymayın,söylemeyin..

Bu ahlaksız adam zaten daha öncesinde de bana bu tarz şeyler söylemişti. Yüzüne karşı neden yapıyorsun diyorum vallahi ben bir şey yapmıyorum diyor ama herkes aynı şeyi söylüyor. 60 yaşında bir adamın kahvehanede o kadar adam içinde bana sürtük demesi ne demek? Daha öncede evlenin ben oğlumu evlatlıktan reddediyorum malı mülküne alıyorum demişti. Bende ona kefenin cebi yok demiştim. Sebebi eski erkek arkadaşımın fiziki anlamda fazla yanıma yakışmaması (ben öyle olduğunu düşünmüyorum) benim tarih öğr. okurken onun ilkokul mezunu olması, kendilerinin tarlaları varken benim memur çocuğu olmammış ben bu şartlar altında onu sevmez sadece parası için evlenirmişim. Bu adamı mahkemeye versem sonuç alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…