Eski kayınpederim arkamdan sürtük demiş

Ben eski gelinin arkasından şimdiye kadar iyi veya adaletli konuşan kimseyi duymadım. Yani şaşırmamak lazım.Ama düşünün: uzun zaman bu insanlara bağlı kalabilirsiniz. Kurbanı ne zaman kesiyoruz?

terbıyesız ahlaksız bır ınsanla muhattap bıle olmayın
herkes kendıne yakısanı yapar
laf da sahıbınde batar

arkanızdan konusup aldıgı gunahınız ona basınızın gozunuzun sadakası olsun

Ben boşansam Allah bilir benim ki neler der şimdi çokkk seviyorlar bir ters düşşşşş öküz ölmüş ortaklık bitmiş

Eski erkek arkadas?
Siz bosandiniz mi yoksa sevgilinizden mi ayrildiniz?
Bu adam sizin lafta mi kayinpederinizdi?

Hiiiiiç takılmayın. Boşverin, boşuna üzmeyin kendinizi, sinirlerinizi harap etmeyin hele hele seviyesine hiç inmeyin.

Siz nerden biliyosunuz mesela öyle söylediğini merak ettim? anlamadığım nokta "eski" kişiler hakkında nasıl bu kadar bilgi sahibi olunuyo sorup soruşturuyo musunuz? Adı üstünde "eski", eskide kalmalı.. Ben "eski" eşimin de ailesinin de, ne ne yaptığını, ne hakkımda ne dediğini , ne de yaşayıp yaşamadıklarını bile bilmiyorum.. İlk zamanlar lafını edecek bikaç kişi oldu ortak tanıdık, onların ağzını da "tek kelime duymak istemiyorum o insanlarla ilgili" deyip kapattım. Bi daha da kimse bana öldüler mi kaldılar mı, hakkımda ne dediler bişey söylemediler bilmiyorum. Bilmek de istemiyorum. Böyle de olmalı bence. Tabi eğer çocuk yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…