Vicdan değil tekrar barışmak için yapıyorMerhaba hanımlar boşanali bir sene oluyo bana ne nafaka ne evdeki eşyalarımı vermedi boşanma sürecinde bende hayrını görmesin diyerek bıraktım çıktım öyle kavga kıyamet zamanlardı.Neyse esas konu şu ki; çocuğun bi ihtiyacı için para istedim fazla göndermiş ve yazmış ki fazladan para attım kalanı ile yemek yiyin bende yok çocuğun ihtiyacına harcarım yine yazdım neyse geçen gün yine çocukla işte bilmem nereye gidin para atıyım gezin yazmış onun bir ay öncesinde sen evlencen mi evlenir isen çocuğumu alırım yok çalışma ben size para gönderirim gibi şeylerle beni kontrol etmeye çalıştığı bir telefon konuşması geçti aramızda.Simdi cok mu mutluyum düzenim yok keşke gitmeseydin benimde psikolojim bozuldu falan diye zirvaladi ki boşanma durumuna getiren oydu şimdi farklı bir durum içinde ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum sizce vijdan mi yapıyor yoksa amacı geri kazanmak mi?(Not:asla dönmek gibi bı niyetim yok zaten )
Hayatında biri var ki o kadın yüzünden ayrıldık zaten ama bana yakın ve sempatik gözükmeye çalışıyor çok ilginçDışardan umduğunu bulamayınca pişman olmuştur
Temizliğini yapacak, yemegini önüne koyacak, istediğinde sex yapacak birini kaçırmış. Disardakilerde artık pas vermeyince ben en iyisi evdeki bulgura döneyim demiş. Amaç bu siz bilirsiniz.Merhaba hanımlar boşanali bir sene oluyo bana ne nafaka ne evdeki eşyalarımı vermedi boşanma sürecinde bende hayrını görmesin diyerek bıraktım çıktım öyle kavga kıyamet zamanlardı.Neyse esas konu şu ki; çocuğun bi ihtiyacı için para istedim fazla göndermiş ve yazmış ki fazladan para attım kalanı ile yemek yiyin bende yok çocuğun ihtiyacına harcarım yine yazdım neyse geçen gün yine çocukla işte bilmem nereye gidin para atıyım gezin yazmış onun bir ay öncesinde sen evlencen mi evlenir isen çocuğumu alırım yok çalışma ben size para gönderirim gibi şeylerle beni kontrol etmeye çalıştığı bir telefon konuşması geçti aramızda.Simdi cok mu mutluyum düzenim yok keşke gitmeseydin benimde psikolojim bozuldu falan diye zirvaladi ki boşanma durumuna getiren oydu şimdi farklı bir durum içinde ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum sizce vijdan mi yapıyor yoksa amacı geri kazanmak mi?(Not:asla dönmek gibi bı niyetim yok zaten )
Aynn öyle benimde tek istediğim bu ondan kendi adıma hiçbir beklentim yokEşiniz boş yapıyor. Canı sıkılmış belli ki. Hiç dikkate almayın. Çocuğunuza babalık yapsın yeter. Diğer davranışlarını mesele etmeyin.
bu sempatiklik değil ki bildiğin boşandığı karısına emir veriyor neresi sempatik?bana yakın ve sempatik gözükmeye çalışıyor çok ilginç
Belki o kadın hırs yapıp bırakmıyordur araları nasıl bilemezsinizHayatında biri var ki o kadın yüzünden ayrıldık zaten ama bana yakın ve sempatik gözükmeye çalışıyor çok ilginç
Evet bildirmez miyim beni aldatmisti şimdi sen ne sıfatla hayatıma müdahale ediyosun dedim orda burda biriyle görürsem yada evlenirsen kızımı alırım demişti tabi ağzının payını vermiştim o zamanklasik geri kafalı türk erkeği
ben hayatımı yaşayım eski karımın bir hayatı olmasın.(yada yedekte olsun hevesim geçince dönerim)
O size evlenme dediğinde inşallah o pisliğe haddini bildirdin dimi?
Yok ondan yana hiç endişem yok inanın çünkü bakacak kapasitesi yok blöf yaptığını biliyorum versem iki gün dayanamazbu sempatiklik değil ki bildiğin boşandığı karısına emir veriyor neresi sempatik?
çocuğu alırım laflarını kaale almayın hayatınızı yaşayın.
of 5 dk bak işim var bak çocuğa desen 3. dk'da gel durmuyor diye ağlayacak adamlar çocuğu alırım diye tehdit ediyor.Evet bildirmez miyim beni aldatmisti şimdi sen ne sıfatla hayatıma müdahale ediyosun dedim orda burda biriyle görürsem yada evlenirsen kızımı alırım demişti tabi ağzının payını vermiştim o zaman
Yok Allah korusun bitti o iş yemezler artıkPişman olmuş belli ki. Dönmek için yol yapiyor. Ama dönersen pişmanlığı uzun sürmez diye düşünüyorum.
Kendince kıskanıyor ama tabiki umrumda değil kaybetmeden kıymet bilsinler adam olsunlar dimi amaof 5 dk bak işim var bak çocuğa desen 3. dk'da gel durmuyor diye ağlayacak adamlar çocuğu alırım diye tehdit ediyor.
Yoo evlenicem hemde çok yakışıklı bir beyle de kudurt şerefsizi
Evet farkındayım dönmek aklımın ucundan bile geçmedi geçmez deTemizliğini yapacak, yemegini önüne koyacak, istediğinde sex yapacak birini kaçırmış. Disardakilerde artık pas vermeyince ben en iyisi evdeki bulgura döneyim demiş. Amaç bu siz bilirsiniz.
Gerçekten böyle dik duruşlu bir kadınsanız sizi tebrik ederim. Diğer kadın sizi bile bile mi görüşüyordu eşinizle siz evliyken?Kendince kıskanıyor ama tabiki umrumda değil kaybetmeden kıymet bilsinler adam olsunlar dimi ama
Evet biliyordu ki oda evliydi biz boşandik bir ay sonra kadında boşandıGerçekten böyle dik duruşlu bir kadınsanız sizi tebrik ederim. Diğer kadın sizi bile bile mi görüşüyordu eşinizle siz evliyken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?