Eski kocam ne yapmaya çalışıyor???

htcgg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2022
158
168
33
Merhaba hanımlar boşanali bir sene oluyo bana ne nafaka ne evdeki eşyalarımı vermedi boşanma sürecinde bende hayrını görmesin diyerek bıraktım çıktım öyle kavga kıyamet zamanlardı.Neyse esas konu şu ki; çocuğun bi ihtiyacı için para istedim fazla göndermiş ve yazmış ki fazladan para attım kalanı ile yemek yiyin bende yok çocuğun ihtiyacına harcarım yine yazdım neyse geçen gün yine çocukla işte bilmem nereye gidin para atıyım gezin yazmış onun bir ay öncesinde sen evlencen mi evlenir isen çocuğumu alırım yok çalışma ben size para gönderirim gibi şeylerle beni kontrol etmeye çalıştığı bir telefon konuşması geçti aramızda.Simdi cok mu mutluyum düzenim yok keşke gitmeseydin benimde psikolojim bozuldu falan diye zirvaladi ki boşanma durumuna getiren oydu şimdi farklı bir durum içinde ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum sizce vijdan mi yapıyor yoksa amacı geri kazanmak mi?(Not:asla dönmek gibi bı niyetim yok zaten )

Vicdan değil tekrar barışmak için yapıyor

Temizliğini yapacak, yemegini önüne koyacak, istediğinde sex yapacak birini kaçırmış. Disardakilerde artık pas vermeyince ben en iyisi evdeki bulgura döneyim demiş. Amaç bu siz bilirsiniz.

Pişman olmuş belli ki. Dönmek için yol yapiyor. Ama dönersen pişmanlığı uzun sürmez diye düşünüyorum.

bana yakın ve sempatik gözükmeye çalışıyor çok ilginç
bu sempatiklik değil ki bildiğin boşandığı karısına emir veriyor neresi sempatik?

çocuğu alırım laflarını kaale almayın hayatınızı yaşayın.

klasik geri kafalı türk erkeği
ben hayatımı yaşayım eski karımın bir hayatı olmasın.(yada yedekte olsun hevesim geçince dönerim)
O size evlenme dediğinde inşallah o pisliğe haddini bildirdin dimi?
Evet bildirmez miyim beni aldatmisti şimdi sen ne sıfatla hayatıma müdahale ediyosun dedim orda burda biriyle görürsem yada evlenirsen kızımı alırım demişti tabi ağzının payını vermiştim o zaman

bu sempatiklik değil ki bildiğin boşandığı karısına emir veriyor neresi sempatik?

çocuğu alırım laflarını kaale almayın hayatınızı yaşayın.
Yok ondan yana hiç endişem yok inanın çünkü bakacak kapasitesi yok blöf yaptığını biliyorum versem iki gün dayanamaz

Evet bildirmez miyim beni aldatmisti şimdi sen ne sıfatla hayatıma müdahale ediyosun dedim orda burda biriyle görürsem yada evlenirsen kızımı alırım demişti tabi ağzının payını vermiştim o zaman
of 5 dk bak işim var bak çocuğa desen 3. dk'da gel durmuyor diye ağlayacak adamlar çocuğu alırım diye tehdit ediyor.

Yoo evlenicem hemde çok yakışıklı bir beyle de kudurt şerefsizi

of 5 dk bak işim var bak çocuğa desen 3. dk'da gel durmuyor diye ağlayacak adamlar çocuğu alırım diye tehdit ediyor.

Yoo evlenicem hemde çok yakışıklı bir beyle de kudurt şerefsizi
Kendince kıskanıyor ama tabiki umrumda değil kaybetmeden kıymet bilsinler adam olsunlar dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…