Umduğunu bulamayacak o ayrı bı konuAt gibi giden it gibi döner. Boşanırken her türlü pisliği çirkefliği yapmış şimdi sana değer veriyorum hala sizi düşünüyorum ayakları. Çünkü umduğunu bulamadı. Geri dönecek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umduğunu bulamayacak o ayrı bı konuAt gibi giden it gibi döner. Boşanırken her türlü pisliği çirkefliği yapmış şimdi sana değer veriyorum hala sizi düşünüyorum ayakları. Çünkü umduğunu bulamadı. Geri dönecek.
O zaman biraz ye parasını kız. Vermediği nafakaya say.Evet farkındayım dönmek aklımın ucundan bile geçmedi geçmez de
Eşiniz anlattığınız yapıda bir insansa mümkün değil güvenemez o kadınaEvet biliyordu ki oda evliydi biz boşandik bir ay sonra kadında boşandı
Geri dönmek istiyor ama nasıl yapacağıni bilemiyor.Merhaba hanımlar boşanali bir sene oluyo bana ne nafaka ne evdeki eşyalarımı vermedi boşanma sürecinde bende hayrını görmesin diyerek bıraktım çıktım öyle kavga kıyamet zamanlardı.Neyse esas konu şu ki; çocuğun bi ihtiyacı için para istedim fazla göndermiş ve yazmış ki fazladan para attım kalanı ile yemek yiyin bende yok çocuğun ihtiyacına harcarım yine yazdım neyse geçen gün yine çocukla işte bilmem nereye gidin para atıyım gezin yazmış onun bir ay öncesinde sen evlencen mi evlenir isen çocuğumu alırım yok çalışma ben size para gönderirim gibi şeylerle beni kontrol etmeye çalıştığı bir telefon konuşması geçti aramızda.Simdi cok mu mutluyum düzenim yok keşke gitmeseydin benimde psikolojim bozuldu falan diye zirvaladi ki boşanma durumuna getiren oydu şimdi farklı bir durum içinde ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum sizce vijdan mi yapıyor yoksa amacı geri kazanmak mi?(Not:asla dönmek gibi bı niyetim yok zaten )
Eski eşim çok kıskanç biriydi benim herseyim ortda olduğu halde telefonuma bakardı oranı kapat burani açma ki tesettürlüyum şimdi kocasini aldatan bir kadına zaten güvenmez ki banada dedi ben onu yanımda kadin diye gezdirmem sen beni çok iyi tanıyosun falan filan baya kadini kotuledi konustugumuzdaEşiniz anlattığınız yapıda bir insansa mümkün değil güvenemez o kadına
O zaman biraz ye parasını kız. Vermediği nafakaya say.
Kötülediği kadınla evlenenleri gördü bu gözler. Erkeklere çok da inanmamak lazım.Eski eşim çok kıskanç biriydi benim herseyim ortda olduğu halde telefonuma bakardı oranı kapat burani açma ki tesettürlüyum şimdi kocasini aldatan bir kadına zaten güvenmez ki banada dedi ben onu yanımda kadin diye gezdirmem sen beni çok iyi tanıyosun falan filan baya kadini kotuledi konustugumuzda
Artık boşanmissiniz.Bosandiginiz kişiyle iletişim kurmayın.Sadece çocuk babası ile diyalog kursun.Sadece nafaka sorunu olursa görüşün.Merhaba hanımlar boşanali bir sene oluyo bana ne nafaka ne evdeki eşyalarımı vermedi boşanma sürecinde bende hayrını görmesin diyerek bıraktım çıktım öyle kavga kıyamet zamanlardı.Neyse esas konu şu ki; çocuğun bi ihtiyacı için para istedim fazla göndermiş ve yazmış ki fazladan para attım kalanı ile yemek yiyin bende yok çocuğun ihtiyacına harcarım yine yazdım neyse geçen gün yine çocukla işte bilmem nereye gidin para atıyım gezin yazmış onun bir ay öncesinde sen evlencen mi evlenir isen çocuğumu alırım yok çalışma ben size para gönderirim gibi şeylerle beni kontrol etmeye çalıştığı bir telefon konuşması geçti aramızda.Simdi cok mu mutluyum düzenim yok keşke gitmeseydin benimde psikolojim bozuldu falan diye zirvaladi ki boşanma durumuna getiren oydu şimdi farklı bir durum içinde ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum sizce vijdan mi yapıyor yoksa amacı geri kazanmak mi?(Not:asla dönmek gibi bı niyetim yok zaten )
Kesinlikle bu yoruma katılıyorum yedek meselesi yada yasliliga yatırım yapıyor butun kadinlari gezem 50 60 yasinda eskiye dönem biklasik geri kafalı türk erkeği
ben hayatımı yaşayım eski karımın bir hayatı olmasın.(yada yedekte olsun hevesim geçince dönerim)
O size evlenme dediğinde inşallah o pisliğe haddini bildirdin dimi?
VE siz de buna inandiniz mi?şimdi kocasini aldatan bir kadına zaten güvenmez ki banada dedi ben onu yanımda kadin diye gezdirmem sen beni çok iyi tanıyosun falan filan baya kadini kotuledi konustugumuzda
Dönme niyetiniz yoksa, adamın amacını neden merak ediyorsunuz acaba...(Not:asla dönmek gibi bı niyetim yok zaten )
Boş yapıyor, neden böyle uzun uzadıya muhatap oluyorsunuz? Çocuk dışında iletişime geçmeyin, konu konuşmayın kapatın, hatta mümkünse sadece yazıyla iletişim kurun geçin. Fırsat vermeyin böyle saçmalıklaraMerhaba hanımlar boşanali bir sene oluyo bana ne nafaka ne evdeki eşyalarımı vermedi boşanma sürecinde bende hayrını görmesin diyerek bıraktım çıktım öyle kavga kıyamet zamanlardı.Neyse esas konu şu ki; çocuğun bi ihtiyacı için para istedim fazla göndermiş ve yazmış ki fazladan para attım kalanı ile yemek yiyin bende yok çocuğun ihtiyacına harcarım yine yazdım neyse geçen gün yine çocukla işte bilmem nereye gidin para atıyım gezin yazmış onun bir ay öncesinde sen evlencen mi evlenir isen çocuğumu alırım yok çalışma ben size para gönderirim gibi şeylerle beni kontrol etmeye çalıştığı bir telefon konuşması geçti aramızda.Simdi cok mu mutluyum düzenim yok keşke gitmeseydin benimde psikolojim bozuldu falan diye zirvaladi ki boşanma durumuna getiren oydu şimdi farklı bir durum içinde ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum sizce vijdan mi yapıyor yoksa amacı geri kazanmak mi?(Not:asla dönmek gibi bı niyetim yok zaten )
Bulamamış onu alıp başına bela edecek bi salak.Merhaba hanımlar boşanali bir sene oluyo bana ne nafaka ne evdeki eşyalarımı vermedi boşanma sürecinde bende hayrını görmesin diyerek bıraktım çıktım öyle kavga kıyamet zamanlardı.Neyse esas konu şu ki; çocuğun bi ihtiyacı için para istedim fazla göndermiş ve yazmış ki fazladan para attım kalanı ile yemek yiyin bende yok çocuğun ihtiyacına harcarım yine yazdım neyse geçen gün yine çocukla işte bilmem nereye gidin para atıyım gezin yazmış onun bir ay öncesinde sen evlencen mi evlenir isen çocuğumu alırım yok çalışma ben size para gönderirim gibi şeylerle beni kontrol etmeye çalıştığı bir telefon konuşması geçti aramızda.Simdi cok mu mutluyum düzenim yok keşke gitmeseydin benimde psikolojim bozuldu falan diye zirvaladi ki boşanma durumuna getiren oydu şimdi farklı bir durum içinde ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum sizce vijdan mi yapıyor yoksa amacı geri kazanmak mi?(Not:asla dönmek gibi bı niyetim yok zaten )
O kadın b.klu donlarını yıkar, kahrını çeker sanmış ahahahhahah, kafaya anca dank etmiş.Hayatında biri var ki o kadın yüzünden ayrıldık zaten ama bana yakın ve sempatik gözükmeye çalışıyor çok ilginç
Kıymetini anlamış. 1 yıl yemiş içmiş gezmiştir. Ssonra bakmış olmuyor. Bence muhattap olmayın. Bende boşanma aşamasındayım. Ama sizin yaşıcagınızı yasıcagımıda bılıyorum. Bence hiç muhattap olmayın. Bırakın ne yazıyosa yazsın cevap vermeyin. Ben şuan bile onu yapıyorum. Artık ona bişi yazmıyorum. O yazıyor. Aradıgında oglumu konusturuyorum bn konusmuyorum. Allah yardımcınız olsun Allah eskı esınızede oyle bi dert versınkı aklını hiç gelmeyin. Rabbim sizede çocuğunuzada huzur mutluluk versinMerhaba hanımlar boşanali bir sene oluyo bana ne nafaka ne evdeki eşyalarımı vermedi boşanma sürecinde bende hayrını görmesin diyerek bıraktım çıktım öyle kavga kıyamet zamanlardı.Neyse esas konu şu ki; çocuğun bi ihtiyacı için para istedim fazla göndermiş ve yazmış ki fazladan para attım kalanı ile yemek yiyin bende yok çocuğun ihtiyacına harcarım yine yazdım neyse geçen gün yine çocukla işte bilmem nereye gidin para atıyım gezin yazmış onun bir ay öncesinde sen evlencen mi evlenir isen çocuğumu alırım yok çalışma ben size para gönderirim gibi şeylerle beni kontrol etmeye çalıştığı bir telefon konuşması geçti aramızda.Simdi cok mu mutluyum düzenim yok keşke gitmeseydin benimde psikolojim bozuldu falan diye zirvaladi ki boşanma durumuna getiren oydu şimdi farklı bir durum içinde ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum sizce vijdan mi yapıyor yoksa amacı geri kazanmak mi?(Not:asla dönmek gibi bı niyetim yok zaten )
Kendi elin karılarına göz dikerken çok mu namusluymuş hele hele baksen, b.klu s.dikliyi beğenmemiş. Evet çok iyi tanıyorsunuz, sağda solda namus satıp evli kadınların üstünden inmeyen rezili.Eski eşim çok kıskanç biriydi benim herseyim ortda olduğu halde telefonuma bakardı oranı kapat burani açma ki tesettürlüyum şimdi kocasini aldatan bir kadına zaten güvenmez ki banada dedi ben onu yanımda kadin diye gezdirmem sen beni çok iyi tanıyosun falan filan baya kadini kotuledi konustugumuzda
Hayır inanmadım onun ne kafada biri olduğunu çok iyi biliyorumVE siz de buna inandiniz mi?
Kıymetini anlamış. 1 yıl yemiş içmiş gezmiştir. Ssonra bakmış olmuyor. Bence muhattap olmayın. Bende boşanma aşamasındayım. Ama sizin yaşıcagınızı yasıcagımıda bılıyorum. Bence hiç muhattap olmayın. Bırakın ne yazıyosa yazsın cevap vermeyin. Ben şuan bile onu yapıyorum. Artık ona bişi yazmıyorum. O yazıyor. Aradıgında oglumu konusturuyorum bn konusmuyorum. Allah yardımcınız olsun Allah eskı esınızede oyle bi dert versınkı aklını hiç gelmeyin. Rabbim sizede çocuğunuzada huzur mutluluk v
Kızım konuşur hep ben kızım derdini anlatamadikca muhatap olmuyorum altı yaşında mesela bı ihtiyacı olduğunda bazen doğru cümleleri kurup acikliyamiyor çok nadirdir benim müdahil oluşum hep kendileri konuşurlar o bana yazsada tersliyorum bir kez konuştuk oda olması gereken bir konusmaydi Allah'ım hepimizin hakkında hayırlısıni versin dizinde yardimciniz olsun çok mutlu olun sevgilerKıymetini anlamış. 1 yıl yemiş içmiş gezmiştir. Ssonra bakmış olmuyor. Bence muhattap olmayın. Bende boşanma aşamasındayım. Ama sizin yaşıcagınızı yasıcagımıda bılıyorum. Bence hiç muhattap olmayın. Bırakın ne yazıyosa yazsın cevap vermeyin. Ben şuan bile onu yapıyorum. Artık ona bişi yazmıyorum. O yazıyor. Aradıgında oglumu konusturuyorum bn konusmuyorum. Allah yardımcınız olsun Allah eskı esınızede oyle bi dert versınkı aklını hiç gelmeyin. Rabbim sizede çocuğunuzada huzur mutluluk versin
Çünkü aldatildigimi ayrılınca öğrendim evliyken sadece hislerim bu yöndeydi boşandım ve bana böyle davranmasının altında bir kadın olduğunu etraftan ogrendimÖnceki konularınıza baktım hiç aldatıldığınızı yazmamışsınız.Şiddetli geçimsizlik ilgisizlik gibi nedenlerden boşandığınızı söylemişsiniz.