- 20 Ekim 2009
- 9.151
- 16.633
- 823
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Boşanmışsınız bitmiş gitmiş. Bu neyin draması. Ömür boyu bekar mı kalacaktı?Ağlayacağım.cocugum babasının yanında 5 hafta kaldı ve dün geldi.eski eşim mayısta evlilik teklif etmiş ve ben kabul etmemiştim.cekincelerkm vardı.0glum babasının kendisini bir bayan ve oğluyla tanistirdigjni kafeye gittiklerini kadının sürekli soğuk çay istediğini söyledim oğlum once üzülmüş beni artık istemediği için babasi.ama kadını da sevmiş sonradan.anne cok komik biri ve beni de sevdi anne.babamla iyi de anlaşıyorlar ama el ele tutusmadilar dedi.bu adam.4 ayda nasıl sevgili.buldu.moralim bozuk.ben napicsm bilmiyorum.
Pamuk sari manolya miydi okyanus muydu? Ikisi de o kadar degisik hayatlar yasiyor ki karistiriyorum.
Güzelim sıcak çayı soğutarak çay hakkına girmiş oluyorsunuz. Bazı toplumlarda edep dışı sayılıyorkonudan bağımsız birisiyle ice tea içersek bunun ahlaki bir sorumluluğu var mı ? ben toplumdan koptum mu yoksa ?
Bunları çocuğa mi soruyorsunuz? Nereden öğrendiniz?Kızlar eski kocam cocugumu samsuna 1000 km lik yola o kadinla gelmiş.ucakla gelmişler cocugu bana vermeye, araba kiralamış ve kadin da arabanın içindeymiş.sok oldum ben.biz flört ederken yemek parasını bana odeten adam elin kadını icin uçak bileti alip araba kırılıyor ve 1000 km kadinla samsuna geliyor.ben de cocugum geliyor diye ona özel yemekler yaptim.cocugumu alırken çöp tenekesine de çöpe boşaltıyor.kadin da.eski kocamla mahallede gelmiş cocugumu bana vermeye.Ama bir oha derim ben buna.cok sinirliyim.eski.kocam beni gordu kaçtı resmen dün, meğer arabada sevgilisi varmis
Kendisi anlattı ve onlarla gezmek istediğini söyledi.sonra da acaba gitmişler mıdır dedi.ben cocugumun babası ve babasının sevgilisi ile buralara gelmesi beni rahatsız etti.bunu bu yaşam tarzını tasvip etmem mümkün değil.igrenc geldi, nefret ediyorum eski kocamdanBunları çocuğa mi soruyorsunuz? Nereden öğrendiniz?
Ben olaya tek iyi yönünden bakıyorum. Anladığım kadarıyla kadın çocuğunuzla iyi anlaşmış. Babası da zaten babası yanı. Yanlarında iyi, güvende ve mutlu hissetmesi güzel. Cocugunuz açısından sevinin.Kendisi anlattı ve onlarla gezmek istediğini söyledi.sonra da acaba gitmişler mıdır dedi.ben cocugumun babası ve babasının sevgilisi ile buralara gelmesi beni rahatsız etti.bunu bu yaşam tarzını tasvip etmem mümkün değil.igrenc geldi, nefret ediyorum eski kocamdan
Bu normal bir.iliski.mi?kadin adamla 1000 km yol gidiyor, geziyorlar eğleniyorlar.yanında da benjm cocugum var.6 aydır tanıyormuş kadını.gerekirse uyaracağım.bu ilişki benim cocuguma örnek olamaz.benjm çocuğumun yanında bulusmasin.tamam tanıştırma tamam da.kadin benim mahalleme gelmiş. E çüş yani.Ben olaya tek iyi yönünden bakıyorum. Anladığım kadarıyla kadın çocuğunuzla iyi anlaşmış. Babası da zaten babası yanı. Yanlarında iyi, güvende ve mutlu hissetmesi güzel. Cocugunuz açısından sevinin.
Yani sizin açınızdan düşününce de insanın morali bozulabilir çok normal de adamla boşanmışsiniz gitmiş. Adam gelip yan dairenize ev tutsa karışma hakkınız yok maalesef.. siz bence çocugunuz böyle şeyler anlattığı zaman; " oğlum ben senin iyi ve mutlu olmanı istiyorum. Sen onların yanında mutluysan bu beni çok sevindirir. Baban ve ben ayrılmış olsak bile seni çok seviyoruz, bizim için kıymetlisin." gibi şeyler deyip konuyu değiştirin. Siz çocuğu merakla dinledikçe o daha çok anlatacak.
Bu cok onemli bir detay gercekten.cocugumu alırken çöp tenekesine de çöpu boşalttim
Tiksindim, midem almadiMustakbel esini yanliz birakmamis ogluna deger verip 1000km onunla gelmis. Bunlar 3-4 aya evlenir kendini hazirla da sinir krizi gecirme. Siz bosanali 6-7 sene gecmis adam da kendini duzeltmistir belki.
Yani şunu diyorum.ben bunlarla uğraşırken kadin mahalleme gelmiş.vay beBu cok onemli bir detay gercekten.
iyi de çocuğun yanında birlikte eğlenip, guluyorsa neyi örnek olmayacak ya da olacak anlamadım? Yarın bir gün sizin hayatınıza biri girse siz tanistirmayacak misiniz?Bu normal bir.iliski.mi?kadin adamla 1000 km yol gidiyor, geziyorlar eğleniyorlar.yanında da benjm cocugum var.6 aydır tanıyormuş kadını.gerekirse uyaracağım.bu ilişki benim cocuguma örnek olamaz.benjm çocuğumun yanında bulusmasin.tamam tanıştırma tamam da.kadin benim mahalleme gelmiş. E çüş yani.
kız daha cici annesi olacak, aynı evde yaşacaklar, öpüşüp koklaşacaklar,Bu normal bir.iliski.mi?kadin adamla 1000 km yol gidiyor, geziyorlar eğleniyorlar.yanında da benjm cocugum var.6 aydır tanıyormuş kadını.gerekirse uyaracağım.bu ilişki benim cocuguma örnek olamaz.benjm çocuğumun yanında bulusmasin.tamam tanıştırma tamam da.kadin benim mahalleme gelmiş. E çüş yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?