Eski kocamin bayan arkadasi varmis

Boşanmışsınız bitmiş gitmiş. Bu neyin draması. Ömür boyu bekar mı kalacaktı?
4 ayda da bulur 4 günde de.

Adam sana evlilik teklifi etmedi bence ya, canı istemeye istemeye yaptı onu öylesine evet desen giderdi.
Bırak hayatına kiminle istiyorsa onunla devam etsin. Sende aşık olacak hoşlanacak ortam arıyosun zaten. Ayrıca oğlum için deme çocuk sevmiş kadını çocuğu alet etme unut şu bomboş adamı

Çocuk 5 hafta babasıyla kalmış,ne güzel işte..siz de özel hayatınıza vakit ayırabilirsiniz..güzel tarafından bakın olaya..ay eski kocayla bi daha evlenip kim mutlu olmuş ki zaten..çocuğu da bolca yanına alsın,biraz da siz keyif yapın..ağlayacak ne var sanki..kaç günlük dünya.

Kızlar eski kocam cocugumu samsuna 1000 km lik yola o kadinla gelmiş.ucakla gelmişler cocugu bana vermeye, araba kiralamış ve kadin da arabanın içindeymiş.sok oldum ben.biz flört ederken yemek parasını bana odeten adam elin kadını icin uçak bileti alip araba kırılıyor ve 1000 km kadinla samsuna geliyor.ben de cocugum geliyor diye ona özel yemekler yaptim.cocugumu alırken çöp tenekesine de çöpu boşalttim.ben kendi isimde günümdeyim.kadin da.eski kocamla mahallede gelmiş cocugumu bana vermeye.Ama bir oha derim ben buna.cok sinirliyim.eski.kocam beni gordu kaçtı resmen dün, meğer arabada sevgilisi varmis. Ama bu bana yapılan terbiyesizlik.ben başka adamla bunu yapsam o ne dusunurdu acaba

Bunları çocuğa mi soruyorsunuz? Nereden öğrendiniz?

Bunları çocuğa mi soruyorsunuz? Nereden öğrendiniz?
Kendisi anlattı ve onlarla gezmek istediğini söyledi.sonra da acaba gitmişler mıdır dedi.ben cocugumun babası ve babasının sevgilisi ile buralara gelmesi beni rahatsız etti.bunu bu yaşam tarzını tasvip etmem mümkün değil.igrenc geldi, nefret ediyorum eski kocamdan

Ben olaya tek iyi yönünden bakıyorum. Anladığım kadarıyla kadın çocuğunuzla iyi anlaşmış. Babası da zaten babası yanı. Yanlarında iyi, güvende ve mutlu hissetmesi güzel. Cocugunuz açısından sevinin.
Yani sizin açınızdan düşününce de insanın morali bozulabilir çok normal de adamla boşanmışsiniz gitmiş. Adam gelip yan dairenize ev tutsa karışma hakkınız yok maalesef.. siz bence çocugunuz böyle şeyler anlattığı zaman; " oğlum ben senin iyi ve mutlu olmanı istiyorum. Sen onların yanında mutluysan bu beni çok sevindirir. Baban ve ben ayrılmış olsak bile seni çok seviyoruz, bizim için kıymetlisin." gibi şeyler deyip konuyu değiştirin. Siz çocuğu merakla dinledikçe o daha çok anlatacak.

Bu normal bir.iliski.mi?kadin adamla 1000 km yol gidiyor, geziyorlar eğleniyorlar.yanında da benjm cocugum var.6 aydır tanıyormuş kadını.gerekirse uyaracağım.bu ilişki benim cocuguma örnek olamaz.benjm çocuğumun yanında bulusmasin.tamam tanıştırma tamam da.kadin benim mahalleme gelmiş. E çüş yani.

iyi de çocuğun yanında birlikte eğlenip, guluyorsa neyi örnek olmayacak ya da olacak anlamadım? Yarın bir gün sizin hayatınıza biri girse siz tanistirmayacak misiniz?

kız daha cici annesi olacak, aynı evde yaşacaklar, öpüşüp koklaşacaklar,
inşallah mutlu aile kavramını görecek. du bakalım yolun başındasınız ; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…