- 20 Ocak 2021
- 2.524
- -330
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Neyse ya ben artık yazmak istemiyorum.hersey cok.normal, abartan benimiyi de çocuğun yanında birlikte eğlenip, guluyorsa neyi örnek olmayacak ya da olacak anlamadım? Yarın bir gün sizin hayatınıza biri girse siz tanistirmayacak misiniz?
Ya ben konuşmak istemiyorumiyi de çocuğun yanında birlikte eğlenip, guluyorsa neyi örnek olmayacak ya da olacak anlamadım? Yarın bir gün sizin hayatınıza biri girse siz tanistirmayacak misiniz?
Yav ben ne yaptımNeyse ya ben artık yazmak istemiyorum.hersey cok.normal, abartan benim
ya bi adama görüneyim belki eve atarım demiştir, şok şok arabada kadınBu cok onemli bir detay gercekten.
öff yaaaaa bela mısın bacımKızlar eski kocam cocugumu samsuna 1000 km lik yola o kadinla gelmiş.ucakla gelmişler cocugu bana vermeye, araba kiralamış ve kadin da arabanın içindeymiş.sok oldum ben.biz flört ederken yemek parasını bana odeten adam elin kadını icin uçak bileti alip araba kırılıyor ve 1000 km kadinla samsuna geliyor.ben de cocugum geliyor diye ona özel yemekler yaptim.cocugumu alırken çöp tenekesine de çöpu boşalttim.ben kendi isimde günümdeyim.kadin da.eski kocamla mahallede gelmiş cocugumu bana vermeye.Ama bir oha derim ben buna.cok sinirliyim.eski.kocam beni gordu kaçtı resmen dün, meğer arabada sevgilisi varmis. Ama bu bana yapılan terbiyesizlik.ben başka adamla bunu yapsam o ne dusunurdu acaba
bu nasıl bi mahalle gop falan mı ? herkes giremiyor mu mahalleye bi racon falan mı lazım ?Yani şunu diyorum.ben bunlarla uğraşırken kadin mahalleme gelmiş.vay be
Anlamıyorsunuz, bu eski kocamın yaptığı bana saygısızlık, bana meydan okuma.ayrica tasvip etmiyorumbu nasıl bi mahalle gop falan mı ? herkes giremiyor mu mahalleye bi racon falan mı lazım ?
E ben de cocuk olarak annemin ve babamin iliskisi olan insanlarla tanıştım. Nesi saygısızlık?Başınıza böyle bir şey gelmesi lazım ki bunu anlayın.yapilan inanılmaz bir saygisizlik
Ne meydanı adamın umrunda değilsin, hiçbir zaman da olmadın.Anlamıyorsunuz, bu eski kocamın yaptığı bana saygısızlık, bana meydan okuma.ayrica tasvip etmiyorum
Mahalleme geldi 6 aylık bir ilişki oyle aylar yıllar da degilE ben de cocuk olarak annemin ve babamin iliskisi olan insanlarla tanıştım. Nesi saygısızlık?
Kadin hayatinda ciddi bir yerde var olacaksa tabii ki cocukla tanışacak kaynasacak.
Ne 4 ayı ya yıllar oldu.Ya biraz insanda vefa duygusu olur daha 4 aydır boşanmışsın ne ilişkisi bide yetmemiş çocuğu tanıştırmışsın
İşte erkek milleti ölen karısının taziyesinde taziyeye gelenler arasında eş bulur eş arar
Evlenmeyin şu adamlarla
Ya sen oraya takılma vefasızlar konu sahibi haklıNe 4 ayı ya yıllar oldu.
Erkei olsam sumugumu atmam buna.Ya sen oraya takılma vefasızlar konu sahibi haklı
Bakanda kesin ileri derece astigmatmışErkei olsam sumugumu atmam buna.
Dua etsin ki bakan olmus :)
Astigmati icin gozluk takinca bosadi zaten.Bakanda kesin ileri derece astigmatmış
Ya bu kadar da olur mu
Aromasına bağlı değişir. Limonlu içersen sıkıntı olmaz ama şeftali.......konudan bağımsız birisiyle ice tea içersek bunun ahlaki bir sorumluluğu var mı ? ben toplumdan koptum mu yoksa ?
Hele bir de tuylu ise eyvah hahaAromasına bağlı değişir. Limonlu içersen sıkıntı olmaz ama şeftali.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?