İyi akşamlar
Kızım 4,5 yaşında. Uzun zamandır öksürük krizi yaşıyor. Ara ara ilaç alınca geçiyordu. En son tekrar doktora götürdüm. 5 farklı ilaç verdi. Bir kaç gün sonra kulak ağrısı ile uyanınca farklı bir doktordan randevu aldım. Aynı gün ev taşıyacağım için babasına sen götür dedim. Cuma günü öğleden sonra çocuğu alıp götürdü. Zaten o o hafta sonu onda kalacaktı iki gün. Cuma ve cumartesi gecesi onda kaldı. Daha az önce konuştuk doktor ne dedi diye anlattı. Bana diyor ki, "ben çocuğa şunu veriyorum yiyor, şunu veriyorum içiyor. Bendeyken hiç oksurmeden gece çok rahat uyuyor." Sobayı da açıyormuş sıcakta yatırıyormuş. Ben çocuğu eksik ve yanlış besliyormuşum. Üşütüyormuşum onu. Üşütünce öksürüyormuş. Peki o zaman yazın niye öksürüyor dedim o zaman nasıl üşütüyor?
Bana ne dedi biliyor musunuz. "Çocuğa bakamicam diyorsan velayetini alayım."
Ben delirdim...
Bir de şunu da dedi: "2. Çocuğu aldirirken doktora dedin ya, eşim sürekli yurt dışına gidiyor ben buna bakamam alın bunu diye"
(Sebep o değildi öyle bişey de söylemedim)
Ben şunu tahmin ediyorum. Bu adam konuşurken ses kaydı alıyor. Annesi çocuğa bakamıyor hasta ediyor, 2. çocuğu da bakamam diye aldirmisti. Bunu öne sürerek velayet almaya çalışacak.
Sizce böyle bişey mümkün olabilir mi?
Bu arada delil toplamaya çalıştığına şundan dolayı da şüphe ettim. Dedi ki gece uyurken nasıl rahat uyuduğunu videoya aldım 3 saat. Ve bide arada "sizinle uğraşacam" dedi.
Çok sinirliyim. Napayım ben şimdi?
Evet doğru hatırlıyorsun..şimdi 2 ceviz verdi portakal suyu içirdi diye baba oldu...Deseydin ya sen dune kadar yediklerini kaciriyordun cocugundan diye. Yanlis mi hatirliyorum? Yediklerini senden ve cocugundan kacirmiyor muydu? Simdi beslenmesine dikkat edoyormus. valla senin bu eski kocadan her sey beklenir. Anasinin gozu adam.
Düz erkek mantığı , kendilerini akıllı sanıyorlar ama detaylar konusunda biz kadınların iyi olduğunu hatta sadece İYİ olduğunu unutuyorlar ,, annesi sensin senin psikolojik veya maddi sorunun yoksa alamazİyi akşamlar
Kızım 4,5 yaşında. Uzun zamandır öksürük krizi yaşıyor. Ara ara ilaç alınca geçiyordu. En son tekrar doktora götürdüm. 5 farklı ilaç verdi. Bir kaç gün sonra kulak ağrısı ile uyanınca farklı bir doktordan randevu aldım. Aynı gün ev taşıyacağım için babasına sen götür dedim. Cuma günü öğleden sonra çocuğu alıp götürdü. Zaten o o hafta sonu onda kalacaktı iki gün. Cuma ve cumartesi gecesi onda kaldı. Daha az önce konuştuk doktor ne dedi diye anlattı. Bana diyor ki, "ben çocuğa şunu veriyorum yiyor, şunu veriyorum içiyor. Bendeyken hiç oksurmeden gece çok rahat uyuyor." Sobayı da açıyormuş sıcakta yatırıyormuş. Ben çocuğu eksik ve yanlış besliyormuşum. Üşütüyormuşum onu. Üşütünce öksürüyormuş. Peki o zaman yazın niye öksürüyor dedim o zaman nasıl üşütüyor?
Ben delirdim...
Bir de şunu da dedi: "2. Çocuğu aldirirken doktora dedin ya, eşim sürekli yurt dışına gidiyor ben buna bakamam alın bunu diye"
Ben şunu tahmin ediyorum. Bu adam konuşurken ses kaydı alıyor. Annesi çocuğa bakamıyor hasta ediyor, 2. çocuğu da bakamam diye aldirmisti. Bunu öne sürerek velayet almaya çalışacak.
Bu arada delil toplamaya çalıştığına şundan dolayı da şüphe ettim. Dedi ki gece uyurken nasıl rahat uyuduğunu videoya aldım 3 saat. Ve bide arada "sizinle uğraşacam" dedi.
Evet doğru hatırlıyorsun..şimdi 2 ceviz verdi portakal suyu içirdi diye baba oldu...
Hadsiz dedim ona. Tabi ki ona bakacam o benim kanım canım dedim. 2 ceviz verince baba olunmuyor dedim. Bir daha asla ama asla muhatap olmayacam. Hata bende çocuk öksürüyor dedim. Ama ameliyat durumu söz konusuydu söylemek zorundaydim. Çocukla telefonda da artık gorusturmicem.Daha konuyu bitirmeden aynı şeyi düşündüm bence de ses kaydı vs alıcak velayeti isterken kullanacak. Telefonla konuşurken mümkün mertebe açık vermeyin, hakarete varacak kelimeler söylemeyin (bir sonraki aşama sizi kışkırtmak da olabilir telefonda) alakasız bişey söylerse ne saçmalıyorsun falan deyin
Sizinle uğraşacam dedi. Demek ki yapacak biseyler, biseylerin peşinde. Ama avcunu yalar...Düz erkek mantığı , kendilerini akıllı sanıyorlar ama detaylar konusunda biz kadınların iyi olduğunu hatta sadece İYİ olduğunu unutuyorlar ,, annesi sensin senin psikolojik veya maddi sorunun yoksa alamaz
Bir daha asla çocuk için dahi muhatap olmayacam. Anneme anlatmak istiyorum ama annem delirir dilinden kurtulamam şimdi. Telefonu kapatırken de hahahhaa diye gıcık gıcık güldü. Beni sinirlendirdi amacına ulaştı.Ya soyle bunlari susma. Aklinca seni kotuleyecek. Her seyi bekle bu adamdan ona gore gardini al.
Buna hakkınız yokÇocukla telefonda da artık gorusturmicem.
Bir daha asla çocuk için dahi muhatap olmayacam. Anneme anlatmak istiyorum ama annem delirir dilinden kurtulamam şimdi. Telefonu kapatırken de hahahhaa diye gıcık gıcık güldü. Beni sinirlendirdi amacına ulaştı.
aynen benim arkadaşın eski eşide hesapta uğraşacaktı , mahkemeye verilince adam yok olduSizinle uğraşacam dedi. Demek ki yapacak biseyler, biseylerin peşinde. Ama avcunu yalar...
Bilerek kışkırtmak için yapmıştır. Sakin kalmaya çalışın ama çocukla görüşmesine bişey diyemezsiniz önce çocuğunuzun iyiliği için maalesef ama bu böyleHadsiz dedim ona. Tabi ki ona bakacam o benim kanım canım dedim. 2 ceviz verince baba olunmuyor dedim. Bir daha asla ama asla muhatap olmayacam. Hata bende çocuk öksürüyor dedim. Ama ameliyat durumu söz konusuydu söylemek zorundaydim. Çocukla telefonda da artık gorusturmicem.
Bana bu söylediğinden sonra aklıma böyle bişey geldiBuna hakkınız yok
Bu sizin yada babası ile ilgili değil
Bir çocuğun babasınada ihtiyacı var
Aranızdaki çekişmenin acısını çocuktan çıkarmayın
Dedim ona sen yokken ben vardım diye.Bu adamin var planlari. Muhtemelen ses kaydi falan aldi. Deseydin ya senin eve geldigin yoktu o cocuga kim bakiyordu diye. Ver agzinin payini niye susuyorsun.
Ses kaydı almak suç galiba ama emin değilim. Çocuğu alsa bile kızım bensiz duramaz ki. Ki alamaz. Hem alamaz hem vermem.Bence amaç sizi yıldırmak huzur kaçırmak , evliyken dayanamayıp ayrılmanıza sebep olmuş ayrıylen de bu zulme devam etmek istiyor, dediğiniz gibi yediklerini çocuğundan saklıyorsa hiç velayet felan da almaz, alsada kendi bakmaz, ses kaydıda delil olmuyor diye biliyorum ama tabi nu konunun uzmanları daha iyi bilir
İyi ki ayrılmıssiniz leş heriften .İyi akşamlar
Ben delirdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?