Eski kocamın söyledikleri

Yurt dışı bitti galiba ama hala şehir dışına gidiyor arada. Bilmiyorum belki de damarıma basmak beni üzmek için söyledi bunları
Bence de o yüzdendir.Şehir dışına gidip geliyor işe gidiyor sürekli vs.Bir de çocukla mı uğraşacak aklı onda mı kalacak...Işten gelşp yemek vs mi yapacak.... Hayatta uğraşamaz erkekler blöf yapıyor....

Çocukluk değil bu ya. 14 yaş çocuk bile değil. Ben daha küçüktüm çoğu şeyin bilincindeydim. Ama benim kızım hiç bir şartta beni bırakmaz eminim.
Bende o yaşta idim ve ben bu yüzden onunla küsmüş konusmuyordum,niçin annene bunu yaptın diye o garipti ama annesi cidden hislerini gösteremeyen bir kadındı kaldı ki bir sürü psikolojik sıkıntı çekiyordu kadının yaşadıkları asla kolay değildi ama bilmiyorum bende asla yapmazdım bunu . Herkes aynı değil . Dilerim kizinizla bir ömür istediğiniz hayatı mutlu mesut yaşarsınız

Ya kac git baska sehre gittin diye kimse seni yargilamaz.bu senin hayatin. Babasi gelir cocugunu gorur. Her seyi ayagina beklemesin. Alisti rahata tabi.
Gelir veya gelmez kendi bilir orasını. Ailemle giderim gidersem. Annemlere miras gelecek yakında onu bekliyorum. Paramiz olsun biraz.

Aynen ki kızıma bakacak birisi de yok ailesinde. Hepsi yaşlı, işi gücü var. Ablası var annem yaşında, kızım daha küçüktü yarım saat bakamayip bana geri vermişti. Allah'ım muhtaç etmesin.

Gelir veya gelmez kendi bilir orasını. Ailemle giderim gidersem. Annemlere miras gelecek yakında onu bekliyorum. Paramiz olsun biraz.

Hakkinda hayirlisi olsun az cekmedin bu adamdan. Umarim bundan sonra cok mutlu olursun. Sana neler diyordu onlari hatirla bu soyledikleri devede kulak kalir. O yuzden hic bozma moralini. Kurtulduguna sukret.

Demek ki neymis bosandim velayet aldim rahatligi yok adamlar hep asagi cekme derdinde beni nasil bosarsin diye intikamla yaniyor.arkadaslarin dediği gibi sakin kalin tlf whpt cok muhatap olmayın cumleleriniz kisa ve net olsun uzatsa bile .bende ayni duruma dusecem gibi bunlar tecrube burda 11 yasinda kiz da babasının gaziyla annesini gece gece karokola ifadeye kadar götürmüştu annem beni darp ediyor diye amannn sakin kalin hep cocuga ses yükseltseniz bile alehinize kullanır

Aklıma geldi de kızarsınız diye yazmadım:) çocuğu niye babasından mahrum ediyon falan. Gidecem galiba buralardan

Yok yaf ne kızıcaz. Çocuk için en doğrusunu her zaman anne bilir. Bu eski eş denen hödük adam gibi baba olsaymış zaten tekmeyi yemezmiş. Şimdi de rezillik peşinde koşuyor. Çocuğunu düşünseydi zaten adam olurdu bu adamın çocuğa vereceği ne olabilir ki, anca annesine bela oluyor itoski

Çook teşekkür ederim. Evet birinci adımı attı dediğiniz gibi. Bundan sonra bu bana ders olsun. Devamı da gelecek. Yine dediğiniz gibi sakinlik çok önemli. Kendime ve özellikle çocuğuma karşı.
Allah bu süreçten geçen herkesin yardımcısı olsun.
Tekrar teşekkürler

Şimdi mesaj attı ayakta mısın demiş. Sonra dediği gibi çocuğun yanında uyurkenki videosunu atmış.

Muhatap olmayacam, zorunda kalırsam kısa ve net konusacam. Tamam.
Amann gerçekten mi ne kötü bir olay üzüldüm

Birincisi oyle birsey yapmiyorsunuzdur ama yazayim cocuga bunlari yansitmayın babasini kotulemeyin

Ikincisi bu insanla muhaap olmayın başka bir yakininiz cocugu versin alsin gerekirse. İlaclari da o desin bu tarz durum olursa

Şimdi mesaj attı ayakta mısın demiş. Sonra dediği gibi çocuğun yanında uyurkenki videosunu atmış.

Bence cevap yazmayın asla saat 12 oldu öyle kafasına göre yazamaz.

Avukatınıza danışın, sonra da mesaj yazın. Bak XXX biz boşandık, bu şekilde benimle kafana göre iletşim kuramazsın. Ne yapmaya çalıştığını görüyorum, beni huzursuz etmek niyetindesin ama benim buna katlanmaya hiç niyetim yok. Düzgün bir baba olsaydın zaten karından çocuğundan yemek kaçırıp asansör köşelerinde yemezdim. Rica ederim şimdi sırf beni huzursuz etmek için saçmalıklara kalkışma. Alakasız şekilde benimle iletişim kurma rahatsız oluyorum.

Bana kalırsa toptan engelleyin çocuğu alacağı günlerde aracaı birine yazsın mesela hala veya sizin anne.

Bunu sorun avukata tamam mı diye tamam derse yazın böylece. Siz boşandınız nedir bu böyle geceyarısı zırt vırt mesaj atamaz artık ne dangalak bir adam kardeşim Tayin için durmayın başvurun bu dangalak adam durdan anlayacak gibi değil.

Engelleyemem iyi olmaz bu. Çocukla ilgili acil bişey olur ondayken falan.
Ya kızım yanımda uyuyor bı duysan ne kadar kötü nefes alıyor, daha doğrusu alamıyor. Öksürüyor bide.. bademcik ameliyatı olsa geçecek hepsi eminim. Aptal herif karşı çıkıyor buna.
Ondan habersiz ameliyat yaptırabilir miyim acaba?

Yaptıramazsin ilerde mahkemeye sunar bisey olur. Purpplee sanki cocugu ateslendi acile gitti adama haber vermedi diye adam mahkemede onu bile kullandı aman ha bu ameliyat

Velayet sende madem tabi ki yaptırabilirsin konu sahibesi. Doktor yaptır diyorsa tabi ki yaptırcaksın. itiraz ederse gak guk derse de yine çok muhattap olmadan doktorun raporunu atarsın WAdan derdin varsa doktora söyle dersin.

Çok yanlış gidiyor bu iş, bu adama fazla yüz veriyorsunuz , size psikolojik baskı uygulamasına izin veriyorsunuz. Yazıcaksınız o zaman net şekilde

biz boşandık, eskisi gibi istediğin her an benimle iletişim kuramazsın. Acil olmayan durumlar dışında lütfen mesaj yazma.

yazıcaksınız. Adam hasta falan mı nedne geceyarısı çocuğun videosunu çekip atıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…